Как да му помогна? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да му помогна?
преди: 14 години, 2 месеца, прочетена 3442 пъти
Здравейте! Искам да споделя с вас моят проблем, който стана много сериозен напоследък. Много ме притеснява поведението на мъжа ми в последно време. Аз съм все така влюбена в него, но той... много е променен, просто не знам какво му става. В последния месец почти спря да говори. Рязко отслабна и стана необяснимо апатичен. Просто не знам на какво се дължи това. Вече не се смее както преди, не е забавен и весел.

Отчаяна съм много, той не проявява онази огнена страст към мен, не прави почти нищо. Аз трябва да проявявам инициатива за всичко, а не беше така преди. Беше много властен и силен човек, искаше всичко да е под негов контрол. Така ми омая главата, както никой друг преди. Просто не знаех какво може да се случи следващия момент с него.

Сега изведнъж сякаш всичко се промени и то внезапно. Прибира се вкъщи мрачен и мълчалив, сяда, пуши цигара от цигара и пие много. Аз искам да поговорим, но той не повежда разговор. Казва ми, че е добре, но не изглежда добре. Виждам, че нещо го мъчи, но нищо не ми казва.

Снощи на празника не издържах и се разплаках. Тогава той ме прегърна много нежно и ме гали бащински като малко момиче. Като се успокоих ми каза, че е учуден че плача. Казах му, че плача за него, защото го виждам променен и различен, а той ми отговори, че хората се променят. Тогава аз му казах, че това не е промяна за добро, а той отвърна "всичко е относително."
Той просто няма да ми каже нищо.

Чудя се какво да правя, просто вече не мога да го гледам такъв. На моменти се плаша от тези черни очи, така красиви и влудяващи преди, а сега така мрачни и изморени. Плаша се и от това мълчание, преди толкова сладък мъжки секси глас, сега само едносрични думи. Плаша се от всичко, а най-вече от собствените си мисли. Мисля и не знам как да му помогна.Моля ви, дайте ми някакъв съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 2 месеца
hash: 41b54a3b34
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма как да го накараш да говори ако той не пожелае да говори,а той рано или късно ще го направи... Въоръжи се с огромно търпение,спри да разпитваш и се опитай да му е уютно в къщи щом се прибере,прегръщай го,целувай го и щом се налага бъди активната,или ако не искаш, не бъди... просто бъди до него. Спеи да мислиш,че ТИ си уплашена,че на Теб ти липсва... явно на него нещо не му е добре. Не се плаши,той все още е тзи,за когото си се омъжила,просто бъди търпелива и му дай спокойствие и утеха...
Мила

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 4933e9779c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Странно.. според мен, такова рязко рухване и физически и психически, може да е от някаква болест за която е разбрал, опитай се да разбереш ходил ли е на лекар скоро.. друго за което се сещам е комар - хазартен тип ли е ? Може да дължи доста пари.. това са само хипотези, но щом и идея си нямаш от какво идва това му държание...

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 28be4590b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Очевидно има някакъв проблем, ти си тази, която може да разбере какво го мъчи. Вероятно се е забъркал в нещо и не иска да те товари, иначе чак такава рязка промяна е странна.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: bb7bd1c01f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това е поведение на отчаян човек. Помисли си имате ли някакъв сериозен проблем, който сте очаквали да се разреши. Възможно е той да е разбрал, че проблема няма решение, но да не иска да те тревожи и теб.

Друго, което ми хрумва, е да има (или се съмнява да има) сериозен здравословен проблем, който премълчава засега. Или хазарт - пари въобще? И последно, което, не зная защо, ми изглежда най-вероятно - да е имал любовница и да се е разделил с нея (не по негова вина).
Не искам да съм черногледа, но сама разбираш, че от хубаво не се става такъв.

ТРЯБВА да разбереш на всяка цена какво го мъчи, иначе не можеш да му помогнеш. Аз бих направила така - ще му напомня, че когато сме се женили, сме си обещали да бъдем заедно и в хубаво, и в лошо. Искам да ме допусне до себе си и съм готова да чуя всичко, абсолютно всичко, каквото и да е, без да го съдя, а само с желание да облекча болката му и да му помогна, ако мога. Ще му кажа, че през главата ми минават най-страшните неща и всеки ден умирам по малко от ужас от неизвестното. Ще му кажа, че колкото и да е страшно това, което му се е случило, когато сме заедно, двамата, ще намерим сили да го решим.

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 6bc6d4d8b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ми има два варианта - или иска да ти спести някава много лоша новина или просто вече те приема като даденост, а не като източник на космическа звездна любов, както е било в началото на връзката ви. Ако е първото никой тук не може да ти помогне. За съжаление, ако е второто има само един сигурен начин да започне пак да те обича и да ти се доверява и той е ... да усети че може да те изгуби :(

 
  ...


...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 9ca9b93051
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Да не би да има любовница и да го мъчат угризения? Мислила ли си за това?

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 00ba732789
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Какви болести бе хора. Никои ли от вас не е имал любовна мъка? Явно има друга жена в която се е влюбил, но по една или друга причина са се разделили. И сега страда.

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 9c987eb552
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не искам да те наранявам, но в написаните коментари има доза истина и се замисили върху тях. относно любовната мъка ще разкажа моя случай: когато разбрах от приятеля си, че има връзка с жена, по-точно усещах го и мисля че беше влюбен в нея, защото нещата помежду нас не вървяха , и всичко вървеше на зле, разделихме се , той просто спря да ме търси и тнт.
голяма мъка изтърпях, когато вече всичко свърши между нас- отслабнах много, познати неможеха да ме познаят за 2-3 месеца сигурно 15 и повече кила свалих. голям шок за мен, отдръпнах се, щом така иска и така е избрал нека да е с нея. мина време, подновихме и според мен тя го беше зарязала, а той страдаше,и наистина виждах, че страда, или се правеше на многострадалната Геновева,но това не му попречи да се храни, и да поддържа 120 кг., другото което беше, че наблегна на алкохола, но той така или иначе винаги е пиел, та се замислих дали толкова е бил влюбен в нея колкото нараненото ЕГО, от това че просто е отрязан и че тя него изоставила. Тук може и да е друго авторката ще разбере рано или късно тези неща немогат да се скрият, а и женската интуиция е силно развита, така че ако може би имаше друго присъствие тя щеше да го улови.

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 524b2fa602
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Напълно подкрепям №6. Моя мъж се държеше по същия начин, докато не го набарах.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 5812d35274
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ако наистина държи на тебе и те обича и иска да сте още семейство, ще сподели проблема, а няма да те остави да се гърчиш в болката от неизвестността. Човекът е взел решение за себе си и май ти вече не влизаш в плановете му. Въпрос на време е да ти го съобщи. Просто вече не гледа на тебе като на част от живота си, абе направо си те е отписал от бъдещето си. Сори, ама щом почнат недомлъвките - работата не е на добре.

 
  ...

...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 93bfbb0b38
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Благодаря на всички за съветите, снощи се престраших да поговря с него. Успях да го убедя да ми каже какво има едва след четвъртото му уиски и направо настръхнах. Наистина не е свързано с друга жена, но той има някакъв голям проблем с някакви хора. Отказа да ми сподели много, защото не искал да ме тревожи. Каза само, че има неща, които един мъж трябва сам да разреши. Каза още, че ще се справи и да не го питам повече. Аз само го попитах ще може ли сам и той каза "ако не мога, значи съм пътник". Цялата треперя от страх и ужас, не знам какво е забъркал и аз какво да правя, сякаш по-добре беше да не го питам нищо.

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 2572b01e35
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   А ти вярваш ли му?Както може и да е истина така може и да не е.Времето на рекетьорите отмина.Аз имах такъв проблем преди години.Оплаках се в НС"БОБ" и до сега съм жива и здрава.А гадините си го отнесоха и още как?Какви неподходящи хора има в историята.Най-си пасва някоя жена.И тя е човек и той се е забъркал с нея.Във всеки пъзел се търси парчето с най подходящи размери.В случая парчето е от женски род.Боже колко добри и лековерни хора има на света Боже!!Не страдай!Ще видиш че всичко е една любовна извратена история.Убедена съм,или поне на такова мирище.НЕДЕЙ ДА СЕ ХВАЩАШ НА ЕДНА ОТ НАЙ-СТАРИТЕ ЛЪЖИ НА СВЕТА!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker