Чувствам се слаба - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Чувствам се слаба
преди: 14 години, 2 месеца, прочетена 3459 пъти
Не съм много сигурна как точно да започна.Искам това, което ще разкажа, да бъде максимално кратко, но не знам ,дали ще успея да го съкратя.
Просто наистина не мога да си обесня някои неща, имам нужда от помощ, а няма от кого да я поискам...вече...

Тъпото копеле, с което съм сега твърди, че ме обича,иска да се омъжи за мен и да имаме деца след време.Повярвах му, вярвах, че е искрен, имах му доверие и така сгреших.

Оказа се,че не е такъв за какъвто се представя.След 6 месеца, загубено време, показа истинското си лице.
Долен простак, с елементарно възпитание, уважаващ само себе си, отпадък в обществото.Груб, циничен, лицемерен, вулгарен...Ако тръгна да изреждам още, цяла седмица няма да ми стигне.

Опитах се да го променя, държах се с него добре, въпреки че не заслужава.Водех му се по акъла, играех му по свирката, правех каквото иска.Целях да му покажа, че има добро и че с добро отношение се постига много повече.

Държах се с него добре до един момент, в който ми писна.Казах си, че ще се държа с него така както той с мен.И тогава започна войната.Смешна гледка отстрани.Сигурно ви се е случвало да виждате из заведенията двойки, наричащи себе си "тъпак", "малоумница", "идиот", "безмозъчна"....Виждали сте сигурно, да, но най-вероятно са били деца на по 17, не момиче и мъж на 30....

Как може да ме обича, а да се държи с мен така.А защо ако иска да ме лъже, трябва да използва такива хубави и важни думи като "Обичам те", няма ли друг начин?...

Една вечер нещо ме прихвана, налучках му паролата в skype, уж каза, че си ляга, апък седеше и си пишеше с някакви деца 93 набор....Искаше телефони, камери, микрофони.....Бях потресена.Нищо не му казах на другия ден и все още не знае, че тея истории вече са ми ясни.Твърди, че вече му е минало времето, в което си е сменял приятелкките през месец, вече минало времето, в което изневерява, бил спрял с тея глупости...Да, ама не!Знам, че ако му се отдаде възможност ще го направи, просто трябва да се появи нова жертва....

Неговото "обичам те" е лъжа, но моето е истинско.Незнам как може да съществува при наличието на подобно поведение, безкраино разочарована съм от себе си и се чувствам слаба поради факта, че не успявам да прекратя тая пагубна за мен връзка....

Незнам какво да правя, как да постъпя, да търпя ли с надежда, че ще се промени, или да се измъквам докато е време, или да чакам поредния шамар, с поредното извинение "водката ми дойде в повече".И дали е вярно твърдението , че хората не се променят, нито днес, нито утре...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 2 месеца
hash: 2b438f69a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Още в самото начало на историята сама си казваш, че си стигнала до извода какъв всъщност е той. Казваш на какво те подлага, какво ти причинява...за какво по дяволите търпиш?! Обичаш го, ок, но като една уважаваща себе си жена, първо не би позволила такова отношение от когото и да било и второ който и да е той, какъвто и да е трябва да е пълен боклук, за да се държи по този начин с една жена. Никога не казвам ''Остави го'' или ''Стой и търпи'' , ти си голям и зрял човек..предполага се, че трябва сама да вземеш решение, но иска ли ти се един ден децата ти да са свидетели на подобни елементарни отношения, самата ти готова ли си да търпиш подобен човек, на който очевидно му е през *** за връзката ви (съжалявам за директния тон) ?! Замисли се над тези неща, защото времето си тече, годинките в които трябва да правим своя избор за стабилен човек до себе си минават неусетно..а и ти си загубила достатъчно време докато разкриеш истинската същност на въпросния мъж..Желая ти да вземеш правилното решение за теб и за бъдещето си, но ако имахте такова заедно..нямаше да задаваш въпросите си тук, ти изпитваш съмнения, а това е пагубно за подобни отношения! Успех!!!

Криста

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: f6370e2f5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Можеш, силна си,спри веднага това!След време ще се чудиш как си го търпяла това същество, бягай надалеч,сега за да не стане късно после!

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 72d2c7a90e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здравей,мила.
Моят съвет към теб е:КЪСАЙ СИНДЖИРА И БЯГАЙ!!!
Ако те е ударл веднъж ще има и втори и трети път.Не прави компромиси със себе си.Винаги ще има по-добър!
Надявам се да съм ти била полезна :)

ЛОЛИТА

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 7630b0513b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Каква промяна чакаш, той е на 30 и е некадърен да бъде мъж на толкова, шестте месеца ги прежали и търси твоя човек.

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 377d48257a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ако не ти е ясно, че НЯМА да се промени, всякакво говорене е излишно

 
  ...


...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: e24c4f24cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Мила, и аз като всички останали ще те посъветвам да го оставиш. За какво ти е връзка, която не ти носи никакво щастие, даже напротив - кара те да се чувстваш зле. Защо търпиш? Какво всъщност обичаш?

И аз съм била в подобна ситуация, но търпението ми се изчерпа след като го търпях 7 месеца да се държи с мен като с боклук. Не си го причинявай и ти. Уважавай себе си преди всичко.
Знам, че го обичаш и ти е трудно, но той не го оценява, не те обича. А светът е пълен със свестни мъже, които си търсят добро момиче, като теб. Остави го този и не спирай да търсиш щастието си.
Успех! :)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 022be47a1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ахахахаха незабравяй той е долен простак и те убижда.Стой с него защото ако намериш, някой свестен човек ти ще го тъпчеш както твоя хубостник теб сега.Това съм забелязал у жените с добро неможе да ги имаш.Добър ли си качват ти се на главата.Все се тюхкате, че мъжете Ви са лоши ама изпитвате някакво перверзно желание да Ви гърчат.Попаднете ли на добър човек му е..авате майката.

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 73f44de839
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Cамо като видях каква простотия бълва още от самото начало, дори не стигнах до края!

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 3b141d3d5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Нак няма да търси набори 93-94 ,като си слагат голи снимки по сайтовете и изглеждат(или поне се опитват )на 20-25 години.Знаем ,че мъжете обичат с очите...Бягай от този мъж.не си заслужава!УСПЕХ

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker