Приятелката ми работи в дискотека - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121320)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18560)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятелката ми работи в дискотека
преди: 10 години, 6 дни, прочетена 4060 пъти
Здравейте! Приятелката ми работи от известно време в дискотека, не е сервитьорка или танцьорка, а като онези момичета на които заведенията плащат за да им вдигат реномето, един вид псевдо клиент. Заедно сме от повече от половин година и отдавна съм разбрал че тя е от момичетата които постоянно ги свалят. Разбрах го още докато се борех за нея с не малко хора. Измежду всички тя избра мен и иска да е само с мен, това го разбирам и съм 100% сигурен в нейната вярност към мен. Проблемът е че има едно първично чувство което ме обзема всеки път щом ми каже че някой я е свалял. Едно чувство което ме кара да проява агресия спрямо съответния индивид, и макар да е за кратко, това ме притеснява. Не съм агресивен човек и предпочитам когато е възможно да решавам конфликтите по цивилизован начин. Пиша ви тук защото се опитвам да разбера малко повече за това което се случва с момичетата работещи това по дискотеките. Когато се налага охраната намесва ли се, има ли много свалячи и и т. н? Също така ми е любопитно да чуя от хора чиито приятелки работят същото, как се справят с чувството на ревност? Знам че дори и да не работи това, винаги ще има индивиди които ще я свалят, като се казва ако не искаш да свалят приятелката си, не ходи с красиво момиче! Просто фактът че броят на хората които я свалят се увеличи драстично, започва да ми влияе негативно. Ще се радвам да чуя вашите сериозни мнения по въпроса ?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 5 дни
hash: c5894abb57
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   При толкова много свалячи щом е избрала именно теб, значи няма за какво да се притесняваш. Само недей да я ревнуваш, че това само ще я отблъсне от теб.
М 26

 
  ...
преди: 10 години, 5 дни
hash: 4cae030c64
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хей, не знам защо изобщо пишеш тук! Имам предвид, ... ако наистина обичаш приятелката си и държиш на нея, ти нрябва да и имаш доверие и съдейки по думите ти, и тя има силни чевства към теб. Та... щом сте заедно толкова време, макар че тове всъщност не е много, значи тя не се поддава на интимни закачки, което може само да те радва :) а пък и нали знаеш.... НЯМА СРАМЕН ТРУД :) УсПеХ

BELLA

 
  ...
преди: 10 години, 4 дни
hash: ddd60de404
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Да и моята приятелка е работила в дискотека като барман докато учеше 2г. в чужбина. Поне от тая гледна точка бях спокоен, че е в добри ръце, защото чичо й е един от собствениците на заведението. Иначе си знам човека, едва ли точно от заведение ще се прехласне по някой. Притеснявах се по-скоро с някой от университета там да не стане нещо. Казвала ми е, че има пияни навлеци дето се пробват, но й били по-скоро смешни. Другото което е: не усетих промяна в отношението й, и със скайп, фейсбук почти си бяхме все едно заедно, 2-3 пъти в годината се прибираше. Всичко мина добре.

Имал съм съвсем леко притеснение все пак, но моята не ми даде никакви поводи. Знаех че щом й липсвам и добре го усещам нещата са ок.

Тука обаче в бг простотията е по-голяма. Твоята приятелка щом изглежда като клиент повече ще й се натрапват отколкото ако беше от персонала - добре си се наредил. С дипломация и течение на времето можеш да я убедиш да си намери по-престижно занимание. Никой работодател няма да се впечатли от такъв предишен трудов опит - и с това можеш да я мотивираш:]. А не знам как са ви отношенията, но можеш да й го кажеш направо, че ти е неприятно това и да си потърси нещо друго.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 дни
hash: 330e8511ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Обикновено леките момичета ходят на такива места. Не се притеснявай не задяват само нея а и всички други жени. И никой мъж няма да ходи при нея ако тя не му даде знак. Тя си го търси. Едва нормална дама няма за се съгласи да работи на такова място.

 
  ...
преди: 10 години, 4 дни
hash: 77e459307e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Положението, в което се намираш е бих казал жалко. Приятелката ти работи в дискотека като к*** и привлича клиенти, а ти се бориш? Вместо да се бориш за нея да си намери нормална работа и да и обясниш, че в такова нещо перспектива няма - ти се бориш. Не питай мъжете тук, обикновено те не се хващат сериозно с такива момичета, а такива момичета обикновено са сами. Огледай се, порасни.

 
  ...


...
преди: 10 години, 4 дни
hash: fb4ed955c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Н5 ти го е написал. Всякаква паплач има по тия дискотеки и дебелите чичковци ( мутри от всякаква порода и не само ) плащат добре. Поговори с нея за смяна на работа и виж тя как ще реагира.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 дни
hash: 6af5d2e6e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   По-добре е да си намери друга работа. Иначе теб постоянно ще те гложди мисълта, че някви мъже постоянно я зяпат, а тя им се усмихва.

 
  ...
преди: 10 години, 3 дни
hash: 3a7ae87843
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Пълни глупости! НЯМА СРАМНА РАБОТА!
Не само леките момичета работят в дискотеки! Може за момента да няма друга алтернатива, да й харесва заплащането (чувала съм, че за младите е добро) и така нататък, НО не съм съгласна с номер 4, че тя си го търси! Аз съм жена и като се събираме с мои приятелки в някое заведение само да пийнем по нещо (всичките обвързани) идват поне 2-3 навлека без да ги предизвикваме! Така че не се притеснявай, че е лека и си го търси..
Колкото до ревността и аз искам да науча нещо повече, защото приятеля ми работи като охранител пак в дискотека... Та както има натрапници от мъжки пол, има и така наречените ЛЕКИ ЖЕНИ, които пък се предлагат и на мъжете. Ще следя темата.
Поздрави!

 
  ...
преди: 10 години, 3 дни
hash: d8a10fb08e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ми не трябва да ти пука особено. Моята също е супер готина и постоянно я свалят. Аз по едно време се дразнех, а после почнах да правя друго. Нарочно я карам да ходи разголена, предизвикателна, с много къси поли и т. н. Още повече и налитат така, но някак пък тя почна да се дърпа и да търси мен, да ме ревнува. Щото си мисли, че не ми пука, а когато усеща една жена, че партньорът й не я ревнува, почва тя да го ревнува. Иначе си аут брат. И ако немаш самочувствие, там клиентите са сякаква паплач, тя ако си търси ще си намери и ти не може да направиш нищо. Не до работата, която работи, до акъла си е. Ако ще и зад бюро да седи, пак може да залети по някои. Така че не ревнувай много, а да не ти пука. Жени колко искаш има, ако не е за теб, ще си проличи.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 дни
hash: 77f7b4c04a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Моя съвет е без тя да знае някой път да отидеш и да я наблюдаваш от далече, докато някой я сваля, обаче много внимавай да не те види, иди няколко пъти и сам ще разбереш дали си струва тази ревност. Има вариант само мъжете да й говорят мръсотии, да я черпят и тя да се смее, а има и вариант да й пускат ръце и тя да си слага ръката на панталоните им и после в кенефа и една свирка да им врътне, просто гледай нейните реакции на всяка една свалка, но дори да видиш нещо което не искаш, не се нерви и не отивай да й вдигаш скандал, защото тя пък ще се сърди, че я следиш, просто на другия ден я късаш като видиш да целува друг, не й казвай причина, просто й тегли майните, а ако виждаш, че е вярна тогава си бъди с нея.

 
  ...

...
преди: 10 години, 1 ден
hash: 7ec0bdc0a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

12.   Здравей, много странна професия има приятелката ти и в интерес на истината досега не се бях замислял за това и за така наречените фиктивни клиенти, стоящи в заведения само и единствено за да привличат допълнителна клиентела с външния си вид.

Първо искам да те успокоя за момент, че докато тя все още ти разказва за всички тези свалки, то това на пръв поглед би трябвало да означава, че тя ти вярва и ти има пълно доверие и съответно нищо не се е случило, иначе не би ти казала. Друг въпрос е обаче, че колкото повече време работи на такова място толкова повече хора ще се опитват да я свалят. Във времето всеки човек има момент на слабост и понякога прави грешки (не казвам, че твоята приятелка ще го направи), но нокой не знае какво може да се случи, когато ще сте заедно от по-дълго време и връзката Ви съответно вече ще минала от фазата "на трепета и пеперудите" в един по-сериозен етап и ще сте навлезли вече в "коловоза".

Относно реакцията на охраната, според мен ако тя работеше, като сервитьорка тогава нямаше да има нужда да се питаш този въпрос, но след като трябва да бъде мним клиент, едва ли охраната би рискувала да наруши прикритието, освен ако наистина положението не стане такова, че да трябва да се намеси. Предполагам всички тези неща са били обсъдени с работодателя, преди тя да започне работа там и съответно, тя би трябвало да знае, дали е защитена или не от служителите на заведението.

Как да се пребориш с чувствата си, само мога да те посъветвам, а решението трябва да е изцяло твое. Ако наистина имате чувства един към друг и мислите да имате нещо общо заедно и в по-дълго бъдеще, то кажи и директно какво те притеснява, какво е твоето мнение за нещата и най-вече как се чувстваш. Склонен съм да си мисля, че ако и тя те обича толкова много и вярва в общото Ви бъдеще, то тя не би ти причинила това, да се измъчваш душевно всеки ден. Като не маловажно допълнение би бил и факът, че с такава професия в автобиографията, едва ли много бъдещи работодатели биха я взели на сериозна работа, освен ако нямат нещо друго наум.

Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 1 ден
hash: b751aca0a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   По-добре да си намери друга работа. По принцип тези момичета се водят за леки, дори и да не проституират. Аз съм била барманка и знам как се гледа на тях. Една жена, колкото и да е красива, ако е на ниво и излъчва респект, няма да й се налага да се занимава с навлеци и пропаднали типове. Иначе работата е сладка. Седиш си, забавляваш се и ти плащат. Но докога? И имаш ли самочувствие да кажеш с какво се занимаваш? А ти имаш ли самочувствие да кажеш на семейството ти какво работи приятелката ти? Проблемът ви е много по-сериозен от ревността ти.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 9b8b388877
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Според мене 100 % баровците вече са й нахапали зързалата! Много повече от веднъж и пичката си трае щото шепота на кинти е най-доброто средство за заглушаване на съвестта. Дамата ти, авторе, е пълна шантонерка!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: a0dca97177
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

15.   Автора: е приятелката ми вече не работи това. Оказа се че просто се е занимавала с това докато си намери нещо стабилно. Малко хора схванаха какъв точно беше моят проблем. Познавам приятелката си от около три години и мисълта че ще ми изневери не ми минава през главатар това което ме дразни са самите мъже които я свалят. Може би с времето няма да изпитвам желанието да разбия главите и да строша капачките на някои от тези типове. Както и да, нея винаги ще си я свалят, но хора с подобен опит са ми казали че с течение на времето ще спре да ме притеснява.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: ced0ebabc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   "Измежду всички тя избра мен и иска да е само с мен, това го разбирам и съм 100% сигурен в нейната вярност към мен."
Ох.. Рога на Овен ще носиш с такова мислене.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker