Преспа с мен и повече не ме потърси - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Преспа с мен и повече не ме потърси
преди: 9 години, 11 месеца, прочетена 8446 пъти
Здравейте! Виждам се известно време с момче, което твърдеше, че не се интересува само и единствено от секса. Още от самото начало се държеше много мило с мен и ми казваше как искал повече да ме опознае. Е аз взех, че повярвах. Но веднъж се стигна до там, че правихме секс и беше наистина приятно. След това разговаряхме доста и той пак си беше същия мил и чаровен младеж, изпрати ме до нас и така. Срещата ни мина добре. На пръв поглед всичко беше супер. И аз естествено очаквах след това да се обади или да пише, но нищо. Абсолютно нищо. Вече 20 дни след това, той изобщо не се сети за мен, което ме обиди доста. Мисля си, че всичко беше просто една игра, само заради секса. Което според мен е доста глупаво. Да полагаш толкова усилия да спечелиш вниманието на някой и да влезеш в живота му само заради едното свършване... Явно от друго не се е интересувал. Както и да е, на мен въпросът ми е следния: Дали вместо да чакам той да се сети, което явно няма да стане, не взема аз да го потърся и да го попитам защо постъпи така? Чувствам се използвана и някак си не мога да го оставя да си мисли, че може да си играе и да се подиграва с мен по тоя начин. Как бихте постъпили вие в подобна ситуация? Бихте ли ми дали някакъв съвет? Много ще съм ви благодарна! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 11 месеца
hash: d64bc942bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не се унижавай да го търсиш! Сигурно и без това си има приятелка и не му се занимава с теб.
Надявам се сексът да е бил с кондом!
Иначе мъжете са такива. Те за едното разнообразие са готови на всякакви трикове, а тркиът на жената е да не им се поддава, защото 1-2 пъти да сбъркаш е може би ОК, но ако спиш с всеки мил към теб мъж, по-добре хвани и си определи тарифа!

Жените търсим любов, сигурност, семейство, а мъжете търсят СЕКС. Номерът е да завъртиш главата на мъжа така, че да ти даде любов, сигурност и семейство, за да получи СЕКС, не да му дадеш СЕКС и да чакаш от умрял писмо!
Защо да си купува един човек крава, ако пие мляко безплатно????

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: e42eaa0263
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Оф, номер едно, много тъп коментар, честно. Да се пазят за брака момичетата освен? . Мила авторке, попаднала си на женкар. Има ги много такива, но не ВСЕКИ мъж е такъв. Има и свестни момчета, обаче никой не им обръща внимание. А дали да го търсиш, недей. Приключил е с тебе...

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 3ea09ba7aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   не го търси, няма смисъл. погледни на случката от добрата страна: прекарали сте известно време заедно, било ви е приятно, правили сте хубав секс и толкова. не се чувствай използвана, няма защо - на теб също ти е било приятно. не се поставяй в ролята на жертва и не го търси, остави нещата така. нищо чак толкова не се е случило, освен наранено его:-)
Ж42

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 033758cd4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не го търси. Ако го срещнеш случайно се дръж любезно и приятелски, но не приемай никакви разговори и обяснения по темата. Нека той да се почувства използван. Направи си изводите за себе си и продължавай напред. Не всички житейски уроци са приятни - тъкмо обратното, най-важните уроци са горчиви, но така се пораства. Изобщо не го мисли повече това момче. Просто не си струва.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 547d7abf77
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Съгласна съм с Номер 1
Направо се удивявам на мъжете! Удивявам се от това как би могъл да ти каже ВСИЧКО само и само, за да те вкара в леглото и после без капка вина повече да не те потърси.
И на мен ми се случи. Преспахме и повече не ме потърси. Мина вече месец. Реших, че е имало причина да не ме търси и аз го направих. Беше на линия, а не ми отговори... Ясно е как съм се почувствала. И аз не преспивам с който ми падне... той ми беше вторият.
Моят съвет е от тук нататък, от този горчив опит, да започнеш да бъдеш по-внимателна и да преценяваш. Убедена съм, че има свестни момчета ( макар че още не съм срещнала такива), но трябва да бъдеш много внимателна. Не се привързвай лесно и не се доверявай, защото само ще се нараниш. Не го търси и го забрави.
Съжалявам и успех!

 
  ...


...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 77c105bb0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   №1 много си ЗЛЕ! И се радвам, че такива дребни и злобни душици като тебе получават точно това, което заслужават.

Авторке, съществува и друга теза, освен бълнуванията и бръщолевенията на №1! Мъж съм, и трябва да ти кажа, че има 2 възможности:
1. На човека просто не му е харесало
2. Точно че е търсил сериозни отношения, и понеже не се е получило точно това, което е очаквал, е решил да се отдръпне абсолютно, без да се стига до болезнени и за двама ви търкания и въпроси.

Ако беше така, както казва №1, момъкът е щял да те прекара по схемата "блъскай докато пуска!". Защото, извинявай №1, ама еднократно чукане не е никакво "разнообразие", а си е направо жалка история - то човек нито може да се синхронизира и нагоди към партньора си та да започне да става нещо наистина приятно и истинско... Това е все едно един сладолед в твърда шоколадова обвивка да го близнеш веднъж и да си кажеш - това беше, стига ми толкова...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: ac4e13a2d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Подкрепям горните твърдения - ами може и да те е опознал! И аз съм мъж и също мисля, че е вероятно да не те е харесал и то доста да не те е харесал. Четейки написаното от авторката, имам чуството, че това на нея изобщо не ? минава през главата и дори май не го допуска. Жените автоматично смятат, че един мъж непременно трябва да харесва секс с тях, а и тях самите.

Не можеш да знаеш какъв ще е вкуса преди да си опитал/а манджата, нали? Не е вярно, че мъжете търсят само секс. Търсят хубав секс, а и доста повече от само секс, а No 1 по-горе далеч няма да стигне с разбиранията си.

Ако този пич не се обади повече, наистина май не те е харесал и е постъпил правилно. Не се е увлякъл по губеща карта и веднага е прекъснал "наддаването". Можело е да ти го каже, но не е задължително. Не виждам повод да се обиждаш. Ако беше мъж подобно отношение ще го изпитваш стотици пъти от страна на жени.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: d64bc942bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

8.   Стига глупости - от 1 път не можеш да познаеш дали си харесал някого в леглото или не! Същност повечето първи пъти не са кой знае колко добри, защото никой не познава другия и неговите предпочитания.
Аз най-много вярвам, че той си е имал приятелка и не е искал да си създава излишни проблеми. Така постъпват само обвързаните мъже, какво се лъжем и мажем.
Авторке, от любопитство просто разрови и ще видиш, че си има поне сериозна приятелка, ако не и жена и повече!
На друг ги разказвайте, че един мъж, който е ухажвал една жена и я е минал после няма да повтори - колкото и да е бил разочарован все ще се пробва няколко пъти поне и трябва да си пълно дърво в леглото, за да го откажеш - ТРУП НАПРАВО ДА СИ този мъж пак ще се сети за теб като няма за чукане (по вашата теория), но виж - обвързаният мъж гледа да чукне и да си тръгне, да няма проблеми и да не му се лепне някоя!
Грубо казано просто Авторката е станала жертва на желанието за разнообразие на някой глупак. Това е най-простото и елементарно обяснение.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: f80a46baea
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Бях в абсолютно същата ситуация - два месеца буквално тичаше след мен, но след като правихме 3 пъти секс, повече не ми се обади. С всичкия си акъл му исках обяснения защо не ми отговаря на съобщенията. Онзи ден видях, че вече си има истинска приятелка от известно време и ми стана доста тъжно.
Да, чувстваш се употребна, може би сексът не му е допаднал, може би е пълен г*з, кой знае... Още ми е много обидна постъпката му и ме е срам от себе си, че повярвах, защото изглеждаше свестен. От него също ме е срам - легнахме си, а после нула внимание. За каква ли ме има, какво ли си мисли за мен, как изглеждам в очите му. Направо не ми се задълбава, защото ме обхващат яд и гняв.
Още не съм преживяла отношенито да този млад господин и не знам какво да те посъветвам, но със сигурност не му пиши! Знам, че искаш, знам, че заслужаваш обяснение. Все пак не сме на 12 години, а големи хора - може да действа като мъж и да ти каже, че повече не иска да се виждате, защото едикаквоси... Но мишкуването е по-лесно явно.
Та недей да го търсиш повече, запази малкото си достойнство, което ти е останало. Предполагам, че прочитайки твое съобщение, ще го обземе само досада.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 889d9b2a5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мъжете сме такива говеда (изключвам себе си разбира се), никога не съм се опитвал да вкарам жена в леглото и като видя някоя жена да ми потичат лигите сякаш ще я разкъсам от секс и прочие, хаха.. аз имам много претенции и се влюбвам във визия, но без да се влюбя не искам секс, но тук не говорим за себе си, аз имам приятели като твоят приятел, даже 99% са ми такива и ми се подиграват понякога, сега имам връзка, но преди се е случвало, като се дръпна на някоя която не ми харесва, как съм могъл да отказвам, еми мога. Но точно тези мой приятели повечето вкарват жените за по една нощ, ако са обикновенни момичета и после не ги потърсват, ако са красиви ги прилъгват, свалят им звезди и после се хвалят какво са си писали във фейсбук, какво са правили и прочие, говорим за хора на по 22-23-24 години, а не за 15-16 годишни, има хора, които за това живеят, да сменят бройки и жени и да се хвалят пред приятели. Тъжно ми е че свестни момичета попадат в капана на такива глупаци, а още по-тъжното ми е, че и приятелката ми е попадала в подобни неща, за които знам, но са били преди мен разбира се.

 
  ...

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 8b39d55221
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Не го търси, няма смисъл. Вариантите за обяснение на поведението му са много, но нито един не предполага ти да го търсиш.
А номер 1 хич не е зле. Номер 6 и 7 също са отделни индивиди и това, че на тях им се вижда тъпо да полагат усилия само за един секс, не означава, че всички разсъждават като тях. Особено ако момченцето е около или малко над тийнейджърска възраст, нищо чудно да си е поставил за цел да се отраква, като трупа бройки. Теорията, че не му е харесал секса, само потвъждава, че не е търсил друго освен секс. От 1 път да прецени, че не му харесва и да духне безследно? Ами симпатиите към момичето, а предположения, че се е притеснила 1-вия път, че не се е получило добре, но следващия път може да е по-хубаво?

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: fd8b8f817f
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

12.   Изложената теза на леките жени, това е първи пост. И не сме ние мъжете говеда, хората сме говеда. Защото ние измислихене толкова много глупости, а ето и част от най-циничните - общество, имидж, условие, богатство, материал, пари и др. за които сега не се сещам. Това са все неща, заради които сме принудени да четем бълвочите на номер 1, а момичето от историята да е поредното изиграно от мъж. Тъпички сме си. Примати сме, но не го приемаме.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 77c105bb0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   №1/8, разбери че за нищо не ставаш! Ето - аз не съм спал с теб, но никога, никога, ама НИКОГА не бих си и помислил да легна с жена, която разсъждава като тебе!!!
Не от едно лягане, а от няколко реда, написани анонимно в нета, на мене вече ми става ясно, че изобщо не мога и не искам да меля брашно с тебе!
Какво ти "разнообразие" от един път?! Какъв глупак, какви 5 лева?! Болна си, бълнуваш, разбери... Хората с право не те кльопат, и естествено - за теб те са боклуци :)

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 90affde167
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   Занимавате се с боклуци, а за момчете точни като мен имате пердета и не искате да ги видите. Това сте вие, едно голямо разочарование. :)

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 269d73da67
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Този няма смисъл да го търдиш след 3 седмици. Ако се появи след някой и друг месец и каже, че е бил в безсъзнание в Пирогов, поискай епикриза ;)
ПП: За да не се чувствате използвани, никога не си лягайте с мъже, защото е мил, красив, богат, успял и т. н. причини, различни от ЗАЩОТО ГО ЖЕЛАЕТЕ ТОЧНО НЕГО. Така вие ще си гледате кефа и хич няма да се терзаете дали ще се обади утре или не.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: a89fbaed12
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

16.   Аз не виждам какво лошо е казала номер 1, че така я нападнахте всички.. А до авторката ами аз ако бях на твое място щях да го потарся и да се изясня с него каза, че след като сте спали сте говорили и след това той те е изпратил и повече не те е потърсил. Ами според мен го потърси ти и се изяснете дали е искал само секс поговори с него все пак да знаеш каква е причината да не те търси. И ако излезе, че е искал само секс и те излъгал забрави за него няма смисъл. А то повечето мъже искат само секс и в началото се държат мило, правят се на много мили и добри и в последствие се оказват пълни боклуци! И само да ти кажа не бъди толкова наивна ако някой се държи мило и ти казва, че уш не му е само за сексс.. Много ме дразнят такива и на мен ми се случи така няколко пъти и ме използваха и зарязаха а твърдяха уш, че не им е само за секса, че са сериозни, че много ме обичат и накрая кво спахме и дотам беше с двама мъже които харесвах много съм спала и след като спаме единия дето ми беше първи все още ме търси но само зарди ебането и аз не се занимавам с него защото е пълен БОКЛУК и би изчукал всяка една която му се върже.. Така, че мила тва са мъжете и рядко има свестни.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 3ea09ba7aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   абе 16, какво има да се изяснява? кое не е ясно? ама дали е искал само секс - очевидно, иначе щеше да потърси авторката.
" каква е причината да не те търси" - тук вече се разсмях:-) наистина ли мислиш, че някой мъж ще ти каже: "да, исках да те изчукам, постигнах го и затова не се обадих". естествено, че ще измисли някакво обяснение, че е бил зает, имал проблеми и какво ли не още, което е учтив наачин да каже, че отношенията им са дотам. не е приятно, но се случва, освен това не е краят на света. и защо да е използвана - на нея също й е било приятно с него, сексът й е харесал, какво толкова, освен малко наранено его.
спри да ровиш, безсмислено е:-)

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 0bd1ddae5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   В случая и двамата сте изкарали добре и на него му е било хубаво, а и на тебе. Къде е проблема? А този пич е направил усилия и да свали Авторката и и е направил прекарването приятно. да не е малко това? Не се е обадил, не се е обадил, е и? Кой е вложил повече Авторке? Какво си вложила повече от него? Трябва да има баланс на нещата. Пък ти ако искаш обади му се. Какъв е проблема? Дано да имаш смелостта, а не да си като някоя кифла. Твоя си работа.

Проблемът на кифлите е че не разбират че да задържиш един мъж само секс не стига. Жени преди да почнете за разправяте какъв гадняр бил тоя, как я използвал как я е минал и т. н. си набийте в главите че задържането на мъжа започва след секса. Жените мислят, че като му се е отдала и това вече е края на нейните велики усилия и на него вече лиги трябва да му потекат. Има и такива мъже дето бройкат, но не това е основната мотивация на един мъж. Един мъж от хубаво не бяга. Пак да го кажа, мъж от хубаво не бяга!!! Ами то кой ли човек бяга? Ако момичето му е харесало, човекът щял да се върне да се обади и прочие пък даже и да има пет мацки дето му се натискат. Не го е направил, значи не било чак толкова хубаво и няма значение как са се разделили. Надушил е нещо явно.

Тъпите кифли (Номер 1 горе) ги е страх да не ги изчукат и после пича да духне яко дим. А не дай боже да ги изчука бедняк. Аууу! Ами така си е, като са тъпи и няма с какво друго да го задържат освен със секс, после наводняват интернета с порой сълзи какви гадняри били мъжете. Умните и привлекателни жени имат много други инструменти в арсенала да заинтригуват, заинтересуват и задържат мъжа затова и не гледат на секса първия път като на светия грал. Първият секс - мармалада на кифлата, най-святото дето мога да дам, скритото ми оръжие, ауууу, избяга гадняра. Аз не бих се хванал с жена дето ще се прави интересна със секс, това за мене е знак че освен това друго какво да ми даде няма. Кухите лейки мислят че мъжете само секса ги вълнува. Да бе!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 6278789951
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   N 16, мен също ме издразни коментарът на N1. Поведението на женски като нея е толкова укоримо, колкото и това на бройкаджиите, лъжещи наивни девойчета. Много смислени връзки са започнали именно като сексуални такива. N 1 ми мяза на асексуална кифла, която още не е разбрала, че и жените могат да изпитват удоволствие от секса. За такива девойчета е по-добре да се въздържат от креватни подвизи докато не узреят емоционално за това.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 57f8e13c89
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Да си дойдем на думата! Какво означава секс (пол)? Не е задължително да има "класически акт", за да има секс. Може да те побърква от целувки и да те кара да се чувстваш истинска жена, това е повече секс, отколкото "чукане за една нощ". Не, че съм против второто, но аз не го правя, въпреки че хората имат нужда понякога от бързо спонтанно освобождаване на напрежението! Това е гот с гаджето.

Аз мисля, че за да се стигне до самия акт, трябва опознаване и разбиране на партньора, но не и да се разиграват сцени по актьорско майсторство и недостъпност! Всяка една жена иска секс коя по-малко, коя повече. Всичко, обаче е индивидуално. Щом този човек е изтърпял капризите ти и продължава да го прави, значи меко казано те харесва много. Този не зная към коя категория спада, но явно те е изчукал и изоставил, но аз не мога така...

 
  ...

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 17513609b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Авторке, въпросният мъж е женен или обвързан, да знаеш.. преди време и аз излизах с един симпатяга, който бълваше красиви думи, срещите ни и секса бяха хубави, но не ме търсеше толкова, колкото ми се искаше. Съответно женската интуиция си каза думата и ме накара да се поразровя... е, не бешв трудно да открия, че е прясно женен и дори чакат дете с жена си. От този момент нататък спрях да му вдигам телефона и прекратих всякакъв контакт с него. Хубавото е, че не бях хлътнала и го преодолях лесно, даже съвсем безлболезнено. Но определено съм потресена от подобни типажи, които за единия секс ти се представят за най- милите и прекрасни същества на света, пък току- виж се оказали женени сс деца. Най- жалкото е, че не личи да са гузни заради това, което правят зад гърба на официалната си половинка.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: cff6df4246
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Еми свиквай, кефа трябва да е взаимен. Ти защо си разочарована? Защото няма да те секси отново, или защото не си го вързала? Мъжете си следват природните инстинкти и няма да се вържат на секс срещу условия. Минал те е и си е направил хорошо, ама на теб не ти е харесало, нямаш ли ерогенни зони?

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: c2afd88321
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Ха-ха, много ме кефят такива, дето не знаят от коя страна се държи лъка на цигулката и как се свири с нея, а тръгнали да се притесняват, да не би да не свирят втора цигулка в нечий живот! Му-ха-ха-ха!

Човек първо е калфа 10-ина години и чак после става майстор!
А някои кифленца си мислят, че са се родили върха на сладоледа и всички трябва да им лазят в краката... Че и претенции имат, обяснения искат, режат, кълцат... бедни, нещастни, презрени създания...

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: eadd7c6b72
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Има всякъкви мъже и всякакви жени. От проба и грешка се учим да различаваме типажите. Но болката и грешката не са основание да изпадаме към неприязън към който и да било, по-скоро е необходимо разбиране. За постъпките на даден човек може да има много причини, ако те са егоистични и незрели, най-доброто в случая е да продължим напред и да пожелаем на този "злосторникът" да получи прозрение. А то определено ще дойде, кой може да чука на страни, да се кълне в любов, да играе театър и да бройка и в един момент съвеста му да не проговори. В един момент той ще си даде сметка, ще се почувства празен и мамещ не другите, а самия себе си. Това е урока от съдбата, но ти авторке или която и да било в твоето положение играейки ролята на съдник, играеш срещу себе си. Преглътни обидата и смело напред, вече по-внимателна и получила урок.
Любовта не идва от небето и не се случва като вихър, красивите думи и първия ентусиазъм най-малко са любов. А това кога да си легнеш с някого няма рецепта, е на първа среща не е най-добрата идея, но може да сте били приятели с години и да решите да пробвате и пак нещо да не е ок. Закони и правила няма, важно е как чувстваш нещата, ако си в грешка страданието ще ти я покаже.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: cec9f0d6f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Смятам, че ще ме залеете с кофи помия, но и аз искам да изкажа мнение. Мъж съм, но и много особен. Страшно много държа на личната хигиена - своята и на партньорката ми. По подобен начин прекратих срещите си с момиче, което дълго свалях. Защо ли Чашките на сутиена и бяха с мръсни кръгове и това ме отблъсна. Същото е и с неприятната миризма и други подобни. Някой ще каже много претенции имаш, да но какво да правя след като нещо много силно отвътре ме отблъсква. Мога да съм възпитан и мил, но... повече нищо. Та помислете, не всичко е толкова просто. Вероятно не съм сам на този свят...

 
  ...

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 004c61b3d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Хей, господин майстор (№23), на грешен път си. Една жена ако е 10 години калфа, какво ще остане после от нея? Много ти е цинично отношението и няма да стигнеш далеч по този начин - не можеш да си едновременно циничен и щастлив.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: dd4915cb7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   27, сериозна жена ще стане. Това ще остане. Че и прогнози правиш... защото всичко знаеш... Не съм 23.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker