Относто Педофилията - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Относто Педофилията
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 9202 пъти
Може ли да ми поясните повече относно педофилията.
Аз съм на 20 но истината е че Не съм запознат с това, харесвам момиче което е на 16 и Не мисля че четири годинки са проблем, до колкото разбрах педофилията е до 14 годишна възраст и момичето се води малолетна, а над 14 е Непълнолетна вярно ли е? Аз мисля че 16 годишна е зряла и Не е проблем. А проблем ли е ако излизам с по малки момичета (приятелски разбира се)Не за връзка, аз Не съм педофил и Не мисля че в приятелството има граници.
Моля да ми обясните повече за педофилиятна че ме хвана параноя.
Моля темата да бъде одобрена и се надявам на честни отговори и знам че е глупава, Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: b9e41cfa68
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Ако е над 14г нямаш проблеми, а и 4 години не са нищо. Спокo!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 18502f1632
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Дa, нa 16 е непълнолетнa, но не мaлолетнa! В този смисъл, можете по взaимно съглaсие дa имaте емоционaлнa и интимнa връзкa. Хубaво е, при възможност дa бъдеш предстaвен нa родителите, зa дa знaят, че си сериозно момче със сериозни нaмерения и дa не търсят " под волa теле".
Aко обaче, същото момиче зaведе дело срещу теб ( или родителите) зa нaсилие под кaквaто и дa е формa, ще бъдеш съден кaто пълнолетен, извършил престъпление срещу/ нaд непълнолетнa.
Зaтовa, некa те познaвaт и родителите, зa тяхно и твое спокойствие.
A покрaй по- мaлките ( под 14 год. възрaст) по- добре не се ври, първо си е стрaнно по принцип в очите нa обществото ( кaкво можеш дa си говориш с мaлолетно) и после, не знaеш в кaквa посокa ще ги " избие" хормонa.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 0431fd82b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Благодаря много! Значи мога да ходя с момиче над 14 годишна възраст което означава че и 15 годишна става като за мен така ли?
и относно по малките момичета под 14 смисъл да се виждаме приятелски тей като сме в един квартал, без лоши намерения, просто приятелски или така да го кажа Не е проблем нали. А относно колко според вас момичетата се развиват по бързо от нас момчетата защо по малките харесват по големи примерно 14 годишна ходи с 18-19 годишен Не го вярвах до преди известно време :(

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 9ff6bae122
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   По-добре изобщо да не се занимаваш с момиченца. Да, момиченце. На 20 търсиш или връстничка, или какичка. Аз бих потърсил какичка. :)

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: c63ba0d108
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Спокойно не си. Това да си педофил съвсем не означава да искаш да си с някоя, на 17 пък ти да си на 20. Давам този пример защото пак щеше да питаш в този вариант. Ти си се интересувал от закона, и знаеш как стоят нещата няма да ги повтарям.
Ти питаш обаче дали си п... е не си - защото да си, означава трайно влечение към подобни лица, обикновено няма граница в годините, даже по - малките те привличат по - силно и постепенно започваш да се интересуваш само от тях, дори съзнателно ги търсиш.
На 16г. аз не бих я определил на дете, тя вече е развита. Ако лицето бе недоразвито тогава щеше да е по - друго.
Номер три е прав - само че насилието трябва да се докаже, че да има съдебно преследване. Ние живеем в България и закона не е толкова страшен, по - страшни са родителите на момичето, така че ако имаш тяхното съгласие ще си много напред.
Въпреки че не си - е добре да си потърсиш момиче на твоята възраст или поне на 18г.
Аз започнах да се интересувам от по - малки или изглеждащи по - малки на 21г. тогава харесвах едно момиче на моите години което имаше малки гърди и бе слабо. Постепенно обаче ме привличаха все по - малки, стигна се до там че нямам граници, станах в истинското определение п... и за да задоволя нуждата си, стигнах прекалено далеч, все още не са ме хванали. Умен съм пазя се, но някой ден ще посегна сексуално на малолетна и това ми тежи. Защото осъзнавам че е грешно, но пък така силно ме привлича. Така че ако се усетиш че сваляш границата по - добре потърси помощ, инак ще станеш един от нас и ще имаш много проблеми най - вече със съвестта си. Аз вече не бих потърсил помощ, и се питам кога ще ме приберат, но не мога да се измъкна. Страшно е! Трябва да се наблюдаваш.
И ми се струва, че заглавието може да се замини с по - подходящо. Защото помислих, че става въпрос за съмишленик, а ти за в момента най - много да си потенциален такъв.

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 0431fd82b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Да така е, Не съм педифил, но мисля че не го обясних правилно ще се опитам да го обесня от начало.
Значи момче съм на 20 години и Незнам защо но се интересувам от малки момичета (деца), първо ми мина през ума че може би съм педофил без да го осъзная, но като се замислих повече, просто се интересувам от малки момичета но нямам никакви намерения към тях, нито нещо сексуално нито да имаме връзка нито да ги възбуждам нито нищо, просто ме привличат някак си просто все едно са сладки или нз как да го обесня. Постояно си викам така (Спри се те са деца и защо се интересувам от деца) и пак Не мога да се преборя с моята психика все едно това нещо вътре в мене е по силно от самия мене и ме надвива. Излизал съм и с по големи към 17-18 и като съм се опитвал да имам връзка с тях те ми отказаха и причината беше че съм бил малък за тях. Знам случаи в които повечето имат доста години разлика примерно 14 годишна ходи с 18-19 годишен, а 17-18 годишните ходят с момчета от 21 на горе или с 22 годишни, имайте на предвит че моя вид е малко детски и ми дават 17 години, просто годините Не ми личат. За това си казах че искам някоя на 16 години така ем на мен Не ми личат годините и ем тя Не е дете максимално по малка да е, ем и на мен Не ми личат годините. Незнам и защо но аз Не харесвам момичета от 18 на горе които изглеждат вече като жени и са доста по зрели. Искам да е някоя така по малка.
Моля ви Не ме разбирайте погрешно пак казвам Не съм педофил но и неезнам защо имам интерес към по малки и то без никакви намерения. Моля ви кажете ваще мнения и ми дайте съвет.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: c63ba0d108
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Номер 5 - Да правилно си разбрал. Можеш да ходиш с 15г. Даже можеш да ходиш и с 14г. Но трябва родителите на момичето да са съгласни, което означава че момичето трябва да потвърди, че те са знаели и самите родители да не са подавали сигнал в полицията. Още повече ако имаш доказателство че сте говорили за тяхното момиче, а в скоро време след това не са подали сигнал.
Дори ако момичето е под 14 г. доказателството което им трябва на тези които свидетелстват срещу теб, за да започне наказателно търсене на отговорност, е снимков материал - поне на прегръдка с въпросното момиче.
Колко по - бързо се развиват момичетата? - Кога започват да търсят батковци съзнателно - виждал съм момичета на 8г. да правят това.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 8140653c88
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   И кaкво сегa? Първо беше въпросът зa 16 годишнa и хоп смъкнa нa 14? ! Нa 16 е ок, нa 14 вече си много подозрително....
Aз кaто родител ще ти го кaжa тaкa, aко се появи нa врaтaтa ми 20 год. предстaвяйки се зa приятел/ гaдже нa 16 год. дъщеря ще го приемa, мaкaр че ще нaблюдaвaм поведението и, но aко тя е 14 год. ще трябвa дa го " посъветвaм" тaкa че, изобщо повече дa не си помисли нито зa нея, нито зa другa нa същaтa възрaст. Освен товa ще се постaрaя лицето му дa е познaто и нaблюдaвaно.
С тaкъв може дa се очaквa, че и 10 год. може дa му се стори " женственa".

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: e041a97aa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Чакй малко, аз нее казвам да ходя с 14 годишна и няма да ходя с 14 годишна, става въпрос за 16 може и 15 :) А да те питам като родител имате ли нещо против ако сте родител на 14 годишна да излиза с по големи от нея приятелски обаче при условие че момчето няма никакви намерения към момичето, просто приятелски аз Не виждам нищо лошо в това нали. Ако е за любов да може да се каже нещо но ако е за приятелство мисля че няма никакъв проблем, Не е казано че като момчето е по голямо от момичето и да каже аре бегай няма да сме приятели смисъл тъпо е приятелството да е на едни години нали или греша?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 7acae824fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Като съдя по оценката на №6, явно доста хора подкрепят педофилието. Аз съм вторият нормален който застава до 6 с две ръце. :(

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: e041a97aa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Пак Нее ви разбрах, ако излизаме приятелски с по малки под 14 смисъл да се виждаме без да имам никакви намерения към нея няма проблем нали, ама ако тръгна да правя нередни неща с момиче под 14 години тогава вече е проблем, нали?
Педофилията е до 14 годишна възраст което означава че над 14 години няма проблем стига да Не я нае*а, което означава че и 15 годишните стават като за мене все пак зависи колко е зряла, знам случаи в които 14 годишна е по зряла и от 16 така че... и все пак зависи как се развиват нещата защото при всеки се развиват различно.
На кратко да попитам и искам честни отговори, ако тръгна с момиче до 14 годишна възраст се водя педофил, но от 14 на горе те вече се водят Непълнолетни а Не малолетни, въпреки това знам че ако правя се*с с 15 годишна (примерно) може да го отнеса,
но ако условието е такова че тръгна с момиче да кажем на около 15-16 годишна възраст но аз нямам намерения да я
е*а и ще я изчакам когато тя е готова (смисъл връзката Не е за удоволствие и няма да бързам да я е*а) така няма проблем нали?

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: f3b9405560
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   До 13 смомиче под 14 г. Не можеш да водиш полов живот, ако си над 14 г.
Няма значение, колко е развито момичето!

С момиче, навършило 14 г. Можеш да имаш секс, ако е ДОБРОВОЛНО. Смомиче на 15 г., което иска секс с теб е ОК. ползвайте кондоми!
Какви са ти намеренията иначе не е важно, важно е действието. Ако правиш доброволен секс с момиче над 14 г. Не си педофил, но ако направите бебе ще имате големи проблеми!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: e041a97aa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Какво е кондоми?
Пак казвам, аз Не съм такова момче, Не съм някакъв идиот или грубиян дето да я мина за удоволствие и да я зарежа.
Аз Нее искам момиче за удоволствие просто да я е*а, просто искам да си имам гадже и по възможност да е колкото се може по малка, да Нее под 14 години, въпросът ми бе ако е от 14 на горе може нали? Нее бързам да я е*а ако е на 15 (примерно да кажем) ще я чакам и когато е готова тогава ще го направим. Както казах Нее съм такова момче и Нее искам момиче за удоволствие така че при тези условия мога и с 15 годишна да ходя само да нее по на долу нали така?

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 855d0c1b8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Aвторе, с всяко следвaщо включвaне и въпроси, издaвaш все по- нездрaв интерес. Зaтовa, моят съвет е - търси си обкръжение от хорa нa твоятa възрaст и когaто дори сaмо минaвaш покрaй непълнолетни/ мaлолетни си го дръж в гaщите!!!
Дори и сaмо зa приятелство, в което се опитвaш мaй повече себе си дa убедиш, пaк изглеждa не нормaлно. Ти си в другa вече възрaст, би трябвaло други нещa дa те интересувaт. Предполaгaм, че покрaй по- мaлките ти е по- лесно дa се чувствaш по- знaчим, но в очите нa всички нa твоятa и нaд възрaст, ще е кaквото е- НЕЗДРAВ интерес!!!

Я, по- добре кaжи кaкъв ти е проблемът дa се сближaвaш с хорa нa твоятa възрaст, че дa се опитaме дa ти помогнем. И не ми кaзвaй, че нещо не рaзбирaм нещaтa. Билa съм 14- годишнa, билa съм и нa 16, a сегa съм и родител. Зaщо не се чувствaш ок сред хорa нa твоятa възрaст? Смятaш, че сред мaлките можеш дa изпъкнеш.... с кaкво точно?

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: eff6c5b442
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Да де, трябва да знаеш, че с тези допълнителни коментари, изобщо не ни насочваш на мисълта, че си педофил. Ние падаме от небето и не се опитваме да си отговорим на въпроса, защо всъщност ни задаваш тези въпроси. Особено след авторската ти статия. Където преди по не се съмнявахме, че не си.
Но ако се колебаеш, можеш да видиш този клип, и ако той не предизвика емоции в теб, значи вероятно не си. А клипът е на Филип Киркоров и Анатасия Петрик - Снег има го с български превод, във в бокс. Но по - добър показател е същият клип в Ю туб - сцената където излизат едновременно.
В момента ще анализирам коментар 8!
Просто се интересувам от малки момичета, защото са сладки, нямам задни мисли към тях.
Ами да това да изпитваме симпатии към малки деца, ни е вродено, всеки с удоволствие би искал да си поиграе с тях, просто да поиграе. Но ако някой има задни мисли, то той се различава от нормата. Ти казваш, че нямаш такива. Но ето какво пиша аз, в дневника си, когато изследвам моето поведение: Ако не се държат по определен начин, ако не ми показват, че искат да взаимодействат с мен, аз не изпитвам желание към тях, трябва да ме искат, че да ги пожелая. И сега си представи следната ситуация, ти си на място, където е нормално да играеш с деца, да общуваш с тях, изпълнявате еднакви задачи, ти си в ролята на възпитател и помощник. Едно от децата, което до сега се е държало така, както ти смяташ за редно, което е много послушно идва и те прегръща, нищо не прави просто те прегръща продължително и те гледа в очите като се усмихва. Или дете което виждаш, че е силно натъжено, идва и слага главата си на гърдите ти. Как ще реаргираш, ще отблъсниш ли детето, ще му се скараш ли? Това са реални ситуации, аз не успях да ги отблъсна, да им се скарам.
Не мога да се преборя с психиката си - с какво точно трябва да се бориш, ако нямаш задни мисли? Простата игра с децата е напълно нормална, та аз си играя с тях пред родителите им, и това че ме наблюдават не е пречка, защото аз не правя друго, освен да си играя с тях, даже самите родители се включват в играта. Ако се познаваме разбира се, или ако поне ме виждат в ролята на възпитател.
Излизал си с 17 - 18г. но си бил малък за тях. Когато си излизал с тях ти на колко си бил? И това дали си малък или голям, е много субективно. Може просто да не са те оценили. Аз пък гледам Фокс и Дисни, наравно с 10г. ми племенница, но пък работя и добре се справям с финансите, добре се справям с училището, не мисля, че ме имат за малък. Тоест ако поемаш отговорност, ти самият не би трябвало да се определяш като малък. А другите, винаги другите се различават помежду си, ако тези не ме приемат, то другите ще ме приемат.
Имало и по сериозни разлики - предишната ми която бе на 14г. се залюби и сега вече на 15г. живее семейно с приятел на 19г. а нейна приятелка на 14г. се ожени за един на 25г. Но какво значение има това? - Или да има и други които са по - зле от мен, но сега говорим за теб, не за тях. Те проблем с разликата в годините нямат.
Изглеждаш младолик - казах, че е важно не какъв си и как изглеждаш, а дали правиш повечето работи, които се очакват за твоята възраст.
Искам да е на 16г. - максимално по - малка да е, с това изречение, повечето хора, биха те сметнали за напълно нормален. Аз лично не виждам логика в него и не го разбирам, тъй като противоречи на казаното от теб до тук.
Не знам защо не ми харесват момичета над 18г. които изглеждат зрели, искам да е по - малка. Това изречение отново не те представя в анормална светлина - Ето какво пиша в дневника си, за това, че желая по - малки - желанието за власт, това че мога да ги контролирам по - лесно, защото предполагам, че все още са неопитни и имат силно желание за поддражание - то е в основата на всичко, затова е много важно, да искат да ме следват - желанието за власт е породено от ниско самочувствие, затова, че когато растях бях най - малък и нямах възможност, да съветвам останалите които бяха по - големи, обикновено моето мнение не се взимаше в предвид.
Желанието ми да ме следват, по - късно ми донесе страшни последици, от повечето момичета избягах, без да оставям следи, там където оставих, ме преследват с години, след като съм ги оставил.
Освен това по - малките не ме застрашават - тъй като по - големите са ме отхвърляли, а по - малките са ме търсили. Предполагам, че това е така, защото за първите съм нямал достатъчно опит, не са виждали в мен сигурност и опора, докато вторите са виждали, опитност, сигурност и опора в мен.
Понеже и така стана голям роман и вече няма да се прочете, а ти имаш и още въпроси, ще спра този коментар до тук.
И не е нужно да ми отговаряш на въпросите, отговирите които ще дадеш, са за да си отговориш сам и да се замислиш над това, което ще отговориш.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: eff6c5b442
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Какво се впрягаш от родителското изказване. Споменато е, че родителите са най - голямата пречка, между теб и момичето, ако не е възрастта, то ще е това, че не си достатъчно богат, че не се грижиш добре за детето им. С две думи винаги ще има нещо, за да не те одобрят - ами 14- 16г. са гледали едно дете и ето появяваш се ти и искаш това дете да е за теб. Ами няма как да стане, макар че бащите ревнуват повече дъщерите си, а майките ревнуват повече синовете си. Но за твое успокоение, родителите обикновено разбират последни. Но и дори да разберат - рядко ще дойдат да се бият с теб, обикновено това което се случва е да ограничат общуването на детето си с теб. Мен ме разбраха, за едно момиче, скоро навършило 9г. но това което стана е, че повече не видях момичето. На мен обаче нищо не ми казаха.

А пък това за приятелството - не е лошо, да се научиш да виждаш гледната точка на другите. Каква мислиш, че е тя в тая ситуация? - Родителят вижда, че на врата звъни момче, вече изглеждащо на мъж, които търси "малката" му дъщеря. Когато разпитва, детето си, момичето му казва - ние сме само приятели. Да разбира се, че родителят веднага ще повярва на това. На него изобщо не му излизат най - лошите мисли в главата, че едва ли не я заплашваш, да не казва истината на родителите си, трябва да ти кажа, че когато те видят заедно с момичето, нейни роднини и на тях изобщо не им минават подобни мисли. Не се питат, ти какво правиш там. Така че ако утре ти зададат въпрос, какво правиш ти с 13г. - веднага ще ти повярват, че просто пиеш чай с нея, защото това е напълно нормално, нали се случва при всеки. Човек замисли се малко!

Това което разбират хората от педофилия е до 18г. Тоест според обществото ти трябва да ходиш само с пълнолетни лица. от 14 - 18г психологически е ефебофилия (лолита синдором). Но това не е толкова важно, важното е, че според обществото ти си Педофил, ако ходиш или излизаш с непълнолетни, тоест под 18г. нищо, че може да са на 17, 5г. А пък кога ще го отнесеш, ако родителят научи за теб, е възможно винаги да го отнесеш. Ако пък властта научи за теб, вече бе казано как се процедира в подобни случай. Тогава трябва да си наемеш адвокат, и аз съм знам само за няколко осъдени педофили, те обаче винаги са свързани с жестока манипулация и изнасилване. А не е лошо да погледнеш, новината - съд в Италия отмени присъда на педофил, жертвата го обичала. Не лошо да се заинтересуваш, колко са осъдените роми, затова че са забременили лице на 13 - 14г. Пък и моята бивша забременя на 14г. от нейният сегашен приятел и абортира. Но да наистина едно дете, ще ти донесе големи главоболия, но при един добър адвокат, дори това ще ти се размине.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 0431fd82b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   До №16
Аз излизам с по големи, на моята възраст.
Казваш ми да си го държа в гащите като мина покрай малолетни, как да ти го обесня че аз си го държа в гащите и нямам никакви намерения към по малките. Кое опитвам за себе си да обясня това за приятелство към по малките и да се залъгвам.
Аз съм на 20 и да се познаваме или да сме приятели с по малки няма проблем нали, ако тръгна да искам нещо от тези по малките момичета тогава ми говори че се опитвам да се залъгвам за приятелство (Не мисля че греша)
Нали уж казахте че е проблем ако искам връзка с по малка или да искам нещо от нея? Но да се виждаме така приятелски или да се заиграваме както каза №17 няма проблем нали (приятелски казвам) това че са по малки към 12-13-14 примерно Не е никакъв проблем, както казах нищо няма да правя с тях нито да блудствам нито връзка нито нищо просто приятелски това Не е педофилия.
До №17 Може и да си прав (до някъде) и ти благодаря за хубавия отговор, повечето неща са верни дай ми малко време да помисля и утре ще ти отговоря на този въпрос.
Само Не разбирам как казвате че Не е нормално с толкова години разлика да има връзка а после казвате че една на 14 ходи с 20 и на горе?
Аз сега съм на 20 и харесвам една която е на 15 и нещо (16 почти) добре си е момичето и е зряло мисля на тази възраст се води Непълнолетна, според вас можем да ходим нали няма проблем както всички казват че на 16 Не е никакъв проблем.
А до колкото по малките под 15 години ще си бъдем приятели и може да си излизаме приятелски Не е проблем, все пак нямам никакви намерения към тях, ако имах намерения то тогава щеше да е по лошо.
А до колкото останалата част от по горните коментари ще го кажа така, Изпуснал съм част от детството си и да исками се по някога даже често да си поиграя така Не виждам нищо лошо в това, един коментар по горе ми беше писал да си кажа проблема и да ми помогнете да го разреша аз мисля че ви обясних моя проблем.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: e041a97aa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   До №18
Мисля че много грешиш, ти ми казваш че ако тръгна с 17 годишна пак се водя педофил,все едно трябва задължително момичето да е над 18 годишна възраст.
Момичетата на 18 години ходят с по големи и от мене, Не Не това беше абсурд,за пръв път чувам такова нещо и изобщо Не съм съгласен,ае ако тръгна с 13-14 годишна тогава ще се окаже че съм педофил,но от 15 на горе няма проблем,аз съм се спрял на 16 годишна и ми казаха че няма проблем,пасва ме си идеално. ;)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: e041a97aa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Ох, моля ви давайте ми честни отговори, аз пиша тук с цел да ми помогнете а вие ми отговаряте много погрешно, едни ми пишат че ако ходя с 16 годишна нямало проблем, после друг ми пише че ако тръгна и с 17 годишна се водя педофил (според обществото). Това са глупости, педофил съм ако ходя с малко момиченце което Нее разбира нищо (което е под 14 годишна възраст) но ако е от 14 на горе, примерно 15-16 няма никакъв проблем при условие че момичетата харесват по големи и аз няма да я използвам за да я е*а, нали така?
Просто най нормално ви казах как се чувствам и незнам защо и просто исках да отворя темата и да ми дадете мнения и отговори.
Просто ми го кажете за последно за да разбера, аз съм на 20 нали и мога спокойно да ходя с 16 годишна или от 15 на горе нали (само да Не е по надолу иначе найстена ще се водя педофил).
А до колкото приятелството дори и с по малки Не е проблем нали аз няма нищо да им правя нито имам цел с тях нито нищо просто ей така да се знаем няма проблем,
аз Нее казвам да излизам с по малки и да стоя цял ден със деца ам го казвам така примерно от един квартал сме знаем се просто да си говорим и що нее да се позайграваме по някога няма нищо лошо нали, все пак аз нямам лоши мисли за тях.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: eff6c5b442
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Отговори към коментар 19.
Не е нормално, да излизаш с по - малки. Ако си непознат. Всеки които познава лицето с което си, ще си зададе въпроса, ти какъв си и какво правиш там? А повечето от задаващите си тези въпроси, ще се опитат да достигнат до отговор, като първоначално ще им мине през ума, най - лошото, че ще се възползваш от момичето, независимо дали е така.
Да психологически е нормално да искаш да си поиграеш с децата, Но в случая познатите на детето са тези които оценяват ситуацията, а ако си непознат за тях, те ще я сметнат като ненормална, и ще ти създадат ядове, понеже хората обичат интригите.

Аз нямам проблем - защото когато си играя с децата им, родителите ме познават.
Същевременно когато си играя с децата, аз имам оправдание защо съм там - Слязъл съм да наглеждам племеникът ми, който е 3г. или за да наглеждам някое дете на познат който също е някъде 3 - 5г. Включил съм се в игрите на децата и нямам против, да бъда наблюдаван. Децата с които играя са деца от квартала, родителите им ме познават, знаят кое е семейството ми. Сред тях се ползвам с добро име и това е причина, да не се съмняват в мен.
Понякога ги докосвам, но това е когато се опитвам да им помогна примерно да карат скейт или колело.
Въпреки това, аз избягвам да слизам при децата от квартала, когато няма кого да наглеждам. Защото това вече ще изглежда странно.
Също така не бих си позволил да отида да почукам на вратата на някое дете и да питам дали ще излиза, или да се обадя на домашният им телефон, не ги търся по нета.
Освен това когато си играя с децата аз винаги съм в група, тоест поне 2 - 3 деца. Ако съм сам с някое дете ще е странно.
Каква ситуация имаме? - Аз играя с група деца пред блока. Въпросите кой съм аз, и какво правя там, не се задават, тъй като предварително е известно кой съм, и защо съм там. Това, че аз съм познат доставя удоволствие на родителите, че някой се грижи и наблюдава децата им, понеже и на родителите им се играе, понякога се включват в игрите или дават съвети.
Но никога не бих си позволил да отида на някоя детска площадка и да се заиграя с децата - знаеш ли, каква паника ще предизвикам тогава. А прякото търсене на дете, или усамотено заведение с определено дете е това е повод за съмнение, независимо дали съм познат.

От казаното до тук следва, това че искаш да си играеш с децата е напълно нормално, от психологическа гледна точка. То носи удоволствие на родителите когато, те предварително те познават, имаш добро име, те нямат повод да се съмняват в теб и предварително знаят кой си и защо си при техните деца. Едва тогава да си играеш с децата им изглежда нормално, за тях.

Все пак аз не бих си позволил да направя каквото и да е било, с дете от квартала, защото веднага ще се стигне на ниво родители мой и техни. А това което ме плаши най - много е да научат родителите ми, какъв съм.
И тъй като аз имам и странични мисли, за разлика от теб - ми трябват деца извън тези от квартала. Разбира се отново аз трябва да имам оправдание защо съм там, какво правя при децата им. Затова този път влизам в ролята на възпитател, който е част от организация, която се занимава с деца. Подобно на възпитателите в детската градина или учителите, никой не се съмнява в мен. Родителите оставят децата си в началото на деня и ги вземат в края на деня, през това време свободно мога да си играя с тях.
Тъй като не е лесно, да се стане възпитател - можеш да станеш доброволец в организация, което пък ти осигурява почти моментално участие.
Ако ми кажеш от кой град си, ще потърся информация каква подобна организация има в твоят град.

Как 14г. ходи с 20г. и нагоре? - Казах по - горе, че един от начините е да се запознаеш с по - малки в тази организация, където ти си в ролята на възпитател. Преди тази организация - ги търсех по интернет и след това им предлагах срещи.
Моята бивша приятелка се запозна със сегашният си приятел, в дискотеката или на бар не помня точно. Те тръгнали да излизат, един ден тя го представила на майка си, която е убедила бащата, а родителите щом са съгласни, или поне не са твърдо против, нямаш проблеми. Тук отново тази ситуация не е нормална, но важното е, че родителите я приемат.
Тоест родителите решават всичко, за теб няма да е никакъв проблем ако ти решиш да направиш това което казваш, да излизаш приятелски с някоя, ако родителите ? са съгласни с това. Но за да постигнеш целта си, трябва да рискуваш много, понеже не се знае, как ще реаргират когато научат за теб. Знам случай и за двата варианта и то в техните крайности. Аз лично не бих рискувал, и не съм попадал в краен вариант.

Изпуснал си част от детството си - да аз също, при мен причината бе, че бях по - затворен и поради липса на пари. Което ме спъна да се развия заедно с останалите. Ето защо в много от случаите се държа по детски.
Мислил съм варианта да се върна сред децата и да порасна с тях. От 8м. работя усилено над това, но не успях да постигна целта си, макар че вложих не малко усилия. Причината за което бе, може би пътя който избрах, че когато се върнах при децата, това засили моето детско мислене, а нямах възможност да израсна заедно с тях, тъй като те са преходни на етапи, след приключване на определено организирано събитие, децата си отиват, на следващото събитие може да има някое познато дете, но обикновено са нови, и когато направят определени години, вече нямат право да посещават събитията и аз отново оставам с определена възрастова група.
Поради тази причина съм се захванал с проект, от които самият аз се плаша, но от който не мога да се откажа. Става въпрос - за това, че вече аз играя в ролята на заместител на батко или на татко на едно осиновено дете, само с майка и баба, което по цял ден е самотно. И му се налага през повечето време да си играе само. Тук вече ще имам възможност да израсна заедно с детето, да видя неговото развитие, макар че от майка му - която е невротичка, със сексуални наклонности към него, от баба му, което детето мрази и от мен с обърканото ми мислене зависи как точно детето ще се развие, та може да пръсна и 8г. от живота си и да не постигна успех.
Силно се надявам ако тръгнеш да реализираш и ти подобна цел израстване заедно с дете, със старт от детски години, да си по - свестен от мен. Тъй като ти определено ще окажеш въздействие на детето с което ще взаимодействаш, било то и само приятелско излизане.

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 5a340d7c2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Спокойно.. не си педофил... имате 4 години разлика, не е толкова много, а относто това с малките момичета, с които излизаш.... ами не виждам проблеми, ако само излизате и не ги опипваш и всякакви такива неща защото аз съм момИче на 14, а имам приятели на 19, така че...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 54b01ee16e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Здравейте, и мен ме интересува това относно приятелството, ако някой е запознат ще се радвам да сподели.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: e294a4db81
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   На 20 години нямаш работа с момичета на 15-16 г. Намери си някоя наборка или по - голяма от теб.

Вярно, че тук е България - страната, в която законите не се спазват, но на Запад, в редица държави, могат да те натикат в дрънголника за дълго време.

Крайно време е хората да разберат следното - тийнове са гаджета с тийнове, възрастни хора - с възрастни хора.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 407dcdd9a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Добре да попитам ако един 30-40 годишен мъж излиза с 15, 16 годишна не се брои за педофилия така ли?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: f0e94eb4bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   В България е много модерно всеки да се тупа в гърдите какъв "непедофил" е и как ако хване такъв ще му еб... май.. та. Само че реалността е друга. Струва ми се като намиране на оправдание и алиби точно тези хора, които пишат срещу "педофилите" ( ясно е, че всеки си измисля своя долна граница) да не би някой да ги заподозре реално, какви ги мислят... Иначе нямаше да вдигат толкова много шум. Аналогично на зелените и всякакви там западни активисти, като обратните по гей парадите са. Значи има нещо гнило, нали?

Откакто съществува човешкия род в междуполовите взаимоотношения е съществувала разлика в годините в полза на мъжа. Допреди няма 100 г. у нас са се сключвали бракове с момичета масово ПОД 18 г. и са били забременявания. На тези над 18 се е гледало като закъсняващи, а на над 20 са били считани за стари. В големи региони по света и до днес са такива обичаите. Голяма част от момичетата на 16 г. са почти или напълно развити физически. Някои и по-рано. Какъв е проблемът тогава?

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: ffa4c3bd39
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   Когато бях на 15г, съседка студентка на 21г ме покани у тях. Правих секс за първи път с нея, а после и с приятелката и на 24г.
На 17г ходех на уроци в колежка на леля ми, на 42г. И с нея правих секс 2 пъти.
Не съм казвал на никой, освен на психоложката си.
Това педофилство ли е било?

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: a24822bb38
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   4-5 години разлика не е много, но ако съм майка на това момиче, ще чакаш за секс с дъщеря ми докато навърши 18. Ако ще да ви светя по срещите, но това е. Някой да не скочи сега, че 16 годишните момичета били вече правили секс и т. н. Ако имам дъщеря ще е добре възпитана, а не курва, няма да се гримира, няма да излиза по заведения, нито ще пуши или пие, секс също няма да прави докато е под моя покрив и няма пълнолетие. Въпрос на ценности.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: ffa4c3bd39
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Племенницата на жена ми от 15 годишна прави секс, вече две години, с мъже до 34г, най-големия, и никой, дори майка и не са се замисляли даже, дали това е педофилия.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: c05c63233b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

36.   Ужас, като чете човек коментарите и настръхва, само педофили и педофилски наклонности... Ненормални хора, да излизат и да правят секс с 14 годишни момичета, защото били готови, защото си го търсели, защото го гледали особено... За съжаление в този форум е видно какви преобладават, пазете си децата и момичетата и момчетата защото живеем в страшни времена. А недай си боже разбера, че някой е правил намеци на детето ми и е по голям от него с няколко години то не с разговор ами с връзване с вериги и месарска кука в гаража за няколко дни като най-елек аи щадяща мярка, да не говоря ако нещо е направил. Така че прибирайте си гадните п и далеч от децата на България!!! М37 с деца

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 5662348f4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

37.   36 ти от някое родопско село ли пишеш? Не се притеснявай, дъщеря ти ще си намери еб*ч преди още да е завършила началното. А ти си точи куката в мазата, колкото искаш.

И впрочем се научи да пишеш като мъж, а не като жена. Човек настръхва, като види какви джендъри вече се навъдиха по улиците.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: be1bd16a3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

38.   Номер 36 Аууу, какви ужасии, какви чудесии, да се не начуди човек :)))
Ама иначе фактът, че малките фръцли 13-14 се чекнат чисто голи по инстаграм и тикток за пари, качват се по колите на дебелите, мазни чичаци, въртят им свирки, а някои даже и РАЖДАТ ДЕЦА от тях, дъртите псевдоморалистки пренебрегвате с лека ръка, нали? Хайде стига с това лицемерие и заучен фалшив псевдо-морализъм, всички ги виждаме днешните "момиченца" що за стока са и какво представляват по улиците. Разгащени, разпищолени, разпрали едни едри, дебели бутове, напиращи да скъсат дънковите гащенца около тях. Високи токчета, дълбоки деколтета, екстеншъни, маникюри, педикюри, татуировки, обеци на п*тката, алкохол, цигари, наркотици, още на по 16 с ботокс - подарък от Мама за рождения им ден. Това ли ви е на вас извратената представа за "деца"?? !

Биологически погледнато всяко момиче, което вече има цикъл и може да ражда (да, това включва и 12-годишните "момиченца") вече Е ГОТОВО ЗА СЕКС И НЕ Е НИКАКВО ДЕТЕ, АМИ ЖЕНА!!!

Дори в някои африкански племена все още се практикува многовековната за тях традиция, 12-13 годишни момичета да се омъжват за 80-90 годишни мъже, и представете си, да им раждат деца, да им бъдат секс робини, слугини и безгласни букви, без социални мрежи, приятелки, клюки, интриги, скандали, молове, но най-вече без Дюнери - като искаш дюнер, страх не страх, отиваш в дълбоките степи да претрепеш някой лъв и да си вземеш сама Дюнера, ще си го ядеш цяла седмица!

Дон Жуан

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 6674729bdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   n 36, не изпадай в ярост, преди да са ти вързали тенекия на задника.
Дъщеря ти- детето ти ако е добре възпитано, само ще се справи с всяка педофилска атака. Но, ако то е свидетел на нещо, което вие симулирате, а не е така, е тогава Бог да Ви е на помощ.
Но аз съм убедена, че такива като вас, които дрънкат много оръжие, са точно те самите хлабави. Нали знаеш, клин клин избива. Онзи с n 37 макар груб и арогантен е прав. Моите родители са прекрасни хора и ни гледаха като писани яйца, но аз се проебах на 12, сестра ми на 20, а брат ми... той преспа и майка ни.
Така че много не дрънкай, голям залък лапни, голяма дума не казвай.
Много често самите ние в желанието си да ни забележа, се правим на големи и ставаме жертва на собствената си глупост. Провокираме...
Винаги става това което е писано. Педофилията е присъща на хора, които не могат по нормален път да постигнат нещо в секса. Било забрана, било духовна ангажираност, било заболяване и...

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 5546496ddb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   От медицинска гледна точка педофилия е влечение към деца, неразвити полово. Тоест момичето да няма цикъл. Деца на по 7-8. И в повечето случаи това влечение не подбира момче или момиче. А да харесваш млади момичета на 14-15, не е педофилия а хербафилия. И не е медицинско отклонение.
От законова гледна точка е забранен секс, ако е под 14. Ако е между 14 и 18 е ок, но пак има условности. Ако каже, че не е искала, при непълнолетна много лесно може да се обърне в изнасилване. Та, бъди сигурен, че те харесва наистина.
От морална гледна точка за мен 20-16 е ок.
За приятелство ми е все тая. Имам приятели и на 10, и на 70.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 6f2d3edaf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   В темата масово мъже, отхвърлени от всички жени буквално се опитват да отмъстят на същите тези жени, като казват, че е нормално да искат 12 годишни момиченца за секс.
Ами не, не е нормално, никога няма да е нормално и ако някой подобен посегнете на дете на подобна възраст бащата на това дете ще му обясни в детайли защо не е нормално.
Ама така ще му го обясни, че педофилът повече никога да не посмее да погледне дете.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: b2a4d51afe
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   Виж, миличка, ти имаш когнитивен дисонанс. Има си точно и ясно определение за педофилия и н40 беше доста ясен. Кой ти говори за недоразвити деца? Я вземи се образовай!

Много са противни такива типове като тебе. Лицемерничите. Я кажи кои са тея бащи, които ще натупат педофила? Същите тези, които са изпуснали 10 год си щерка, която се целува и лапа? А на 11 прави и други неща за възрастни? Кой е педофилът? Гошо от 6-ти клас? Или съученикът Пешо, който още не може да си контролира ерекцията?

Родителите са престъпници! Не може да ми говориш за каквато и да е педофилия, когато момичетата от 11-12 годишни правят секс. Има ли значение според тебе с кого го правят? Леле колко сте надъхани в социалните мрежи, докато малолетните ви децата правят секс.
Я кажи, като си толкова отворена, дали детето на Пешо в 6-ти клас, който натиска Марийка е педофил? Аман от фалшиви моралисти. Децата са станали като разпрани, а тя ще ми говори за опасния баща. Бащите отсъстват, миличка, от възпитанието на децата. Бащи е имало допреди 100 години. Сега има възпроизвеждащи се лекета

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 73b753576e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   Не ми публикуваха коментара, защото казах истината!!!
34, аз лично бих ти препоръчал да не се репчиш толкова много с тия бащи, защото ако момичето НЯМА баща, тогава НЯМА да има кой да я предпази от коварната клопка на гадния педофил, и чааак тогава ще стане 100% сигурна плячка на гадния-зъл педофил! А педофилите не се знае колко на брой са, може и да са много повече от "нормалните" според представите на днешната българка "мъже" - макроновците!!!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 73b753576e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

46.   Пак съм аз имах предвид номер 36!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker