А уж всичко беше наред и много ме обичаше... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

А уж всичко беше наред и много ме обичаше...
преди: 14 години, 2 месеца, прочетена 4373 пъти
Заедно сме от 1 година. Не минава ден без той да ми каже, че съм виновна за нещо, че няма да се променя и че не му влизам в положение, че няма пари. Да, той няма работа. И ми каза, че докато си намери няма да излизаме, и когато е хубаво времето ще излизаме на разходка.

Вчера го викнах са нашите, отказа, днес отново е хубаво времето и отново не пожела дори на разходка да излезем. Чувствата ми ще се изпарят, страхувам се, не разбирам как един мъж може да стои и да гледа, че приятелката му се отдалечава и да не се опита да я задържи, въпреки собствените си грешки и въпреки всичко да обвинява нея.

И като му кажа, че нещо не е наред и че уж ми е казал, че му липсвам и като се стопли времето ще излезем и казва, че съм виновна, що не съм го викнала аз, ами чакам той, и казва че никога няма да се променя и излиза от скайп или ако говорим по телефона затваря.

Въпреки, че на предния ден се е извинявал, че е глупак и прави грешки и че заслужавам най - доброто......

Не сме се виждали от седмица, само се караме в продължение на 4 дена вече.. Тъкмо се сдъбрим и пак и то не за друго, а защото избухва и започва да ме обвиняма за всичко.

Изобщо няма нищо общо с момчето , с което тръгнах.. Тогава се притесняваше да не ме изгуби, звънеше ми постоянно.... Сега само упреци към мен и ме оставя сама, да не говорим че и по улиците ме е зарязвал....

На някой случвало ли му се е подобно нещо....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 2 месеца
hash: 042b8d5741
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Махай го тоя, какво още се чудиш. Щом сега е така, представи си ако не дай боже се ожените и родиш дете. Ще започне и да те бие. Е, тогава ли ще мислиш да се спасяваш, или ще питаш тука какво да правиш, и дали и с други се е случвало.
Прощавай ако ти звуча рязко. Но се възмущавам от жени които търпят всичко, търпят такова отношение. Това са долни типове. Те НЕ се оправят, само може да се влоши.Сега се сдържа, защото знае, че може да го оставиш. Иначе няма и да се сдържа.

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 226c2e2499
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да, и се разделихме. Явно му е писнало, или ти може би си се променила, затова просто го скъсай и си живей живота!

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 0bf1d01173
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Да, на мен, мила, също ми се е случвало. Донякъде почти описа моята история. В началото беше адски мил и нежен, добър и много внимателен, ценеше ме, уважаваше ме, обичаше ме... угаждаше ми за всичко (не че съм била лигла, просто се съобразяваше с мен), искаше мнението ми за много неща, с които се занимаваше, като например, когато си търсеше работа, ме питаше дали одобрявам и т.н. и т.н.

Ние също бяхме заедно година, но в последните 5-6 месеца и аз не можех да открия момчето от преди. Стана груб и студен, казваше, че не му пука за нищо и никого, не ме зачиташе за нищо. Беше му абсолютно все тая за мен, дори за това дали ще съм с него или не. Обиждаше ме, злепоставяше ме, нараняваше ме...
Много се измъчих с това момче, но накрая реших да кажа край и го направих. Така или иначе хубавите ни моменти заедно отдавна се бяха изпарили и не тъгувах толкова.

Не знам къде отиват тези мили и добрички момчета, които са в началото, но... явно просто си отиват.
Ние 3 пъти късахме и се събирахме, първите два пъти той ми разби сърцето, като ми наговори ужасни неща, третият път реших аз да съм лошата. Казах му какво ли не, видях, че му става неприятно, но не каза нищо. Когато все пак го попитах защо се държи така с мен, той каза нещо от сорта на "ами не знам, явно си ми омръзнала."

Не знам при вас как е, но определено чувствата са изстинали, ти самата го казваш. По-добре е да го оставиш и да продължиш живота си без него. За какво ти е някой, който само да те ядосва, без да те прави и грам щастлива? Не е това целта на една връзка. Замисли се. Ти наистина заслужаваш нещо по-добро, мила.
Дай му да се разбере и продължи смело напред. Успех! :)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: c7cc325da4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На мен ми се е случвало.. Незнам явно както един човеик се държи с теб, редно е да му отвръщаш със същото. Имам предвид това, че щом той не се държи добре с теб, дръж се и ти така.. Не позволявай да те унижава и отстоявай мнението си. Разбирам те много добре и ако не си щастлива по-добре се замисли сериозно какво да правиш с тази връзка, поговори с него и вземете правилното решение. Успех ти желая

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 6f67c33c13
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Вероятно и ти имаш мъничко вина за ситуацията, но определено той не е за теб, как ще я карате занапред, ако отсега сте така? Няма двойка без проблеми, но всичко си има граници. И как може мъж да стои без работа, дори каквато и да е, без пари? Да не би да очаква някой друг да му намери и да капризничи?

 
  ...


...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 0047a1ab21
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Веднага и мноооого бързо го разкарай тоя.
Още от сега мога да ти кажа какво ще стане накрая, понеже това вече ми е до болка познато, бях в същото положение 1 година и 3 месеца.Същите реплики, същите скандали, ясно ми е за какво става въпрос.

Явно си младо момиче, сега ти е времето да живееш, а не да се съобразяваш с паричните проблеми на един егоист!!!!И защо няма работа?Поне търси ли си, или е от оня тип хора, които живеят на гърба на другите?
Зарязвай го скорострелно, в противен случай много ще страдаш и след време ще те е яд безкрайнооооооо много.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: a607f71aa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   На мен ми се е случвало и мога да ти кажа да направиш последен опит да седнеш да поговориш човешки с него - ако не разбира от дума - ще разбере когато ти види гърба. Мен не само са ме зарязвали сама по улицата, но ме е и плюл , душил ме е по крайпътните дървета, бутал ме е срещу колите и още мн други - нали не искаш да стигнеш до такова унижение?
Клара

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: cad4c14098
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Според мен, има друга. Aко нямаше и просто ако беше му омръзнала щеше дибектно да ти го каже. И според мен когато има проблем с нея си го изкарва на теб,и не прекарва време с теб,за да е с нея.И за да не се осъмни тя.

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: efa900d283
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Aбе момиче туй че той е мухлю неодачник не те интересува ....... бягай далеч от такива това са пъни неудачници ще си намериш добро и умно момче сигурна съм

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: 1432821628
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мила,не си ли разбрала че мъжете са слабохарактелни.Нещо като не им е наред трябва да има друг виновен за това.И понеже, май много го глезиш ,си удобна за това да си виновна за всичко.Вярно че липсата на работа изнервя малко хората, но чак пък толкова да търсиш вината все у някой друг, а не в себе си е прекалено.Я го остави тоя женчо да диша малко без теб, та да видиш колко време ще издържи без да те чуе и види.Трябва ти малко усамотение ми се струва и на теб..Направи го, ще можеш да видиш нещата и от другата им страна.
Успех!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker