Не мога да продължа напред - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да продължа напред
преди: 9 години, 11 месеца, прочетена 2970 пъти
Минаха близо три години откакто се разделихме с първият ми приятел и аз още го обичам и това вече ме притеснява. Имах една връзка след него, която беше много кратка, защото не исках да залъгвам момчето след това във времето още два пъти имах възможност за сериозна връзка, но не се получаваше.
Преди все си казвах това ще отмине трябва ми време ама времето си минава бързо, а чувствата ми са същите.
Знам, че има много хора в моето положение но имам нуждата да споделя това, защото не мога да споделя с близките ми, след първата година споделих че имам чувства и не ме разбра никой.
Като чуя някой да каже, че не съществувала истинска любов лошо ми става, защото с него имахме дълга връзка и много се обичахме и след три години аз все още го обичам това, ако не е любов какво е?
Често мои познати приключват серизони връзки и след няколко месеца вече са други, а аз не искам да пробвам да сменявам гаджета, за да забравя защото не искам да се бъзикам с хората.
Мислила съм да го потърся може и той да е мислил същото, но не мога да преценя как би реаргирал дори на едно ''Здрасти''. Докато се канех да го потърся времето си минаваше аз се променях и сякаш момента отмина.
Дано да одобрят историята ми и да получа мнения, защото имам голяма нужда.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 11 месеца
hash: e6263d1ed8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нищо не губиш, ако го потърсиш. След като го обичаш, няма какво да чакаш.. По-добре провален опит, отколкото пропуснат шанс. Успех :)

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 27c2f5f6ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей,мила Авторке! :)
Аз също се.залъгвах,че вече не вярвам в Любовта. Преди години се разделих с единствения човек,който съм обичала. След това започнах нова връзка,която е три пъти по-дълга от първата и много по-дълбока. Исках да го забравя,много ме нараняваше и продължих напред. Не бяхме се виждали 5 години,а още го обичам ивинаги ще е така. Не го забавих,какво е това чудо,познаваме.се 11 ,години и откакто го познавам,все така... Не се.забравяме,даже сега искаме да се съберем.. Но мисля.си,когато двама човека много се обичат,не.значи,че.ще са заедно завинаги. Странното при нас е,че пътищата ни се разделиха (той също беше с друга и ги оставих двамката).Да но както се разделиха пътищата ни,така след толкова години отново се преплетоха.Имам чувството,че е по-красиво и от преди. Може би ни се отдава втори шанс. Аз от както се разделихме съм.в друг град. Много е трудно да повярваш отново... Опитай,поне със Здравей! Нищо не.губиш...

Ms Sadness,25

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: b8feef07e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Потърси го. Така ще се разбереш наистина дали все още имаш чувства. Едно е да си мислиш така, а съвсем друго ще е, когато се видите. Той ще се е променил, ти също.
Пък ако осъзнаете, че искате да сте заедно - супер. Ако видиш, че вече сте твърде различни, ще можеш спокойно да продължиш напред.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 734265eea4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не си добавила защо сте се разделили на 1во място, но според мен го потърси... нищо няма да загубиш, а и още повече ако той е бил наясно, че си имала някаква си връзка... колкото и кратка да е била... той не би те потърсил дори и да иска :]]] успех ;]

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 5cd6768d77
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз също съм в подобна ситуация, разликата е в годините на раздялата при мен са две, мисля си да го потърся, но ме спира това, че той си има приятелка. Какво бихте ме посъветвали?

 
  ...


...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 6cb6eb2d27
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   И аз съм на мнение да го потърсиш :) и дано бъдеш истински щастлива

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 6380125ae3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Определено истинската любов съществува. За мен няма как да се разделиш с някой, който много си обичал и след няколко месеца вече да си го преодолял. Аз също страдах по голямата си любов 3 години, дори може би малко повече. Не се притеснявай, мъката ти ще премине, просто трябва да продължиш напред, да преследваш мечтите си, да излизаш с приятели и т.н. Аз лично потърсих момичето, което толкова много обичах, но едва след като я преодолях. Исках само да разбера какво се случва с нея. Честно казано не знам какъв съвет да ти дам, но по-скоро го потърси, за да спре да те гложди тази неизвестност. Може да е с друга, да се е оженил и т.н. Тогава ще те заболи, но пък ще знаеш, че трябва да продължиш напред. Радвам се, че има жени като теб, които наистина обичат, без да се интересуват от други неща. Това ми вдъхва кураж, че и аз ще намеря подобна:)

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 43978b03e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   От авторката : Благодаря ви за мненията.
Не искам да изпадам в подробности, но причината да се разделим не беше много сериозна в сравнение с нещата, които преодоляхме докато бяхме заедно.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 9055a7c06b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Може и повече време да мине, но трябва да помислиш ти какво искаш. Защото колкото повече време минава, може твоя човек да стартира сериозна връзка, която да се задълбочи и т. н. и да стане още по сложно. При мен се получи нещо такова. Аз много силно обичам и не мога да преодолея последната си раздяла, а мина доста повече време отколкото при теб. Вече мисля, че нещо сериозно ми има, но при мен човекът е развил отношенията си и няма лесен начин да се съберем. Така, че колкото по-рано действаш по-добре. Добре е все пак първо да изясниш на себе си какво искаш. Пожелавам ти успех.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 39bfd8f451
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ако причината за раздялата е била всичко освен друг/а мъж/жена, потърси го. Ако го видиш отново след толкова дълго време, ще ти се изяснят много неща и съзнатието ти ще се промени, независимо в каква насока. Все пак си мисля, че ако двама души нистина се обичат, няма да допуснат раздяла ей така. Предполагам, че същинската причина е обичайната - гордостта и ината на единия и съответната обида на другия, всичко останало са обстоятелства, а не причини. Затова, ако се видиш с него отново, преди да решиш, че трябва да се опитате пак, помисли и за други ситуации в бъдеще и дали любовта ви ще е достатъчна да да минавате през тях.

 
  ...

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 5db1588bb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   до 10.
Една жена винаги напуска сигурното заради друг мъж. Излишно е да се коментира, само наивник би повярвал на друго. Най-добре да не му звъни, резултата ще е още по-лош.
Никой Мъж с главна буква не би позволил подобна гавра.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 863de2881d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Потърси го! Вижте се и само тогава ще получиш отговор на подсъзнателния въпрос, който си задаваш "Имаме ли шанс? ". Не се спирай да му се обадиш! Една житейска мъдрост гласи, че е по-добре да знаем, че сме се провалили, отколкото цял живот да си казваме "ами ако бях пробвал...? " Желая ти късмет и дано нещата се получат според копнежа на сърцето ти! :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 43978b03e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   От авторката : Причината не е друг мъж или друга жена.
Аз съм от тези хора, които не могат да толерират изневяра и не ми е минавало през ума да изневеря.
Неговото мислене по този въпрос си приличаше с мойто и ако той ми беше изневерил и заради това се бяхме разделили най-вероятно сега нямаше да го обичам.
Написах това заради номер 11, защото не искам да оставям погрешно впечатление.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: aaf0f92427
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Аз съм мъж, и имах подобна ситуация преди време. Така ни се получиха нещата с моята приятелка от гимназията, че след като завършихме трябваше да се разделим (трябваше да замина да уча в чужбина, а тя пък трябваше да остане да учи в БГ). Дълго време мислех за нея. Дълго се чудех какво ли би станало, ако не бяхме се разделяли. По едно време реших да я потърся. Веднага ми отговори. Разбрахме се да сме приятели. И ми е някак по - спокойно сега. Когато се прибирам в БГ излизаме, но вече не изпитвам нищо. А преди, докато се чудех си мислех че още съм влюбен. Така че както каза номер 12, звънни, за да изясниш собствените си чувства.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 335f439605
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Споко, аз 5 години копнея още по бившата си въпреки че имах две връзки след нея, въпреки че сега си има приятел, все още си я обичам много... моят съвет е да го потърсиш, не се отказвай от това което желае сърцето ти.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: b7110ad496
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Ако ти си го оставила и сега се върнеш, според мен ще се зарадва и ще се изкефи, че си се променила. Той ще си каже ей прав бях, тогава...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker