Искам да попитам за съвет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам да попитам за съвет
преди: 9 години, 11 месеца, прочетена 1843 пъти
Здравейте искам да ви попитам за съвет. Аз съм момче на 21 години което си пада по сериозните връзки. Разделих се с приятелката си преди повече от година. С нея ходехме близо 8 месеца но нещата не вървяха по между ни, защото разбрах че ми е изневерила с бившия и приятел, и аз реших да сложа край на връзката ни окончателно. След известно време бях на един рожден ден на един мой много добър приятел и там се запознах с едно момиче което не спря да ме гледа може да си въобразявам или може наистина много да ме е харесала но ме спира факта че си има приятел и учи заедно с моя добър приятел и не знам как да процедирам, защото това момиче ми направи много силно впечатление, а малко хора са го правили и да си призная възбуди моя интерес и от тогава постоянно си мисля за нея но не смея да и пиша защото просто не съм нахален човек моля ви дайте ми някой съвет ще съм ви много благодарен :) Благодаря на всички за помощта.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 11 месеца
hash: 888d0f0db2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисля, че си въобразяваш. Жените не се влияем толкова от визуална стимулация - не се заглеждаме толкова много, а ако го правим гледаме задниците на мъжете (90% според Космополитън).
Иначе може да си ? бил интересен като облекло, като татуси, прическа... но ако имаш съмнения, потърси контакт по фейсбук и т. н. - доста обвързани и нещастни жени гледат първо да започнат сигурна друга връзка, преди да зарежат партньора си. И все пак като жена не ти препоръчвам връзка с такава жена, защото те обикновено не се чувстват пълноценни без мъж, т. е. често обвиняват мъжа за всичко в живота си и имат огромни очаквания към една връзка - жени тежест с две думи да не говорим, че никога няма да знаеш, с кого флиртува, ако нещо малко във връзката ви не върви.
Аз препоръчвам на мъжете да не тръгват с такива жени сериозно, защото днес е приятелят ви, утре сте вие рогоносецът. Няма по-страшно от жената, която не знае, какво иска
ж29

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: c8ee17397e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много добре знае какво иска,иска ...

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 8b77d08e17
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   1, мъж съм и съм, меко казано, впечатлен от коментара ти. Наистина има адски много жени, които са като маймуните, без да пуснат стария клон, не се хващат за нов. Всичко, което си писала, е на 100% вярно. Щом дори ти като жена го потвърждаваш, значи смятай...

Искам ми се да имаше повече сериозни жени като теб. Аз също не бих се хванал с такъв тип жена, която и един ден не би останала без партньор, дори да се налага да се хвърли на врата на последния пияница, само и само сакън да не е сама.

м29

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 888d0f0db2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От 1 до М29
Всички ги знаем тези неща, като жена си ги казвам директно, защото 90% от приятелите ми са жени и имам очи все пак, познавам такива жени, опитвала съм се да им помогна, но не става. Включително има и омъжени жени, които вместо да се разведат и да си подредят живота, търсят първо друг мъж да им „помогнел“ и после драми.
Аз самата съм била „само“ с двама. Първият ми приятел ми изневеряваше, но имах малко уважение към него и го напуснах преди да почна друга връзка. Най-добре е човек първо да си подреди живота, нещата и битието, после да търси нов мъж или жена до себе си. Никога няма само 1 виновен за провала на една връзка, но никой не заслужава да бъде лъган и унижаван, но има жени, които не го правят с лоша умисъл това, просто не се чувстват човешки същества без мъж до себе си и се оказва често, че не са - половинчати хора, половинчати личности, които още не са разбрали, че са пълнолетни и сами отговарят за живота си. Човек трябва да има елементарни принципи все пак.
Освен доста жени, има и мъже в дълги бракове или връзки, които също по навик са с половинките си и често почват някаква паралелна връзка, чакат да са сигурни и после се разделят и развеждат. При мъжете мисля, че е по-скоро вид липса на смелост и нежелание да си разрушават удобството, навик, отговорност към деца и тем подобни, но рядко е страх от това да не останели сами, което при жените е най-честото. После такива жени се висват на врата на новия партньор, докато го задушат, което при мъжете е по-рядко - по-скоро пак ще търсят лесно решение с паралелна връзка, ако нещо не върви и така до без край. Чиста проба губене на време, излишни драми и театри, просто защото не може човек да тегли чертата и няма елементарни принципи и дисциплина.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 8b77d08e17
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   от 3 до 1/4

хвала, върна ми надеждата, че има и зрели и свестни жени

 
  ...


...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 888d0f0db2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   М29, не съм толкова „зряла“ - точно на твоята възраст, не знам и колко съм „свястна“, но определено съм дисциплиниран и последователен човек с принципи и не бих унижила себе си и партньра си, а и третият човек с такива глупави игрички. Нищо човешко не ми е чуждо иначе, харесвала съм си и други мъже, дори съм флиртувала и наслаждавала като всяка жена на комплименти, но НИКОГА не съм се уговаряла дори за кафе с чужд мъж, защото не може да разиграваш така хората.
От нищо не сме иначе застраховани, но когато имаш елементарни принципи в живота, не виждам проблем да се разбереш с партньора си дори да има и деца, да се разделиш цивилизовано ПРЕДИ да тръгнеш на лов. Най-големият килър на една връзка за мен е това, че често не искаме да приемем партньора какъвто е, а се опитваме да му наложим нашите принципи, начин на живот и цели или пък очакваме твърде много от него, отказваме се от себе си (за жените често) и се разтваряме във връзката. Например някоя жена, която не може да понася изневярата разбира, че мъжът ? изневерил и какво прави - не се развежда, НЕ, тя остава да го тормози още с години и се изживява Многострадалната Геновева в обществото. Това пък що за поведение е и кой е виновен?
Все хора, които НЕ знаят, какво искат. Ние с мъжа ми още в началото сме си определили абсолютните граници и всеки си прави сметката, че ако ги премине ще се стигне до край на брака ни. Точка! За мен такива граници са например - алкохолизъм, да ме удари, да се влюби в друга жена (НЕ самата физическа изневяра!). Тези три неща са за мен нещото, което ще ме накара да си събера багажа и да скъсам окончателно, но да тръгна да го унижавам с други мъже е за мен самоунижение преди всичко.
Пак до темата на Автора - честно казано ми се е случвало да се загледам случайно в някой човек, когато си мисля по мои теми, а понякога не мога да откъсна очи от някого, ако има интересна прическа, облекло, татуировки странни и тем подобни и ми се е случвало да си въобразят такива хора нещо!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 87a8e86870
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не е хубаво да крадеш заето момиче, утре ако искат да откраднат твоето как ще се почустваш?
Намери си някоя свободна!
Успех и си направил много добре с първото момиче!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker