Мислите на един объркан мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мислите на един объркан мъж
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 2893 пъти
Здравейте, от много години следя сайта, даже доста пъти съм давал съвети, понякога пък съм влизал само за да видя чуждите проблеми. Не вярвах че ще дойде и моят ред да се разпиша тук, но ето че и това стана.

Историята ми не е интересна, но за мен е нещо ново в живота ми и съм озадачен. Конкретно - мъж на 26 години съм, от 6-7 години имам приятелка и както всяка друга такава дълга връзка, и на тази й идва времето разделно - двата варианта са ясни на всеки. И точно тук не знам какво да правя. Много съм объркан и това е новото за мен, защото през целия си живот съм бил целенасочен, целеустремен, винаги съм знаел какво искам и как да го постигна, а сега се чувствам толкова несигурен и незнаещ, че нямам думи. Дори не знам как точно да опиша какво ме мъчи. Това, което може би ме "гложди" най-много е, че това за мен е първата сериозна връзка, реди това не съм се хващал за дълъг период с жена. Тоест нямам база за сравнение как бих се чувствал в друга връзка. Което не означава че не мога да дам обективна оценка на връзката си и чувствата си, не съм се хвърлил на сляпо в тази връзка. Ще прозвучи нескромно, но съм отрязал мераците на доста жени за връзка, а може би не е трябвало, може би е трябвало да опитам и с друга, знае ли човек. В същото време няма да ми се занимава ако се разделим да захващам друга връзка, и изобщо... толкова съм объркан че дори не мога да опиша точно какво мисля, и може и да не ме разберете какво се опитвам да кажа. А иначе какво да кажа за приятелката ми - тя е страхотна - хубава, интелигентна, разумна, обичам я безкрайно много, абсолютно всички имат добро мнение за нея, тя е просто част от мен и като я видя всичките простотии отлитат от главата ми, но остана ли насаме само за това мисля. И така от месец-два. Разбираме се прекрасно, но както всеки с дълга връзка знае, след години хората си омръзват, губи се тръпката, но за сметка на това идват обичта и уважението. Мисля си също така дали не се хванахме прекалено малки в тази връзка?

Адски объркан съм, ако останем заедно може би след време тези мисли ще изчезнат, но може и цял живот да ме преследват. От друга страна ако се разделим може и цял живот да не си простя че съм я изгубил. Какво да правя? ....

И така, просто исках да си излея мислите някъде, които са толкова хаотични, че може и да не се разбере нищо от тях. Благодаря на всички прочели глупостите ми! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: 5ccf090f34
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Пич, виж какво ще ти кажа, аз съм в обратната ситуация-винаги съм искал сериозна връзка, но за сметка на това все съм попадал на боклуци. Свестни жени не се срещат под път и над път, така че съветът ми е да си гледаш приятелката, защото може да дойде време, когато горчиво да съжаляваш.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: c0d3a154dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Имa много изписaно зa кризaтa нa 7- тa годинa. Може би е добре дa потърсиш из сaйтa мнения нa психолози и дa срaвниш с твоятa ситуaция.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: ba6da3a41a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Вземи едно листче и напиши положителните и отрицателните страни на твоята връзка. Ако решиш да останеш с момичето ти (всъщност не знам какъв точно ти е проблема, мисля, че сам създаваш такъв само защото ти е омръзнала) отдели повече време на себе си- заеми се с някакво само твое хоби например. Ако решиш да не бъдеш с нея, в никакъв случай не се впускай в друга връзка. Дай си време, поглези се сам, почувствай независимостта, включително и емоционалната и тогава взимай решения за връзки.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 2874e31372
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Няма вечна любов мой човек емоции, влюбвания, тръпки изчезват за няколко години след това остава навика, уважението и интересите но щом приятелката ти е свястна поне както я описваш не я оставяй качествените жени са малко а ако има разбирателство и пари можете да си живеете спокойно няма смисъл да сменяш жената след като и с другата рано или късно ще отминат емоциите. Никой не може да избяга от еднообразието.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 29f6a4ad71
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Разбирам те - при мен нещата бяха сходни, но приключиха след петата година. Той беше целият ми свят, самоувереността му ме караше да го следвам навсякъде, слушах го за всичко през годините, бях му се отдала изцяло и всички много ни се радваха, докато в един момент не стана тягостно. Любовта ни се беше трансформирала под формата на близост между най-добри приятели - никаква тръпка, никаква жар. Разделихме се преди пет месеца, всеки следвайки пътя си, тъй като сме на важни етапи от живота си(и двамата сме на 25год. ), а и нямаме сходство в разбирането за живота като цяло и мечтите ни. Днес той има нова приятелка, и макар нещата им да не са сериозни, чувствам, че сгреших пътя - нямам желание дори за нова връзка, нямам желание за нищо, пустош е покрай мен. За това моят съвет към теб е да направиш всичко възможно да възродиш връзката си, докато още можеш, докато тя все още е твоето момиче, разпали жарта и не му мисли много, просто следвай сърцето си. Аз не последвах своето, мислейки си, че всичко е навик, че сме много различни, и че той не е най-точният за мен, и сега ми е трудно да намеря сили да бъда себе си отново. Написах ти всичко това, за да се поучиш и да не сбъркаш като мен, прекратявайки нещо прекрасно, без да му е дошло времето! Успех!

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 838c08faf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

6.   Предложи й да си дадете малко време. Бъдете в отворена връзка. Виж как се чувстваш с други. Ако все още мислиш за нея, се съберете, ако не - се разделете окончателно. Не знам. Странна ситуация. На твое място и аз бих пуснал тема като твоята.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 17cb52d044
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Разбира се, само че ме учудва че не си жена, а мъж, такова изразяване е типично за тях.

Иначе е лесно пич, всеки човек съжалява за нещо, дали ще е за някоя дългокрака или едро гърдеста жена, дали ще е за изпусната работа, дали за някакъв друг избор. Някои съжаляват по-малко, други които са по-неуверени повече.

И тъй като си мъж а не жена, ще ти кажа, че единственото важно нещо в този живот е да се държиш мъжки и да си на място, другото са подробности.
Не може да имаш толкова дълга връзка и да не и споделиш какво става или да не излезеш с достойнство от тази ситуация.
Спри да мишкуваш, не прави половинчати работи и всичко ще е наред
м35

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 12a8c3885a
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

8.   Хе-хе, пич... прекалено малки сте се хванали - това е причината. В днешно време с тези комуникации и средства за придвижване човек има възможността да опита много връзки, и най-често го прави... Представи си какво е било едно време на село, когато да отидеш до съседното си е било цяло събитие, където всички са се познавали, нямало е нито телефони, дори и часовници, а хората са се ориентирали по слънцето, когато го има :)
Пробвайте се и с други, посъберете опит, с и да нямате дертове, че не сте се "наживели", нито въпроси от сорта "а какво ли щеше да стане ако?...".
Пък накрая може и да се окаже, че със сегашната си приятелка сте си били най-добрия избор, кой знае?
Иначе така, както я описваш, ако не я искаш вече - прати ми я на мен! Обещавам добре да се грижа за нея, докато ти се наумуваш, и най-вече да не я държа незадоволена.. :)

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 7baaf43a5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Често срещан проблем - човек се чувства най-добре там където не е. Демек, че се чувстваме мноооооого специални, и със сигурност зад ъгъла ни чака нещо по-добро. И като отидем до тоя ъгъл, си казваме, че зад следващия е още по-добро. Разбра ме какво искам да ти кажа, нали?
Гледай си женичката, че заради същите мисли мой приятел още не може да преживее 8 годишна връзка, която той приключи по същите причини.

Дивна

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: b1cc23b5e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Благодаря на всички за отделеното време за прочит и писане! Във всяко едно мнение има доза истина и също така съвет, който ще взема предвид.

Номер 7 и 9 са прави, че се държа като п*тка и си мисля дали не изпускам нещо, но наистина за пръв път ми се случва да не знам какво искам и да се чудя кое е по-добро. Искам само да кажа, че съм говорил с нея за нашата връзка и съм й казал всичко, което мисля, и тя се оказа също толкова объркана и незнаеща като мен по темата. Мислил съм и вариант на предложението на номер 6, но може би в крайна сметка ще си налегна парцалите и ще ми мине след време душевната простотия, която ме тормози в момента.

Още веднъж благодаря на всички, в такива ситуации всеки съвет е ценен и го оценявам. Здраве и късмет на всички Ви желая ;)

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 6761cc4493
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Здравей!!! Аз мога да ти споделя, че напълно те разбирам. Все едно аз съм писала тази история. Аз съм на 25 и от 6 години сме заедно.
Има два варианта, или всичко е изчерпано, или е момент на криза във връзката ви. Чудиш се тези мисли ще отшумят ли или ще те преследват.. При мен отшумяваха, но пак се връщаха... :( Ужасно е, не съм щастлива, но нямам сили за нищо... Не ми обръщаше внимание, само от време на време и вече и аз спрях да мрънкам, сиво ежедневие.. Сега дори като ми се радва е все тая.. Имали сме периоди, в които не сме говорили, поне как е минал денят ни... Нищо.. От работа, вечерята и лаптопа.. Дори някой път не сядаме заедно на масата. Наистина съм съгласна с повечето съвети, да се опитаме да изгладим нещата, но при мен няма накъде вече :((((

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker