След 22 години обича първата си любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121602)
 Любов и изневяра (29819)
 Секс и интимност (14411)
 Тинейджърски (21920)
 Семейство (6491)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7320)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1742)
 Други (18634)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

След 22 години обича първата си любов
преди: 9 години, 11 месеца, прочетена 3896 пъти
Вече събрах "смелост" и мисли и аз да споделя какво изживях и какво чувствам, а не само да чета вашите изповеди.
А ето и моята история раната е прясна случи се преди по-малко от месец, и така с мъжа с който живеем вече 22 год. нямаме брак но имаме две големи деца оженихме се месец след като се запознахме и не може да се каже че щастието ни започна веднага, но през тези години и за миг не съм се съмнявала в неговата любов не спираше и не спира да повтаря, че ме обича. Той е първият и единствен мъж за мен, а той е имал много жени за една нощ но една първа голяма платонична връзка която продължила около 18 месеца, повечето им контакти се състояли в писане на писма които още стоят в къщи, чела съм ги(с негово знание)и се възхищавах на детската и чиста любов която са имали. По време на неговата военна служба тя се омъжва и след няколко години (не повече от 5)мъжа и се обеси и тя остана вдовица с малко дете. Когато ние се оженихме съпруга и си беше жив.
С моя съпруг сме си говорили много за нея и съм го питала дали има чувства към нея на което винаги е отговарял че каквото и да е имало между тях е свършило когато тя се е омъжила. Март месец мъжа ми си купи лаптоп, не харесва компютъра ни, и ме помоли да му направя профил във фесбук и аз му направих не виждам нищо лошо в това макар че той самия не харесваше какво се случва в мрежата. няколко дена след това видях че тя неговата първа любов му е приятелка в фейсбук, казах му че не ми е харесва това че я е търсил и няма да ми е приятно да си пишат след което той каза че ще си изтрие профила за да не ме притеснява.
и така до юни, неделя сутрин децата спят ние изпихме кафето и той реши че му е скучно и ще си включи лаптопа в спалнята в хола не му е удобен дивана, аз получих покана за кафе от една комшийка и станах да се приготвя да излизам и реших да му кажа че ще купя нещо вкусно за обяд (хола и спалнята ги дели ограда, не стена) скачайки на леглото да го целуна замръзнах той беше на видео разговор на скайп с въпросната жена, той пише тя му говори на слушалки за да не го чувам аз. не казах нищо станах и започнах да се обличам а той след като и написал "край"я блокирал и стана да ме моли да го излушам като твърди че не е това което си мисля. А аз не можех да мисля бях шокирана. Отидох на кафе приятелката ми не разбра нищо, не се забавих повече от 20 мин. като се прибрах започна да ми обяснява че предишния ден и е поискал пълномощно и днес го е приела и не са си говорили нищо особено той питал как са с майка и(тя не се омъжи след смъртта на мъжа си)и тя ни била поканила на гости. аз вече не му вярвах след като се опита да ме докосне аз изпаднах в истерия казах му да не ме докосва и заридах от безумие, той се стъписа и започна да плаче и да ме убеждава че нищо не се е случило, и че съжалява че ме е наранил толкова много. Той не само ме нарани, той уби щастието ми аз до тогава бях забавна весела, душата на компанията вече почти месец не съм аз не говоря не се смея, всички се притесняват за мен, а аз не мога да им разкажа
Никога не съм била ревнива или дребнава той имаше свободата да ходи и прави каквото поиска, за мен беше важно да знам че е добре. сега когато не е до мен полудявам от съмнения и въпроси които му задавам след като ме вземе от работа той полага усилия да ми отговаря спокойно като се старае да не ме нарани и да не ме изгуби, аз се разяждам защото осъзнавам че той я обича но не иска да загуби мен а аз го искам и тялом и духом. Предложих му да осъзнае чувствата си и ако я обича и иска да се бори за нея аз кротко ще се отдръпна от него, за да може да я спечели, той твърди че обича само мен но аз не мисля така
в момента в който ме болеше най много крещях и плачех в истерия аз я обиждах а той я защитаваше като твърдеше че тя не е такава
Сега след почти месец аз не мога да се съвзема не искам да го напускам и той не иска счупих лаптопа и не мога да видя дали наистина за първи път си пишат или не. Искам той да я извади от душата си но докато не спре да я идеализира това няма да стане. Как да продължа от сега как да съм щастлива и как да му вярвам.
Ще се върне ли хармонията в дома ни?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 11 месеца
hash: 852ba875d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Може би наистина не е това, което си мислиш. Ами ако той е прав? Ако напразно тровиш и себе си, и него? Приеми поканата за гости, виж сама на живо как стоят нещата, такива неща си личат! Не параноясвай. Вземи се успокой!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: adb17dd48f
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Не го приемaй кaто упрек, но ми се струвa, че дрaмaтизирaш.
Моят извод от прочетеното - мъжът ти си имa неизживянa любов, от която се е чувствaл предaден във времето. Никогa до този момент не е имaл възможност ( не е желaел) дa рaзбере нейнaтa причинa, дa се ожени зa друг. Зaпaзил е писмaтa, които сa слaдък спомен зa чистa любов от еднa стрaнa и зa болезнено предaтелство от другa.
Имaте до преди възобновявaне контaктa им, нормaлно, здрaво семейство, " стъпило" върху любов и доверие. И двaмaтa сте дълбоко сaнтиментaлни и ромaнтични, мaлко стaромодни дори.. ( в положителен смисъл).

Не сaмо си челa писмaтa му, a си и позволилa дa ги зaдържи. Възможните причини сa две: 1. Увaжaвaш минaлото му и му имaш доверие.
2. Искaш дa сa тaм, зa дa следиш в годините, че ти винaги ще си нaд нея в сърцето му. Мисля, че товa е по- вероятно.
Aко беше горното, щеше поне дa го изслушaш. A ти си реaгирaлa достa бурно... мaлко изглеждa, кaто че си чaкaлa когa ще се случи, тa дa си излееш гневa.
Освен, че си счупилa лaптопa ( голямa глупост, aко искa, ще я открие) не му дaвaш и възможност дa се обясни. Нa себе си не дaвaш възможност, дa рaзбереш. Вбесило те е още повече, че я е зaщитил. A дори ти е кaзaл, че ви е покaнилa двaмaтa. Което предполaгa, че той е говорил в множествено число- " aз и женa ми".

Всички понякогa изпитвaме дори сaмо любопитство кaкво се случвa с първaтa любов. Зa теб е мъжът ти, друг не е имaло и зaтовa ти е трудно дa рaзбереш. A в неговият случaй си имa тaм и еднa рaничкa, от нaрaненото му мъжко его. ЕГО- не любов!
Любовтa и сърцето му сa си твои! Докaзвa го поведението му след товa.
Стигa си ревaлa кaто рaненa лъвицa, нямaш чaк тaкaвa причинa дa се чувствaш тaкa. Рaзбирaм, че кaто ти е първи и единствен, очaквaш дa бъде толковa отдaден сaмо нa теб, кaкто ти нa него. И Е!!! Но си имa минaло, спомени, бившa (!!! ) любов, и товa не можеш дa промениш, тaкa че го приеми. Не създaвaй повече нaпрежение, изкрещякa си го вече, сегa се опитaй спокойно, в цивилизовaн рaзговор дa му обясниш кaк се чувствaш и ИЗСЛУШAЙ и него.
Aко продължaвaш тaкa, ще зaгубиш семейството си, зaрaди един... спомен! 22 години е с теб, сериозно ли мислиш, че ей тaкa с лекa ръкa ще зaхвърли нaстоящaтa любимa, зaрaди горчиво- слaдък спомен от минaлото? ! Имaй повече доверие в себе си!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: d1bccdb897
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   нещата може наистина да не са толкова черни, колкото ти изглеждат. мисля, че леко драматизираш ситуацията. след 22 г. може и наистина да е влюбен в нея, но по-вероятно е да пази хубави спомени и просто да се интересува как е тя, с какво се занимава, нищо повече. това, че са си писали, наистина не е особено приятно, но нищо не означава, може да е обикновен приятелски интерес.
мисля, че проектираш страховете си и си на път да съсипеш брака си без наистина да си убедена за какво точно става дума. спри да драматизираш и помисли какво действително си видяла, а не какво си представяш. нещо като: "видях ги да пият кафе, сигурно имат връзка" - изобщо не е сигурно.
дай шанс на човека и не драматизирай толкова.
Ж42

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: c00a294860
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Наистина прекалено драматизираш, мисля, че не си права... Мислиш ли, че в викове и крясъци ще "я извадиш от душата му", какво толкова се палиш, пък и можеш ли да му забраниш. Вие живеете вече 22г в един успешен за вас брак. Той обаче има някаква неизживяна любов, спомени в миналото... най-малкото му е интересно какво става с тази жена след толкова години. Това са толкова години.... ееййй, цяла епоха. Живота толкова се е променил, ние сме се променили, едно ново поколение е израстнало, ние сме леко остаряли и т. н. Едва ли чувствата му към нея са същите след толкова години и след като тя вече се е омъжила за друг докато е бил в казармата, както и той за теб. Едва ли има план за тях двамата в бъдеще или нещо такова-просто едно любопитство от негова страна какво става с нея. А той нищо не крие от теб-казва, че ви е поканила и двамата на гости да се видите... Защо ти е толкова трудно да приемеш това. Бъди по-мъдра. Това са спомени.... чисти спомени от нашето минало и всичко си остава там и ние от сегашния си ъгъл го виждаме някак красиво, идеализирано, прекрасно.
Но то няма бъдеще...

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 7b1107fcad
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Здравей авторке. Първо да заявя ч, е аз също бих се цупила и По никакъв начин не бих насърчавали контакти с тази бивша. Не защото съм болезнено ревнива (добре де, ревнива съм), ами защото знам как мъжете понякога обожествяват някоя жена от миналото си. Вие сте заедно много време, няма какво да се лъжем, има си омръзване, душата иска простор. Ето защо мисля, че той може да развие чувства към тази бивша и да разбие семейството ви, пък кел файда после като осъзнае, че тя е само човек, при това вероятно по-лош от теб.
Но това не означава, че той е влюбен в нея сега.
Поцупи се, поплачи си, пък му прости - не разбивай 22 години заради някакви се евентуални бъдещи емоции. Още по-добре ще е, ако го накараш да си заслужи прошката - ако виждаш, че поддава накарай го да те ухажва както едно време, хем ти ще се почувстваш жена, хем той ще цени усилията, които е положил.
Не ми се вижда правилно да се виждате по семейно, но пък от друга страна аз не бих устояла на изкушението да видя и преценя въпросната жена.
Обикновено на тази възраст на мъжете заплаха са по-скоро младите девойки, а не бивши на тяхната възраст, ночима и изключения.
Мен също щеше да ме подразни факта че само е дочакал да има фейс за да я добави на секундата, пък и начина на общуване - той пише, тя говори, белким ти не разбереш е доста обиден, пък и говори, че мъжът е знаел, че прави нещо нередно в твоите очи (иначе защо се крие? ), по което съдя, че явно има някакво любопитство или интерес към тази жена...
Аз също съм си писала с бивш - той ме потърси, а аз не устоях на шанса да му натрия носа и да му покажа колко съм щастлива сега - в рамките на 10 мин. Но не съм тръгнала да му ходя на гости или да притеснявам сегашната му жена по какъвто и да било начин...
Успех ти желая и наистина намери отново душевен покой - това непрекъснато да се сравняваш с някоя, независимо дали тя е реална заплаха за брака ти или е само в твоята глава, не е живот...
Глава нейдей свежда
И имай малко повече надежда...

 
  ...


...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 8e5cd15672
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Аз лично имам щастлив дългогодишен брак. Въпреки това ми е любопитно какво се е случило с първата ми любов. Уверявам те, нямам ни най-малко чувства към нея, разделихме се с добри чувства, просто не бяхме един за друг, макар че тя е добър човек. Намерих я във фейса, добавих я, но жена ми ми каза, че е не е очарована и аз прекратих приятелството. А просто исках да знам как се е развил живота и от любопитство. Много пъти мислех да я добавя отново, но не рискувах, за да не стане, както с вас. Така че бързай с изводите. Ако вече имаш черно на бяло доказателства, тогава можеш да търсиш отговорност. Иначе напротив можеш да го тласнеш към нея и да си съсипеш брака за нищо.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 4e70e0c5c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От написаното се вижда, че не можеш и не искаш да се разделяте. От мой личен и препатил опит мога да те посъветвам - първо да го изслушаш. Имаш късмет, че е от мъжете, които искат да обясняват, повярвай има други, които и без да са виновни ще ти теглят майната, ще си хванат пътя и няма да си мръднат пръста, за да те успокоят, понеже са голямата работа. Каквото и да ти каже, опитай се да повярваш - не заради него, а заради себе си, за са се успокоиш ти!
Второ - кажи му, че не ти е приятно да поддържа връзка с нея - сълзливи стари писма и т. н. от подобен род да се изхвърлят. Аз също пазя писма, но ако половинката, на която държа ми каже, че иска да ги махна - ще ги махна! Вярно за някои от тях би ми било тъжно, но поради единствената причина, че имам все още някакви чувства към човека, от когото са! Но в крайна сметка човекът, който ги е писал, не е до мен без значение поради какви причини.
И трето - най-важното! никакви вечери, срещи и тем подобни! Като гледам мъжът ти е от по-чувствителните и романтични натури, а на такива малко им трябва! По никакъв начин не ставай удобната причина да се сближават. Имали са този шанс преди години, тогава е трябвало да го използват. Най-малкото жената може да няма никакви намерения към него, но мъжът ти може в един момент да му пламне чавията.

Бъди жена, без да чупиш, трошиш - пак ти казвам, има много мъже за едното повишаване на тон ще ти операт няколко шамара, а твоят поне ти се обяснява. Но прекрати нещата до там! Каквото било преди години, било!

Дивна

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 4e04e02a83
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Като номер 2 :)

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 307abab4a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Авторке, много си ревнива, честно. И според мен доста неоснователно. Какво, като мъжът ти е добавил бившата си изгора във Фейсбук или в скайп? Минали са 22 години, за бога! Няма как човек да е влюбен в някого толкова дълго. Теб просто те е хванала параноята е сама си вредиш. А не трябва. Личи си, че си свястна жена, затова се вземи в ръце. Той е с теб, не с нея. Най-вероятно изобщо не иска да е с нея. Просто се е сетил за миналото, станало му е интересно и е искал да види как тя живее. Това не означава, че още е влюбен в нея. Нормално е да му е станало интересно да види как живее неговата някогашна и отдавна забравена любов.

И за да те убедя, ще ти кажа, че и моята майка преди време беше добавила във Фейсбук едно свое бивше гадже от преди 25 годино. Ей така, за да види какво прави и как той живее. Чисто човешко любопитство. И на мен ми го показа, беше ми много интересно да го видя. И заключих, че на нищо не прилича, баща ми е доста по-хубав, макар и да е по-възрастен.

Само от няколко написани редове мъжът ти няма да литне да ти изневерява с някаква жена, с която го свързват само отминали остарели спомени. Не се измъчвай, не измъчвай и него с ревността си. Желая ти късмет и много щастие!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 7b1107fcad
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторке, ще ни и формираш ли за развитието?

 
  ...

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 0790afdb1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Авторката: Много ви благодаря на всички за коментарите, всички са поучителни за мен аз ще положа усилия колкото е нужно, но ще запазя семейството си, но само ако и той положи усилия поне да спре да я защитава, защото според мен щом я защитава значи държи на нея. Ако не положи усилия да ми показва любовта си и безразличието му към нея аз няма да мога да го преодолея. Че няма да забравя тази случка няма но поне да се успокоя, че можем заедно да го преживеем. Казах му спокойно какво искам и той обеща, че ще го изпълни. Сега ще чакам и ще се надявам!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: d1bccdb897
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   авторке, той я защитава, защото ти не спираш да я обвиняваш (сама пишеш, че крещиш истерично и я обиждаш), и то незаслужено, така че човекът се чувства длъжен да внесе ред в нещата. а това да чупиш лаптопа, просто няма да пиша какво мисля, защото няма да ми публикуват коментара. а не си някаква тийнейджърка, да се оправдаеш с бушуващи хормони.
хубаво е, че до някаква степен си се успокоила. ако питаш мен, мъжът ти просто се е видял в чудо от реакцията ти, станал е пишман, както се казва и сега се чуди как да ти угоди. така че просто спри да ровиш, да тропаш с крак и да драматизираш. нищо чак толкова драматично не се е случило в крайна сметка.
Ж42

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 1c45bcc1f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Aвторке (11) с последният ти коментaр дори мaлко се посмях;)
с нaй- добро чувство. Виж сегa, че я зaщитaвa, знaчи сaмо едно- че е откровен човекът. Нищо лошо не стaнaло, нищо обиждa о теб не е имaло в рaзговорa им. Можеше лицемерничко кaто други дa си те послъже, дa ти позaмaже очите, дори дa я обиждa, зa дa ти угоди. A той- откровен! Не пречупвaй товa в него, не го принуждaвaй дa лъже. Много хорa прaвят подобнa грешкa. В един момент половинкaтa се принуждaвa дa лъже, сaмо и сaмо мир дa имa. Че я зaщитaвa, зa мен знaчи сaмо едно -освен, че не те лъже, е и човек, който УВAЖAВA! Знaеш ли колко мaлко хорa бихa го нaпрaвили в същaтa ситуaция? ! Знaеш ли колко бихa излъгaли дa им е мирнa глaвaтa? !
Не го прaви от чувствa към нея, просто си е честен с теб! Недей милa, не го кaрaй дa те лъже!
Обичa си те човекa, мисля че е повече от ясно, просто ти кaто се чувствaш толковa нaрaненa и не виждaш ясно ясно нещaтa, рaзбирaемо е. Но не трови повече отношениятa ви. Дaй му нa този твой мъж вот нa доверие, смятaм че си го е зaслужил вече. Нaпрaвете си нещо кaто меден месец и стигa си отдaвaлa толковa време и знaчение нa въпроснaтa дaмa. Възползвaй се сегa дa се поглезиш, покaпризничиш, поцупи се още мaлко, но не му нaсочвaй повече мисълтa нaтaм. Позволи му върху вaшaтa връзкa дa се съсредоточи и не го принуждaвaй дa те лъже. Възможно е и товa дa нaпрaви нaкрaя, сaмо зa дa те зaдържи.
Рaдвaй се нa любовтa му и се постaрaй дa не нaтяквaш повече.
Ще си имaш още дълги години семейно щaстие, сегa от теб зaвиси.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 811a373a77
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Авторката:Приятели, всичко излезе на яве вече няма въпроси стигнах до цялата истина, съпруга ми е имал друг профил в фб. направен специално и само за нея всичко е започнало 4 месеца преди въпросната случка писали са си всеки ден поне по 3-4 часа а събота и неделя по цял ден. (а ние си мислихме че гледа филми)През цялото време се обясняват в любов и споделят чувства не утихнали за толкова време. Тя започнала дори да го ревнува от мен, и да се дразни че той заспива до мен, а той дори веднъж не и е споделил, че иска да ме остави или че не ме обича. той мисли че е влюбен в нея а не иска да загуби и мен поне като приятел, а аз няма да мога да съм приятел с човека който ме предаде и иска да остави за да гони "пеперудите"в стомаха си, казах му че ако реши да отиде при нея трябвя да забрави за мен и че дори и след време да се разочарова и да иска да се върне аз няма да мога да го приема. Но ако реши че иска да запази това което е изградил с годините и реши да се пребори с чувствата които испитва аз съм готова да остана до него и да се борим заедно. Все пак делвата е само спукана, както твърди той, не са се срещали лично. Сега той трябва да реши мисля че вече нищо не зависи от мен. стискайте ми палци, аз не искам да го загубя а мисля че това което го влече към нея е по-скоро нагон или его не знам, но съм убедена че ще е краткотрайно. Моля ви коментирайте!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 7b1107fcad
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Здравей авторке, аз съм номер 5-ревнивата. Не съм убедена, че не са се виждали на живо. Те уж не си и пишеха, пък какво излезе. Един мъж щом го хванеш в лъжа обикновено си видял само върха на айзберга.
Не казвам, че моят подход е правилен, но бих го накарала да избира - веднъж и окончателно. Ако реши да избере теб прекратява всякакви контакти с нея. При най-малкия намек за контакт ще го изритам.
Ако избере нея да изгори всички мостове, връщане назад няма.
Бих му дала някакъв срок за избора - да речем една седмица.
Всеки може да се влюби, но да те мотае да не изпусне сигурното е най-малкото обидно.
Иначе аз също мисля, че забежката им ще е кратка, когато той открие, че и тя е просто човек, а не богиня на пиедестал. Но това не значи, че ти трябва да си траеш в ъгъла и да чакаш да свърши забежката.
Ако някой може са ти даде по-добър съвет нека го направи, не претендирам да имам най-разумното решение.
Успех ти желая, дай ни ъпдейт като имаш нова информация.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 3bceaa37b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Авторке, аз също мисля, че нещата са сериозни. Предполагам, че ще получа критика за мнението си, но имаи предвид, че то идва от жена, която е минала през подобна ситуация, успяла е да си запази мъжа и да унижи и изгони "тръпката". Не е моментът да проявяваш толерантност или да следваш принципа, ако го пуснеш и се върне значи е твой. Знам колко е болезнено и обидно - първата ти задача е да си го върнеш категорично и да натириш никаквицата, а после вече, ако смяташ че нещата не могат повече да бъдат всичките го изхвърли. Но първо трябва да спечелиш битката.
Сега е момента да използваш целия арсенал. Явно иде реч за добра манупулаторка, която си плете кошницата за твоя сметка, смята да открадне твоето щастие и не се свени да играе мръсно. Нищо чудно тя да е достатъчно побъркана и да си мисли, че взема това което и се полага.
Порежи я. Ако трябва организирай среща за трима ви и пред мъжа ти я направи на две стотинки. Ако се налага намеси роднини, от чийто мнение се влияе, намеси ако трябва и децата. (да знам, че този съвет ще предизвика отрицателна реакция, но повярвай повече стрес ще им причиниш, ако баща им ви зареже заради някаква никаквица.) Обади и се в негово присъствие, от неговия телефона и и кажи какво мислиш за подлостта и постъпката й. Пиши във фейса какво се случва с линк към профила и - изобличи я публично - знам че те е срам и не искаш познатите ви да разберат, но по срамно ще е да мълчиш и да те зареже! Тогава пак всички ще разберат и ти ще си изоставената. Нека сега да бъде под натиск - ако трябва да я обиждат и да я затрупват с негативни мнения - заслужила ги е. Свържи се ти или роднините ти и с майка и - запознайте я с историята в случай, че не е запозната. Изобщо използвай всички възможности за натиск и да развалиш комфорта на въпросната персона. Ако живеете в един град с нея, значи са се виждали - не вярвай на обясненията, че не са. Натисни здраво отвсякъде. Ако знаеш, къде работи - свържи се анонимно и с колежките и и я злепоставяй - със сигурност има такива, които не я понасят и ще подемат с ентусиазъм инициативата. Най-лошото, което можеш да направиш в случая е да си мълчиш и да поддържаш илюзията за идеално семейство. Извади разпечатка за телефоните. Звъни и в негово присъствие и я питай какво смята, че прави. Прави снимки на двама ви и децата щастливи на различни поводи и събития и ги качвай във фейса, за да ги види - това ще я нарани и ще предизвика търкания между тях. Накарай го да сложи във скаип снимка с децата си (впрочем бъди сигурна, че ако я е блокирал в единия скаип вече има алтернативен - намери го) Трябва да си жестока и безкомпромисна. Съсипи я, защото тя няма задръжки да съсипе теб и децата. Бориш се за бъдещето и щастието на твоите деца, което някаква нагла "незнамкакдаянарека" се опитва да ви отнеме...Действай.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 7b1107fcad
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Здравей 16, аз съм 15. Никога не съм опитвала методите ти, не знам дали ще донесат успех.
Няма да те критикувам, разбирам че хора има всякакви по тоя свят, но искам да внеса една поправка - не изцяло виновна тази жена, повече е виновен мъжът на авторката.
Бих искала да чуя по-скоро мнения как да се окаже натиск на него без да го отблъсне и той да я намрази.
Не подкрепям методите на 16, но аз също мисля, че да седиш и да чакаш или да си добра и разбираща е погрешна тактика. Ако мъжът ти искаше просто доброта и разбиране щеше да си стои при теб. Той обаче иска тръпка, пеперуди и т. н.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: d1bccdb897
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   16, аз не мисля, че авторката има какво да обсъжда с другата жена - не за нея се е женила и не тя й е обещавала вечна вярност. а за съветите да я злепоставя на работното място, във фейса или пред роднини - ти в ред ли си??? това е толкова просташко, че ако мъжът й е на място, не би трябвало да я погледне щом е паднала толкова ниско!
единственият, с когото има нещо за обсъждане, е мъжът й. той й е длъжен поне с обяснение, другата жена е просто обстоятелство, можеше и да е друга на нейно място. притисни него, но твърдо и спокойно, за да види, че не си му в кърпа вързана и няма да го чакаш мирно и кротко да се развява с другата. постави нещата ребром, без скандали и крясъци, (вече достатъчно си крещяла), разумно, но твърдо.
Ж43

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 7b1107fcad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Авторке, развитие някакво?

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: e0f14e84f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Авторката:Аз май не знам вече какво искам, той си е "навил на пръста", че иска да излезе на квартира за да си събере мислите, а аз съм убедена че това ще бъде грешка. И двете ми деца са наранени и трупат всичко в себе си не се осмелявят да му излеят това което мислят и чувсват. Да се боря ли или да го оставя да прави каквото си поиска, не знам дали си струва. НЕ ЗНАМ дали вече мога да направя нещо. ДА СЕ ОТКАЖА ЛИ ОТ НЕГО? а имам чувството, че ако аз се откажа от него ще им направя услуга да се съберат защото според мен той няма смелост да ме зареже. МОЛЯ ВИ КОМЕНТИРАЙТЕ! СГРЕШИХ ЛИ ЧЕ ИСКАХ И НАУЧИХ ВСИЧКО?

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 7b1107fcad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Авторке, той иска да излезе на квартира за да се вижда свободно с нея без да му пилиш на главата.
Този мъж иска да те изостави.
Не мисля, че си сбъркала, че си научила. Иначе по някое време щеше да ти дойде като гръм от ясно небе.
Не знам какво да те посъветвам. Ти материално независима ли си?
Той е глупак.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 7d1042def8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Насила хубост не става! Дай му свободата да прави каквото си иска, ако ще и на квартира да излезе. Негова си работа, да прави каквото ще. Ще ходи, ще се поскита, ще си направи равносметка и след време като се умори да скитосва, сам ще се върне при теб. Пък, ако не се върне, прав му път и край. Дай му възможността и свободата сам да избере какво да прави. Дай му време сам да реши. Накрая като видиш неговия избор, вече имаш пълното право ти да направиш своя избор и да вземеш такова решение, каквото ти е на сърцето. Ако той наистина те обича, ще се върне при теб. Насила не можеш да го задържиш.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 5268ef67e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Правилно си искала да научиш, но дали е всичко не се знае. Погледнато от една страна имате деца и много години сте били заедно и трябва да се опитате да запазите брака си. Но погледнато от друга страна ти имаш избор или да се бориш за него да остане до теб и да мисли за нея и да ти изневерява или да го пуснеш да си тръгне и ти да потърсиш своето щастие. Тук никой не може да ти каже остави го или недей. Ти трябва да прецениш дали да сложиш край или да продължаваш да се правиш на "ударена".
-Ема -

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 678ed3143f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Здравей, авторке! Изчетох историята ти и повечето коментари и наистина ти съчувствам. Да изгубиш мъжа до себе си след 22 години съвместен живот и деца, е нещо ужасно. НО.. първото, което искам да кажа е, както споменаха по-горе, че тази въпросна жена, колкото и омразна да ти е, колкото и да я обиждаш и да искаш да я сравниш със земята, тя не носи вината за случващото се. Да, постъпката й е доста аморална, имайки предвид факта, че се намесва в живота на женен мъж, но ТОЙ е този, който е позволил нещата да стигнат до тук, без да се замисля за последиците! Той е обвързаният, той има деца, негова е отговорността да запази семейството си, а тя е просто самотна жена, която иска да си припомни миналото. Ако мъжът ти иска да се изнесе на квартира, не смятам, че можеш да го спреш. А по-добре и недей да пробваш. Насила няма да успееш да съхраниш семейството си, колкото и болезнено да звучи. ДВАМА души трябва да се борят за брака си, не само единият. Когато другият се е отказал вече, всичко е въпрос на време, за да се разделите. Остави го да се изнесе, според мен ще спестиш по този начин болката на децата си, които вероятно са напрегнати от ситуацията и стават неволни свидетели на вашите скандали. Ако наистина си замине, има два варианта, според мен: Да започне да се вижда с бившата си, което да го отдалечи постепенно от теб, но не е ясно какво ще получи всъщност в крайна сметка, или пък да осъзнае какво е да живее без теб, без децата, без семейството си и горчиво да съжали за стореното.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 3c16eae20c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Мисля, че фактът, че се е отделил на квартира говори достатъчно. Той вече се е отказал от теб, нямаше да има за какво да си събира мислите ако ценеше семейството си и изграденото през годините и искаше да го запази :)

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 1de84ab3c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Авторката.Приятели не съм казала че е излезнал на квартира той още си е в къщи.След като преминахме на леки успокоителни и се поуспокоих мисля че нещата взеха да се получават .Още твърди че трябва да се справим и да си оправим семейството.Знам че няма да да се пребори лесно с чувствата си към нея но се надявам поне да се опитва .Твърди че трябва да оправи хаоса в главата си.
Разбира се че не съм достатъчно финансово независима имаме 2кредита не бих се справила сама стях аи той също.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: b3f68fbb2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Здравейте всички! Мила авторке може би се включвам късно, но преди няколко години изживях почти същотото. Моаят съпруг по същият начин се срещна с своя стара любов. Нещата се задълбочиха много, аз не успях да го върна към себе си. Няма да навлизам в подробности, мисля че 24 е права. Вече опитах и разбрах на собствен гръб, че не можеш да накараш някой да те заобича. Много неща изпробвах, единственото което не съм изпробвала е да се разделим за известно време без да се виждаме и всеки да остане на саме със сее си. Сега вече това ми се струва един от най-добрите варианти за такива случай. Когато човек остане на саме разбира без кое не може да живее, кое е по важно в живота му. До като ти му показваш че ще бъдеш до него, той никога няма да разбере какво е без теб и дали е готов да те загуби. Аз сбърках като му прощавах, като исках да се променя заради него. Една жена трябва да запази достойнство и да не позволява да си играят с нея. Моят съпруг остана с впечатление, че каквото и да направи аз ще му простя, колкото и да се сърдя и да недоволствам аз пак ще простя и ще чакам да му мине увлечението. Нещата сега са различни след години той вече съжалява, но го разбра когато аз вече не съм с него. Човешката природа е такава, че докато не загубим нещо не разбираме колко е било ценно то за нас. Не знам дали ме разбираш, но моят съвет е да се разделите временно. Живях около две години в един ад, който аз позволих с надеждата че ще си го върна. Сега разбирам колко съм бъркала, така само се наранявахме повече. Неговите обещания. безсилието да ги спази, раздели и сдобрявания и децата болката която им причинявахме. Знам и е нормално всеки да се страхува, дали ще се справи сам. Когато дълго живееш с някой го чувстваш като част от себе си, као част от душата си. Но повярвай ми ще си спестиш много негативни емоциии болка ако се разделиш на време имам предвид преди да сте се намразили. Не се страхувай ако за него ти си важна той ще направи всичко възможно да бъде с теб, ако си съгласна да живееш с някой на койно душата му е другаде това няма значение продължавай някак. Ако искаш да си го върнеш накарай го да се бори да теб.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: ff483b4917
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Авторката 28 много ти благодаря за коментара и съветите и това ще направя ако видя че не върви добре но не той а аз ще излезна първо защото живеем в бащиният му дом и аз няма как да остана без него в това жилище, а и като ме няма всяка прашинка ще му напомня за мен. Като остане сам с децата няма да му бъде лесно а аз не искам да го улесня.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 032ffdfb87
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Здравейте! М42. При мен случаят е подобен, но с обратен знак - жена ми се интересува от бившата си тръпка. Още не съм на 100% сигурен до къде са нещата и дали това е само носталгия по миналото или има и още... Обаче ми е адски тъпо да знам, че тя би го потърсила, ако не е с мен. И тя си го е казвала. Ей това не мога да и простя! Дори и да няма нещо повече аз се чувствам като заместител. НИКОГА не ми е казвала, че няма друг, че е и ще бъде само с мен.
Както и да е - сега искам да разбера повече до къде са им отношенията, но ако ме лъже си грабвам децата и се изнасяме - защото няма да мога да простя, защото никога няма да е същото, защото ме е лъгала и защото не искам да съм втора цедка. Знам, че за жена е по-трудно да го направи, но това е моето решение.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 1767f60db9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Авторката Не знам до колко мога да му вярвам но твърди че ме обича безумно а за другата жена не иска да говорим твърди че трябва да се борим да си запазим семейството си да му вярвам ли?

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 2c6e8d5436
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Скъпа, имаш деца и два кредита, както си написала. За каква гордост тук става въпрос, мисли за оцеляването. Можеш да взимаш решения, ако си фактор, но ти не си. Затова си преглътни достойнството и продължавай напред и се прави, че нищо не е станало. Там нещата скоро ще приключат(приятелката). Дръж се интелигентно на ниво и ще спечелиш. Ако мъжа ти се заплесва по други, замисли се, защо го прави, ти имаш ли вина. Успех.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: b3f68fbb2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   От 28 мила авторке, не знам до колко може да му вярваш, през времето когато се опитвах да спася брака се наслушах на такива лъжи, че сега ми е трудно да повярвам на някого. Макар че съпругът ми и сега твърди, че не ме е лъгал, но как да повярвам когато и той ми казваше че ме обича, че иска да запази семейството си, а след няколко дена разбирах че се чува с нея. Не разбирах как може да ми говори такива неща, а после да се вижда с нея. После разбрах, че не е толкова лесно някой да прекъсне такава връзка, та тя му даваше всичко онова което в една връзка от15, 20, 30г е избледняло. За него с нея беше празник, а с мен ежедневие, мен ме имаше винаги, а нея само когато се имъкне. Такава връзка може да продължи десетилетие. Не искам да те плаша, но според мен ако той не усъзнае истински вината си, ако той не разбере че ти няма да си все до него все ще отлага да прекрати врръзката си. Човек трябва да плати за грешките си за да разбере, че е сгрешил. Ако някой ти счупи прозореца и ти му простиш, то той естествено няма да ти го плати. Стова не искам да кажа да не прощаваш, а да простиш когато той наистина съжалява, когато е усъзнал че е сбъркал и не на приказки, а на дела. Има един сайт изневяра. ком /на латиница се пише/ има много добра информация, може да ти бъде полезно.

До номер 35 естествено, че когато се случи нещо такова виновни са и двамата, но трябва ли винаги когато нещо ти липсва / а то винаги нещо липсва/ вместо да се опиташ да оправиш нещата у дома, да търсиш някакво решение на вън. Това което пишеш е за някой който е готов да живее снякой без да имат чувства един към друг, като съквартиранти, които с времето дори няма да могат да стоят в една стая заедно. Какво означава да се държиш на интелигенно ниво, предполагам да лицемерниш и за пред хората да сте идеалното семейство, а душата ти да изгаря.


До номер 33 може би имаш ниска самооценка за себе си. Тя ти е казала, че ако теб те няма ще го потърси, мисли за него че той би могъл за бъде твой заместител, тя е избрала теб. Това че не ти казва, че си единствен и че ще бъде за винаги с теб какво значение има, ако те кара да се чувсстваш ЕДИНСТВЕН. Аз също съм от този тип жени и това е една от причините поради която мъжът ми ми изневери, но това не означаваше че не го ценя, че не го обичам, той беше най добрият ми приятел, на никого не съм вярвала така както на него. Да, това е моя грешка, че не го хвалех, че не го карах да се чувства ценен за мен той ми казва че се чувствал не потребен, че не е чувствал че го обичам, а тя /другата/ постоянно го хвалела за всяко нещо което направел, тя го обичала истински. Но сега ми казва, че много се е лъгал, но чашата при нас е счупена и вече нищо не може да се направи, а и аз не искам. Пиша ти това като жена, ако можеш ти направи за нея нещо различно изненадай я. Тя не усъзнава, че с това поведение те кара да се чувстваш зле. Може и да не съм права, но преди да имаш някакви доказателства не дълбай и не се трови излишно, така тормозиш само себе си.
Желая на всички успех и показвавйте на хората който обичате че са ценни за вас.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 0b62729b3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   Срещу любовта не може да се бориш, каквито и кредити да имате, колкото и деца да сте направили. Имай предвид, че с течение на времето вие като родители със сигурност ще започнете много по-малко да се пазите ако мога така да се изразя от децата си. С други думи, ако ви сполети любовта с различен от съпруга/та ако децата са малки може заради тях да подтискате чувствата, но поотраснат ли децата вече много неща се променят. Пък и сякаш хората като поостареят започват да осъзнават, че са във финалните акорди на живота си, и няма за кога да живеят заради някой друг, било то и заради децата им. Щастието не е късно да го намериш, дори и да сте на по 100 години, дето се вика.
Не се лъжи, той щом я обича в продължение на 22 години, значи просто си загубила битката за сърцето му. Да, той сигурно те обича като спътницата в живота му, като приятелка, като майка на децата ви и т.н., но тази за която копнее, и тази която може да го разтопи само с един поглед определено не си ти. Ако си окей с такава ситуация е супер, но така като гледам хич не си окей, но няма и какво да направиш. Съветвам те добре да си помислиш дали има смисъл да си запазваш семейството, защото с напредването на годините ако продължат да поддържат някакви отношения нищо чудно като изплатите кредитите, и децата се отделят от вас да ти сервира някоя "изненада"... Имам няколко такива примера, включително и в собственото ми семейство, така че не е като да не знам какво говоря.
Така като го гледам иска да те запази, не заради чувствата си към теб (ако изобщо има чувства, било то и просто да речем приятелски), а по-скоро заради някаква друга причина/и - било то деца, заеми, имущество, навик, хорско мнение и т.н.
Ти си преценявай какво да правиш с брака си, но аз на твое място бих поставил ултиматум - или отива при младежката си любов, или ако останете заедно прекъсва абсолютно всякакви контакти с нея, изхвърлят се писмата, и се започва на чисто. Спокойно може да си докрай откровена с него, заявявайки му, че нямаш намерение да го играеш вечно целомъдрена и състрадателна към него, и ако продължава отношенията си с нея ще почувстваш празнота в себе си, която празнота може да дадеш шанс на някой от обожателите ти да запълни. В момента, в който почувства, че може да те загуби ще си дадеш отговор на въпроса какво да правиш, защото ако не направи и невъзможното да те задържи до себе си, то работата определено е ясна, и раздялата е просто въпрос на време.
П.С.> Сега се замислям, че хората толкова много им се иска да срещнат споделената вечна любов, и ако историята ти беше такава, тук сигурно по-сантименталните потребители щяха и да заплачат, четейки я. Но ето че не ТИ, а ТЯ е получила тази вечна любов, и виж как отива в съвсем друга посока дискусията... :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 93c0e762fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   37 това, което си написала са пълни глупости. Една илюзорна любов не е любов, а мечта за нещо, което искаш. Отдалече лесно се мечтае за "вечна" любов. Далечното е всъщност ореола. А след това разочарованието- изоставени деца, жена, семейство.... И една "любов" която ще свърши. Копнежа и мечтите не са любов.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: a73457cdf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   Авторката : И аз мисля че това тяхното не е любов а чистс илюзия и мечта убедена съм че ако той поживее с нея и един месец ще е ужасно разочарован че всъщност я е идеализирал защото аз най добре го познавам и знам какъв е.Не съм убедена че ще запазя семейството си но съм сигурна че изгуби ли ме ще съжалява цял живот,но махна ли го аз от живота си не бих го приела отново затова полагам усилия да не се стига до това решение.

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 93c0e762fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   И още нещо : абе какви са тези жени- виждаш жена, деца, семейство. Къде се вреш бе , къде се вреш - каква любов , какви 5 лева? Не разбивай живота на хората ,защото БОГ няма да те остави така- не можеш да бъдеш щастлив на гърба на чуждото нещастие...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 549c453e25
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

41.   Авторката, : не знам до колко е искрен че ме обича, но факта че след като му казах че ако излезе на квартира на мига и аз ще напусна бащиния му дом той вече не проговори за квартира ми дава някаква надежда за нас. Това дали все още се чуват рано или късно ще излезе на яве и тогава вече аз ще взема нужните действия с които да му покажа че не може да си играе с мен с моите чувства и с чувствата на децата ни Моля коментирайте. 28МОЛЯ

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: b3f68fbb2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

42.   28 : Здравей авторке, сама трябва да прецениш какво да правиш. В такъв момент на човек му се иска да чуе някакво решение на проблема, но пък и му се ика то да е такова каквото си го представя. Поне за мен е вярно че когато гледаш дадена ситуация от страни човек има по правилна преценка, защото вижда цялостната картина. Опитай се първо да надникнеш в себе си и да си отговориш честно дали можеш да живееш с това. Тряблва да знаеш, че колко и да ти се иска не се забравя. Трябва да си много силна, защото дори да бъде само с теб, ти винаги при най малкият проблем ще се сещаш за това, ще можеш ли да подтискаш чувствата си /гневът си/, ще можеш ли пак да го обичаш, ще можеш ли отново да му вярваш, защото ако не можеш чувствата, мислите ще те тормозят постоянно и няма да ти дават мира. Защото когато се върне към теб и ти го почувстваш, ще трябва да започнеш борбата със себе си. Защото нищо няма да е същото, ще искаш отново да му вярваш, но когато го погледнеш в очите всеки ден ще се питаш дали не те лъже отново. Ако решиш че можеш да се справиш с това, отвори сърцето си за него и отново го приеми и никога повече не започвай с него дебат на тази тема.
Не мога да отговоря на въпросът ти дали сега е искрен, аз съм пристрастна и не вярвам на думи. Но дълбоко в себе си вярвам, че има мъже който усъзнават грешките си и не са страхливци и лъжци.
Ти пишеш че го познаваш най добре мислиш ли че те обича? Трябва да знаеш че ако е бил влюбен в нея, чувствата не се изтръгват толкова лесно. Това положение мен ме побъркваше, по природа аз не съм ревнива и никога не бях правила тези глупости преди това, но когато се опитвахме да се сближим отново, изпитвах такава ревност каквато никога през живота си не съм изпитвала и се надявам да не изпитвам повече. Не можех да се спра да го следя. Следях всеки жест, всяка мимика, ако излезеше отвън неможех да се сдържа да не погледна къде е и какво прави, това ме побъркваше. Аз просто иках да му вярвам, но не можех, а и той продължаваше да ме лъже. Сега когато се обърна надад знам че аз не мога да забравя такова нещо, но не мога и да живея с него. Но всички сме различни и приемаме нещата по разилчен начин. Може би съм крайна, но ми се иска да те подготвя какво те очаква, колкото и да сме различни хората в дадени ситуации реагираме еднакво. Ако продължите заедно, помисли и за това какво му е липсвало на него в вашите отношения. Желая ти успех.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 53da385cbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

43.   Авторката. След като изчаках да сподели с човека когото чакаше да се върне от морето, който му е дал март месец нейния телефон
и с когото съм споделила всичко мъжът ми искаше да сподели само с него, та след техният разговор разбрах че е споделил само какво изпитва към нея и какво изживява а не как сме го преживели аз и децата ни, още същата вечер му заявих че аз го "пускам" да отиде при нея и да изживее детската си любов, че бих се справила да живея без него но не бих живяла с мъж, който мечтае за друга жена ще си наема квартира и ще продължа живота си без него. На което той отговори че не смята да ме напуска и че ако реши ще ми го каже в очите. Ще изчакам известно време за да се уверя че не подържат никакъв контакт, както твърди ако е така има вероятност да започна да му вярвам пак но в противен случай го напускам без предупреждение, ако не ме цени след 22години едва ли ще започне от сега

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: b3f68fbb2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   от 28: Скъпа авторке, ти си умна жена и сама добре преценяваш ситуацията.Направи ми впечатление изречението"...че не смята да ме напуска и че ако реши ще ми го каже в очите".Той въобще не допуска мисълта , че може ти да не го искаш, че може ти да искаш да го напуснеш. Сигурно това че две жени го желаят му ласкае егото.
Желая ти успех и да си здрава и щастлива.

 
  ...

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: f95457f5ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

45.   Ох леле, та мъжа на авторката просто стои на два стола. Ако с онази не стане нищо, ще си остане при авторката. Леле, какъв гнусен плъх е тоя, такъв ако ми каже - аз ако реша да те напусна, ще ти го кажа в очите- ами то значи че вече ме е напуснал.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 09a2f0244d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   Авторкста:Не знам дали греша но му заявих, че ако с начина си на мислене не успее да ме убеди че мога пак да му се доверя и да получа спокойствие за душата си, то не мисля че бих му дала 20г. за да се доказва по добре да живея без него, но спокойна отколкото да го дебна като престъпник. Аз виждам че се старае да не отцъства от къщи, като отказва командировки, казва че никога няма да ме нарани отново и че няма тайни от мен, а дали е така времето ще покаже шило в торба не стои мисля че му стана ясно, че няма да остана осекунда с него ако е спестил някоя "дреболия". Все по лесно ми се вижда да го зарежа.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker