Как да се спася! Тормози ме! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121292)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да се спася! Тормози ме!
преди: 10 години, 16 дни, прочетена 2234 пъти
Здравейте! Ще ви разкажа моята история накратко!

Преди 3 год. се запознах с моя приятел, който е 10 год. по голям от мен! Аз бях на 15 а той на 25.. Познавахме се и преди, но така само по физиономия, защото е от същото село, което е и майка ми. (Искам да уточня, че мама не го понася и до ден днешен в продължение на 3 години мама не знае, че ходим). Та в началото всичко беше хубаво, розово той мил, грижовен "Мъж", аз неговата малка пикла и така ходихме 3 месеца, след което преспах с него (той ми беше първият), както и да е минало заминало. И така всичко продължи спокойно до 6-те месеца... Тогава той започна да пие, да се налага над мен, да ми забранява да излизам с приятелки, да говоря с момчета. Взе и паролата ми от фейсбук, за да проверява някой да не ми пише случайно, а ако някой съученик ме питаше нещо за училище, той побесняваше и все ме питаше "Къв ти е той на тебе? Няма ли друг кой да пита?" (Аз съм отличник и отговорник в класа, нали разбирате, че към мен ще се обръща съучениците ми). Всичко ми се следеше...на кой звъня, кой ми звъни, когато излизах до кварталния магазин трябва да му звънна, когато се прибирам пак и така е всеки Божи ден до днес. Нашите ме пребиваха, а когато исках да го зарежа той ме заплашваше с всичко.Веднъж замина в чужбина и искаше да му пратя по разголени снимки(пратих му, но такива по бельо и прочие), започна да ме заплашва, че с програми ще ги "разсъблече" и, че ще ги качи в нета... заплашваше ме и че ще се обеси или катастрофира ... Обичах го и ме беше страх от всичко....

Сега срещнах друго момче в живота си. Аз го харесвам и той мен, но този идиот нещастен ми пречи във всяко едно мое начинание! Не мисля, че вече го обичам, когато сутрин се събудя не чувствам нищо нито омраза нито обич - НИЩО, но от страх се топя от ден на ден все повече.

Моля ви дайте ми съвет не мога повече...ако той не ме убие, аз ще умра от неговите заплахи и начини по които ме измъчва! Моля ви! Написах това със сълзи на очи!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 14 дни
hash: 8e071ff45e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Я споко! Въобще не е трябвало да му пращаш никакви снимки, но станалото станало. Добре, че поне не си гола. Той може да си направи каквито си иска монтажи с фотошоп, но това винаги си личи, така че и да се разпространят тези снимки, първо ще е ясно че не са истински и второ, ти можеш да подадеш оплакване за онлайн тормоз и уронване на престижа.
Относно другите заплахи, че щял да се беси или да катастрофира, направо му кажи да не се бави. Да го видим, дали ще намери куража. Мога да ти кажа, че 100 % няма да го направи. Той е един психологически паразит, който е намерил слабото ти място и ще те натиска, докато не се освободиш от него. Тъпото е, че реално той нищо не може да ти направи. Само твоята реакция на случващото те прави уязвима и само ти може да промениш това. Просто му кажи да върви на майната си, блокирай го отвсякъде в Интернет, не чети съобщенията му и въобще не мисли за него.

 
  ...
преди: 10 години, 14 дни
hash: 9200a86951
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Виж сегa..колкото и дa не искaш трябвa
Дa поговориш с БAЩA ТИ и мaйкa ти.Подчертaвaм бaщa ти зaщото той ще го нaучи по мъжки.:)Всичко ще се
Нaреди.Успокой се.#Успех
-Момиче нa 14

 
  ...
преди: 10 години, 14 дни
hash: fa296790c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Кажи на родителите си, някой приятел, учител да се разправи с него и най важното скъсай и се отдалечи от него!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 13 дни
hash: 321202a74c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   На първо време разговаряш с родителите си и им казваш как седят нещата. Първата ти грешка е, че си скрила от тях.
При следващата заплаха със снимките (които впрочем не знам защо си направила и си му изпратила) му обясни, че не той е в състояние да те заплашва, защото ще подадеш оплакване (и в интерес на истината би могла да го съдиш за тормоз, защото това си е точно такова нещо).
И третото, което е СПРИ окончателно връзката си с този човек, даже не е нужно и да му даваш обяснение щом е толкова ненормален. Спри да му пишеш, спри да разговаряш с него по телефона (ако трябва и номера си смени) и спри да се виждаш с него.

 
  ...
преди: 10 години, 12 дни
hash: d88a94c7f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Добре си се оттървала от него, но не съвсем. Направи всичко което можеш, за да разкараш този страхливец от новата връзка, за да не затрие и нея. На новият си приятел не давай много обяснения, ако вече не е разбрал за случващото се. Покажи на бившият, че нямаш никакъв страх от глупавите му заплахи и кажи на вашите вкъщи, че има едно момче, което е отчаяно по теб и те заплашва. Ако се наложи подайте сигнал в полицията, ти си непълнолетна, но той да си носи отговорността, щом е толкова голям бабаит. Радвай се на новата си връзка и не позволявай повече никакви волности с фейсбука ти и личното пространство, ако ще и много да го обичаш. Извоювай си правото да си щастлива, но и свободна с човека до теб. Успехи!

 
  ...


...
преди: 10 години, 12 дни
hash: 265d4d59ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Благодаря Ви, много! Само искам да уточня с №7 Вече съм пълнолетна.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker