"Симпатичен си, но не си мой тип?"... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

"Симпатичен си, но не си мой тип?"...
преди: 14 години, 3 месеца, прочетена 10480 пъти
Заглавито само говори за себе си ,така че няма да увъртам много. Жените много често използват цитираната от мен фраза, когато искат да разкарат някой досаден ухажор. Точно с това е свързан и въпросът ми ,какво ще рече това "симпатичен си ,но не се мой тип". Питам се , как е възможно да се прецени дали някой е твой тип , или отговаря на критериите ти за мъж , слeд като си го видял само веднъж и не знаеш нищо за характера и качествата му.

Освен тава възможно ли е даден мъж , хем да ти е симпатичен и в същото време да не е твой тип?!.. Дали това не е прикрит начин съответната дама да ти каже ,че си грозен и не я привличаш ,но просто не иска да го признае за да не обиди мъжа. Задавам си тези въпроси , защото доста често получавам такъв отговор от жени ,които харесвам.

Аз съм мъж на 24г и от доста време нямам сериозна връзка , а и честно да ви кажа вече ми е омръзнало да получавам все едни и същи заучени отговори от нежния пол. Вярно не съм първи красавец ,но мога да кажа ,че съм в златната среда ,колкото и смешно да звучи това.:)))

Въпроса ми е насочен към всички дами потребители на сайта. Искам да знам , какво означава за всяка от вас изразът "симпатичен си, но не си мой тип" , и в какви ситуации го употребявате (ако не този ,друг подобен) ?

Освен това , ако ви е възможно посочете ,какви типажи мъже харесвате! За себе си мога да кажа ,че съм с черна коса и тъмни очи (кафяви) и съм висок около 180см.

Предварително благодаря на всички от вас, които ще бъдат любезни да оставят мненията си , а и на тези които просто ще прочетат историята ми !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 3 месеца
hash: e56b991d5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Така просто те тестват да видят колко си находчив и интелигентен. Просто другия път носи снимката на Брад Пит и й я подари с отговор:"Дано този е твой тип" и си заминаваш.

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: e19fa63e7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Може би харесва друг повече от теб, или те възприема като приятел. Колкото до визия, лично аз нямам големи претенции, но не би ме впечетлил мъж метър на метър :П. Важното е да бъда уважена, разбрана и отценена, останалото е на втори план :)

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 6ff07461a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Здравей :) ти сам знаеш отговора на вътпросите си :) Тези реплики ги използвах, когато бях ученичка."Симпатичен си" означава, за някоя може и да си, ама аз не те харесвам, но за да не обидя човека срешу мен изричам тези глупости. Искам само да ти кажа, че за да ги чуе от мен специялно, младежът явно е бил твърде настоятелен, да не кажа досаден и не е разбрал предишните ми намеци за отказ от моя страна :)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: cba8652ccc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей! Момиче съм, на 20 години. Според мен всичко е химия между двама души. Аз съм се увличала по момче, което въобще не е мой тип така да се каже, нито като характер, нито като външност, нито като поведение... Въобще бяхме пълни противоположности, но я имаше химията, тръпката. Незнам как, но просто успя да ме омае.

Не мога да кажа, че имам някакъв определен тип за мъже. Моят приятел е с черна коса, сини очи и е висок около 1.76м. Добър е, интелигентен, с чувство за хумор. Аз си го харесвам такъв, но това не означава, че някой друг със същото описание може да ме впечатли. Всичко е химия и привличане.
Като се замисля не съм употребявала до сега тази реплика, която споменаваш. Поне не директно към момчето.

Наскоро запознах една приятелка с мой приятел. Понеже и двамата си "търсят половинки", реших, че може да си допаднат. Но ето какво ми каза моята приятелка след първата среща с него: "Симпатичен е, но не е мой тип, не е за мен." Момчето си е напълно нормално, добре изглеждащо, работи, сам се издържа, има хубава кола, възпитан е добре, но просто я няма химията, това е цялата работа.

Някой ден и ти ще срещнеш жената, с която ще се получи тази химия между вас. Не всичко опира до външността.
Успех! ;)

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 6939461ad2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Има нещо в характера ти, което ги отблъсква, плаши или просто наистина не си техен тип... Такъв ти бил късмета! Не се задълбочавай в това. Радвай се на живота и без да забележиш ще се окажеш абсолютно най-точният тип за някое момиче. Все още си много млад, животът е пред теб!

 
  ...


...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 2b68c2a722
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Това е просто един деликатен отказ (да не кажа отхвърляне).Вярно е, че звучи тъпо ,когато не си опознал даден човек, но всеки сам преценя ситуацията.
Аз лично не съм го използвала, предпочитам да кажа на някого директно, че нещата няма да се получат , мразя да увъртам...

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 3ed5679580
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Пак го обърнахме на МАЛКИ ОБЯВИ, но ще отговоря..

нищо общо нямат чара и излъчването с визията и чисто физическите показатели..
симпатяга си.. правилни черти на лицето, добре сложен - всичко е 6 , НО въпросната дама не я привличаш сексуално.. какво общо има характерът и защо го намесваш?

не е нужно да си манекен, за да те харесват.. лично си падам по-странни типажи - "грозен , грозен , та чак чаровен".
най-голямата обида, която мога да отправя към мъж е тази реплика. позвам я при разговор със сладникавите господа, които са като извади от списание. Ако го кажа, определено искам да срежа някого, защото е безличен и не ми въздейства никак. Иначе бих ползвала друг израз.

на мен ми е много интересна една друга реплика, която вие мъжете ползвате - "има нещо в теб" ?? 170см съм съм 65 кг и далеееч от образа на модел, обаче "имало нещо"..не нося ничие бебе в утробата си.

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 9ed4b02144
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Дамата просто е тактична. Това е същото като " Вината не е в теб" при раздяла.

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 66f6f6a7ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   На 27 години съм и също търся моя тип мъж. Външността не е определяща. Някой може да ме привлече визуално и в последствие да ме отблъсне с поведението си като така да ми покаже, че не е мой тип и обратното. За да реша, че някой мъж не е мой тип ми е нужно да общувам с него. Физиката е важна дотолкова, доколкото трябва да ми въздейства сексуално, т.е. да изпитвам привличане към човека. Това опира до вкус, а както знаем той е индивидуален. Мъж, който въздейства сексуално на мен, може да не събужда същите асоциации у друга жена.

Жени, които отблъскват мъже, които не познават, с репликата "не си мой тип" са плиткоумни и повърхностни. Най-вероятно търсят реални еквиваленти на някакви несъществуващи идеали - образи от малкия и големия екран, с руси коси, сини очи, широки рамене и BMW и т.н.- и накрая страдат, защото...ами никой не е идеален.

Не преживявай тази реплика толкова емоционално, дори напротив. Тя е знак, че жената, която я използва, не е точната за теб...така че ти печелиш ;)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 9d8ca482de
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   АЗ УПОТРЕБЯВАМ ТОЗИ ИЗРАЗ КАМ МАЖЕТЕ КОГАТО УСЕТЯ ЧЕ ТОЙ МЕ ЖЕЛАЕ САМО КАТО СЕКСУАЛЕН ОБЕКТ

 
  ...

...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 94e9ce61bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   При някои хора, както и при мен, силата на чара се разкрива след по - продължителен контакт.Симпатична съм , но не привличам мъжете с визията си.С мъжете, с които съм имала връзка винаги се е получавало, след като са видяли какво има в главата и в сърцето ми. Това е и гаранция за по-дълъг контакт, а не само за едната вечер. Щом тези момичета те съдят по външността, значи си търсят манекен, с който да се разхождат, а не душевност, която да им пасва.И за теб е много по-добре, че ти спестяват излишните надежди и бъдещи разочарования. Само фактът , че си седнал да се замислиш над тези неща те прави абсолютно мой тип:):):)
Виждаш ли, че и ти имаш своя чар!!!!;)
Успех и повече самочувствие!

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: db13b26f21
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   на 26 г. съм и никога не съм употребявала подобна фраза през живота си...

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: b9003ea444
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Първо да отговоря на въпроса ти-какъв тип мъже харесват жените. Лично аз харесвам мъже, които имат външност подобна на тази, която имаш ти-висок около 180, тъмна коса и тъмни очи.

Второ да изкажа мнението си, относно нещата, които споделяш-привличането и любовта са странни неща и те не се определят от никакви правила.

Преди години се запознах с едно момче, което много ме хареса. Беше красив, имаше добра професия, държеше се страхотно, не пиеше, не пушеше, не употребяваше наркотици....с една дума притежаваше всички качества , които исках да притежава човека до мен. Срещахме се известно време. Но въпреки, че той имаше огромното желание да бъдем заедно и възгледите ни за живота съвпадаха, нещата между нас не се получаваха.

Една вечер с почти насълзени очи ме попита какво не харесвам у него. Колкото и да мислех, не можах да намеря нещо което да не ми харесва. Просто нямаше привличане. опитах се да му го обясня, но и той като теб не можа да разбере... Просто не бяхме един за друг.

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: f66fd0233a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Oт Автора : Благодаря на всички ,които до този момент оставиха своите мнения ,а на номер 9 и 11 поднасям специални благодарности :)Даже ще си оставя eл.поща за по-нататъшна кореспонденция с вас- а_karabashev.Моля ви ,ако ви е възможно и вие си оставете вашите.:)))

Тук е момента да поясня ,че не става въпрос само за реалната ми комуникация с нежния пол ,но също така и виртуалната такава! Точно това е най-интересното ,че много от девойките към които изпитвам някаква симпатия в интернет и решавам да им пиша ,почти винаги отговарят отрицателно на желанието ми да осъществя някакъв по-сериозен контакт с тях .

Някой би казал ,че те просто не харесват този начин за комуникация ,но това съвсем не е така , за голяма част от дамите сайтовете за запознансто са предпочитан вариант за намиране на нови приятели. Трябва да призная ,че поводът тласнал ме да публикувам тази история бе поредния отказ ,който получих от едно момиче точно в такъв сайт за виртуални запознанства!

Реших да направя един малък експеримент , целта на който бе да установи, до колко жените са повърхностни в предпочитанията се по- отношение на мъжете. Направих си регистрация в един от тези сайтове за запознанста , в който имах друга регистра преди това но с тази разлика ,че този път не използвах реални свои снимки ,а произволни такива свалени от интернет. Снимките които поставих в профила си ,бяха специално подбрани от мен за да може да съблазнят ненаситното женко око , а и в комбинация с няколко красиви комплимента ,нещата просто нямаше как да не се получат.

Не след дълго мечтаната рибка се подаде на съблазънта ,и откликна на едно от красивите ми писма предназначени за нея. Оказа се ,че момичето е доста повърхностно и веднга се заплесна в красотата на младежа от снимките ,въпреки че упорито твърдеше ,че не външния вид е определящия критерии за нея . Това обаче не и попречи да продължи да възхвалява красотата на въображаемия мъж от снимките .

Стигна се до там ,че даже ми предложи да дойде в моя град ,за да се видим и да прекараме няколко дни заедно ,въпреки че се познавахме само от половин час. Според нея толкова красив мъж не бивало да се изпуска за нищо на света! Неусетно обаче ,аз успях да отклоня разговора ни в съвсем друга посока.
Споменах и ,че не съм от най-сериозните мъже и само би си загубила времето ,ако се занимава с мен.Общо взето се описах като най-големия плейбой:)

Така съвсем умишлено и преднамерено я тласнах в ръцете на моето истинско аз, тоест реалния ми профил в сайта. Препоръчах на момичето своя истински профил под предлог ,че това е профилът на мой много добър приятел. Мацката захапа въдицата още по силно ,и веднага се втурна да разглежда моя истински профил ,без въобще да осъзнава каква е работата . Така или иначе получих това което исках да знам ,нейния отговор беше ,"момчето е симпатично , но просто не е мой тип" !

Точно момичето ,което до преди 15 минути се кълнеше ,че не външната красота е определяща ,сега промени коренно мнението си и направи своя избор въз основа единствено на физическата красота ,и то доверявайки се само на 2, 3 снимки, някой от които бяха и фалшиви на всичкото отгоре.

Тук бих искал да задам следния въпрос на дамите ,които застъпиха тезата ,че именно физическото привличане и така наречената химия са определящи в избора на мъж . Питам се ,къде тук е химията? Въпросното момиче разгледа няколко снимки ,и вече бе готово да се отдаде изцяло на въобръжаемия образ.

Другия ми въпрос е конкретно към номер 7 . Как е възможно съответната дама да изпитва сексуално привличане към даден виртуален мъж , и в същото време да не изпитва никакво привличане към друг, въпреки че тя не е виждала нито един от двамата на живо ,и не знае какви биха били техните реакции и поведение в реална обстановка. Така ,че това дали една жена ще те хареса се определя не толкова от привличането между двамата, колкото от визията и външните характеристики на мъжа.

Извода който си правя се препокрива напълно с мнението на номер 9 ,а той се състои именно в това ,че съвременния тип жени се интересуват единствено от богати красавци ,с които да се перчат пред приятелките си!
Ако си мислите ,че този случай е някакво изключение ,ще ви дам само още един пример за да подкрепя тезата си.

Преди време , пак по интернет започнах да си пиша с едно симпатично момиче ,и неусетно оплетени в сладки приказки се харесахме. Искам само да спомена ,че и към настоящия момент продължавам да си кореспондирам с това момиче. Чудното в цялата история е не толкова моето поведение ,имайки предвид че девойката е изключително привлекателна и интелигентна ,а и с чувство за хумор, нямаше как да не я харесам. Това което ме притеснява обаче е нейното поведение! Освен ,че ме хареса само от снимките които съм и пращал, без изобщо да сме се виждали до този момент ,тя е готова да пренебрегне факта ,че си има сериозна връзка от доста време , за да се среща тайно с мен (мъжът който никога не е виждала)!
Точно това най-много ме порази в нея ,и ме накара да се отдръпна от идеята да се виждам с нея. Каква е гаранцията ,че след няколко месеца няма да си намери някой по-красив с който да ме замени?:))) Аз си търся сериозна връзка , а не епизодични увлечения с повърхностни жени . За съжаление явно сериозни жени не са останали!Това доказва неуспоримо колко са повърхностни повечето жени.

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 94e9ce61bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Не искам да оставям кординати тук.Ще довършиш ли имейла си, за да мога да ти пиша?:):)

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: d1ee3992e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Pазбира се, че така те режат дееликатно. какво искаш да ти кажат директно 'ами не си хубав, даже грозен за мен, не ме кефиш, тъп си, скучен...' едва ли би искал да чуеш нещо такова нали. аз също познавам симпатични момчета, с които не бих ходила. хубави си, привлекателни, има нещо което те привлича във външния им вид, но в същото време нещо в държанието и обноските им ме дразни...и да възможно е от 1 среща да разбереш дали някой е твой тип или не. мога да преценя дали даден човек- момиче или момче е мой тип човек, такъв който ме кефи, за 15 мин разговор. не всички, разбира се, понякога след дълго време познанство с даден човек, чак тогава разбирам дали е мой тип или не. но доста често се случва и много по-бързо да го разбера, както казах от кратък разговор.

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 514c45a7c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   от Автора: Разбира се сладурче ,мейла ми е a_karabashev@abv.bg :)))) Прати ми ,ако искаш направо скайпа си. :) Даже може и снимки да ти пратя :))

Съгласен съм с номер 13 ,че привличането е странно нещо ,но все пак от една снимка да разбереш дали някой ти харесва или не , е още по странно! Примерно ти казваш ,че момчето е било симпатично интелигентно и т.н, но въпреки това не си го харесвала. Ами точно тава е най- чудното , какво още ви трябва на вас жените за да харесате даден мъж?

Примерно при нас мъжете няма такъв проблем , може и момичето да няма визия на модел ,но пак бих я харесал ! Сигурен съм ,че повечето мъже са така !

Примерно един приятел се влюби в момиче приличащо досущ на нощно шкавче , ама не се е оплакал до сега.:) Докато доста по-рядко срещано е ,някое момиче да се влюби ,примерно в 120 килограмов младеж ,който едвам си връзва връзките на обувките и не може да направи и една крачка без да предизвика земетресение в къщата.:))) Момчето от първия пример е симпатично и в добра физическа форма ,между другото:)))

Според мен, стига момичето да не прилича на "Ненка" от "Комиците", веднага бих я харесал,без значение дали е с руса или черна коса закръглена или кльощава :))) Освен това е важно да бъде поне малко интелигентна ,все пак не е нормално на 10 мои изречения , дамата да отговаря с "да точно така" или само с "да" , защото и такива случай съм имал.:)))

Мисля ,че вие жените сте леко объркани в предпочитанията си ,може би защото още от ранна възраст имате някаква идеализирана представа за мъжете. Всяка от вас иска да намери своя принц ,за когото да се е венчае , ама в реалния живот принцове няма ,опомнете се..., това е било през средновековието:))
Може би трябва да се научите да правите компромиси със себе си , защото кръговрата на живота е изпълнен с компромиси, и ако тях ги няма ,няма как да го има и съвременното ни общество !!!

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 43818651ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Здравей. Дано приемаш малко критично мнение. Забелязах много особености в "писанията" ти - неща, които на момента биха ме отблъснали и почти съм сигурна, че ти не си мой тип, без значение как изглеждаш. Ще ти дам само 2-3 примера:
1."съвременния тип жени се интересуват единствено от богати красавци ,с които да се перчат пред приятелките си!"
Кой ти каза такова нещо? Имам от 2г сериозен приятел, който нито е красив, нито богат. Аз също бях ухажвана от мъже, които бяха уж по-красиви и богати, но в поведението им имаше нещо отблъскващо и на 2-3 пъти преди да срещна сегашния си приятел, се наложи да изрека тази реплика от заглавието на историята ти.

2."от Автора: Разбира се сладурче ,мейла ми е a_karabashev@abv.bg :)))) Прати ми ,ако искаш направо скайпа си. :) Даже може и снимки да ти пратя :))"
3."Според мен, стига момичето да не прилича на "Ненка" от "Комиците", веднага бих я харесал,без значение дали е с руса или черна коса закръглена или кльощава :)))"

Тези 2 реплики веднага навеждат едно момиче или жена на мисълта, че ти НЕ си мъж, който подбира. Това е най-ужасното нещо за една жена - да попадне на мъж, който само чака някоя да клъвне. Обръщението сладурче пък звучи ужасно....Няма нищо по-досадно от отчаяният търсещ мъж, който се пробва на всяка и единствените му критерии са да не е грозотия и да не е много тъпа. Аз не бих искала да имам такъв мъж до себе си. Всяка жена би била щастлива да бъде избрана от мъж, който е харесал точно нея от стотиците жени, които среща ежедневно, а не от отчаян мъж, чакащ поредната.

Не слагай всички жени под общ знаменател. Аз нито съм расла в приказки, нито чакам принцове. И аз съм била сама,била съм и отхвърляна, но не съм налитала на всеки. Преди да срещна приятеля си, имах много симпатичен ухажор, който никак не беше беден, имаше си всичко, беше сладък, но някак си... досаден. Беше се залепил за мен и не ме оставяше да дишам. Излизахме известно време, пробвахме даже да имаме връзка, но при мен не се получаваше. Никаква химия. От ден на ден ми ставаше все по-досаден. Неколкократно му казвах, че няма да се получи, той уж разбираше, но поиска да останем приятели и да се виждаме чат-пат. Така и не разбра от дума. Уж приятели, а все издебваше някакъв момент да ме прелъсти. Държеше ми сметка за всеки мъж, който се доближеше до мен и се наложи да му вдигна един як скандал, с който си развалихме тотално отношенията.

После срещнах сегашния си приятел. Запознахме се на тренировки. Отначало не го харесах, не ми направи никакво впечатление. При игра близък контакт обаче усетих някакво сексуално привличане. После с течение на времето се влюбихме. Оказа се много сериозен мъж, който дълго като мен е бил сам, защото не е искал да се лепи на коя и да е. Хареса ми това, че се държи като мъж на място, а не като "путьо", с извинение за израза. Не ми се залепи веднага да ми се обяснява, а изчакваше да види и моите реакции и желания. А не като бившия ми ухажор, който си беше втълпил, че навсяка цена трябва да ме има и че сме подходящи един за друг. 100 пъти му казвах, че не ме привлича сексуално, но той си затваряше очите за тези неща и си мислеше, че го лъжа. Докато сегашния ми приятел винаги ми е казвал, че ако аз съм била направила в началото и най-малък намек, че не го харесвам, той никога е нямало да настоява.

Ето това за мен е разликата между стойностния мъж на място и другите, които се лепят на всяка. Не ти трябва външна красота, търси проблема в характера си. Дори това, което си писал от фалшивия профил е по-добрата тактика. Никога не се залепвай за жена и първите ти думи да са, че искаш сериозна връзка. С моя приятел това си говорехме, че ако някой от двамата беше постъпил така в началото, другия щеше да избяга. Сериозността идва с времето и когато двамата си допаднат, нещата сами се нагласяват. Така че не търси проблема във външния си вид, а в характера.

Успех и не се сърди. Аз преди години също правех много грешки, не точно като твоите, но бях отхвърляна. С течение на времето обаче живота ме научи.
Успех!

ПС: Само да спомена, че съм на 34г и сгодена. И ти ще намериш жената, ако се промениш в положителна насока.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 42ae3009cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Външноста няма значение, аз съм 1.71 а приятелят ми е 1.56 пък;) това за външноста го остави на заден план.Според мен наблегни на самочувствието си:)

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 53ac03208b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Имам въпрос кам автора в момента имаш ли си приятелка

 
  ...

...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 8aed91721c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   от Автора: Нямам си приятелка в момента ,защо се интересуваш ?

Относно номер 18 мога отбележа ,че изобщо не е права по отношение на изводите ,които си e направила за мен!
Изобщо не си права ,че поставям жените под общ знаменател ,но на база опита който имам ,съм си направил съответните изводи за предпочитанията на повечето дами .

Това не означава ,че всички дами са такива ,но за 70 ,80 % от тях моите заключения важат в пълна степен. Освен това твърдението ти ,че не подбирам жените с които искам да имам някакви взаимоотношения е абсолютно глупаво ,защото аз дори имам прекалено много изискваня към тях ,но такива които не са свързани с външния вид!!!

Точно това е разликата между нас мъжете и повечето жени ,защото вие се интересувате не толкова от вътрешните качества на мъжа колкото от от самата опаковка . Ти също оправдаваш тази логика с изказването си ,че си се влюбила в сегашния си приятел благодарение на някакво сексуално привличане между вас , по- първично от това няма на къде . Ами какво ще стане след време ,когато привличането изчезне? Точно това не можете да проумеете повечето жени ,че привличането е до време ,след това човек остарява и му е нужен човек ,който да го розбира и да споделя поне част от интересите му.

Единственото предпочитание ,което имам към дамите ,и то не може да се дефинира точно като предпочитание е ,това че харесвам повече брюнетките. Това не означава ,че при определени обстоятелства не бих си харесал русо момиче.

Искам да спомена също ,че в никакъв случай не съм натрапчив в отношенията си с нежния пол. Даже би трябвало да променя това ,защото ако чакам жената на живота ми ,да падне от някое дърво върху мен ,може и да си умра и така и да не открия своята половинка. Не виждам как бих могъл да привлека някое момиче към себе с подобно дистанцирано поведение .

Освен това думата "сладурче" не я употребявам никога в реална обстановка ,за това упрека ти беше неуместен.
Има и друго ,мъжете също харесваме красивите жени но с тази разлика ,че ние харесваме да ги гледаме предимно, но не и да се обвързваме с тях ,това е основната разлика между нас .
Много малко мъже биха искали да имат за приятелка или съпруга ,девойка приличаща на кукла барби ,която да си оправя косата и грима по цял ден.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: a42e6c62e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Kам автора интересувам се но няма да спомена тук... защо мисля си че ти си обварзан но не с жена тип ""кукла барби ""както казваш ти

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 8aed91721c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   от Автора: Ами не ,не съм обвързан ,нито с "кукла барби" ,нито с "баба Яга".:)) Самичък съм ,все още не съм намерил своята сродна душа. То ако бях ,едва ли щях да се занимавам да пиша по разни сайтове и да си губя времето с глупости.

Така ,че всяко момиче което желае ,нека ми пише на посочения по-горе имейл! Включително и вие мадам ,от номер 22.:))) Ако не друго ,поне ще си намерите верен приятел и добър събеседник. Пък и като се има в предвид ,че 2012г е края на света ,а към 2030г се очаква да ни удари астероид ,значи не ни остава много време ,и трябва да се радваме на хубавите моменти в живота ,докато не е станало твърде късно.:))

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: d73a8b82ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Надявам се, че няма да се засегнеш, но подхода ти към жените е много грешен и граничи с отчаяност. Така написано от теб, погледнато от друга страна изглежда все едно си преровил всички сайтове за запознанства. Хвърлил си стръв на всичко женско там и след като не се е закачило на куката влиза в сила "вариант Б" да пробваме и в сайтовете за изповеди, пък дано върже. Идеята ми е, че ставаш малко като прасетата, когато някое момиче си подаде пръста ти направо му отхапваш ръката(образно казано).
Затова съм склонен да се съглася с N18, че когато някое момиче те пробва дали ще лапнеш по нея ти направо я задушаваш. Вече най вероятно ме четеш с презрение, но съгласи се, че това е част от грешката ти и не гледай само от своята камбанария. Ще ти дам идея за размисъл понеже виждам, че имаш воля да се промениш.

Не бъди толкова директен с момичетата, трябва всичко да се казва по завоалирано, въпреки, че в голяма част от случаите намеренията отсреща се изясняват в първите няколко минути. И това става не чрез думите които и шепнеш, а чрез жестовете и мимиките, които и правиш...къде гледаш докато й говориш. Същото важи и за нея, ако я видиш да зяпа настрани, когато си се "нагърбил" със сложната задача да я разсмееш, значи определено шегите ти са неуместни...също ако започне пред теб да си играе нещо с телефона направо я отписвай. Това ти го казвам с цел да разбереш още от самото начало за да не стигнеш отново до отговора - "Не си мой тип", след което отново да се чудиш къде си сбъркал. Успех!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 2c99dd5a8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Ами съветвам те да не го приемаш като критика, но си личи, че страдаш от ниско самочувствие.

Казваш, че жените се интересуват само от опаковката. А имаш ли представа, колко такива оплаквания има към мъжете. Има хора и хора. Не е до жени, не е до мъже.

Но и двата пола надушват отчаянието и ниското самочуствие и бягат далече. Заключенията на номер 18 много приличат на тези, които аз бих си извадила. Една жена наистина иска да се чувства избрана, да се чувства специална.

Защо не спреш малко с търсенето и не се погрижиш за себе си като личност, така че да станеш по-уверен. Неувереността ти личи във всяко второ изречение. Жените и те са хора и търсят същите неща като мъжете - любов, разбиране, топлота, компромис, разговор. Не бъркай представата за външния вид с тази за химията. При химията става дума за напасване. А ко не се влюбиш в някого, какво ще дава тласък на връзката ви? Още малко искаш да кажеш, че човек трябва да е с някого, с който на интелектуално ниво се разбира само и само да не остане сам и може просто така да пропусне страстта. Та нали страстта е пламъчето, което стопля връзката и дава стимул занапред.

Прекрати с това търсене по интернет. Там всеки е с някаква маска. Защо не се огледаш в приятелския си кръг, на работа, сред познати. Не пофлиртуваш малко на живо с реални момичета. Така най-бързо ще разбереш дали има ответен отговор насреща.
Но при всички положения с тези си представи за жените няма да ти е лесно.

А какво значи "Симпатичен си, но не си мой тип" - Забрави да стане нещо между нас значи по любезния начин. Значи най-различни неща като "влюбена съм в друг", "нещо във външния ти вид/характера/маниерите ти не ми понася", "скучно ми е с теб" и прочие. При всички положения значи да смениш посоката на усилията си.

Но ако наистина даваш такова значение на вътрешното и на личността, погрижи се за своята. Това за Ненка наистина прозвуча отблъскващо. Звучи като - ами аз самият не съм особено привлекателен, та затова нямам претенции подобни и към жените. А ти трябва да се харесваш, да се смяташ за привлекателен, интересен, да развиваш комуникативните си умения, да бъдеш отворен и със здраво самочувствие...

Знам, че ще изсипеш сега още обяснения, но може би наистина трябва да се замислиш дали да не си дадеш пауза от това търсене и да се погрижиш затова да се почувстваш добре в кожата си. Момичето може и да дойде само, когато моментът настъпи!

 
  ...

...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: d1ee3992e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   "Примерно при нас мъжете няма такъв проблем , може и момичето да няма визия на модел ,но пак бих я харесал ! Сигурен съм ,че повечето мъже са така ! "

хахах, това е адски тъпо и смешно. ти ли ще кажеш че повечето мъже са такива,ХАХАХАХА. повечето са толкова повърхностни, че на улицата се обръщат само след мацки с големи цици и малки и стегнати задници. такива като теб и вероятно приятеля си, който описа са мнооого малко. повечето мъже ги привличат слаби красиви жени, ако може с големи цици, ама може и с малки, стегнат задник и т.н. ама да ми кажеш 'повечето мъже са така' е просто виц!

Истината е че повечето хора, било то мъже или жени биха предпочели да се срещат с по-привлекателни хора, нали така? и стига с тея приказки, че важна е само вътрешната красота. не можеш да отречеш, че ако контактуваш с две жени, като и двете са интелигентни и приятни и мили и добри, но едната е по-хубава, коя ще избереш? ти може и по-грозната да кажеш, щото тази позиция си заел тука, ама повечето знаем коя биха избрали. не само жените са тези които лапват по снимките на готина мадама в нета. за мъжете се отнася абсолютно същото, даже умножено по 2. това че ти твърдиш, че не си от тоя тип, не означава, че другите мъже не са.

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 0715c6ad68
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Ами какво да ти кажа. Аз съм момиче и всеки път едни и същи заучени фрази, когато решат да ме зарежат: "Ти си много мила и добра, прекалено добра за мен. Ти нямаш вина." И въпреки че съм мила и добра и хубава и пак ме оставят. Много изтъркано звучи, ама все така ме зарязват.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 1e0a49990e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Едно нещо..след като си въпросното момиче не знае нищо за качествата му и са излизали само венъж какво друго да отговори ... Да веднага...Еми това показва че не е готова но го казва тактично... прочети си първия абзац "слeд като си го видял само веднъж и не знаеш нищо за характера и качествата му. " Как пък може момче да предложи само след 1 среща...

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: d73a8b82ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   До 27, хич да не те притесняват приказките им. Остани си мила и добричка и ще се намери някой, който да те оцени, вместо да се превръщаш в кучка. Сега е масово явление да се счита, че малкото останали добри хора са балъци и едва ли не, след като са винаги готови да се отзоват. И са на принципа да те търсят когато им потрябваш за нещо.

Преди време и аз бях по доверчив и гледах да влизам в положението на хората, ако можех нещо да помогна го правех и резултата не закъсня - започват да те търсят отвсякъде, ако може една услуга, втора услуга, пет услуги...то края му не се виждаше. И в крайна сметка реших да прекратя голяма част от контактите с хора с които имаме само взимане-даване...по скоро даване от моя страна.

Вмъкнах този пример не заради друго, а защото човек трябва да си изгради ясна представа и да има необходими критерии за да прецени дали човека срещу него е достоен да получи част от нашето внимание и дали може да му се има доверие.

Несериозната и недисциплинирана личност (да не кажа разхайтена) си личи отдалеч, тя е на принципа на където духне вятъра - натам сме, по пътя на най-ниското съпротивление. Явно досега общо взето само на такива си попадала, щом се оправдават с такива изразни средства. Единствения проблем (ако същестува, понеже не те познавам) от твоя страна е ако ги задушаваш и навлизаш в личната свобода, но пък тогава не биха те зарязали с тези думи. Продължавай напред с вдигната глава, нали знаеш вече тривиалната, повтаряна безброй пъти "крилата фраза" - "Търси и ще намериш". Успех! :-)

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: b4973c640d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   от Автора: Ще кажа само ,че никога не съм бил директен при комуникацията си с жените ,много добре знам как да се държа с тях и винаги се изразявам според ситуацията!

Причината жените да не ме харесат в никакъв случай не се дължи на неправилното ми отношение към тях. Даже бих казал ,че съм прекалено деликатен в поведението си!

Това което ме притеснява за вас дамите е дълбоката нравствена деградация на повечето от вас ! Съгласете се, не може човек да хареса някого само заради външния му вид ,нали след време обекта на вашите желания ще остарее и вече няма да е толкова привлекателен за вас!
Все пак нали тряба нещо да си говориш с този човек ,а не само да си го гледаш и да му се радваш колко е хубав.:)

Аз ако исках такава жена ,щях да си взема плакат на Анджелина Джоли и да го окача над леглото си.:) Между другото във виртуалния контакт характера ,маниерите и поведението не играят никаква роля ,а ако случайно девойката си има приятел ,тя изобщо няма да ти пише пък камо ли да обяснява ,че не си нейн тип. Така че номер 25 не си прав! Същото важи с абсолютна сила и за номер 26.
Признавам си ,че и аз се обръщам след красивите жени ,но обикновено стигам само до там и не предриемам други опознавателни мерки. Това важи за повечето мъже !

Например когато съм в компанията на няколко мъже и покрай нас мине някоя сексапилна мацка по минижуп, обикновено след това се чуват коментари от рода "кво и мисля на тази" или пък "красива е ,но за съжаление е куха лейка" . Ами това не доказва ли моята теза ,какво повече искате ? Всички мъже харесваме красивите и привлекателни жени ,но това не е достатъчно за да се обвържем с тях. Докато вие дамите ,често пъти се водите от инстинктите си и доса често оставате разочаровани от избора ,който сте направили.

Номер 26, ако трябва да избирам между две красиви и едновременно с това интелигентни девойки ,бих избрал по- интелигентната ,а не по-красивата ! Всъщност не е важно една жена да е чак толкова интерлигента ,по-важно е да имаме сходни интереси и общи теми на разговор и визията ни за живота да съвпада. Иначе за какво ми е момиче, което не може да се изразява ,и мисли денонощно за външния си вид ? Освен да я ползвам за задоволяване на физиологичните си потребности.:)) (извинявам се за израза). За номер 25 ще кажа ,че твърде много откази съм получил при реална комуникация с дамите , за това сега наблягам предимно на виртуалната. Поне при виртуалня контакт ,нелепия момент от разочарованието го няма.:)))

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 43aa56f51b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   Дай си скайпа ако може

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 2c99dd5a8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Ама ти изобщо не чуваш! И жените и мъжете са една стока.
Любовта не е просто страст, не е просто външен вид, не е просто химия, не е просто общи интереси и търсене на една посока, не е просто разбиране и доверие. Тя е всичко това. И това няма нищо общо с деградацията на жените.

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 35d7722730
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   от Автора: Номер 31 ,ще ти го дам , но по-добре ми пиши на пощата . Съгласен съм с номер 32 ,но ако жените са стока то едва ли ще бъдат толкова придирчиви към своя купувач:))))

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 43818651ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Аз съм номер 18. Много благодаря на коментиращите след мен, че сте ми спестили обясненията. От всичко, което прочетох, разбирам че авторът не разбира от дума. Драги авторе, хората са ти го обяснили с подробности. Поработи над себе си, почакай малко и момичето само ще дойде. А най-добре се обади на номер 27, мисля че ще си паснете с нея.

И още нещо искам да кажа. Това дето си го мислиш, че е имало първично сексуално привличане между мен и моят приятел, изобщо не си ме разбрал. Сексуално привличане не значи желание за секс. Имам предвид, че го харесах като мъж, че погледнах на него като сексуален обект, а не като приятел и т.н. Все пак ходихме цели 3 месеца преди секса, а не сме си легнали от първия ден. Все повече се убеждавам, че имаш ужасно грешна представа за нещата от живота. Чудиш се докъде щяло да доведе това да имаш връзка с някой, който те е привлякъл сексуално. Ами нека ти кажа. Един мъж ме привлича когато се държи като мъж и отстоява позициите си. Такива мъже си знаят мястото и не чакат да чуят репликата "не си мой тип", защото са го разбрали много преди това. Таа че се вслушай в съветите на хората и престани да се държиш като досадник. Понякога първосигналното привличане е най-показателно.

Въпреки това искам да ти кажа, че моят приятел не ме е привлякъл от пръв поглед, нито от втори, а всичко беше в резултат и на много общуване. Факт е, че имаме 2 годишна връзка, която съвсем скоро ще прерастне в нещо повече, защото искаме да имаме дете. Всичко това ти го пише жена с опит. Ако искаш да успееш, вслушай се в критиките на хората и си вземи поука. Тези дето те тупат по рамото, те вероятно са в твоето положение.

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 43818651ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Авторът е тип "Като ми пееш Пенке ле, кой ли те слуша?" Хората му говорят едно, той си продължава... "деградация на дамите" - тинтири-минтири. Ти си един отчаян тип и ако не поработиш над себе си и над самочувствето си, скоро няма да си намериш приятелка. Не са виновни дамите, търси проблемите в себе си.

 
  ...

...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 580eb1de15
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

37.   от Автора: Благодаря ви за коментарите ,но все пак оставам с убежедението ,че съм прав относно мнението си за жените ,което подкрепих с достатъчно примери и едва ли някой може да го обори напълно!

Непримирим съм , не защото съм "отчаян" ,"нямам самочувствие" и т.н ,както казвате вие ,а защото съм такъв по природа и преследвам интересите си до край .Никога не бих се примирил със становище ,за което съм абсолютно сигурен ,че е грешно. Ако искате може да питате проф. д-р ик.н Д.Дамянов,той най-добре знае това.:)

Номер 35 ,очевидно за теб е важно поведението на мъжа, но това не е така за по-голямата част от дамите. Повечето се интересуват само от визията и не им пука дали мъжа се държи като "Мачо" или не ,ако те не харесват външния му вид и излъчване ,каквото и да направи дадения мъж е обречен на провал (дори и да пробва с челна стойка). :))
Така ,че не бива да се идентифицираш с болшинството жини!

Ще дам само още един аргумент в своя защита ,преди време имах отношения с едно момиче ,с което все още продължаваме да потдържаме връзка ,но вече се чуваме все по-рядко. Аз имах желание да се сближа повече с това момиче ,но от нейна страна нямаше същото чувство. Защо ли ? Ами познайте от три пъти ,"просто не съм нейн тип" .:))

Иначе и било приятно да общува с мен ,чувствала се добре с мен ,но нищо повече. Даже веднъж ми спомена ,че съм най-уникалния мъж ,който някога е познавала. Попитах я "тогава какъв е проблема да задълбочим връзката си" ,а тя ми отговори ,че по принцип харесвала по сладникави мъже ,а аз не съм бил от този тип. Освен това ми намекна многократно ,че проблема не е свързан с поведенито ми спрямо нея ! Така ,че номер 35 ,къде е логиката в думите ти?....

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 43818651ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   Аз съм 35, респ. 18. Ами има една тактика в началото на всички отношения - добре е да не се разкриваш напълно отначало. Бъди загадъчен и не говори много. Дори и да ти харесва момичето, бъди по-сдържан в комплиментите. Казвай малко, но на място. Направи така, че да я провокираш тя да направи първата крачка. Задълбочаването на връзката не става с думи и питане, а идва от самосебе си. Никога не питай такива неща.

Не знам с колко годишни момичета излизаш. Може да са прекалено млади. Нямам идея. Ако съм до теб, ще знам как се държиш и къде е грешката ти, ако има такава, но така ми е трудно.

А най-добре изобщо не ги мисли тези неща. Момичето, което е за теб ще си дойде само. Колкото повече мислиш и се фокусираш върху този проблем, толкова повече той се задълбочава. По-горе сме ти обяснили. В някакъв момент това поведение граничи с отчаяние, а това жените го усещат и бягат. Никоя жена не иска отчаян мъж до себе си. Всяка би предпочела някой по-самоуверен. Същото важи и за противоположния пол, разбира се. Изпитала съм го върху себе си и знам.

Аз се разделих с моя приятел на 29 години след 4 г. ръзка и не ми беше лесно после. Исках да срещна друг, беше ме страх да не остана сама и го мислех този проблем постоянно. И човека не се появяваше и не се появяваше. През този 3 г. период, в който бях сама съм попадала на такива идиоти, че просто не ми се мисли. В някакъв момент си казах "ми така ми било писано, ще си стоя сама" и престанах да го мисля проблема, ами даже и вече бях сигурна, че не искам връзка, бях свикнала сама и ми беше добре. Няколко месеца по-късно срещнах сегашния си приятел, а бях вече на 32. Така че да го мислиш тоя проблем на 24, мисля че е малко рано. Отпусни се и се наслаждавай на живота. Всичко само ще се нареди.
Успех.

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: ae6612ccee
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   До редактора/та, на два пъти Ви улавям да не ми пускате коментарите.
Грозно от ваша страна.НЕКОРЕКТНО.
РОСИРОС
---------------------------------------------------------- ?
Правила за ползване на сайта

h. Съгласявате се модераторите на сайта да редактират предоставените матерали, както намерят за добре, без уведомление.

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: ae6612ccee
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   До редактора:какво имаше да редактирате в "СИМпатичен си,
но не си мой тип ???
Да видя вашата Коректност ???

Независимо, че както вече Ви посочихме, не сме длъжни да Ви уведомяваме, такъв коментар не е минавал през модерация. Може би не сте го поместила.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: ae6612ccee
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   АХ,НЕДЕЙ,всички коментари минават през вас,само ,когато на вас ви е удобно ???
Винаги се регистрирам, и за кой ли път усещам,кога няма да ми бъде пуснато мнението...И познавам ....
Както и одеве ......
пОЗДРАВИ РОСИРОС

 
  ...

...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 5fdc0cb6d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

43.   Хубава темичка си пуснал като гледам. И е доста удобна за зарибяване. А рибките кълват ли, кълват. Не спират. Браво пич! Вместо да гониш мацките си намерил начин да ги накараш да идват сами при теб. Умно! Браво!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 5e3c3e14b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

44.   Абе я се успокой и се отпусни.. Вярно на 15 съм хаха.. Но пък и аз вярвам в съдбата си пич... Вярвам, че всичко ще се нареди и ще си дойде на мястото КОГАТО ми е писано, не насилвам нещата, оставям ги те сами да си дойдат на мястото.. Къща строи ли се за 1 ден? Не нали. Същото е и при твоя случай. Нещата не са каквито изглеждат или си ги гледал по филмите там си е съвсем друго. Немога да кажа кога, какво, с кого ще ми се случи, но и закакво да се напрягам. Вярно е ако и ти не дадеш малко от себе си няма как Момиче да предложи на Момче поне аз така си мисля, но недей чак толкова си дава зор. Като са те отхвърлили значи не ви е писано да сте заедно или пък по късно може да станеш неиния тип, или ще си намериш друга, за която си специален. Надявам се да съм ти помогнал :) Остави нещата сами да се развиват... Не избивай цяла армия за момиче, което не те заслужава :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 113c939efc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

45.   До самовлюбения автор.
Пич, хайде стига си хвърлял прах в очите на мадамите.
Номер 18 - респективно 35 и т. н., е абсолютно права!!!
Мен ме "изгуби" за каузата още в момента, в който написа "сладурче" на онова девойче, с което ще си пишете по мейл.

Като мъж над 30-те и познаващ собствената си порода, мога да ти кажа, че си гОла-вОда!

Хайде със здраве!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 4eb3d9a293
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

46.   Мда, познавам мъже като автора, проблема му е само в това, че е убеден в правотата си и не признава друго мнение. Истината е, че и аз съм използвала този израз, но под "Не си мой тип" нямам предвид външния вид. Момчето беше много симпатично и интелигентно, но просто нямаше никакво привличане. Той го разбра по-късно и досега сме много добри приятели.

До автора - прави много лошо впечатление това, че сипеш обвинения срещу женския пол заради това, че не са те харесали по някаква причина. Като не те е харесала една, друга ще те хареса. Недей да се настройваш излишно.

Освен това, като жена, мога да кажа, че това, че съм казала "Не си мой тип" в никакъв случай не означава, че нямаш никакви шансове.

Ако кажа така на един мъж и той го приеме добронамерено без видимо да се разочарова (което показва липса на самочувствие) и примерно поиска да си останем приятели и да се виждаме, е много възможно след известно време да си променя мнението.

Всичко зависи как ще си изиграете картите. Външният вид наистина няма голямо значение.

 
  ...
преди: 12 години, 26 дни
hash: 5fdc0cb6d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   А ти какно искаш да ти каже? Много си тъп за мен; много си кльощав/дебел/нисък...; много под моето ниво си; интелекта ти не ми е достатъчен; много си нерешителен; много си агресивен; много ти е малък; много ти е голям; много ти е тънък..., и т. н.

Брат ти нали знаеш, че всеки човек получава някакво възпитание, за да не бъде отхварлен от социалните групи, в които се движи. Това е отговора на въпроса ти.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 24 дни
hash: 3cf45e08ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

48.   По спокойно я давай. Ще намериш момичето сега догодина или след това. Въпроса е че като ти го кажат трябва да спреш. Аз съм на 15 и мога да ти кажа че трбва да усещаш когато едно момиче те иска. Ако я заговориш и тя по някакъв начин ти даде надежди ок но ако ли не по добре не чакай до така изтърканата фраза. Аз не съм я използвала но за мен това на едно място е да отхвърлиш момчето мило защото сърцето ти си има притежател и второ защото и ти го търсиш но не е това въпросното момче. Бъди себе си имй кураж продължавай напред и не се отчайвай

 
  ...
преди: 12 години, 23 дни
hash: 14f61c703b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

49.   Просто вече е влюбена в друг, а нали знаеш... че влюбен човек е сляп и глух за други...

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 8e6e001834
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

51.   Ох мъже това са най прекрасните същества на тази земя(но и много боли от тях).
Момиче на 21 съм, аз харесвам набитите мъже с брадичка (някой им викат горили хаха ), не обичам слаби телосложения, обичам да са набитички ако може естествено не обичам бодибилдъри с прекаленото мускули. Може би искам силен човек до мен защото съм минъонче и ми трябва закрила и истински мъжкар, не само на външен вид а и по характер. Не обичам женчовци, и женкари, за ръс нямам предпочитания може и да е по нисичък, но задължително набит с брадичка, харесвам по тъмните коси, не си падам по русолявите мъже.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker