Поредния слабохарактерен мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (111074)
 Любов и изневяра (26815)
 Секс и интимност (13062)
 Тинейджърски (21258)
 Семейство (5742)
 Здраве (8812)
 Спорт и красота (4512)
 На работното място (2710)
 Образование (6857)
 В чужбина (1472)
 Наркотици и алкохол (1025)
 Измислени истории (781)
 Проза, литература (1640)
 Други (16242)
 Избор на редактора (146)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Поредния слабохарактерен мъж
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 5805 пъти
Здравейте, не съм много сигурна, че историята ми е в правилната категория, но все пак ще споделя с Вас.

Накратко: Срещнах го. Красив, забавен, чаровен.Приятел. И двамата сме обвързани. Не искаме нищо един от друг. Заедно се забавляваме.Приятели сме. Делят ни само няколко километра и когато не се виждаме, общуваме в мрежата. Има дни в които не казва и думичка, въпреки че знам, че е там и обратно. Понякога не го разбирам. А и той не се опитва да ми обясни. И имено това ме вбесява най-много.

Разбирам, че всеки си има своите проблеми и грижи, но.... Може би очаквам, че както аз съм честна във взаимоотношенията си, такива ще бъдат и другите. Но, уви! Да дойде да ми каже: "Не ме търси, не ме кефиш вече", но не.....Крие се, мота ме и си мисли, че ме е заблудил. И по този начин, аз сама да се досетя, че не съм желана повече. Къде останаха искрените хорааааааааааааа?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: f63c56bec6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Има моменти, в които на някои не им се говори. Не знам при вас как е, но има моменти не ми се говори с никого. Ако искаш говори с него да се разберете к'во има. Но всичко това, което каза не е причина, за която той да каже, че не му кефиш и т.н...

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: d384f4b8c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   Ако съм аз, зарязвам го на момента. Като се крие и се прави на интересен, заслужава да си остане сам.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: a08edff03e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   "Може би очаквам, че както аз съм честна във взаимоотношенията си, такива ще бъдат и другите."

Всеки сам си поставя границата, до която да допусне някой до себе си. Ти си поставила своята, той - неговата. Не го обвинявай за нещо, което не ти е обещал. Когато не можем да разберем нещо, понякога трябва просто да го приемем, да се доверим.
За всичко си има причина и невинаги причината е в нас. Остави приятеля си засега. Дай му време да помисли, и сам да реши какво иска. Остави на него следващия ход.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: fafac3f75b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Aз имам същия проблем като теб.И се чудя какво да направя за да поговоря с момичето което много ме нарани,тя получи голямо влияние от други хора и аз се опитвам да и обесня тя трябва да говори с мен.А тя се крие аз бях искрен с нея 1 година тя не и знам че няма очи сега да се видим.Побеснявам честно а всичко е толкова просто 1 нормален разговор и всичко си идва на мястото.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 50dac318b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   А може би и той си мисли същото за тебе и затова се праи на луд.

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 01c69627ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   "Може би очаквам, че както аз съм честна във взаимоотношенията си, такива ще бъдат и другите" Това изречение повече отива на мъжът ти не и на тебе. Наистина ли очакваш съчувствие от безпристрастните наблюдатели?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 943a7c23ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От Автора: ""Може би очаквам, че както аз съм честна във взаимоотношенията си, такива ще бъдат и другите" Това изречение повече отива на мъжът ти не и на тебе. Наистина ли очакваш съчувствие от безпристрастните наблюдатели? "

На мъжът ми???? Явно не си разбрал/а ситуацията. Аз не изневерявам и не съм тръгнала да го правя. Това са чисти приятелски отношения.....може би не сте попадали на такива, за да не можете да разберете какво съм написала. Както мъжът ми има приятелки жени, така и аз имам приятели мъже....без това да влияе по някакъв начин на отношенията ни. Мисля, че в дадената история той изобщо няма място.....може би трябва да прочетете по-внимателно какво съм написала?

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 1ddd1d58b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Искренните хора останаха при искренното приятелство. С други думи, едва ли те мота, просто иска да сте приятели.
Ралф

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: a08edff03e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Мисля, че не си честна с нас, а може би и със себе си.
Ако е само приятел и не виждаш в него мъжа, значи би се чувствала по същия начин, ако не беше приятел, а приятелка. Нали? Добре тогава - замени в историята си "приятел" с "приятелка". Ето така:

"Накратко: Срещнах я. Красива, забавна, чаровна.Приятелка...."

По същия начин ли ти звучи? Щеше ли да напишеш тази история, ако беше "тя", а те "той"? Не мисля. Наранено е женското ти его.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 3278cf4c27
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Oбвързана жена си искаш той да е искрен към теб,а ти дали си искрена към мъжа си,ако историята беше написана от някоя 17 год.нямаше да се учудвам,а при твоето се учудвам;

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 943a7c23ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   За мен и мъжа до мен "Излизам с Мимето по магазините" е равно на "Отивам да пия бира с Иван". Т.е аз като жена излизам да пия бира с приятелите си, 80% съставени от мъжката половина на човечеството, и мъжа ми зяпа по магазините с неговите си приятелки. Може би ви заблудих с думите "Срещнах го". Но защо, всеки път когато стане въпрос за отношения между мъж и жена всички намесват и секса. Вие нямате ли приятели от срещуположния пол на които да не гледате като на поредния сексуален обект? Ако искам да изневеря, ще отида и ще го направя и едва ли ще ви поискам мнението тук.

Въпросът който засягам се отнася до съвсем друго нещо. До едни прости отношения, които могат да бъдат между всички независимо от пола му. А не "Добре" и след това "Ама сега така, ама после иначе". Да се казват нещата честно и открито........

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: a08edff03e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Кой говори за секс? Говорех за чувства. 9 номер съм. Не е и само до "Срещнах го." Виж и заглавието си. Защо не е "Поредния слабохарактерен човек"?

Но, да приемем, че го възприемаш единствено като приятел. Ти! А той? Сигурна ли си какво има в главата му? Като мисли, като чувства към теб? Някои мъже предпочитат да замълчат, вместо да ги споделят, за да не усложняват живота си, а също и този - на партньора си (в случая - твоя). Други премълчават, когато мислят, че истината няма да се хареса отсреща, а не искат да нараняват...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 6f2d3521dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Aз имах подобен случай.влюбих се в 1 човек.много..личеше ми отвсякъде...виждахме с екогато той поиска,и нкаря когато не знаех за какво става дума,той каза че съм била негов човек и голям приятел,и това че сме правили секс нищо не означавало за него..а просто не бил влюбен в мен...
и още ми е трудно да го забравя..от негова гледна точка той е бил искрен,но вие как мислите??
явно за всеки искреността е различно понятие?
ПРИ НОМЕР 4 ЛИ Е ТАКА?

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 39e50dfe69
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Знаеш ли, аз няма да те нападам въпреки ,че повечето са прави. Тук не става въпрос за секс и изневяра, а за простички отношения между мъж и жена както казваш. Ти сама провокираш нас читателите с твоите думи и то как: Ами как, започваш с това Срещнах го ; кого стария приятел от детството или съученика с когото се заяаждахте в училище. Срещаш един непознат случаен мъж който те привлича по някакъв начин и ставате познати. После го описваш така, Красив,забавен,чаровен. Добре няма лошо, но със тези думи се описва човек който те пленява по съвсем различен начин от приятелския.

Започвате комуникация постоянно споделяте можеби всичко свързано с личния ви живот и на двамата.Виждаш в него съвсем различен мъж от твоя, започваш да го търсиш повече защото ти е приятно с него. И в един момент рано или късно едната страна избива ( започва да се влюбва в другия ), колкото и да не ти се вярва много трудно и много рядко има истинско приятелство между мъж и жена, така случйно срещнали се. За какво да не си желана, защо да е искрен.Длъжен ли е да ти дава обяснения за нещо?

Мила женичке, човека просто е започнал да избива както се изразих по горе ( да се влюбва в теб и да гледа по друг начин на теб ) и сега просто се е отдръпнал за да си събере мислите. Имам един въпрос , ако те попита дали искаш да сте повече от приятели какво ще му отговориш?

Не си тормози глава с глупости, че няма искренни хора и ,че не си желана, защото не може да търсиш сметка и обяснения на приятел с който нямате никакви по различни отношения от приятелски както казваш ти. И аз незнам какво исках да кажа, ама много се обърках и дано малко си разбарала от това което мисля аз.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 29b2260b43
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Все ми се струва, че приятелско отношиние между мъж и жена почти е невъзможно. Е..като всяко правило и това има изключение. Но в дадения случай за какво приятелство говорим....!? Просто познати, дори си мисля, че той не знае,че сте приятели. Изясни нещата за себе си първо... Не се ли замисляш, че такова приятелство може да прерасне в нещо повече..Тогава какво ще правиш? Аз от личен опит ти казвам, че мъжете колкото и да ти се пишат приятели си мислят главно за секс. Е, дано при теб е по различно..но много се съмнявам....

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: bb23f2046e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Aко някой иска да ти каже нещо, той ще го направи. Ти си напълни безсилна, а ако решиш да притискаш по-скоро ще стане по-лошо. Според мен наи-вероятно те е отсвирил по учтивия начин.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 0b47ccc9ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Няма приятелство между мъж и жена. Запомнете.
На този вече му се е дое.ало "приятелката" и се чуди, дали да го направи, защото е обвързан. Ако не беше обвързан, тази тема нямаше да я има, а някаква за секса с друг, за влюбването, за пеперуди в стомаха.
Колко много приказки за единия секс. Една вече го е написала. Изчукали се и като поискала нещо повече-чао малката.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 2ad296c8d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   И аз мисля че няма приятелство междъу мъж и жена кога става въпрос за семейни хора. Първо ако мъжът ти освен че спи с теб те разбира , подкрепя и уважава -невиждам каква нужда може да има една семейна жена от чужд мъж-приятел. Второ ако човекат до теб тоест съпругат ти не притежава качествата които описах и нее идолат ти за мъж , тогава във въпросния приятел от мъжки пол ти намираш качества които биха те впечатлили и ти от ден на ден започваш да се влюбваш точно в тези му качества(липсващите в твоя) и после от самосебеси се стига до секс.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 0b0c79ad72
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   АЗ МИСЛЯ ,ЧЕ ТОЙ В ПРАВ ТЕКСТ ТИ Е КАЗАЛ "ВСИЧКО ДО ТУК "

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: a1e1b973a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Жените казват едно, а всъщност искат съвсем друго. И ти също не правиш изключение. Жената не може да избяга от природата си...

 
  ...

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: a57d5eac6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Приятелство между мъж и жена няма. Поне мъжете в даден момент пожелават и сексуална връзка с "приятелката". Дошъл е този момент и искаш да ти го каже в очи? Детинщини. Все едно да искаш мъжът ти да ти казва, кога му се е приискало секс с негова "приятелка".

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: b436adecf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

22.   номер 21 за съжаление на нас, дамите, е прав!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker