Връзка с по-възрастен мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Връзка с по-възрастен мъж
преди: 9 години, 11 месеца, прочетена 4071 пъти
Привет:) Нека и аз се опитам да си излея душата в 2, 3 реда
Така.. запознах се съвсем случайно във фейсбук с мъж, много по-голям от мен. Писахме си известно време, после той ми поиска номера, аз го дадох.. говорехме си и преди няколко дена се видяхме за пръв път. По принцип не съм от най-притеснителните, но се притеснявах много! Само да спомена че имаме 17 години разлика.. аз съм на 17, а той на 34. Чувствам се адски объркана.. от една страна се чувствам адски самотна, защото хората, които считах за приятели, се оказаха предатели! Иска ми се рамо, на което да мога да плача, да се облегна. Човек, в чието лице да видя щастието..
Знам, че може би ще прозвучи налудничаво, но май изпитвам нещичко към този човек. До сега връзки съм нямала, винаги съм бягала от любовта или по-точно от болката от нея.. но сега.. само чакам да стане вечер за да може той да ми пише, оглеждам се навсякъде с желанието, да го видя. След първата среща, която беше около 10 минути, поради разбирателни причини.. преди 2 дни се видяхме отново за повече време! Бяхме заедно около 2 часа, а времето просто литна..
Най-лошото е, че не знам как да постъпя, а няма на кого да кажа. Когато спомена за годините разлика на приятелите ми, не знам как ще реагират.. а за родителите, по-добре да не говоря. Не изглежда възрастен.. сякаш е именно това, което търся, но не знам той какво очаква от мен? За него би трябвало да съм просто дете, а той ми говори като на голяма жена.
Страх ме е, че ще се влюбя... мисля си.. то годините са само число, важно е двама души да се разбират и подкрепят дрън дрън.... но 17 години разлика..
Нека някой ако има мнение по въпроса да го сподели. Според вас как трябва да постъпя към него, за кое да внимавам.. и годините от значение ли са? Ако е имал някой подобна връзка ще се зарадвам ако сподели мнение. Благодаря предварително за отделеното време и се извинявам, че разказа ми е адски объркан, но не мога да си събера мислите в момента. Така, ще чакам коментарите ви:)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 11 месеца
hash: f2c7ae80ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

1.   Мъж съм на неговата възраст. Може да прозвучи гадно, но силно се съмнявам този човек да иска от теб нещо различно от секс. Ти сериозно ли си мислиш, че той 34 г. се е пазил само за теб? На такава възраст да няма поне сериозна приятелка е доста съмнително. Подозирам, че е женен дори. Тук имаше една подобна тема преди време и се оказа, че е бил женен.

Определено нещо ми намирисва - почти съм убеден, че или е обрързан, или има сериозна причина да е сам на тази възраст, или е разведен, което също е съмнително. Дори и съмненията ми да са неоснователни, самият факт, че 34 г. мъж си пада по 17 г. момиче също е доста съмнителен. Просто това са доста различни възрасти с различни етапи от живота и различни разбирания - педофил ли е, инфантил ли е вече не знам.

Самата разлика също е доста доста голяма. Айде 5-10 г. как да е, ама 17 е наистина много. ОСобено при тези възрасти. Ако бяхте примерно на 40 и 57 нямаше да е проблем, но сега сте на коренно различни етапи от живота си. Ти когато трябва да учиш, той ще е на 40. Когато ще станеш майка, той ще е на близо 50 и едва ли ще иска деца. Когато ти си в разцвета на силите си като жена и ще искаш да се развиваш, да градиш кариера, той ще е пенсионер. Когато детето ви има нужда от най-голяма подкрепа и помощ за старт в живота, той ще носи памперси и няма да може сам на себе си да помага.

ОПРЕДЕЛЕНО ИМА НЕЩО ГНИЛО. НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: fc0a4c6fe9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   До 1. Така е. Аз съм година по голям от теб и този на авторката. Всеки мъж би се израдвал на крехка мръвка на 17 и аз не правя изключение. Примерно с такива е забавно, защото си мислят че са вече големи, цели 17 години ехеее и гледаш цирк, цупения и някакви вълнения, които ти си оставил далеч назад във времето. От друга страна със 17 годишна, надали има какво да си кажа, приятелят на авторката също, това е психически тормоз даже.
Секс ще да е.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 22b60d28f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Подкрепям номер 1 и, макар че е прекалил с драматизма, определено не ми се вижда много редовна цялата история. Най-безобидното обяснение е, че човека не търси обвързване и иска да се забавлява с доста по-младо гадже от него (което за мен си е още дете, но това е друга тема)... Да гледа сериозно на авторката дълбоко ме съмнява. Ако това я устойва, ок, но ако гледа на него като на принца от приказките, после ще има да бърше сълзи.
Ж33

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 5bd1db4bc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Подкрепям номер 1 и добавям, че не само, че може да цъфне оженен, ами да се окаже, че точно това търси в интернет. Някоя глупачка да налапа кукичката и после другата.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: fc2d741f5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Хич да не ти пука. Познавам двойка с 27 години разлика!

 
  ...


...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 66a8f67dfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Честно казано и аз мисля като 1 - съмнителна работа. Освен това съм скептична към тези запознавства във ФБ. Тази мрежа е създадена за малко други цели, според мен, но тийнейджърите го обърнахте на място за сватосване. Но за вас как да е, да кажем, че е нормално, но 34-годишен мъж да кисне във ФБ и да търси свалки там? Ами сериозно - не ми изглежда нормално! Може и да не е обвързан и може дори да не търси само секс, но определено нещо му куца. Относно разликата във възрастта - голяма е. Сигурно много хора ще скочат, че нямало значение, че за любовта нямало граници и дрън дрън... Да, известно време - 2, 3 или 5 години може и да няма проблем, но рано или късно разликата започва да става осезаема и да вреди много на отношенията. Имам доста примери пред себе си, в т. ч. и баба ми и дядо ми. Номер 1 е абсолютно прав - някой ден ще му мериш кръвното, вместо да правите секс и ще викаш комшията да ти мести мебели, защото твоя дядо няма да има физическата сила да ти помогне. Дори да се запази физически, разбиранията ви ще започнат рязко да се различават в един момент и най-много да следите сапунките заедно. Имах 5 годишна връзка със 7 години по-голям. Макар да не е много и макарий той да беше почти на моя акъл, разделихме си именно защото бяхме на различни етапи в живота. Аз исках някаква по-силна тръпка, повече интрига във всекидневието, той започна да уляга, да мисли за малко по-сериозни неща и т. н. т. Смятам, че младите трябва да се развиват заедно, да възприемат света еднакво, да изживяват всичко значимо за първи път заедно, и да остаряват заедно. В другото винаги има доза извращение и противоречие с природата. Да са живи и здрави тия, дето твърдят, че са цял живот добре в подобна връзка, ама аз не бих се захванала с подобно нещо. Не съветвам и теб. Не се влюбвай! Ако толкова искаш - виж какво може да стане, но трябва да си наясно, че всичко може да приключи само със секс, пък не дай си Боже и някакви по-коварни планове да има. Подлагай всяка негова дума на съмнение и така е по-малко вероятно да се влюбиш. Внимавай! По-добре е да не се занимаваш изобщо, но знам, че на тая възраст ще те мъчи вина за изпуснати възможности, затова ако искаш - пробвай, но бъди внимателна и без големи очаквания.
Ж28

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 44c2d295f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Жена съм. Мнението на номер 1 се препокрива и с моето. На тази възраст мъж рядко е сам без история. Или е женен и крие, или просто ти си му поредната бройка. Задавай въпроси, и внимателно слушай какво ще отговаря, така ще разбереш истинските му намерения. Не се съгласявай на нищо преди да знаеш най-основните неща за него. Ако избягва да споделя важни факти от живота си бягай на далеч, това означава че след като те има ще те разкара. Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: fc2d741f5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   ОТ АВТОРКАТА!
Първо благодаря, за коментарите.. наистина се чувствам адски объркана и НЕ ЗНАМ какво да правя!
А до това, че може да е семеен не, не е. Както казах града е малък и не е чак толкова трудно да поразпиташ за миналото на даден човек. Той ми спомена, че не искал да говори за минали връзки както мои, така и негови, защото било нормално всеки един от нас преди да си е имал друга връзка. Цитирам го: '' Както се пее в една песен.. и преди теб е имало, и след теб ще има''. Ноо.. гложди ме въпроса защо на тези години е сам? Защо не говори за предишни връзки и защо на тези години (34) се крие от брат си, който е с година по-голям от него когато говори по телефона примерно или когато излиза. Толкова много въпроси, а никакъв отговор.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 3cc7c1b5be
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   "Според вас как трябва да постъпя към него, за кое да внимавам.. и годините от значение ли са? " - Според мен трябва да си намериш някой на твоите години. За кое да внимаваш? - в секса. Да, годините да от голямо значение.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: e459688d3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Баш си е само за секс, няма какво да се лъжем. Аз съм на 29 и не мога да си представя да изляза в обществото, и да представя като моя половинка едно дете на 17 години. Представям си като стана на 34 какво ще бъде. Виж, за секс нямам никакви проблеми, стига момичето да има 18, и предполагам до края на живота ми това ще си остане долната ми граница, най-малкото защото законът ми го позволява, дори и да съм на 80.
Съвсем различно щеше да бъде, ако той е на 50, а ти на 33 - тогава не само щеше да му е кеф да бъде с теб, а и щеше да е горд какво младо гадже е забил.
Е, да не те отчайвам - сигурно има и изключения от правилото, но са толкова малко, че ми е трудно да повярвам, че точно на такова изключение си попаднала. И това ти го казвам като мъж, много добре знаещ и разбиращ нашето мислене.
Ако пък толкова те привлича и искаш да опиташ - опитай, ти си още млада, и в крайна сметка каквото и да се получи, ако има губещ, то това може да е само той. Животът е пред теб, докато на него вече му е време не да се занимава с малки момичета, а да гледа за сериозни отношения и изграждане на семейство, деца и т. н. И да ти писне един ден от него след 2-3 години, ти ще си максимум на 20, ще си все още много вървежна, докато той ще гони 40-така, и ще му е много по-трудно да намери каквато и да било половинка, особено ако не иска да има деца от друг.
Само внимавай да не те върже с някое дете, ако още не си готова за такава отговорност, защото на неговите години бъди сигурна, че в най-скоро време ако започнете връзка ще започне да те натиска да работите за бебе. Случи ли се това вече, ще се надяваме да си попаднала на някое от точните изключения, за които стана въпрос по-горе, че иначе жална ти майка... :)

 
  ...

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 0f1cbe0e61
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Консерви, тъпаци и тн, но номер 1 е прав!!
Номер 11, да има и такива случаи, но колко смяташ, че са. Бих казала по -малко от 3 от 10 случая. Останалото е секс или просто човека не е дорасъл :))). Колкото искаш се възмущавай, но е така.
А за конкретния случай, авторке, трудно е да се каже. Дай малко време и виж държанието му спрямо теб, ако толкова ти е интересен. Но не му пускай.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 477e42a13a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   "За него би трябвало да съм просто дете, а той ми говори като на голяма жена. " Ами чисто физиологически си жена за женене :) естествено зависи какво искаш от живота и дали си готова за сериозната част от него, а то е истинска връзка брак и семейно щастие - деца. Ако не си готова и си само любопитна и искаш само секс по добре се уточнете в самото начало.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: f183d7e9ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   от 1 до 11

Радвам се за вас, но вие сте един от малкото такива случаи, пък и вие може да сте били по-големи от авторката и партньора и. Като цяло рядко се получава трайна връзка при такава разлика. Не казвам, че е невъзможно да се получи при авторката, но при всички положения вероятността да се окаже, че има нещо гнило е много голяма.

Просто исках да апелирам авторката да го има предвид и да внимава много, ама много. В никакъв случай не я разубеждавам. Просто изразих мнение.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 66a8f67dfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Ееее 11, за какво да завиждаме? На мен лично не ми е нужен нито баща, нито дядо в спалнята. Бил повече мъж, щото е на 34? Ми може и тъй да е в момента, само че и той е бил на 17, както и няма вечно да си остане на 34. Въпроса не е във възрастта, а в разликата в нея. Как може да сравняваш 17-годишни със 34-годишни? Естествено, че други неща са им в глава, ама авторката и тя е на 17 и тя не е като 34-годишните жени. Всяко нещо трябва да се изживява с времето си. Тя сега е във възраст, в която може заедно с приятеля си да изучава за какво е онова между краката и това е много вълнуващо. Дай всички да си вземем по 1 дядо, щото вече е "обучен". Няма нищо по-хубаво в тоя живот от "изучаването" и "обучаването", на тая възраст, когато и двамата се вълнуват от това. Пък и като го гледам какъв мъж е станал тоя - търси си непълнолетни във ФБ. То много мъжкарски метод за запознавне и ухажване на дама.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 66a8f67dfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Авторке, защо ли е малко странен? Ами и аз това попитах - по каква логика 34 - годишен мъж търси момичета чрез ФБ? Куца му нещо, куца... ФБ не е за нови запознавства, а за откриване и поддържане на стари контакти. В него "свалките" са улеснени - точно като за деца на по 14-15 г. Вместо да заговаряш някой - пращаш му покана за приятелство, вместо да направиш комплимент на момиче - щракваш "лайк" под снимката и, вместо да напишеш нещо за себе си или какво мислиш - постваш си на стената някоя чужда велика мисъл. Това не е за сериозни мъже!

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: ae51d49491
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

19.   Поздравления за "Модератор №7", който не се вяства по няколко дена, но затова пък като се появи трие всичко с голямата гума, без много-много да му мисли, като например мнението на №11, което е коментирано по-надолу поне от 3-4 човека.
Вече ще му викаме "Голямата Гума", "ГГ" или "Джи-Джи", както е модерно напоследък! :)

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 234b7bf978
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Абсолютно подкрепям коментара на номер 1 - сигурна съм, че търси секс и нищо повече, а момиче на 17 много лесно може да бъде убедено. Внимавай, дете!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 180ced5be9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Е малките по-лесно се лъжат! Факт!
Дано секса да е хубав, че не знам дали друго има във връзката ви!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: f183d7e9ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   До 19

Точно в целта. Интересно как е одобрен. Явно ГГ още не го е видял :)

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 9a23af4444
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   Модератор 7 до номер 19.

Поздравления за липсата на здрав разум. Първо откъде знаеш, че аз съм трил коментарите, след като съм номер 7, а има още модератори освен мен? Най малкото трябва да се сетиш, че има поне от номер 1 до 7. Второ, откъде знаеш, че аз се занимавам с одобрението на коментарите, а не само с одобрението на историите? Трето може модераторите дружно да ти се посмеем и да ти викаме "големият ум" /накратко ГГ/. И четвърто, може всички коментари от ip адреса ти да ти се блокират, защото нищо смислено няма в коментара ти. И пето, погледнах защо се държиш като избягал затворник, но не аз от модераторите съм ти изтрил твоя коментар 11, въпреки, че бих го изтрил и аз.

 
  ...

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 85c980b28b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Няма лошо да се обичате и бъдете заедно. За любовта няма значение възраста. Не се учудвай ако всички те зарежат и ти казват, че си ненормална. Това нещо с което трябва да се справиш сама. Никога не се интересувай от общественото мнение, важно е как се чуствате двамата. Аз съм на твойте години и съм влюбен в жена, която е 33 години по-голяма от мен (но изглежда на 20) и при това е семейна с дете, което е по-голямо от мен и аз просто немога да мина приятелската зона.

Желая ти много любов и успех!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: f2c7ae80ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Модераторе, не съм номер 11, но много лично го прие. Спокойно, мисля, че няма нужда да блокирате ип адреси заради един спор. Не се заяждам, но мен лично също понякога ме дразни факта, че безпричинно се трият или изобщо не се одобряват коментари, а в същото време има изключително злобни и безсмислени коментари. Няма да си правя труда да търся примери, но такива много и всеки ги е виждал. Другото е, че има периоди от няколко дни, в които сайта буквално замира. Не ви упреквам, вие си имате лични ангажименти, но не може ли да се назначат още модератори. Аз лично на драго сърце бих се заел, ако ми предоставите тази възможност.

ПС: по никакъв начин не ви упреквам, просто ми се иска да обсърдим до колко е възможно да се решат тези проблеми, за които предполагам, всички посетители на сайта ще се съгласят.

/Модератор7 - Гледам съм написал ГГ в бързината вместо ГУ. Както и да е. Лично го приех, защото коментара е отправен към мен, при положение, че има още модератори. От тук идват и разликите в критериите на одобрение. Има коментари, които един модератор не би одобрил, а друг би. Затова има и изтрити коментари с малки нарушения, а има одобрени с не толкова малки. Аз също съм на мнение, че още 1 модератор би помогнало, но не аз решавам това. Може да се подписвате под коментарите и след време да се прецени по поведението Ви.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 04438fc819
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Какво означава "запознахме се случайно". За тебе е случайно, но за него едва ли? Вярно, че си младо момиче, но бива ли чак толкова наивност!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 88c8a64fb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Съжалявам, че ще го кажа, но той иска само секс. Та той е на 34 години, не би се занимавал със 17-годишна. Знам, че си объркана, но по - добре го остави преди да стане сериозно. Разликата ви е 17 години. От 5 години разлика нагоре това се води за педофилия, а ти нямаш 18 години, което го прави и незаконно. Смени си номера, блокирай го във фейсбук и поговори с някого!
УСПЕХ

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 85c980b28b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Значи според номер 29, 5 години разлика е педофилия-не мисля така!
Защо тогава има двойки с по 27 години разлика и имат сключен брак?

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: ca2826d6c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Здравейте, разглеждах историйте и попаднах на тази. Искам да кажа, че разликата ми с моя приятел е точно 17 години, аз съм на 19 от година сме заедно и искам да ви кажа, че не съм се чувствала по този начин. Той знае как да се държи минал е през това което на нас предстои и все пак имала съм и други връзки, но такава, не. Оставете годините ако той е някой скучен "чичка", няма да стане има разлика от 35 годишен до 35 годишен единия вече ще е с семейство другия тепърва ще създава както в моя случай, приятеля ми няма бившва съпруга, няма деца той е само мой. Разбира се, че в началото и аз се чудех какво правя с него той ме мисли за дете аз съм дете в очите му, но не е така всичко е до човек и нагласа... искам да кажа също, че за да си с толкова по възрастен от теб трябва все пак да покзваш, че имаш акъл, а не си 17 годишна кифла която си мисли, че ще хване 7 гаджета и ще е много добре, с този човек трябва са си сигурна, не е малък и не можеш да го размотаваш така, както ще размотаваш един на твоята възраст. Успехх :)))

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker