Старата песен на нов глас - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Старата песен на нов глас
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 2257 пъти
Здравейте. Много се надявам историята ми да бъде публикувана, защото наистина не знам какво да правя.
В този сайт съм писала и преди и малко или много съм получавала помощ.

Та ето и историята. Преди 2 години ходих с едно момче/мъж, което заобичах така, както не съм си и представяла. Нищо не беше идеално във връзката ни. Но аз го обичах и се нагаждах спрямо него. В стечение на обстоятелствата се разделихме. И сме разделени вече от 2 години, да не е и повече. През времето, в което не сме заедно аз не спирах да го обичам, да мисля за него и да се надявам, че някъде там във времето ние ще се видим отново. И ето на. Този месец той се появи. А аз отвърнах. Отвърнах на търсенето му. И не знам дали това не беше грешка. Да, щастлива съм сега, но и нещо не е като хората. Той ясно ми заяви, че не иска нищо от мен, просто искал да ме види как съм. А аз самата не знам дали искам нещо или не искам. Забравих да спомена, че той ме заряза по брутален начин и дълго страдах за него. И все още болката не е отминала. Но както и да е. Та... писахме си и се видяхме. Още като го видях и нещо се преобърна в мен. Той беше там, чакаше ме и беше все същият прекрасен човек за мен, този от преди 2 години.

И сега съм адски объркана. Хем не иска нищо от мен, виждаме се по 1 път на седмица, хем показва друго. Само той ме търси. Аз се научих да бъда без него и ми е все тая дали ще ме търси или не. Но той дава някакви противоречиви сигнали. Хем ревнува, хем се дърпа. Не знам как да го разбирам. И ми е тежко. Хем ме иска, хем ме гони. И се въртя в някакъв кръг. Искам да го оставя, но не мога. Още имам чувства към него и той го знае. Но съм го предупредила, че по никакъв начин няма да искам нещо от него, което той не иска.

Та това ми е историята. Адски объркана съм и не знам как да процедирам. Да чакам ли знак от него, че иска нещо повече, или да си тръгна и да не се върна повече при него. Хем ми е адски готино с него, да си говорим и виждаме, хем ми е болезнено, за това, което ми причини. Да, сигурно съм мазохистка...

Благодаря на всеки, който е прочел историята ми и ще се радвам на някой и друг съвет :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: de5f38fbdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Моето мнение е, че трябва прекратиш.
Бях в подобно положение няколко пъти се разделяхме брутално, няколко пъти се събирахме, но накрая винаги стигахме до един и същи етап и се разделяхме.
Понякога събирането след раздяла се получава, но в повечето случаи не. Все пак за да сте се разделили значи е имало защо и много рядко това нещо се променя.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 56709f235d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Рядко се случва повторна връзка да е успешна. Имало е причина да се разделите и тази причина едва ли си е заминала за 2 г., защото хората не се променят от днес за утре.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: c3ce519d84
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Откъде да те започна.. ПЪРВО не той
("Той ясно ми заяви, че не иска нищо от мен, просто искал да ме види как съм. "), а ти си противоречиш " Аз се научих да бъда без него и ми е все тая дали ще ме търси или не. ", "Искам да го оставя, но не мога"... От всичко написано си личи, че си объркана, несигурна жена, която както ти самата казваш "А аз самата не знам дали искам нещо или не искам. "Ти си се нагаждала според него - тоест си правила компромиси, които явно не са ти се връщали на теб в положителен аспект или, поне не по начина, по който си очаквала... Интересен факт е, че все още не можеш да си дадеш сметка, че всичко си е останало един кисело - сладък спомен... продължаваш да се заблуждаваш, че нещо може да се получи и така объркваш живота и на двама ви.. всъщност може - така както се виждате веднъж седмично( очевидно само за секс) - да забременееш неочаквано и след 2 години да стигнеш дo убеждението, че си неориентирана патица с дете.. и когато пак те зареже, да се правиш, че не знаеш откъде ти е дошло. Момче ли е или мъж - на колко години е? А ти на колко си - за да добием информация на какъв етап от живота сте. Ако сте на по 22 - може да пробваш и като не се получи всеки ще си тръгне по пътя, ако сте на по 30 обаче е възможно в тези първи няколко месеца, щастливи от това, че сте отново заедно, да направите някоя глупост (както бях писал по- горе) и после да съжалявате цял живот.. Ако е момче и не му е до сериозно обвързване си те търси само за е-----о.
Какво значи " Да, щастлива съм сега, но и нещо не е като хората. ", кое е това нещо? Дай малко повече инфо и ще го обсъдим пак.. Ако е това, че " Хем ме иска, хем ме гони. " предполагам, че може да е следният вариант - той те е зарязал, ти си била наранена, не си му вдигала тел., не си му отговаряла на ФБ и може сега просто да е решил да си начеше Егото и да види дали може да те има отново...
Да не говорим, че за тези 2 години, когато сте били разделени сигурно си имала много по- добри оферти, но си ги пропуснала щото " През времето, в което не сме заедно аз не спирах да го обичам, да мисля за него и да се надявам, че някъде там във времето ние ще се видим отново. " и си наранила и емоционално осакатила други нищо неподозиращи мъже или момчета, които може би са били по - добрия избор... Дано да не си го правила, макар, че така като чета какво си писала - предполагам, че се е случвало...
Айде доскоро, ще се включа пак ако кажеш на колко години сте.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 466f7ecc49
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От Авторката:
В някои неща си много прав/права. И аз ги разбирам. И всички покрай мен ми казват, че не си заслужава този човек и че трябва да се отдръпна. Уви, сърцето ми не може да го отпрати. А аз явно много се водя по него.
Не знам, може би като споделих тези неща се почувствах една идея по-добре. Може би дълго време слагах този човек на пиедестал, че е най-добрия за мен. Може и така да е, но той не иска да го покаже така, както аз искам.
Благодаря за отговорите. Осъзнах се малко, хаха.
P. S. По-големи сме от 22 :)

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: e25382bb2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Тъй, ама Оскар Уайлд взел, че казал-връзка, която не е прекъсвана поне два пъти, не може да се нарече сериозна. :)
Аз бих те посъветвала да послушаш сърцето си и ако го искаш този човек, вземи го. Дали ще е за ден, дали за два, дали ще е за много повече само живота и времето ще покажат. Не го мисли толкова, ако ти носи радост, направи го. Ако те мъчи и страдаш, давай напред с друг.

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 466f7ecc49
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Честно казано ме прави щастлива. Дори и един път на няколко седмици, се чувствам по-жива. Засега ми е добре, не знам докога ще е така.
Надявам се да имам спирка и да спра, като не съм ок вече.
Благодаря :)
Авторката

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: faa4bc7874
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Поговорете, кажи му, че искаш да си с него, и това в момента не те устройва. Дали ще имате връзка или не - зависи и от двамата. Ти дори и да решиш, че искаш сериозна връзка, той може в момента да е с друга и да те търси, за да си докаже, че още го бива. Има ли някакви обективни пречки да сте заедно? Ако няма, явно той не го желае.
Ж34

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 186a70ec19
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Почти никога една прекратена връзка не може да бъде възобновена пълноценно, но не защото сте различни, а защото този който е зарязвал един път ще го направи пак.
ЩЕ го направи, защото това което го е карало да зарязва ще се обади отново, ще иска нови и нови неща, ще иска нещо, което не може да получи.
Някои хора се задоволяват от малкото, други не се задоволяват с нищо, обречени на депресии и разочарования, обвиняващи винаги другите, защото самите те не могат да се справят със себе си.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 131eeed4ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Надяваш се да имаш спирка, след като за 2 годишна пауза не си успяла да продължиш напред, а сега сте подновили и контактите..Ми надявай си се ;) Съжалявам ако те засягам, но ми звучиш като слабохарактерен човек, който не иска да се признае за такъв.Още повече , че пишеш – нищо не беше идеално, за времето когато сте били заедно..Ами ти си знаеш най – добре, явно трябва да повториш и потретиш грешката си , за да се научиш с времето да отстояваш себе си.Според мен пишеш тук в сайта , защото може би неколкократно си заявявала пред приятелките си “край, всичко свърши с него, аз не го търся” и прочие , ама всъщност не е така и те е срам да споделиш с тях отново , че старата песен е на нов глас , защото така все едно плюеш на себе си и достойнството си...Всички около теб ти казвали , че трябва да се отдръпнеш (очевидно не е допаднал на най- близките ти – приятели, семейство и т.н), тук – коментиралите по – горе също ти го казват по един или друг начин...Била си брутално зарязана (заради друга жена или си му писнала просто?)- явно въпросният човек не е много свестен..Щастлива си за момента, адмирации за което , но защо се виждате по веднъж седмично щом е така??
Всъщност главата и задника са си твои и имаш право да разполагаш с тях както намериш за добре.
Унижаваш се пред себе си , а самоуважението би трябвало да е важна основна част за изграждане на характера.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 466f7ecc49
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   №9 прав си. Може би, да, слабохарактерна съм. Имам още какво да науча за хората и за отношенията между тях.
Да, брутално бях зарязана, много кофти беше, но го преодолях. Може би като писах темата си смятах, че все още тая силни чувства, както преди, към него. Уви, друго се оказва. Все повече се усещам, че не ми е толкова на сърце. Да, признавам, че той ми е първата любов, която ръжда не хваща, са казали хората. Не го отричам и не мога.
Но нещата са друго яче. Да, виждаме се рядко, защото няма и какво толкова да правим заедно. Виждаме се, пием нещо, лафим си и кой откъде е. Нищо повече, нищо по-малко.
И да, харесва ми този вариант. Опитвах се 2 години да бягам от миналото си, но не мога, то е до мен и винаги ще е така. А така й се измъчвах, че мисля за него. Сега е друго. Предпочитам да не загърбвам човека, с когото преоткрих себе си, който беше до мен години наред. Колкото й гадно да е постъпил с мен, не ми пречи. Именно това ме направи по-силна и именно заради това сега го допуснах до себе си. Да мога да видя разликата каква бях преди и след и какво ме чака, ако се върна при него.
Имам други планове за мен, в който той не влиза по никакъв начин.
Авторката :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker