Просто съдба - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122777)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14525)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Просто съдба
преди: 14 години, 6 месеца, прочетена 3576 пъти
Не търся съвет от никого искам само да споделя моята история, която се случи преди 10 г., но все още е в сърцето ми и немога да я преживея, въпреки че осъзнавам че живея само с един спомен.

Той е от мъжете след които всяка жена се обръща, красив, висок, с тяло на Аполон с две думи много хубав мъж. Запзнахме се на работното ни място,аз го забелязах и разбираемо го харесах, но нищо повече не направих, след няколко месеца той направи първата крачка към мен. През това време го виждах с други жени и затова си помислих че ще бъда поредната му бройка, но съдбата беше решила друго за нас....

Изживях най-красивата и романтична споделена любов, любов която няма и в приказките, беше вълшебство.

Тази любов продължи 2 год., години в които приказките бяха реалност за нас, разбирахме се без думи не беше нужно да си говорим за да разберем какво мисли другия, какво чувства, какво иска
всичко се случваше само с един поглед .

Но моята приказка свърши когато той трябваше да замине да работи в чужбина, аз не пожелах да замина с него и аз незнам защо, може би от глупост....

Ние не се разделихме, поне не така както е обичайно за повечето двойки, нас живота ни раздели....

И въпреки всичко аз до ден днешен го обичам, може би обичам спомена за него незнам, но понякога липсата е болезнена за мен и имам нужда да споделя с някого, който да не ме съди.

С днешна дата имам мъж до себе си, имам и прекрасна дъщеря,която е смисъла на живота ми, но любовта която изживях тогава понякога ми липсва. Е това е моята история в максимално съкратен вариант, една недоизживяна любов...която пожелавам на всеки да изживее.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 6 месеца
hash: a7123ff2f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   Много красива история :) Просълзи ме .... Искам да ти пожелая всичко хубаво, искрено ти го желая :)

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: e5e7adc954
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   Страхотно е че си изживяла такова нещо..... Но щом живота ви е разделил може би е трябвало така, всъщност ако ви беше писано да сте заедно той нямаше да замине без теб или щеше пак да те викне.

Азв момента също изживавам твоята любов, макар че на моменти ми е притеснено, защото не се чувствам толкова сигурна... Дилеми.

Както и да е, може би често си спомняш за тази любов, защото е неизживяна докрай, има нещо недовършено, всяка врата е останала отворена....
Но щом е свършило не се чувствай зле от това, имаш си съпруг, не вярвам да си с него без да изпитваш нищо, имаш и дъшеря....
Ж 21

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: fb0a37bd89
гласове:
1 2 3 4 5
  (220497 гласа)

3.   Aз съм момиче на 23. това, което прочетох много ме натъжи, ще кажа защо. аз също имах силна любов с едно момче, което не само живее в чужбина( америка) но е и американец. запознахме се ест когато бях на бригада преди 2 години и половина. след като се прибрах в българия, продължихме да контактуваме по интернет. на следващото лято той дойде в българия за 1 седмица за да ме види. искаше да му обещая, че ще замина там при него и ще се оженим, дори родителите му очакваха с нетърпение да се видим отново(познавахме се). искаше да му отида нагости за коледа, като ми поеме всички разходи.
Tой също е мъж мечта- кавалер, грижовен, работлив, истински мъж, умен, готов на всичко за мен.

Cпомням си когато го видях за пръв път на улицата. беше съдбовен момент, сърцето ми му пренадлижи от тогава до днес. господи колко сълзи изплаках, защото не заминах при моето момче, обещах му, но не заминах, защото ме беше страх. не мога да се откъсна от своя свят тук в българия. просто не съм човек, който може да се откъсне от семейството си, приятелите, родината с различен начин на живот и манталитет, не мога да направя такава саможертва. сигурно много хора ще си кажат, че не го обичам достатъчно, но не е така. просто наистина това е голяма крачка. дори не е в европа... разкъсвах се, мислейки как да постъпя... момчето ми бе съкрошено, разбих му мечтите, както той каза в последния си смс- 'съсипа ме'. обиден ми е до гроб сега, поне скоро ми писа, че ми прощава, защото не може човек да таи омраза в себе си и да не прощава, ако иска пълноценен живот.

Hо той не напуска мислите ми, мина година и половина. аз съм с друг човек, който обичам и с който вероятно ще създам семейство, тук в българия. той е там с друго момиче и ще създадат семейство там! но просто имам чувството, че сърцето ми е при него. знам че и с него е така...

и мен ли ме чака същото? и аз ли ще мисля за него и след 10 години? толкова тъжно звучи.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 месеца
hash: ad54696fe9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Никога до сега не съм се влюбвала. Буквално се бях отказала от истинската любов, един вид не вярвах в нея и сега прочитайки това. Аз на твое място бих намерила така нареченият съдружник и от там нататък сама се разбереш какво чувстваш. Знам колко лесно ти го подхвърлям..., от толкова вр. разглеждам и чета истории в този сайт, но за пръв път съм така да се каже разчувствана.

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 0da735c2da
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ас сам тука да разкажа моята история а не да давам савети на други момчета които са претарпяли раздяла в живота си.....Ас искам да започна първо с първата история....Когато беще лято и ас бях харесала едно момче на име Георги тои беше колкото мен на 12 обаче веднаж моите най-добри приятелки искаха ад ме оредят със него...Парво си помислих че тои сащо ме харесва защото ми казваше винаги че много ме харесваще моите приятелки ми казаха да не му варвам но той направи сичко вазможно да ме обеди че ме харесва минаха няколко часа и го видях ад се целува с една от моийта най-добра приятелка...Това беше парвата история втората е...Пак харесвах едно момче и уш той ме харесвазащото ми пращаше саобшения че ме харесва искаше ми номера от моита сестра и после ме прегращаше мислех си че е скасал с бифшата си приятелка заради мен но не ее било така само ем заблуждаваше само ем целуваше и най накрая ми акзаха едни момчета че тои не струва нищо и че не е скасал с приятелката си и сега с еопитвам а направя така че да му е гадно както и на мене от николко седмици на пред.....Моля не правете моята грешка....Казвам се бояна и сам на 12 :)

 
  ...


...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: f70a48246e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ас? Парвата? Тои? Оредят? Веднаж? Уш? Бифшата? Скасал?

И това са само част от грешките, които имаш, Бояна на 12. Вземи се ограмоти малко, че много смърдиш.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: 93506309f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   6 правописни грешки и нищо съществено няма , а защо моята история още не е вписана аз я писах може би час и то истински където може да се случи със всяка жена !

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 93506309f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   коментара кога го пускате? аз имам2

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker