Полудявам от отчаяние - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Полудявам от отчаяние
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 2163 пъти
Не обичам да съм сама... всяка нощ плача.. хубава съм, нормална жена, не преувеличавам, такава съм. Миналата година приключих 4-годишна връзка, имах 2 опита след това.. но не се получи. Няма да крия, че все още обичам бившия или поне така си мисля. Но той не спира да ме наранява! Искам отчаяно да намеря някой и да бъда щастлива! Искам да има някой, който ще ми казва, че без мен не може.. струва ми се, че това никога няма да се случи, просто го усещам.. обречена съм да страдам. Винаги ми е било трудно в любовта, аз съм спокойна (не винаги де), добра.. може би не съм толкова непредвидима и това не е интересно на мъжете? В леглото знам, че се справям добре.. не е и това. Прикрита съм понякога.. това са ми проблемите. Но не трябва ли да има мъже, които точно това ще харесат? Че съм улегнала и спокойна.. не обичам да играя игрички и да хитрувам.. защо никой не го оценява? Не смятам да се променям, просто се надявам някой по-скоро да се влюби в мен, такава каквато съм :) И аз в него!
Ж 26

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: 3eb6e0431e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мъж 26г. Това което искаш е невероятно приятно, много хора биха дали дори живота си да го получат. Но то си има своите отрицателни страни. И когато осъзнаеш смисъла на: "Внимавай какво си пожелаваш, че може и да се сбъдне", тогава ще стане страшно и ще ти се иска да се измъкнеш, но дали ще е лесно да успееш да се измъкнеш - не се знае.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 07d85ff1f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, авторке! Според мен проблемът ти е в думата "отчаяна". Понеже и аз съм на същия хал, веднага предлагам готова рецепта:). Първо - забравяш бившия, избиваш си го от главата (това става по следния начин: никога не си спомняш добрите моменти, а само лошите и какъв долен гад е бил с теб, какъв тиранозавър е майка му и т. н. и т. н. ). Второ - сменяш прическата (винаги помага! ) и евентуално цвета на косата (аз от брюнетка станах платинено руса и само това ми даде криле:)). Трето - купуваш си нови парцалки и започваш всеки (повтарям: всеки) ден да излизаш - с приятелки, колеги, познати. И се усмихваш на всеки - мъже, жени, питаш ги как са, пожелаваш им приятен ден. И НЕ СПОМЕНАВАШ БИВШИ! Говориш какви планове имаш в живота, къде искаш да си починеш, каква рокля искаш да си купиш. Дори да ти се иска да се търкаляш по земята от отчаяние и да ревеш, няма да го показваш! Това е ЛОВ! Когато започнеш връзка с някого, не му се увесваш на врата и не го занимаваш с отчаянието си. Докато не налапа въдицата докрая, изобщо НЕ ГО ЗАНИМАВАШ С ЕМОЦИОНАЛНИТЕ СИ ПРОБЛЕМИ! Повярвай ми, действа:). Успешен лов!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: b084f3a290
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Авторке търсила си мъж отчаяно, те го виждат това в тебе и затова ти играят игри. Докато не навириш носа и не си признаеш, че с отчаянието си няма да стигнеш до никъде, нещата няма да се оправят. Личи си в лицето на човека, когато е самоуверен и някак така около него попадат стабилни хора, не винаги, но ти се постарай да не показяаш, че си готова на всеки, само да има някого в живота ти. Пренареди си приориотетите и не си мисли, че си страдала, това е може би временна самота.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: b5c8ddcbb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Когато срещнеш момче като мен тогава ще бъдеш оценена, но трябва да имаш много голям късмет! :)

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 93c9755b1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Вече половин година и аз съм в клуба на самотните, стигнах до момента в който тук потърсих съвет. Ще ти кажа една тайна рецепта за щастие. Състои се в следното. Сутрин по две щипки "майната на всичко", сочна червена ябълка и след това ароматна капсула Лаваца. На обяд четири щипки "майната на всичко", свежа салата, сандвич или нещо друго което ти доставя удоволствие. Вечер е времето когато няма нужда от "майната на всичко", хапваш приятна вечеря, без значение каква, стига да ти доставя удоволствие. За завършек си наливаш 100ml ароматен бърбън, скоч или айриш, каквото ти е на душа, задължително го комбиниран с твой стил музика, ако има нужда повтаряш. Ще спре да ти пука за самотата и отчаянието, а когато спре да ти пука нещата ще си дойдат светкавично на мястото. Ако търсиш повече внимание, или ти се иска някой да те заговори, просто гледай мъжете в очите по-често. Нужно е да дадеш сигнал, сещаш се нали. Не се срамувай, колкото е да е трудно, въпреки, че на мен прекалено много ми пука за това какво ще си помислят хората дори като се изкашлям в автобуса. Това е погрешно, както казах, повечко щипки от "майната на всичко" ти трябват. Бившите ги остави там където им е мястото, желязото се кове докато е горещо. Абсолютно не си помисляй да се връщаш при някой от бившите, много, ама много ще се опариш. Гарантирам ти. Ако имаш нужда от морална подкрепа, остави имейл в коментар, ще се свържа с теб. И умната!

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 847cac54da
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   №5, споделената мъка е половин мъка. Споделената радост е двойна радост... Така че колкото и да наблягаш на "приятната" самотна вечеря и на ароматния бърбън, прекрасно разбираш, че не е същото! Най-много да се алкохолизираш от тая работа, особено ако си падаш по външни стимуланти - кафенца, цигарки и т.н.
Излъчваш ли сигнал "майната на всичко!" към света, и той ще ти каже: "Майната ти и на тебе!".
И разбираме, че искаш окажеш "морална подкрепа" на авторката, само че точно в този сайт май няма как да стане...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 7642c71d76
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Нормалността не е порок, но не помага в ситуации като твоята, авторке. Проблемите ти са твърде видни, уви. Първо в теб живее миналото, споменът за отминалото щастие, който те наранява. Не казвам, че трябва да забравиш всичко, не, това е глупаво, всеки човек освен настояще и бъдеще, има и минало. Щастието не е константа, няма как да си постоянно щастлива, за да познаеш щастието, трябва да знаеш какво е и нещастието. Няма гаранция, че ще намериш, човек, който да те направи истински щастлива, но ако продължаваш отчаяно да търсиш нещо, то много вероятно е да го отблъснеш по силата на природните закони за привличането и отблъскването. Няма да те убеждавам колко си перфектна и как мнозина биха умрели за жена като теб, това е абсурдно съждение, все пак не те познавам, но е осезаемо, че си човек изпаднал в депресия и имаш нужда от помощ. За съжаление не бих могъл да ти помогна, не те познавам, не мога да те прегърна, да те изслушам, да се влюбя в теб... Мога да те насърча да потърсиш щастието си извън рамките на този сайт, на интернет, въобще на виртуалността - ти имаш нужда от реално щастие, а не от интернет-химери. Мисля, че в теб има потенциал да съградиш щастието си наново, не ме разочаровай:)
М, 36

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 10a88864a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Авторката - благодаря ви!!! Аз съм просто такъв човек.. обичам да има някой до мен, за който да се грижа и който да ме обича.. докато не го намеря няма да съм щастлива. Това нещо не го показвам пред никой, освен пред някои мои приятелки, останалите смятат че мисля само за купони, защото напоследък излизам много. Излизам просто, за да разпускам, не очаквам и вероятно не бих се хванала с някой от дискотеката, тъй като се предполага, че алкохола ни изкривява преценката. Може би пък тук греша.. знае ли се къде ще срещнеш любовта :) Гледам да се държа, но вечер когато остана насаме с мислите си полудявам отново.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 7642c71d76
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторке, не изпадай в друга крайност:) Със сигурност вероятността да откриеш нещо стойностно в дискотека клони към абсолютната нула, не че те карам да висиш по библиотеки, но все пак:) Самотата не е най-голямата тегоба, повярвай ми, просто ти й придаваш по-голяма тежест, отколкото е нужно. Иначе, да, разпускай, но бъди по-изобретателна в избора на местенца за релакс, за да съчетаеш полезното с приятното, така да се каже:) И престани да се фокусираш върху липсата на мъж до теб, като започнат да напират подобни мисли, просто започни да правиш нещо друго, отклони вниманието си от безсмислени мазохистични пориви. Успех:)
М, 36

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: b5c8ddcbb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   И аз така, но не полудявам отчаяние. :Д :)

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 39162376b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мъж 30г.
Здравей Авторке!
Не губи надежда и не се отчайвай. От начина по който пишеш и емоциите, които изпитваш, разбирам, че си наистина едно зряло и интелигентно момиче. Бъди уверена в това, че ще срещнеш сродната за теб душа рано или късно. Отърси се от тези мисли и бъди позитивна, усмихвай се, радвай се на малките неща.
Знай, че отчаянието няма как да ти помогне, а това да имаш някой до себе си на всяка цена, няма да ти донесе желаното удовлетворение.
Не оставяй бъдещето ти да бъде заложник на миналото, а дори напротив - радвай се, че си приключила една връзка, която ако беше продължила, щеше да те превърне в онова момиче, за което много свестни и интелигентни мъже мечтаят, но никога не срещат. Така даваш шанс на поне един от тях :) Не се подценявай и знай че си красива, което смея да твърдя без да съм те виждал.
За мен най-вероятно ще си останеш от онези свестни момичета, които никога не срещам, но знай че добрите хора са повече от колкото изглежда - просто са по-трудни за откриване, каквато си и ти самата ;) Вярвай!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 8ba3af94b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Измисли си какво да правиш вечер, така че да нямаш време за мисли и отчаяние, ако трябва си посвети половин час на обяд, само и само да измислиш с какво да си заета. Дали ще са маски за лице, рисуване, да си измислиш прически, да гледаш филм, да плетеш, да се учиш да се гримираш, или (най - добре, да прочетеш книга). Каквото и да е, учи нови неща, придобивай нови умения, не си губи времето в мисли за миналото. То си е минало, основа, на която да стъпиш. Нищо повече. Успех!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: af561cee8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Ако това ще те успокои, търся такова момиче като теб, хахахах

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker