Очите ми все гледат другаде - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Очите ми все гледат другаде
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 2128 пъти
Здравейте, аз съм М. и от 3 години съм с една жена, харесвам я, обичам я, но когато видя красива жена започвам да си мисля на сексуална тема :). Не съм и изневерявал, нямам и намерение, но незнам до кога ще издържа така, искам разнообразие в секса и в партньорката, но от друга страна си я обичам, уважавам... Какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: 7b504cb95a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Ние сме хора - това е природа. Ние постоянно обмисляме нови алтернативи, когато се появят такива. Това е добре, защото когато се разделим с някой, можем да намерим друг и да се влюбим в друг, но е лошо, защото когато имаме нещо - това ни изкушава.

Истината е, че изкушения има навсякъде - това е МНОГО нормално. Някои са силни, неудържими, но важното е да се обмисли алтернативата и да се претеглят възможностите. В твоя случай - просто имаш нужда от флирт, емоция - нещо хубаво. Няма нищо лошо в това. Ние сме социални същества и постоянно сме сред хора. Това означава и да има и други хора, които ако бяхме сами щяха да ни харесат и да искаме да бъдем с тях. Това, че имаме някой до нас, не променя нещата. Просто ти си с някой, обичаш го, виждаш нещо друго, което те грабва и започваш да обмисляш дали сделката си заслужава или не.

Ти си избрал да не предприемаш нищо и да бъдеш с жената до теб.

Всеки обвързан човек има такива "терзания". Някои не устояват и изневеряват, други намират начин да се спрат и да продължат напред с човека, с които са. Приеми го като хубава емоция, като нещо положително, като нещо, което е хубаво именно защото е само зародиш.

Ти си съставяш въображаем образ за тях - идеализиран. Но ако ти се запознаеш с тях и прекараш 1 ден в тяхната компания, може да се окаже, че те не са и на 20% това, което си си мислил. Ти просто си използвал техните образи, за да развиеш своя фантазия.

Това може да означава, че имаш нужда от някакво разчупване на емоцията. Бих ти препоръчал да се опиташ да измислиш нещо, което е различно емоционално за теб и приятелката ти - направете двамата нещо, което никога не сте правили. Направи й изненада - свещи, изненада - нещо, което да "разкъса паяжината" във вашата връзка.

Няма да е първото ти изкушение, което ще се появява. Просто трябва да се научиш да го приемаш като нещо нормално и да се опиташ да слагаш граници на себе си и най-вече да гледаш реално - защото тези фантазии с тези жени, дори и да бъдеш с тях - ще се разочароваш, защото ти си представяш едно идеализирано нещо, а идеален човек няма. За това когато усетиш, че имаш такава фантазия - не го свързвай с конкретен човек, а с нужда от такова изживяване - в случая ти нямаш нужда от тези момичета, а от емоцията от новост.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 448e50fd20
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да не мислиш, че си само ти така! За мен горното значи, че си си съвсем нормален мъж. Тия дивотии с моногамията и моноандрията са ги измислили, за да ни вменяват комплекси за вина. Колкото повече хора го осъзнаят това, толкова по-малко драми ще има.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 2f64865446
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Не си срещнал правилния за теб човек. Не подкрепям мнението, че моногамията е мит. Не трябва да се слагат всички хора под общ знаменател - има различни хора. Има много мъже, които си намират половинката и не се интересуват от други жени. Просто ти не си намерил своята. Успех!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 2f64865446
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Още нещо - от три години си с приятелката си, но гледаш другите. Или не си дорасъл да имаш връза или тя не ти дава нещо, от което имаш нужда. Много ще е интересно да си представиш приятелката си в същата ситуация - как тя е с теб, но се заглежда по други мъже.

Мисля, че проблема идва оттам, че има прекалено много глупави хора, които не знаят какво искат.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: c926eeb0d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Слушай това е съвсем нормално, и аз съм така, имам познати които са така, който ти каже че не му се е искало да види друго лъже! Поразрови се в нета за тия масаж ни студия, както и за различни дами предлагащи компания. Гарантирам ти че това е като стимулираща инжекция за връзката ви, и секса ще ти се посъживи.
Помисли си, не те базикъм - от опит говоря.

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 57d03f5425
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   И аз имам връзка от доста време, но и преди и сега заглеждам жените по друг начин, при мен първото е някакво влюбваме да целувам и т. н. Ако е по прашки ми идват сексулните фантазии и по-скоро не искам да изневерявам, защото рязнообразието си го получавам от приятелката ми и като усещане е сякаш съм с различни, не съм от комплексарите дето да се хвърлям на всяка, имам си вкус и достойнство. Ако я обичаш гледай, но не се хвърляй.. Нищо кой знае какво няма да получиш ако правиш секс с някоя случайна, а такива под път и над път. Ако имаш свестна приятелка не я наранявай, че следващата може да ти го върне тъпкано

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 4cf649a443
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Някои като 5 говорят пълни глупости. Какво означава моногамията не е мит? Моногамия означава да правиш секс само с един човек. Авторът си е моногамен, защото не изневерява. Тук говорим за просто сексуално привличане.

Едва ли има емоционално и психично здрав човек (стига да не е асексуален), ако ще и да е обвързан от 100 г. и да е намерил правилния човек, който да види красив по неговите стандарти и ориентация човек и поне малко да не му трепне вътре. Ако бяхме напълно лишени от това чувство, изобщо нямаше да сме обързани.

Аз съм женен с дете от години, определено мога да кажа, че съм от малкото хора, намерили истинската любов. Минали сме през ада, но сме запазили вярата и любовта си. Никога не съм изневерявал под каквато и да е форма, нито имам намерение някога да го направя. Убеден съм, че и жена ми никога не го е и не би го направила.

Но въпреки това, когато видя красива и сексапилна жена, не мога да остана безразличен и да не и се възхитя. Жена ми понякога също се впечатлява от красиви мъже. Но това никога не е било проблем за нас, защото си имаме пълно доверие. Дори си споделяме кои точно ни харесват, какво точно ни харесва в тях и защо. Няма грам ревност, даже ми харесва, че е откровена, защото ми е ясно, че това е природа и няма как да си безразличен. Все пак не говорим за изневяра, а само за заглеждане.

Това ни кара да разбираме по-добре какво харесва другия и така да се нагаждаме още повече един към друг, което се отразява добре, докато сме под завивките.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker