Добрия! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Добрия!
преди: 9 години, 11 месеца, прочетена 5500 пъти
Здравейте искам и аз да ви споделя моята история. Искам да получа и съвети от вас ( най-вече от жени ). Въпроса ми е къде бъркам в отношенията си с другия пол. Мъж съм на 23, и всяка девойка с която съм имал взаимоотношения ме е изоставяла с думите : " Ти си прекалено добър за мен", "Аз не ставам" или пък "Заслужаваш нещо по добро". Какво по дяволите? !? Едно от момичетата ме заряза, заради пияница който я псуваше пред всички на работното и място (сервитьорка е ). А тя си го търпеше. А беше мега грозният тип! Казвам го от гледна точка на това че от години ходя на фитнес, и имам тяло. Дори нямаше работа тоя. А аз работя и уча Бизнесикономика. Не мога да разбера защо ме зарязват заради такива деградирали и безперспективни типове. Трябва ли да се държа като Л***о за да ме уважават? Не мога да разбера защо вечно съм сам, и не съм имал връзка повече от 3 месеца.... И този омагьосан кръг :"Ти си добър добър добър... Защо доброто ми отношение е заменяно с лошо?
Забелязвам че като се държа пренебрежително с момиче, постоянно ме търси или пише! А като съм добър ме изхвърлят като дъвка която вече е ненужна. Не ми е в кръвта да съм гаден и прочие, но отношението им ме обижда. Как да процедирам от тук на татък? Давайте насоки дами!
П. П Драги модератори ще ви бъда благодарен ако публикувате историята ми :) Благодаря ви предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 59

преди: 9 години, 11 месеца
hash: 30dbf342ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисля, че просто думите на момичетата са стандартни, искат да те зарежат без да те нараняват. Нищо по-съществено не споделяш, но основните причини една жена да те зареже безпричинно са
1. Скучен си
Не казваш нищо за начина си на живот, но има жени, които много обичат джиджи-биджито, други обичат разни екскурзии, трети социални прояви и събирания и знам ли - просто не си избираш подходящи с твоите хобита и занимания
2. Сексът не е добър и/или скучен
Една жена никога няма да си каже, 99% дори симулират в леглото, но дългосрочна връзка с каквато и да е здрава жена без удоволетворяващ секс не е възможна. Особено депресиращи и за жената са проблемите с ерекцията или нередовния секс
3. Пренебрегваш я заради приятели и имаш свои собствен живот
Много дразни това поведение. Чат-пат е ОК, но има мъже, които продължават да си живеят ергенски
4. Задушаваш я
Просто не оставяш половинката си на мира
5. Мислиш се за перфектен и ? внушаваш разни комплекси
Доста момчета познавам, които само мрънкат - виж си косата, напълняла си, как си се облякла и тем подобни.
6. Момичетата ти не са особено образовани, а ти парадираш с образованието си

...
или всички фактори заедно!

Колкото до това, което учиш - самата аз съм икономист, но не съм чувала за такава Наука като „бизнесикономика“? Що за животно е това и къде има такава специалност?

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 187c3dc368
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Моля те НЕ се променяй! Такива свестни момчета като теб са 1 на 100. Явно ти не си попаднал на подходящата, но има много момичета, които си търсят точно такива добри момчета. Аз съм живото доказателство. Просто трябва да бъдеш търпелив и да не ги търсиш по чалготеките, защото там определено няма да попаднеш на нещо, което си заслужава. Успех. :)

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: d161d124ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ами явно момичетата, с които се занимаваш са все един и същ типаж. Опитай с някое по-скромно.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 9ef8bc35ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Бъди това което си. Може да звучи като клише, но ние всички живеем само веднъж. Има само ''сега''. Според мен Проблема е в това, че си излизал с жени които наистина не са за теб. Има само едно решение. Интелигентна и умна приятелка, който преди да те харесва те уважава.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: ae2c354d64
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Момичетата, когато започват връзка, често на подсъзнателно ниво влизат в ролята на майка. Ако си добър, няма какво да правят с теб, няма на какво ад те научат, възпитат. А и ти няма на къде повече да се развиваш личностно, което предполага застой.

Докато с пияница ще има шоу, динамика, събирания, раздели, драми, сълзи, сополи, изводи колко са зле ВСИЧКИ мъже, те ще имат стимул да възпитават и така да изпълнят подсъзнателно функцията си, а и така ще излизат, че са жертвите - демек те са много добрички и перфектни, но видите ли мъжете са животни и ги обричат на страдание. Не че ще успеят да изпълнят задачата си, но самата роля ще ги удовлетворява.

В един момент ще им писне от такива мъже, от болката, от липсата на бъдеще и сигурност и ще залитнат към добрите. Само че на тебе толкова ще ти е писнало от джофри, че дори няма да можеш да им се зарадваш.

 
  ...


...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: a48897a15a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Пич, като се избира момиче за сериозна връзка трябва много неща да се гледат. По-голям съм от теб с няколко години и мога да кажа, че за щастие или не, лошият опит донякъде ми отвори очите. Какво имам предвид? Когато бях на 18-20 години бях супер наивен и си мислех, че всички момичета са точни и добри, а изневерите и материализмът са само по филмите и се случват много рядко. В следващите няколко години обаче осъзнах, че е тъкмо обратното. Станах доста внимателен и се научих първо да преценявам едно момиче и чак след това да предприемам каквото и да било. Не обичам да генерализирам, но по принцип гледам да стоя далеч от сервитьорки, касиерки и т. н., освен ако не са студентки. Защо ли, ами защото по-голямата част от тях са момичета с ниско образование и култура, чиято единствена цел е някой селски бек да ги качи в ГОУФА и да ги закара в МОЛ-а. Пак казвам, не всички са такива, но вероятността да сбъркаш там е много голяма, ако не внимаваш. Тези, дето разчитат на гаджето си да ги издържа и почти не работят, защото все нещо не им е наред, също не са оферта. Общо взето гледай момичето да има добро образование, добра работа и цели в живота, различни от шляеене по улиците и висене по чалготеките. Важно е също да не е връзкарка, която мама и тати бутат яко в живота. Това е общо взето. Не, че пак не можеш да останеш разочарован, ама поне разкарваш доста кифли преди да е станало каквото и да било.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: ed40c3806a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Очевадно е къде бъркаш, прекалено мил си, прекалено мек и сервилен пред жените. Давай го тежко и непукистки, не се съобразявай с техните прищевки, не ги питай къде им се ходи, води ги, бъди инициативен, спуквай ги от бъзици без да ти пука. Предполагам, че мацките, с които излизаш са красавици. Работата е, че с красивите жени, за разлика от средностатистическите (а и с повечето жени де) трябва да действаш обратно на логиката, тоест с обичайните свалки, романтики и т. н. не става. Такива жени са свикнали на мъжко внимание и дотолкова им е втръснало някой да им лиже краката, че просто са отегчени. Те търсят мъжкар, който е различен, който не ги гони като разгонен пес, не им се умилква, не се държи чак толквоа мило, а напротив някой, който ще ги бъзика постоянно, няма да се съобразява с това дали ще се почувстват зле. Особено младите кифли падат при мачовско поведение.

Ще ти дам пресен пример от моето настояще. Една много красива жена, моя колежка от работата, която свалях през зимата и ме отряза, но не ми пукаше и го приех спокойно. След това започнах да я игнорирам, но не грубо. Постепенно се сближихме и аз започнах както си трябва да изявявам сексуалността си, да се шегувам с нея и буквално да я правя на нищо, поведение, което не всяка жена би изтърпяла. Резултатът сега е, че ми подпалва телефона, постоянно ме преследва, флиртува като бясна, мисля, че дори е влюбена, но още малко ще я поизмъча и след това секс до припадък, но отсъпление от позициите ми няма да има. Буквално се забавлявам с нея, дори сега докато пиша ми звънна да ме пита как съм, постоянно се закача, говори, че е без бельо и всичко казва: "искам те". Тва е начина пич, вярваш или не. Не е нужно да се държиш гадно, но е важно да водиш, да не ги издигаш на пиедестал, нали и думата се казва "свалка", тоест сваляш я от пиедестала, на който сама се е качила и разни наивни мъже са я качили. Пробвай и кажи, гаранирам ти успехи!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: a8894d1f27
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Хората са казали: "Бий за да те уважават! "...
Не те съветвам да се ръководиш от тази максима, но понякога се налагат и такива крайни мерки.
Аз лично съм бил и добър и лош и в крайна сметка реших, че все пак е по-добре да си остана добър. Сега съм си намерил човека и се чувствам добре.
Моя съвет е да си останеш такъв какъвто си, но ако искаш може да пробваш и другата страна и да се увериш, че съм прав. Сигурен съм че ще срещнеш правилния човек така, че търпение и успех!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 672ec93af1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ами да ти кажа попадаш на такива дето не те харесват или на идиотки. Съвкупност е по-малка или голяма степен, на казаното от предишните, една има едни разбирания, друга други. Но разбери, че жената трябва да тича след мъжа и това ти е грешката. Мъжа осигурява физическа закрила, носи парите, тя трябва да си ги заслужи. Обаче не бъди боклук и не ги тествай, като за най-скретната мисия. За сериозна връзка или не това трябва да те води. Влюбен ли си бил в тези, за които сега говориш или сте имали връзка и в един момент ти е съобщено? Непукист според мен чак не трябва да си, но ако виждаш, че си мисли, че мъжете са й длъжни за първа крачка, за втора, за еди кво си... , щото е жена, ще стигнеш до сегашното положение. Важният си ти.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 9b12cb5f6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Автора
Благодаря ви за отговорите до момента!
Номер 1- Тру Стз специалност Бизнесикономика ( Тотално сбърках с избора на Вуз ) но това е друга тема. Скучен? ! Не знам може би. Все пак нямам финансите и времето на някой който е издържан от семейството си. Да я пренебрегвам или задушавам- не мисля. Не съм тесногръд, нито пък ще я зарежа когато има нужда от мен. Но друг е въпроса че прекалено много им се връзвам на глупостите ( страничен ефект от благия характер ) Комплекси не. Не съм гадняр или садист. За образованието-да така е не са с повече от средно. Разбира се и аз не съм безгрешен, все пак няма такива хора. Може и в секса да куцам.
Номер 7-мисля че напълно ме описа с първите няколко реда.

 
  ...

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: b10cb0491e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Послушай номер 7, много добре ти ги е казал нещата:)
М, 36

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 30dbf342ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От 1 - Не знам, но според мен нещо бъркаш, което ние не можем да знаем. Факт, че ти се случва с различни жени - или избираш неподходящите жени и трябва да си смениш стратегията, или трябва да се промениш.
Колкото до следването ти - чисто губене на време, не се сърди, но е така. По-добре прекъсни и хвани някакъв занаят, не е нужно да е висшО, защото този университет е полулегитимен, а специалността е чиста проба порнография. Може и да поработиш, после да запишеш в нормален университет задочно. Аз самата завърших редовно много добър университет, самоиздържайки се. Възможно е! В това време се запознах и с мъжа си, с когото сме от 12 г. заедно вече. Едното не пречи на другото. Специалността ти просто звучи интересно и привлекателно за хора, неразбиращи от икономика. Аз като работодател дори не бих викнала на интервю човек с такава измислена специалност от такъв университет. Не си виновен ти, просто ни е глупава държавата, че отдавна не е затворила такива ВУЗ-ове, а се губят време и пари на младите хора!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 3bc7da58df
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Мисля, че тези думи на наш език (женски) означават най-вече "скучно ми е с теб". Просто не търсиш подходящи жени явно. Те искат някакъв по-груб, по-разкрепостен (така му викат), разгонен безкрупулен сваляч - на всичко това някои жени му викат "мъжкар". На тези жени им се струва лигаво да ги ухажва мъж, защото обикновено те са свикнали да се предлагат сами на мъжете, цветята и милите думи им се струват някакви остарели смотани традиции. Сам питаш защо се хванала с пияница - защото и харесва така да я "ухажват". Не виждаш ли как всички търсят някакви неизживени тръпки, семейства се разпадат заради някаква измислена тръпка, хора на по 30, 40 и 5о години още се изживяват като тийнейджърчета, защото видиш ли нещо им липсвало. Ясно какво им липсва на подобни хора, но ти защо на такива се целиш? Харесай си някое възпитано, скромно, добродушно момиче, което да ти пасва на характера. Да не би и ти да търсиш "кучка", за да не ти е скучно? Замисли се сериозно по какви жени си падаш и търсиш ли и ти някаква неизживяна тръпка с някоя жена "без задръжки". Ако търсиш, то е време да я изживееш и след това да си намериш някой, който си е заслужавал търсенето.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 0e8373de24
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   съгласна с номер 1 и 13 - момичетата искат учтиво да те разкарат, без да те обиждат и използват стандартни фрази.
по-тежкият въпрос е какво всъщност ги отблъсква. тук за съжаление можем само да гадаем, защото не те познаваме. може наистина да си скучен - не се обиждай, има такива мъже. добри са, кротки, ходят ти по г.. а, обаче грам собствено мнение нямат, трябва навсякъде да ги водиш за ръка, дори са лепки, от които няма грам лично време.
нямам предвид финансови възможности, а други качества. имаш ли хоби и интереси? чел ли си достатъчно, за да водиш интелигентен разговор на различни теми? разбира се, това би имало смисъл пред момичета на същото ниво, ако са тъпи кифли, нещата са ясни.
Ж42

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: f0c431cd37
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Много добри коментари има тук. Пич, не се променяй! Бъди добър, но рабира се не издигай жените на пиедестал. С нищо не са по-различни от нас мъжете. Ако ги приемеш за нищо по-различно от твоите мъже приятели ще имаш успех. Както ти се ебе на теб и на тях същото им се иска.
А защо те зарязват ли? Ами защото тия на които си попадал са били яко тъпи парчета. Всеки си избира сам живота според мен. Ти си предложил на тези момичета нещо качествено и те са го отказали, защото са си избрали друг живот - да ходят с някоя мутра примерно. Е направили са ти услуга. Можеш само да им благодариш. Такъв човек не ти трябва, трябва ти мадама, която да иска същото като теб. А дали ще намериш не може да знаеш - Божа работа, но дори и да не успееш - продължавай да търсиш и най-вече научи се да бъдеш щастлив сам и да обичаш себе си, другото само ще дойде някой ден

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: d9631b9a3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   Пак съм номер 7. Пич, горе гглавата, хич да не ти пука, просто се научи да бъдеш твърд с жените и да не приемаш да те третират като втора ръка мъж.

Мое лично убеждение, дошло от опит разбира се, че когато се държиш твърдо с жените те подсъзнателно усещат, че ще си твърд и в леглото. Ако си мекушав с тях, съответно... си мек в леглото. Няма кво да се лъжем, за нас секса е кеф, но за тях направо си е издигнат в култ.

Какво имам предвид като ти казвам, да не позволяваш да те третират зле? Ми просто е, една красива жена търси силен мъж, държащ на себе си, дори с цената на твърдо и леко граничещо с грубостта отношение, когато се наложи.

Имай предвид, че жените обобщават с улики, които събират за теб от поведението ти. Те често театралничат за да видят до къде ще им бъде позволено да стигнат. Простичък тест на който те подлага почти всяка жена например е да види дали ще си и на разположение винаги. Ако от самото начало и оставиш да води, да се съобразяваш за всичко с нея, накрая се получава точно така, както си описал. Друг простичък тест е да те видят дали си сервилен пред тях (тук те карат да им носиш чантите, да им помагаш за това или онова, правят муцки за да видят дали им се връзваш на номерцата). Хич не бива да ти пука и да им слугуваш!!! Жената трябва да си знае мястото, почне ли с номерцата я поставяш на мястото. Не казвам да бъдеш грубиян и да се държиш лошо, но това връзката се гради от двама. Ако ме третира зле една жена веднагически и показвам червен картон. Звучи грубо и съжалявам за сравнението, но правя аналогия с кучетата. Когато едно куче го възпитаваш, ти не го глезиш, но му даваш награди. В този смисъл, подарявай цветя, бъди мил, отваряй вратите, бъди кавалер, но нека тя помни, че това е защото тя те е спечелила с добро и мило държание, а не ти нея. Тоест в една връзка следва да има синергия, да има даване и от двете страни. и мис свят да е ако се държи лошо и отказва да се промени - чао. Ако се опитва да те наставлява и да те поучава как да живееш, как да се държиш, как да се обличаш - чао. Имай предвид, че жените това го правят постоянно, особено с мъже като мен, щото живеят в илюзията, че ще ме променят. Понеже аз пия, пуша, гледам спорт, ям тлъсти мръвки, излизам с приятели, имам си хобита и т. н., много жени са се опитвали да ми дават наклон в живота, но в момента, в който им скръцна със зъби и не си вземат поука впоследствие се сбогуваме завинаги.

Не давай всичко на една жена! Бъди спокоен и уверен. Жените надушват страха и неувереността, защото са страшно интуитивни. Имай самоконтрол и не се връзвай, когато ти се прави на интересна, която и да е. Помни, че жените до една са родени за актриси, а тяхна сцена е живота, където разиграват постановките си. Връзваш ли им се на глупостите, гориш. Не демонстрирай никога поведение от типа – „ти си единствена и незаменима”. Жената трябва да се бои да не те загуби, не ти нея. Успешните връзки и бракове са тези, в които жената обича мъжа и е готова на всичко за него. Там където ролите се разменят, рано или късно връзката рухва.

Радвай се, че се е получило така с теб, защото си млад и ако извлечеш поуките си, в крайна сметка ще спечелиш нещо по-добро. Нали искаш да си щастлив, да имаш семейство и деца един ден. За това няма да се задоволяваш просто да имаш жена, а да имаш жена, която те обича, която държи на теб и не се държи, както горе споменатите. Бъди благодарен на момичетата, които са те зарязали, защото те са били честни с теб, но понеже ти си възпитан, че трябва да угодничиш и раболепничиш пред жените си се съобразявал за всичко с тях. И накрая, ето го резултатът. Ти разсъждаваш логически, че след като си бил добър, не би трябвало да се получава така, но работата е, че ти си губел своята личност в тези момичета. Това ги е отблъсквало в теб. Те знаят, че си добър, нещо повече те знаят, че си им в кърпа вързан. Съответно станал си им скучен и твърде предвидим. Жената иска винаги да има интрига, да и се създават емоции. Жените са твърде емоционални, а с теб им е станало твърде рутинно. Тези госпожици, макар и нераждали имат майчински инстинкт, който се събужда често от някой, който е лошото момче, гамена, който ще я нагрубява, ще и вика, ще и изневерява. Номер 5 ти е описал много точно това.

Сега за секса. Много е важно, когато започнеш връзка да се представиш добре първия път, да и изкараш въздуха от оргазми. За да не стават фаулове (случвало ми се е при солидно количество алкохол), когато съм с нова любовница, гледам да пия умерено и взимам някви секс стимуланти за да я чукам цяла нощ. Не взимай виагра, твърде си млад, нещо по-леко, но идеята тук е, не, че имаш проблем, а буквално да и спреш тока. Да я изчукаш така, както никой преди теб. Направи го това, спукай я от секс цяла нощ и ти гарантирам, че ще лудне по тебе.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: d7d2c862c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Послушай №16, пича е казал всичко необходимо, което мъжете трябва да знаят за свалките и жените, има много истини. Лично аз съм стигнал до същите изводи, естествено след като съм си патил доста пъти и осъзнах ако една жена разбере, че си влюбен в нея и правиш всичко за нея ставаш скучен, предвидим и идва края. Жените обичат тръпката, неочакваното, ако примерно всеки път си на разположение, носиш и чантите и други неща, които виждам доста по улиците, смятай връзката за изчерпана. Жената трябва да знае, че по всяко едно време може да бъде заменена с друга, точно това ще я държи далеч от изневерите и правенето на номера. И това за секса е вярно, жените държат МНОГО на него, която каже че секса нямало значение те лъже, просто за тях това е свещено нещо. Ако се издъниш там, гориш. С една дума не давай на жената да се лигави, това го правят, за да те побват дали си мекушав и дали ще могат да ти се качат на главата, те са като децата, трябва да им покажеш, че си сериозен и с теб шега не бива иначе ги сменяш и много бързо ще им спечелиш уважението. Успех и дано съветите ни ти помогнат, бил съм в твоето положение и всичко, което сега знам е след доста горчиви неуспехи преди да разбера истината!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 98e97a0e05
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Чудех се дaли дa се включa, ще опитaм, пък дaли ще рaзбереш....
Когaто ви кaжем истинaтa, обикновено :
1. Включвaте се в режим пaсивнa зaщитa или откровенa aтaкa.
2. Отричaте кaтегорично
3. Зaпочвaте дa убеждaвaте, че ще се промените и обикновено успявaте.... зa 2-3 седмици.
4. Обвинявaте нaс във- виж горните " мъжки" коментaри
Ние знaем товa, и тъй кaто зa нaс е зaгубa нa време, нерви и енергия, предпочитaме по един по неутрaлен нaчин дa приключим, поемaйки " винa " ( твърде си добър/ не си ти причинaтa, aз съм.. т. н. )

Ще ти дaм един пример! Рaзделих се с един бивш по подобен нaчин. Опитaх веднъж дa му кaжa, отговори ми, че съм си внушaвaлa глупости, че едвa ли не изкуквaм.
Мaлко след товa, се престорих нa " леко изкукaлa от толковa внушения", a че той е добричък и ще си нaмери по- добрa.
Е, нaмери си. В ежедневни скaндaли бяхa доскоро със женa му по същaтa причинa, която aз се опитвaх дa му посочa кaто грешкa.
Той постоянно я обвинявaше в същото, билa изкукaлa.
В моментa се рaзвеждaт, a той горкият идея нямaл кaкво и стaнaло нa женa му, че не щялa дaже дa му обясни зaщо.
Aз съм щaстливо омъженa, a бившият се изцепвa пред съпругът ми, че не е трябвaло дa ме изпускa. Зa рaзликa от изкукaлaтa му женa, видиш ли, aз съм билa " женa нa място".

Тa.... отвaряйте си ушите мъже и слушaйте. Ние говорим. И говорим.
И нaкрaя спирaме дa говорим, но си тръгвaме.
Тръгнем ли си, ... връщaт се сaмо по- нaивните.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 6175417668
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   Номер 16, от всичко, което си написал дотук, си правя извода, че си пълен задник.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 98e97a0e05
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   ;))) сегa прочетох н 16 и много се смях. Още се смея....
Ех мъже, мъже... и после се чудите що стaнaло тaкa.

 
  ...

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: d842bc3ec7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Бъди арогантен с мярка, дръж на положение и дистанция, не я търси по телефона пръв, прави се на луд.
Бъди недостъпен, на тях им е интересно. Да не ти пука много много, какво ти казва. Нейното мнение е по маловажно, важен си ти, ти си номер 1.
Говори спокойно, бъди уравновесен, гледай право в о4ите, в зениците, без да мигаш и ще видиш ефекта.
Бъди алфа не се давай лесно, просто вкарай малко доза арогантност, непредвидимост, надменност ако щете.
Сега жените дето ше ме критикуват, тези които се кефят само на добри мом4енца, няма да взема под внимание мнението ми :) поздрави! Авторе пробвай и ми кажи! и запомни :
''Гониш ли ги бягат, бягаш ли те гонят '' успех

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 9b12cb5f6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   До тук всички сте прави! Особено пича под номер 7-16 ( останалите също само че той го направи по на-широко ) Наистина като погледна написаното и виждам вината в себе си. Първо се хвалех пред приятели че не съм имал грозно момиче. Истината е че си бяха кифли. Второ аз съм влезнал изцяло в ролята на доброто момче. Което както 7-16 каза ме прави скучен. Като се замисля над последната си връзка ( дори ме е срам да го нарека така-месец и половина ) откривам множество грешки от моя страна. Като добавим факта че въпросното момиче ме заряза, и след 6 месеца поиска пак да се съберем. И аз бях готов. ( В кърпа -вързан както бе написано). Направо си давам червен картон сам на себе си! В момента в който тя поиска това и аз се бях съгласил, усетих че правя грешка. В моите очи изглеждах скучен дори. Хммм Благодаря ви хора. Доста ще трябва да работя над себе си.
Относно номер 1- и аз мисля над този вариант а под истински университет Свищов е идеален :))

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: e70db2f0e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

24.   Номер 7/16 - първоначално напереното ти женомелаческо отношение ме подразни лекичко, но всъщност си АДСКИ прав и като жена потвърждавам каквото си казал. Има един мъж като автора - мил, добричък, ще направи каквото кажа, буквално ми е в кърпа вързан. Пише ми постоянно, иска да излизаме и т.н .. еми не мога да го приема за повече от приятел. Няма вълнение, няма игра, преследване, свалка, флирт ако щеш. Като е много лесно - не е интересно. От друга страна има друг мъж, който ме харесва, но не ми ходи толкова по гъза, държал се е доста тъпо на моменти, а аз си падам по него. Тука сега очквам женомразците в сайта да почнат с "всичи жени са курви и боклуци", "ние горките добряги" и "лошите тъпи жени, които си падат само по грубяни и т.н", но не сте прави. Не става въпрос да се държите като тотални задници - това отблъсква толкова, колкото и като се държите като верни кученца. Трябва да има някакъв баланс между двете - да се държите добре, но и да поддържате интереса на жената. Авторе послушай номер 7, точно ти го е казал и успех.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: ed40c3806a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Номер 7/16 съм. Номер 19, през оная работа ми е какво мислиш ти за мен. Знам, че жените мразят точно мъже като мен, но също знам, че точно мъже като мен ги подмокрят. И аз бях добричкия и наивен пич, но си научих урока и сега си живея живота без да ме ебават някакви си кокошки.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: ed40c3806a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Номер 7/16 съм. Авторе, радвай се, че сега ти се е случило, та ти си едва на 23, живота е пред теб. Почти всяка жена иска да бъде контролирана, но под контрол няма предвид да я задушиш, а да ти има респект, да те уважава и цени. Много мъже сами се обезценяват със сервилно поведение, но парадокса е, че именно това поведение отблъсква жените. Важното е сега, че ти ще започнеш с нов подход и рано или късно ще се появи истинската. Вече си знаеш урока. Успех!

 
  ...

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 148369ee1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

27.   №19, пълен задник, ама ВЪРВЕЖЕН задник, за разлика от автора.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: d62a5e1813
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   27, .... товa сa фaнтaзиите нa един зaдник, толковa се е объркaл вече, че не прaви нито връзкa, нито рaзликa от действителностa.
Н 16, aко не излезеш от този твой измислен свят, ще си остaнеш девствен;)))

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 39fe3c795b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Ммммда, вървежен задник бил, ама вървежен пред КОГО??? Пред некви кифли- ОК. Но пред мен НИКОГА няма да мине! Да се нося с дебелак, който само следа спорт по телевизията, яде мръвки и пие бира- не благодаря! Аз искам ЗДРАВ и ДЪЛГОЛЕТЕН задник, така че неговия хич НЕ е вървежен с жени като мен... А те са бол, не се бой! Така, че пред качествените жени бил вървежен, ама другия път!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 39fe3c795b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Да, не говорим, че 7/16 е И арогантен, освен мързелив и ленив задник, така, че колко е ВЪРВЕЖЕН разправяте на баба си- тя може и да ви повярва!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 39fe3c795b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   НЕ, авторе, за Бога НЕ СЛУШАЙ 7/16 или качествена жена НЯМА да си намериш... Бъди какъвто си и търси качеството....

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 9d9134bc0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Аз бях в същото положение в последната си връзка. Винаги бях добър, мил, правех всичко за нея. В началото тя ми казваше, че съм най-добрия, какви ли не розови неща. Беше споделила на най-добрата и приятелка/колежка, че не била срещала мъж като мен и т. н. Точно 2-3 месеца минаха и всичко тръгна наопаки. Като и кажех, че е много хубава, отговорът беше нещо от сорта "е то ти кога си казал нещо друго за мен". Правех много за нея, но ми казваше "ти какво толкова си направил за мен чак", започна да се отнася с мен зле, а аз правех грешката да се отнасям още по-добре с нея, тя още по-зле и така. Сещаш се как завърши всичко.

После тя ме потърси, била се променила и т. н. Вързах и се, пак същият филм след 2 месеца. Много още мога да говоря, но няма смисъл.

Тук трябва да коментират само мъже, жените, както и в живота, си мислят, че говорят истината, като ти казват, че търсят добрия и милия, но винаги се озовават с този, който е лош и груб с тях. Айде да не са всички, но 95% от жените са така. Знам, че смятате че казвате истината, но всъщност не е така, както винаги повечето не знаете какво искате, само си мислите, че знаете. Правите лоша услуга на момчето като му казвате да не се променя, освен ако не иска да има много приятели жени, но в крайна сметка да е сам.

Естествено не трябва да си чак груб и надменен, да обиждаш, но никога, ама никога не прави всичко за една жена, освен ако не си 200% сигурен, че това е жената с главно Ж. Само че в началото никога не можеш да си сигурен в това, иска се време. Всичко се вижда в трудни за теб моменти.

Всички съвети, които дадоха колегите са за началото на една връзка, според мен.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 4da7ddbaf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

33.   Ж35
Мога да потвърдя, че номер 7-16 е прав донякъде, въпреки, че е пресилил малко нещата, особено с по-грубите изказвания - явно на такива тъпи парчета жени попада или все още не е намерил онази, която така ще го завърти, че всичките му представи ще се сринат и ще иска да си изкара живота с нея като с кеф и държи чантичката.
От позицията на омъжена жена, която си знае цената и вече с известен опит в тези неща искам да ви светна мъжете за няколко женски тайни - водете си записки дори и вие, които се считате за големи разбирачи и вървежни мачовци. Има какво да научите.
1. Докато сваля и съблазнява жената мъжа трябва да се държи както е описал 7-16 - уверен и загадъчен, но не грубо и просташки, че такива не ги траем. Интрига трябва да има за да бъде забелязан, но интелигентно и изискано разиграна от негова страна. А ако жената и тя ги разбира тези неща и тя ще си поиграе като се държи на ниво... и следва приятна и за двамата игра на нерви кой-кого. (ех, сладки спомени...). На това ниво прекалените мачовци и грубияни и простаци не печелят. Тези, които не се обаждат, а чакат жената- не печелят. Не ги намираме за сигурни партньори и това е края, дори и сърцето да дърпа по-несигурните в себе си момичета да вземат нещата в свои ръце. Жената вземе ли инициативата с вашето мъжко достойнство е свършено и това е началото на края, момчета! На този етап прекалени добряци също нямат място, не са интересни, скучно ни е, просто не могат да ни докоснат душата, да ни накарат да усетим пеперудите в стомаха. Единственият случай, когато добряк печели на този етап от играта е ако жената се е настрадала от грубостите на някой предходен, който не е минал на ниво 2. Кое е то ли? Ето го.
2. Когато връзката се задълбочи и жената вече обича трябва мъжа да си разкара мачовското поведение и да бъде мил, нежен и отговорен, с две думи добряк в ежедневието, да се превърне в духовната половинка, за която всички мечтаем от малки момиченца. Ако остане на поведението си в точка 1, това е отблъскващо за жената. Ние сме интуитивни и ако добротата и отдадеността не са искрени НЕ възприемаме отношението на мъжа като сериозно, а театрално и плоско. Краят не е далеч, ако това се случи. На този етап грубият и мачо може да задържи само неуверена в себе си, наивна или неопитна жена или такава с много ниска емоционална интелигентност, която не се е настрадала достатъчно.
3. Много важно! В леглото, независимо в кой етап от връзката е, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО мъжа трябва да е лошото момче. Нямам предвид да е груб или да се занимава с курветини и така да си доказва какъв е мъж е (обикновено тук ви е грешката), а с отдаденост и умение към партньорката си да успее да доминира, да си маркира неговата територия за да стимулира непрекъснато интереса й в леглото.
4. По всяко едно време мъжа трябва да засвидетелства искрено внимание и уважение на жената като личност, душа, тяло! Говоря за абсолютно отдаване, без страх от изоставяне, без театралничене, без лъжи. Чувството на тотално и абсолютно духовно и физическо сливане е прекрасно, ако е взаимно. Пожелавам ви го. И най-добрия да си като отношение, и най-добрия да си в леглото винаги можеш да изгубиш една жена, ако изгубиш ума й (стига да не е проста, не важи за простите). Любовта на интелигентната жена минава през ума. Трябва да познаваш добре вътрешния й свят, мечтите й, фантазиите й, очакванията й за да ги предвиждаш и изпреварваш и да ги сбъдваш преди някой друг да го направи. Секунда да се забавиш, за ден да се отпуснеш и вече някой себеподобен вижда в нея онова, което ти може да си позабравил да оценяваш...или тя започва да се озърта за по-подходящ и я губиш още преди да е целуната от друг.
Не забравяйте, че вашата жена с времето ще ви омръзне само ако живеете с мисълта, че е ваша и сигурността ви хване в капан. Няма такова нещо. Борбата за другия от цялото е постоянна.
Ами това е, момчета. Дано не съм била твърде досадна въпреки многословието.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 0ff5f360b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Много се забавлявах на коментарите на номер 7. Пич, ти що не издадеш книга? Много ги разбираш нещата! :)

Ще кажа и моята гледна точна, като жена.

Нещата, които могат да ме отблъснат на първо четене:

1. Нечистоплътност;
2. Много скапан секс/прекалено малък пенис... Бтв, недей да вярваш, че първият път трябва да хвърчат фойерверки - ще вземеш съвсем да оплескаш нещата. Жените дават и втори, и трети шанс в леглото, при условие, че харесват мъжа.
3. Очевадно несходство в характери, манталитет, възгледи;

Нещата, които биха провали вече започната връзка:

1. безперспективност на мъжа, мързел;
2. консерватизъм;
3. грубо отношение, физически и психически тормоз;
4. досада и тесногръдие;
5. липса на секс;

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 073cc8cb0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Жена съм на 31 и наскоро зарязах един "пич", защото ми се доповръща от него по следните причини:
-егоист!!! Неговото мото беше "Мисля за себе си"-даже ми го каза в лицето
-за него бях елементарна и прочетена книга, лукса да ми каже тази простащина си я позволи 2 пъти
-всичко съм си правела сама, в смисъл той ме обиди и излизах аз виновна че ме е наранил
-на няколко пъти си позволи да ми дойде немит-нещо, което не понасям
-хроничен алкохолик, не можеш да му извадиш цокането от устата
-същия си позволи да ми прави фасонпред приятелите му и да ме зарязва насред улицата сама-не че не мога да се оправя, но тоя изобщо няма да го гоня
Та даже не съм му се обяснявала нищо-гледам себе си-не искам да го чувам и виждам и точка-не заслужава да му направя услугата да му обясня какви са му грешките-да се оправя. Така че мъже за да получите такъв шут в дупето винаги си има причина, ама май повечето от вас не искат да прогледнат

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 71c721e5b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Здравей, авторе, аз съм момиче на 21. Рядко пиша, но ще се изкажа и аз. Само да вметна, че една жена като е наконтена и направена въобще не означава, че е красива, но това е друга тема... Аз за себе си да кажа, че ми казват, че не съм грозна, но си ходя естествена и съм сякаш незабележима, но не ми пука. Но по характер изглеждам пред околните твърде наивна, неконфликтна, може би мекушава личност и все ми се качват на главата, даже непознати, все едно личи от далече. А пък на мен момчета са ми се оправдавали с думите, ти изглеждаш прекалено добра за да си истинска, всички жени лъжат и тн, има нещо гнило и тн... момичета като мен не се харесват. Искам да кажа, че всеки човек си създава едно определено впечатление, всичко е относително, но като цяло човек трябва да внимава как се държи пред околните, защото са добри в правенето на грешни изводи, просто да не показваш цялата си доброта, да си траеш повече, не знам дали ще помогне. И с момичетата също, да не ти пука, те губят, просто бъди по - потаен и не изглеждай отчаян. А и е добре да подбираш малко повече при избора си. Дано поне малко съм помогнала :)))
ПП. От къде си?

 
  ...

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: e10dbe2d4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   МОЛЯ ТЕ! Просто остани такъв.
ж

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 6ec9cf356f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   Автора
До Номер 18. Ще те разочаровам но комплексар не съм! Ако нещо не е наред търся вината първо в себе си. Ако съм сбъркал се извинявам. Защото преди всичко съм човек.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 218bb882e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

39.   ''Гониш ли ги бягат, бягаш ли те гонят ''
Пълна глупост, една жена избяга ли веднъж трудно може да се върне, за да го направи значи е разбрала че мъжът не струва, помислете си вие мъже кави са причините.
от:ЕДИН МЪЖ

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: d3a19bdb96
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   До номер 7 : Беше ми изключително инересно да видя толкова откровено изложена мъжката гледна точка!

До автора : Не си попаднал на твоето момиче, а всички, които срещаш и се разочароваш сега само ще те направят още по-добър за тази, която наистина те заслужи! Успех!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 8a2be2b38d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   Aвторе ( 38) никъде не съм кaзaлa, че си комплексaр, опитaх дa си дaм мнението, през личния си опит и женски " поглед".
И прочети ми коментaрa пaк.... ето че ТИ се включи в пaсивнa зaщитa;))), a не съм те нaпaдaлa, дори не съм визирaлa конкретно теб.
Нaли се опитвaме дa ти подaдем идеи, зaщо се случвa, кaквото ти се случвa. Идеятa е дa помогнем. Точно зaтовa се чудех, дaли изобщо дa се включвaм...
Мисля, че ти е по- вaжно дa знaеш кaкво мислим жените, нaли? !
Aко искaш дa опознaеш жените естествено, мъжките мнения... хм, ти си знaеш.
Искaш мнения имaш ги, сегa от теб зaвиси кaк ще смелиш информaциятa. Истинaтa понякогa боли, aко се рaзпознaвaш в някой от примерите, не се ядосвaй, a помисли кaк дa се промениш към по- добро.
Успех!

От 18

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 9d7aff190e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   Абре 38 ми....
Не си разбрал сентенцията ''Гониш ли ги бягат, бягаш ли те гонят ''
Не е въпроса кой ше бяга и няма да се върне, въпроса е 4е поговорката дава да се разбере, 4е тряя да има неква интрига, да сме си интересни жени и мъже по между си.... по-добре не мога да ти го обясня, ако не си разбрал проблема си е твой!
Расъждаваш много повърхностно, направо пълна глупост!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 148369ee1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

45.   39, сигурно е, че си девствен пикльо, а не мъж.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: e24e196f39
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

46.   Ами търсил си и си намирал б***ци. От тях нищо не става. Тия жени никога не са щастливи. Ако пък намерят щастието в любовта със здравето няма да са добре или пък децата ще са им болни. Никога не са напълно щастливи. Сам си правиш да страдаш, бързаш нещата са по-сложни от привидното. Никога не си мисли да ставаш "лош", "лай**" или нещо от сорта. Човек трябва да се стреми да е добър, а не да подражава на модата, за да го харесат.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 58cbc876e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

47.   Н 39, Прaв си!

От: Еднa женa

П. п. н 45 - дa те уведомя - не съм девственa, честичко пишкaм ( сигурно съм пиклa ) и определено съм женa;)))

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 9b12cb5f6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

48.   Автора
Номер 36 От Стара Загора съм. Защо казвате да остана такъв? На мен не ми харесва да съм сам :) Трябва някак да се променя за да съм годен за по сериозни отношения. Защото явно сега не съм. :) 36-Това за добрите момичета, не знам до колко е вярно. Но съм останал с впечатление че при момиче това не е фатално докато при момче....

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: a74dcade8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

51.   45 Добре му го каза на тоя 39, за мене е пълен п****

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 98a6567f79
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

52.   Спрях да чета коментарите след " жената да си знае мястото". Същото важи и за мъжа!
Какъв е смисъла да си с някой, ако не го обичаш и искаш само да го унижаваш, за да си покажеш колко си велик и какъв мъж си (това важи и за жените), за да пречупиш нечии характер и да му съсипеш живота?
Съжалявам обаче не мисля, че само авторът или вече бившите му са виновни. Те просто не са били подходящи. Светът е пълен с некачествен материал и полът няма значение.
Във всяка връзка има някой, който повече обича; някой, който повече отстъпва; някой, който е по-умен; някой, който води.
Ясно е вече, че съм жена. Въпреки написаното горе, аз си търсих мъж -шеф. Това ще рече не някой с пари или гадняр опа мъжкар ( защото, ако слушаш някои от разбирачите по-горе само ще правиш секс, но няма да имаш пълноценна връзка, огледай се и виж съдбата на по-възрастните около теб и реши дали искаш и ти да си така на техните години).
Не е задължително да си свестен и да си под чехъл. Просто човек трябва да знае какви са приоритетите му.

На 23 приключих много дълга и болезнена за мен връзка. Тогавашният ми приятел постоянно ме укоряваше, че не мога нищо, изневеряваше ми, лъжеше ме, правеше се на важен и все аз бях виновната. И знаеш ли наистина бях виновна, защото позволявах да ме обиждат и унижават, при условие, че съм сравнително умна, страшно търпелива, според някои от приятелите му много красива, а според други грозна... Прочем той винаги казваше, че другите са по-красиви и добри от мен ( а това е много голям удар за една жена). Човека беше решил, че му се живее и ще си прави каквото иска ( в последствие разбрах, че е слушал необвързаните си приятелчета) И така, докато един ден си заминах, казах му, че ще ме търси и ще иска да се съберем, но аз няма да го искам. Но винаги има Видов ден. Няколко години по-късно, когато приятелите му се наживяха и си направиха семейства, той остана сам. И познай какво стана, искаше да се съберем, а когато имаше проблем в семейството си, потърси пак мен. Само, че този човек, които ме остави сама, точно когато имах най-голяма нужда от подкрепа, за мен вече беше мъртъв.
Няколко години след това се запознах с най-прекрасния човек на света. И той ми е преди всичко приятел, човек с когото мога да споделя всичко, любим и част от мен. Сега вече знам какво е да те обичат наистина и да ти го показват всеки ден и аз да го показвам, но тогава плачех всеки ден и мислех, че ще остана сама до края на живота си, защото на жените им е много по-трудно да намерят партньор, въпреки че сега знам, че нито на вас, нито на нас ни е лесно, ако си търсим Човека, а не само за единия път или няколко месеца неангажиращ секс.
Така, че имай търпение, защото без него няма да получиш, това което искаш и от което наистина се нуждаеш. Ти пак излизай, забавлявай се но търси малко по- надалеч от тези, с които си бил досега. Очевидно е, че те не са за теб.
Гледай повече характера, защото накрая всички ставаме грозни и намери, някой който те кара да се усмихваш и те допълва. И не е само до образование, то е до интелект, среда, възпитание и личностни качества.

ПП: Съжалявам, че стана толкова дълго.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: e70db2f0e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

53.   До 33 - напълно съм съгласна с теб!

24

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 218bb882e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

54.   Моля всички тийнове да пишат в тяхният си раздел, много по добре знам и познавам жените от вас, хайде да си спестите "хвалебствените" коментари.
/39/

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 2c13067907
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

55.   96 съм! Напълно съм съгласен със 114

 
  ...

1-50 от 59
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker