Страх - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121548)
 Любов и изневяра (29807)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18613)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Страх
преди: 9 години, 11 месеца, прочетена 1796 пъти
Привет, бих искала да споделя проблем с нервите, който имам напоследък. От около година вече активно практикувам професия, за която много дерзаех и вложих много усилия. Сама си намирам клиенти, професията е интелектуална, трудна, свързана изцяло с решаване на проблеми. Често ме притискат крайни срокове, хората с които работя са на другия край на земята, заради което работя нощем, за да съм будна през тяхното часово време. Всеки ден се срщаш с нещо ново, няма две еднакви задачи, изисква интензивно учене, работи се на таймер и се плаща на час, притискат те крайни срокове (повечето срокове са напълно постижими). От теб се очаква да си на линия често, да реагираш бързо и адекватно, да знаеш какво правиш (през 30% от времето не знам какво правя, а търся решение на момента, без да съм сигурна че мога да го намеря, а понякога клиентите ми знаят повече от мен, понякога критикуват и питат защо така, а не иначе).
Парите са колкото си изкараш, но съм доволна от тях.
Да но напоследък изпитвам някакъв необоснован страх от работата си и избягвам да работя. Чакат ме клиенти, крайни срокове, изисквания, задачи, а аз не мога да се стегна и да седна да работя. Това продължава може би трета седмица. Стигнах до там, че изтървах срокове с цяла седмица (това се приема за непростимо много, всичко над ден е абсурдно) и ми се наложи да лъжа клиентите си, че съм била в болница, за да избегна конфликти и проблеми. Забравих да спомена, че всеки клиент ми дава оценка, от която зависи дали в бъдеще ще имам нови клиенти. В момента рискувам репутацията и бъдещето си от един гол страх. Самата идея да седна и да почна предизвиква в мен сърцебиене, потене, свиване в гърдите, буца в гърлото, а после и неустоимо желание да плача. Обикновено съм особено дисциплиниран човек (мизерията ме е дисциплинирала), но сега рискувам да се върна пак към мизерия ако се издъня, а аз точно това правя.
Започнах да пия валериани, да спортувам, белким помогне, но не мога да се стегна.
Ако някой може да ми даде някакъв акъл, да сподели някаква техника с която да изляза от това състояние ще съм много благодарна.
В този ред на мисли, възможно ли е просто хормоните ми да играят? Пия противозчатъчни вече 2 години, затова не мисля, че хормоните ще са проблема. До преди 7 месеца имах основна работа + тези клиенти, но основният ми работодател фалира, което ме накара да си намеря повече клиенти. Абсурдният ми страх обаче датира вече няколко седмици, което е напълно достатъчно да се издъня тотално (вече усещам, че съм на границата).
Човекът до мен не разбира, казва ми само да се стегна, а аз усещам как страхът вече взима застрашителни размери.
Помощ, идеи, нещо?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 11 месеца
hash: 6c5bae48be
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   ... защото за жалост моето момиче, някои хора по свои неразбрани вътрешни причини се саморазрушават. Така може да постъпиш с работата си, да прецакаш връзката си, приятелствата си, децата си. Всичко върви идеално и изведнъж ти-щрак и започваш да даваш назад и да унищожаваш. Можеш да го спреш от теб зависи. Ако ти е било трудно някога не се самонаранявай, не приемай ничия винза твоя, просто давай напред, можеш го, успехите ти го доказват.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: da8649d21b
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   http://spodeli.net/19/story-70081.html

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker