Не е с мен, но не скъсва с мен официално! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не е с мен, но не скъсва с мен официално!
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 1914 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 18г. с малко опит във връзките.
Историята е следната - запознах се с него (5г. по-голям е от мен, студент в местния провинциален университет) във Фейсбук. По-точно той ме потърси, след като видял една моя снимка, направена в местен нощен клуб. Тъй като досега не съм имала сериозна връзка, а той изглеждаше нормален, реших да пробвам.
Цял месец си писахме във ФБ, след това излязохме. Първата среща мина добре, той беше учтив и сравнително добре възпитан. Притесни ме единствено това, че още на първата среща ми каза, че ме обича. Реших, че може би е нормално. 2-3 месеца вървеше добре, но той още от около месец 1ви си искаше секс, което на мен не ми допадна много като идея, тъй като не се бях опознала с него достатъчно, а и нали уж сериозна връзка ще градим, защо бърза?
За тези месеци се опознахме, и аз установих, че за съжаление съм попаднала на един от онези "празни" хора - той нямаше хобита, нямаше интереси, планове за бъдещето - учеше, работеше и единствено ходеше по местните нощни клубове с приятелите си(само мъже). За протокола - не се напиваше и не пушеше. Учтив, добре възпитан, но просто не можех да разговарям с него за нищо, а това ме дразнеше, исках и интелектуална близост във връзката си.
Към 4тия месец той започна рядко да ми се обажда и срещите ни се разредиха. Той казваше, че имал много работа, а и освен това завършваше университета. След това забелязах, че вече само аз му се обаждам. Той ми беше обещал, че ще ми е кавалер на бала, до последно ми даваше надежди, но в деня преди и на самия бал не ми вдигаше телефона. Светна ми напълно.
Погледнах дали е сменил статуса си на "необвързан", но не беше така. Реших да изчакам, за да ми се обади той и да се обясним кое, как и защо.
Минаха няколко седмици и ни вест, ни кост от него. Започнах да го търся аз - телефона си не вдигаше, а във ФБ излизаше от линия, като ме забележеше.
Най-накрая ми писа преди 2 седмици, но вместо 'хайде да скъсаме" и др., получавам 'здрасти, как си, виж какви снимки съм направил, искам да отидем на море". Пълен шок. Отговарям уклончиво, за да не ми избяга пак, и си уговаряме среща. Върза ми тенекия.
Бясна съм и се чувствам несправедливо унизена, а като си помисля, че може да е въртял и друга, докато ме избягваше, ме влудява. Защо е такъв страхливец, че даже по ФБ или по телефона не иска да скъсаме? Познава ме добре и знае, че не бих му направила сцена или пък някаква мръсотия, защо с такива средношколски номера си служи? Хем си личи, че иска да скъсаме, хем когато проявя инициатива, той бяга.
Въпросът ми е: КАК ДА СКЪСАМ С НЕГО и защо се получи така?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: 6d06f9d3d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Направо стани "официално чужда" и проблемът ти е решен, ще скъсате по бързата процедура. Няма смисъл да чакаш той да предприеме някакво действие. Както сама виждаш той явно не знае какво иска.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 0473db77c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Щом на първата среща ти е казал, че те обича - марш.. Хаха смешно ми е, тоя знае ли кво е любов, че на първата среща казва Обичам те :Х
Как да скъсаш с него? Ами кажи му, че мислиш, че няма да ви се получи връзката, че вече не се чувстваш по същия начин към него както преди, нещо такова му кажи и че е най-добре да се разделите.
Получило се е така, защото този е поредния негодник :) Истината е, че ако един мъж иска да е до една жена, нищо няма да го спре да звънне един телефон или да я потърси където и да било. Всичко друго е оправдания и опит да я залъже, за да се измъкне. Този не си струва мила, ясно е веднага като ти видях историята. В началото при всички отношенията са супер, по-нататък им се виждат истинските лица и неговото не си струва да го гледаш повече, така че го остави. Само ще се нараняваш ако продължиш да си с такъв човек. Успех :)

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: e66b59c4f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Еми като си чужда, чуджа бъди. Ако си имаш приятел го покажи и на него! Всичко ще свърши твърде бързо! Сигурно си е мислил, че си свободна, но нещо го е карало да се колебае! Да не би пък причината за това не е поделена по равно? Не си ли се замислила върху това

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 9fe7b2b63c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Оставяй го този, спри да го търсиш и да му вдигаш самочувствието, не е толкова велик, колкото той си представя. Просто не заслужаваш подобно поведение.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: f903bcfeae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ти сaмa си си отговорилa- зaщото е стрaхливец!
И зaщото е " прaзен" и вероятно бързичко го рaзкaрвaт други, зaтовa си му нужнa зa всеки случaй. Кaчи си във фейсa снимкa с някой пич и след товa потвърди " подозрениятa " му. ;))) И дa д.. a!

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 8fe58d2bfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Спираш да го търсиш, сменяш на "необвързана", когато той ти пише или звъни-не му отговаряш-готова си.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 34b22b8d98
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Заслужаваш нещо по добро. Просто скъсай с него той и без това съдейки по държанието му отдавна го е направил и те държи просто за резерва и си играе с теб. Ти просто го направи официално за да сте си на чисто. Или се вижте и му го кажи или ако не ти дигне телефона или пак те изолира във фейса просто му го напиши във фейсбук щом не можеш да му го кажеш и бъдете на чисто. Ти заслужаваш нещо по добро.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 1c37856638
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Мила, за съжаление, той вече е скъсал с теб. Просто някои мъже не го казват ясно.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 5f0551c7c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Според мен повечето момичета и жени не го казват ясно, че късат с някой и разчитат мъжа сам да се сети, което е глупаво. За мъж такова поведение е рядкост и издава страхливост. Аз лично съм обяснявал защо късам и съм искал такива обяснения от жени, но невинаги съм получавал. Вероятно иска да те държи резерва на втора линия, ако не се получи с друга. Скъсай първа ти с него. М30

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker