Знам, че четеш тук - искам да го видиш... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Знам, че четеш тук - искам да го видиш...
преди: 14 години, 2 месеца, прочетена 4537 пъти
Здравейте, аз съм момче на 19, в 12 клас и съм поставен в едно положение, от което не знам как да изляза. Имам нужда не само от помощ, а и се надявам ТЯ да го прочете, защото ТЯ ми показа този саит. Не мога да й го кажа на живо.

Нямам проблеми с жените, не съм кой знае какъв красавец, но женските сплетни чудеса правят и имам тъпа репутация на "готин". Лепят ми се всичките руси курвотии, чалгарки и прочие, ама щом го искат-давам им го. Въпросът е, че това отдавна не ме влече, защото искам само НЕЯ.

Сближихме се от няколко месеца насам, тя преди беше доста пълна и всички я ебаваха (и аз вклучително), но отслабна много и в момента е просто топ. Коренно различни сме-слушаме различна музика, интересуваме се от различни неща, компанията ни е различна, и въпреки това с нея ми е най-добре.

Почнахме заедно да ходим на фитнес, не че имам нужда, направих го само заради нея. Не осъзнах, че съм привързан до онзи ден, в който докато пушихме в междучасието, си говорихме на бъзик как ли ще реагират хората, ако тръгнем. Интересното беше, че не схващах, че тая мисъл ми харесва. До момента, вкойто тя каза "Еми това никога няма да се случи" и се разсмя.

Все едно някой ме изрита в корема, така се почувствах. Защо да не мже да се случи?? И оттогава започнаха мъките ми, защото разбрах, че не само я обичам като приятел, а и като нещо повече. Полудявам ,като я видя със спортния й екип, който подчертава малкото дупе и стегнатите гърди. Като я гледам в тия прекрасни кафяви очи, още повече откачам.

Искам да я прегръщам, целувам, да бъде моя, а тя открито ми го каза, че не ще. Заради нея почнах да ходя по някакви дръм партита, дъбстеп и такива боклуци, дето никога не съм ги слушал, ама любовта явно чудеса праи. Само и само да съм с нея, правя каквото иска-ходи й се на кино, отиваме. Ходи й се в мола, отиваме. Разхожда й се в 12през нощта, отиваме.

Искам я. Харесва ми да правя каквото тя пожелае, и се страхувам, че в един момент просто ще й писна и ще ми тегли шута. Не е такава, много мил и добър човек е, отдавна не е имала приятел, не спи с всеки срещнат, и е адски умна. Обичам да ми разказва какво е прочела, гледала, научила.. Винаги е нещо интересно .Но това вече не ми е достатъчно.
Обичам я. Желая я. Какво да правя, мамка му?????

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 2 месеца
hash: 3e27ed5568
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Знаеш ли,че твоето си е чиста проба наранена гордост.Ти си горд представител на мъжкия пол,който доколкото разбрах от написаното няма проблем с жените,но се е намерила една,която не те иска.Резултатът е някаква лудост,която погрешно определяш като любов.Защо не се примириш с реалността вместо да се заблуждаваш? Това твоето не е любов и никога не е било.

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 84b7ce9e5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   До 1. Не си права...

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: fffadfd52b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ако си убеден,че наистина я обичаш...бори се за нея. Докажи й го и после не я наранявай. Т.е бъди сигурен в това точно какво искаш и действай.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: ee01b8f235
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   ЛЮБОВ ЕЕЕЕЕЕЕЕ! Тя направо струи от написаното! Страхотен си! Един мъж е истински и завършен, когато е влюбен. Щом те допуска до себе си, значи и тя не е безразлична. Може би се страхува заради 'репутацията ти', че ще се отнесеш с нея, както с останалите еднодневки и е песимистично настроена за бъдещето ви. Покажи и, докажи и, кажи и, че тя не е като тях и ти си друг човек, когато си с нея. Всичко, което си написал тук, трябва да и го кажеш в очичките - като един истински влюбен мъж, а не да се свиваш и прикриваш. Кажи и, че ще и дадеш време, за да се убеди в искреността ти. Нека не се чувства притисната. Щом и на двамата ви е хубаво заедно, теглете една майна на стереотипите и различията си и се обичайте :)

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 312b3975d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Това твоето не е любов, а чиста проба егоизъм - ще си начешеш самочувствието и после ще зарежеш свястното момиче. То ще остане с разбито сърце, а ти ще си тръгнал към избиването на следващия си комплекс.

 
  ...


...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: d4f7f3044a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Съгласен съм с №1. Твоето си е честа гордост! Ако тя те беше питала и ти сигурно би отказал, ама сега - не че много искаш да имаш котка, но точно тази - която те не ще!
По-добре си мисли, както си мисли петела - Ако не тази - друга ще е!
И дано! Че ако тръгнете - ще е само до леглото.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: e8abdd9f22
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Как не разбра, че момичето е умно, интересно и забавно, докато беше пълничко? Когато й се подиграваше, заедно с останалите?

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 214486c64d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Хлътнал си здраво, ами действай, няма нищо за губене.

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: fcb96beea8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Прросто си накърнен че не всяка е твоя...

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 1adb7829c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Е... мамаму, само как сипахте на момчето с голямата лъжица, всеки се прави на психолог, на душевен аналитик, на врачка :Цитирам: <<<ще си начешеш самочувствието и после ще зарежеш свястното момиче. То ще остане с разбито сърце, а ти ще си тръгнал към избиването на следващия си комплекс. >>>.
Откъде разбарахте бе драги хора, че момчето така ще постъпи, някакви сигнали ли получихте от космоса?
Сигурно не сте се подигравали и вие на 18 години с някой.

Към автора: Младо момче си още,трябва да се научиш да разбираш жените, понякога много ама много трудно можеш да разбереш какво иска една жена, защото и тя сама не знае, не й позволявай да прекалява с това,че я харесваш и да те води за носа. Бъди сигурен,че тя го знае, но също така и тя те харесва, така като се разнасяш насам натам с нея няма да стане, ясно е ,че не ти е приятно но го правиш.Бъди малко по смел и се опитай да и покажеш, че я желаеш, стани по сериозен в разговорите не се шегувай,защото тя разбира,че шегата е истина и държи козовете в себеси. Нали знаеш ( Ти уж на майтап говориш ,ама то май истина било )......Вече започвате да ставате мъже и жени и трябва и да се държите като такива, а не като на 15-16 години.Трябва да я опознаеш повече като личност и жена.

Само една забележка имам, заглавието на историята ти не ми хареса. Ако тя я прочете извини се, така не се прави, щом вече я искаш като сериозна жена, трябва и ти да станеш сериозен мъж и всичко остава между вас, сами да се оправяте и с повече смелост и желание всичко се постига.........
Хайде умната, и успех
М. 36 години

 
  ...

...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 3e27ed5568
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Номер 2 - мъж съм.Не разбрах какво в написаното те накара да си помислиш обратното.

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: e4c69b2ee4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Знаеш ли защо съм сагласна с номер 1? Отговора се намира в текста ..почни да четеш от " До момента в който тя ..." .. мигновенно след като си разбрал, че няма да е твоя си усетил ритник в корема .. хах ти я приемаш за даденост още преди да сте тръргнали .. доста грубо пределно познати ми са мъжете от твоето естество .. но ако все пак греша .. извинявай, нищо лично просто не те познавам

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: e4c69b2ee4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   (12) ..аа и щом слуша дръм .. предай и еваларка от мене .. и, й препоръчай да слуша и хардстайл .. нема такова нещо ! .. напрао мята зад граница хаха

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 28036a7768
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Cпоред мен иска да е с теб,но от една страна твоята репутация може би я плаши,да не я нараниш,като продължиш със стария начин на живот,от друга-може би иска да се откъсне от тази среда,ако комплексът от теглото в моналото толкова и е тежал.изясни си добре чувствата ,които имаш към това момиче-нека не е само заради стегнатото дупе.покажи и ,че я харесваш такава,каквато е,но тук идва заблудата на жените,че ще бъдат харесвани,каквито и да станат.разбираш ли“трябва мн специален подход.направи романтични жестове.прави ги постоянно-ще я разтопиш!

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 8043b838e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   До автора: Ти от Пловдив ли си?

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 289f0799f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   От автора: Не,от София съм.
Много погрешно ме разбраха повечето като че ли.Никога не съм страдал, цитирам, "че не всяка е моя".Нито аз търся жените,нито аз ги свалям,дори си падам срамежлив,те идват при мен,а кой нормален мъж ще откаже?Опитах се да се отърся от това реноме,което ми изградиха в даскалото,донякъде успях и може би тя го е забелязала,макар че с нищо не ми го е показала.

Откакто написах тая изповед,още повече се задълбочи това,което имам към нея-днес дори я изревнувах от един наш общ добър приятел,защото се снимаха на двора в даскалото и се смееха.Изглеждаше щастлива,сякаш по-щастлива,отколкото с мен и това ме побърка.Сигурен съм,че не е чувство за собственост-не обичам да "притежавам" жените,както повечето тъпаци смятат,че е редно,а тя е нещо безкрайно специално.

Наистина не знам как да й го кажа.."Еми виж,аз такова,влюбен съм в теб,к'во мислиш по въпроса?" може би ще е най-добрия вариант на това,което ще измисля.Помогнете ми наистина...

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: e4c69b2ee4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Tрябва просто да й го кажеш .. кажи това, което смяташ, че ше й въздейства, покажи й, че я обичаш, но не както всяка една друга .. от номер 12

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 3e5f08a8f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Може би осъзнава,че я харесваш вече когато има супер тяло и си мсили,че искаш само да спиш с нея.Аз преди време бях леко пълничка и харесвах едно момче от компанията ни,но той не ми обръщаше внимание и аз за 4 месеца се промених коренно на външен вид и почнаха много момчета да ме харесват включително и той,но беше твърде късно аз не го харесвах вече а и знаех какво иска когато видя какво тяло съм направила.Просто и покажи с нещо какво значиш за нея,кажи и,че съжаляваш за това което си и говорил когато е била пълничка ако вече не си,измисли начин да и кажеш,че тя е единственното момиче което те интересува.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 4cfb25f1c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Понеже питаш, ще си позволя да ти отговоря. Един истински мъж би постъпил според принципа: "Прави каквото трябва, пък да става каквото ще". Следователно, твоите действия се вместват в следната схема. Създаваш подходящ момент (не е задължително вечеря на свещи, но и това може), в който е абсолютно задължително никой да не те прекъсне (може да стане и в по-непринудена обстановка-когато я изпращаш след кино или нещо подобно). Казваш и в прав текст какво чувстваш и най-важно - кога си го почувствал. Подчертаваш, че чак в този момент си ОСЪЗНАЛ, че те е привличала и ПРЕДИ да се промени от фитнеса.

Когато го правиш 2 неща са най-важни. Бъди кратък и искрен! Мисля, че така би постъпил един мъж. Разбира се има и други начини, но този е един от най-добрите и не ти трябва кой зане какъв опит, за да го приложиш. Трябва ти само смелост (мъжество) да го направиш и да понесеш последствията, каквито и да са те. Желая ти успех!
wanderer

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 7cfa10ac62
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Wanderer много мъжка постъпка ли ти се струва ?
Не винаги информацията излята в/у някого, смляна и поднесена наготово е най-добрият вариянт.. ако ще си "мъжкар", ъди готов за отказ.
има неща, които се доказват само и единствено във времето! и е нужно много време, за да тя е сигурна в теб.. всяка кратка, точна и ясна изповед по мъжки няма стойност, ако не е подкрепена с доказателство. А това доказателство ще е твоето постоянство. Не бързай..

 
  ...

...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 4cfb25f1c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   До № 20. Допълнението за доказателствата е абсолютно вярно, но смятам, че това се подразбира, щом говорим за мъжка постъпка! Извини ме, но дадох само възможна принципна схема на поведение в подобни случаи. Колкото до отказа..., напълно възможно и много вероятно! Затова и казвах: "... и да понесеш последствията, каквито и да са те". Едно малко пояснение за теб: давам този съвет, защото човека пита какво да прави и явно се измъчва. В този случай дори да му откажат е по-добре, защото поне ще е наясно със ситуацията. По-добре куршум в главата отколкото продължително да те разкъсват парче по парче. Резултатът е един и същ, но поне не се мъчиш. Е, винаги има изключения - мазохистите например :)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 14cf76a30d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   От автора:Пичове!!!Аз съм най-щастливия човек на света. Последвах повечето от съветите тука и просто реших да й кажа. Прибирахме се вчера вечерта от едно приятелско събиранеи просто й го казах,съвсем искрено споделих всичките си страхове,чувства и най-вече страхът ми, че ще ме отхвърли и накрая завърших с фразата, че дори да не желае да има нещо повече с мен, искам да си останем приятели.Тя помълча известно време,имах чувството,че са най-дългите минути в живота ми и после каза,че се страхувала,защото не съм зачитал жените и пр.

Обясних й,че това е било с другите,че тя е специална и няма да направя нищо лошо спрямо нея(поне ше се старая),и тя ме целуна!И после даже каза,че ме харесвала отдавна,още откогато съм я ебавал за дебелината(извиних й се за това няколко пъти).И вьобще,много ви благодаря на всичките,повечето от вас бяха много прави!ЕВАЛА!

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: ee34e635fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Понеже съм момиче смятям че прекалено си затваряш очите.Помисли малко.Ти сам каза че е умно момиче.Такова момиче няма да се разхожда в 12 с кой да е.... може и тя дя не е безразлична към теб.Говори с нея.

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: a1b76f5278
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Аз имам малко по - различно мнение от останалите. Прочетох историята ти и не мога да разбера защо трябва да й бъдеш като кученце на каишка на това момиче - ходиш по молове с нея, разхождаш се в 12 ч. през нощта... Мисля, че тя е една капризна глезла, която се разпорежда с теб както си ще. Нима не е разбрала за чувствата ти? Това се усеща, а щом е умно момиче тя го е разбрала! Може и нарочно да те разкарва така, когато е била пълна ти си я пренебрегвал като жена, сега може да си отмъщава.Отслабнала е, кара те да ревнуваш, води те като кученце за каишка. Ти достойнство нямаш ли и нима тя е единствета в целия свят?! Постъпките й не ми допадат.
Ще ти дам един мой съвет - направи се на ЛОШО МОМЧЕ, защото жените са луди по такива момчета! Смени тактиката и цялото си отношение към нея, нека да я заболи!!! Тя знае, че я искаш и нарочно ти върти номера, а тук хората са седнали да те учат и подлога да й бъдеш. Не се обяснявай! Само загубеняци ще постъпят така, а тя ще те отреже 100%. Покажи й другата си страна, момче, бъди смел и изненадвай! Бъди малко психолог. Накарай я да се почувства така, както ти си се почувствал тогава. ИЛИ - ИЛИ! Не бъди мухльо, лепка, не хвърляй мъжкото си достойнство на боклука. Тя или трябва да се заинтересова от теб като мъж, или просто я зарежи! Не ходи по стъпките й, нито се моли, няма смисъл.
Това е моето мнение, никого не ангажирам. Виждаш ми се свестен и не искам да се правиш на шут.
Поздрав - Джани

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker