Ядосана съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ядосана съм
преди: 9 години, 11 месеца, прочетена 2681 пъти
Ядосана съм на него, на себе си, ядосана съм на всички. Запознах се с това момче преди много време и никога ни сме били близки. Но от близо 3 месеца си пишем, той учи в друг град, но иначе сме от един град. Постоянно повтаря колко е влюбен в мен, как няма търпение да дойде тука, за да се видим... е ето, че си дойде. Вече 3 ден е тука в града, пишем си, пак ми повтаря колко е влюбен, а не пише да се видим. Постоянно си пишем излиза с свои приятели, а мен не пита. Разиграва ли ме? Има ли смисъл изобщо? . Никога до сега не съм изпитвала такива силни чувства. Може да звучи наивно и смешно, но не знам какво да правя. Ядосана съм на него, че така мило ми говори, а действия никакви. Ядосана съм на себе си, че си позволих толкова да хлътна. Какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 11 месеца
hash: ff01b379d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   А кой е казал, че той трябва да те покани? Ако толкова много си влюбена в него, покани го ти. Може би чака да покажеш все пак и ти някаква активност... Отдавна не сме в онова време, в което да поканиш мъж на среща е граничело с безумие. Това са глупави предразсъдъци. Я по-смело, поне ще знаеш дали само ти губи времето или действително има силни чувства. Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 3bd1224110
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нормално, то в мрежата вече е по-лесно да се каже "харесвам ме, обичам те, излез с мен ", отколкото да се покаже и направи наистина. Според мен бягай надалече от такива момчета. Объркана заради милите му думи, извинявай много, но всеки може в скайп, фб или където и да било да ти напише тези неща, друго е като гледаш човека в очите ;) На всичкото отгоре, щом си позволява да излиза с приятели, а с теб не, въпреки твърденията му "колко е влюбен в теб", изобщо не си заслужава емоциите и енергията. Това е просто мое мнение. Успех и да напишеш какво е станало после =]

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 252dfbd96c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ей, това момичетата май наистина сме мн странни създания. Не искаме да ни препират, но не искаме и да ни игнорират и забравят. Ами не пишеш, след като и ти явно го харесваш, канила ли си го ти да излезете. Нали ти е казал, че е влюбен в теб - може би сега се надява ти да направиш следващата крачка. След като си тоооолкова ядосана на всичко и всички явно ти пука за него - покани го ти, нищо няма да ти стане...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: d9771aee11
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   точната дума е, че си бясна. Реално винаги може да съчетае ангажиментите си с една среща. Друг е въпроса дали си само ти. Предложи му да ти се обади, когато има време за среща примерно.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: cd90ca554a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Човекът може да е просто неуверен, какво има да му се ядосваш толкова? Просто му покажи чувствата си и че се интересуваш от него! Нали не се смяташ за Ултимативната Принцеса, която трябва само да седи и да си пожелава разни неща, а Вселената да чете мислите и желанията й и да ги изпълнява?

 
  ...


...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 9ec2310453
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ти решаваш дали да поемеш инициативата или не. Моето мнение е противоположно на това на номер 5. Аз лично хич не си падам по такива "мъже". Имах опит с такъв в миналото. За мен това е някакво женско поведение, някаква кокетност или не знам как точно да го нарека. Определено иска да те поизнерви малко, да види как ти не издържаш вече, как си готова направода му се нахвърлиш. Така ще стане по-лесно за него, кара те да се влюбиш само чрез писане от негова страна, а после ти си тази, която трябва да го ухажва, а той повече няма да си помръдне пръста. Нещо като "аз съм почти готов да бъда с теб, но не съм толкова лесен, трябва ти да ме спечелиш". Замисли се - ако беше притеснителен, срамежлив, нерешителен, щеше ли да ти пише, че е влюбен в теб? Не... Притеснителните правят точно обратното - канят те на кафе, канят те 2-ри, 3-ти и 5-ти път, но не знаят какво и как да кажат, не се осмеляват на нещо повече. Нерешителен? Какво по-решително от това директно да напише "влюбен съм"? Как така хем не може да реши какво иска, хем е категоричен в чувствата си? Или каква е причината, ако си влюбен, да не излезеш поне с този човек, какво толкова трябва да решава? Виж, ако си го отрязала преди, или не си отговаряла на писаниците му, то може да е неуверен. Но аз разбирам, че не си, нали? Предполагам си му написала поне нещо от рода "да, ще се видим", "обади се, като дойдеш"?
Така че си прави сметката. Не твърдя, че няма да излезе ищо м/у вас и т. н. т. Но си реши дали искаш ти да си принцесата или той.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 4016f20576
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мила, в 21 век сме. Няма нищо срамно ти да го поканиш. Не го кани на среща, просто ей, така между другото му пиши, че, примерно, в неделя ще ходя в парка или някъде другаде, искаш ли да дойдеш с мен? Само в мола не го кани. :)) Както и номер 1 ти е казал, човекът може просто да е неуверен. Виж, ако ти откаже поканата, поне вече ще знаеш, че всичко това с голямата любов са само приказки.
За това, давай смело! Нищо не губиш, ако приеме-супер, ако откаже-поне ще знаеш, че не си струва да си губиш времето с него.
Успех! И дано имаш страхотна среща.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker