Моля за съвет как да се оправя с нея - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Моля за съвет как да се оправя с нея
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 2231 пъти
Моля ви без коментари от рода дайте ми я на мен.. Проблема е следния. Имам връзка с момиче от доста време 9 месеца вече, като цяло си се караме на момента за глупости, но когато се видим и прегърнем всичко утихва, иначе по телефона често се караме, по фейсбук. Аз съм доста ревнив и още на втория, третия месец вече знаех паролите и за фейсбук + цялата история за последните 5 години за нея, дори си записвах нещо като ми сподели, докато преценявах дали да имам сериозна връзка или не, прецених че е свестна, не лъже, не ме използва, но пропуснах доста важни факти, а именно, че е глупава, егоистична и на моменти луда.

През целия период на връзката ни аз не усетих никаква ревност в нея, но миналата седмица бяхме излезли с една нейна приятелка, която ни е събирала до сега поне 5 пъти след като се скараме, а тя изревнува от факта, че тази нейна приятелка я накара първо нея да я тупа по гърба, но тя отказа, а после мен и аз я потупах 2-3 пъти. За първи път усетих какво е някой да ти прави циркове на тема ревност, аз съм й го правил безброй пъти, неоснователно, но нейното е н-ти пъти по неоснователно, все пак бяхме заедно, това е нейна приятелка и не съм я масажирал, а тупал по гърба, не сме си говорили като гаджета в нейно присъствие, а си говорехме, защото тя мълчеше и ние водехме някакъв разговор, да седим и всички да мълчим ли. Някакво затишие пред буря, не я бях виждал в подобна светлина просто...

На предишния ден видях нейни снимки, и една по-скоро с момче (не е спала с него, не се е и целувала), но се е яхнала за снимката с някакъв тъпак преди 2 години снимка и аз се скарах с нея, защо пък трябва да има подобна снимка.. спомени не знам си какво, викам ок и се подяждам за най-малкото заради тая снимка, аз съм си заядлив, но в този случай има за какво, а в нейния няма? !

На следващия ден с колата бяхме на вън и аз й викам айде покарай малко. Покара, после на връщане пак искаше, викам ок, но аз си цъках в телефона.. за 5 минути 2 пъти щяхме да се удариме, момичето е адски тъпо както казах и въобще не вдява, трябвало аз да я гледам какво прави и се кара с мене, сърди ми се, викам ок не съм прав..

На същия ден вечерта си лягам и искам да спя, тя не секс не знам си какво. Аз се дърпах и на целувки и на всичко, но по едно време викам айде кво пък толкова ще загубя малко време и правихме там каквото правиме и после си легнах, но след 1 час в 2:30 тя пак ме буди за секс.. целува ме, гняви ме, аз бягах и се дърпах тя искам те искам те.. ок пак малко и в един момент викам айде да си лягаме, тя не още повече се нахъса с нейния секс и целувки и аз пак се дърпах дърпах, в един момент и викам ти ме искаш, но аз тебе не, остави ме на мира да спя и тя миряса и се разсърди на другата страна. Сега знам, че ще ми се прави на сърдита, ще се видим пак и пак ще си почне нашата драма отново и ще сме си заедно...

По принцип за мен това е първа сериозна връзка и като се разделим за ден, два и сме изнервени, след всичките емоции вече ми липсва и се чудя до кога ще продължава това. На по 23 години сме. За нея това не е първа връзка, но сигурно е първа връзка с толкова много крайности, но когато съм без нея някак си се опитвам да съзрея, че това нещо не е нормално и не е за мен, друг е въпроса, че аз не мога да се хвърлям от връзка на връзка, защото лесно се влюбвам, трудно се разделям и мразя лъжите и използването, до тук не го усетих нито веднъж, иначе с всичките тези минуси да съм се махнал 100 пъти, но като цяло и аз я тормозя.

Проблемите са ми относно сексуалността й. Имах период, когато просто нямах никакво желание около седмица и тя се сърди, изпада в някакви кризи как не съм я желал и т. н. Тя имаше период в който не беше много добре около месец и не правехме нищо, аз веднъж не я обиждах, не изпадах в депресии и т. н. седях си и си виках когато тогава, голяма работа, но нейните сексуални подбуди пак се възобновяват и то точно когато трябва да спя, та аз съм трябва да ставам в 8 часа, а тя в момента е безработна и спи все още (сега е 14:14), за това считам това като голям егоизъм да и начешам... тя ме била искала, въобще да не ме занимава с простотии. Не съм толкова сексуален, ако не ме запали на 100% с бельо и да не е просто секс и да ми се яха, а да има фантазия във всичко. Скарахме се и сега пак ще се сдобряваме, но ми омръзна.

А защо е глупава ли. Такава е като цяло, но аз й казвам къде да са и грешките. В едно изречение с 10 думи може да сгреши 9, но и разсъжденията й на моменти са като на малко дете, но някак си пък точно тази наивност ме кара да съм влюбен в нея и си я обичам въпреки всичко, но се караме за най-малкото.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: 251732ac78
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пич, от написаното разбрах единствено, че приятелката ти е много неосъзната и представа си няма какво иска, никакво духовно развитие и усъвършенстване, само цупене и смучене на жизнената ти енергия. И не забравяй, че с какъвто се събереш, такъв ставаш - глупавото момиче има десетилетия да навакса за да се развие, така че по-вероятно е ти да идеш към минуса или просто да си изгубиш времето

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 0d854fb1ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И двамата още не сте дорасли за връзка, особено ти. Знаеш ли, че ревността е убиец на всяка връзка? Освен това сте пълни дечковци напук на възрастта си. Защо ли? Вземи и си прочети това, което си написал и когато го осъзнаеш, ще намериш отговорите на въпросите, които си задаваш.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 1341d8dc8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не вярвам, че си на 23 ;)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 0b9edb70a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Като цяло историята ти ме развесели. Даже съм се смяла. Има обаче едно нещо, което искам да ти кажа- това с отказването на секс е ужасно от гледна точка за жената. Случвало ми се е същото, което правиш на твоята приятелка. Ние, жените, сме сексуално активни нощем. Има едни такива моменти, в които наистина ни се приисква някоя конкретна вечер и като ни отхвърлят и става чудо. Лично аз също съм постъпвала като приятелката ти. Става ми адски нервно. Ставам раздразнителна. Разсърдвам се, обръщам си гърба. А при много откази за секс, когато жената те пожелае, става СТРАШНО. На мене такова напрежение ми се е трупало, че за всяко нещо мога да се заяждам постоянно. Все нещо ми е криво. Настройвам се против него и подсъзнателно само гледам само как да го дразня. Карам се за всичко. Понякога и започвам да обиждам. Така че да... прави и ти компромиси.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 645344477f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Относно секса - когато те поиска, а ти си изморен, има едно много просто решение: накарай я тя да свърши работата вместо теб! :)
Кажи й следното: "Окей, искаш секс - хубаво. Обаче аз съм тотално изморен и утре съм на работа. Но щом ти се прави, ела ти отгоре и ми покажи колко го искаш, така ще ми спестиш труда и двамата ще сме доволни! "

По принцип мъжа върши 90% от тежката работа в секса, на жените им е лесно - само отварят краката. И най-тъпото е като им се каже че сме изморени, да тръгнат да се сърдят и обиждат. Нали уж жените можели да влизат в положението на другите, малко състрадание да покажат... все пак количеството изразходена енергия в половия акт за мъжа е В ПЪТИ по-голямо и по-натоварващо дори от фитнеса!

Трябва да има баланс, просто й кажи да поеме тя активната роля и така на теб ще ти е забавно и ще си починеш повече ;)

М24

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: b4e52ac494
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Като ти четох историята, по стила на писане и начина на изказване, мислех че пише някакъв пубер на 16 години. После като видях, че си на 23 се учудих. Ами не се възмущавай, че приятелката ти е тъпа и несъобразителна- и ти не блестиш с висок интелект за възрастта си, даже разсъждаваш доста детински. От една страна била тъпа, от друга много я обичал, заради тъпотията и. Е това не ми се връзва. Аз като ме дразнят тъпи хора не общувам с такива, а ти хем била тъпа и егоистична, хем точно заради детската и невинност и недоразвитост я харесваш. Пълно противоречие. А за секса - ами какво ти пречи твърдо и ясно да кажеш, че си уморен, а ти не хем идваш тука да се оплакваш, хем правиш по 100 пъти секс въпреки, че си изморен. Изобщо пълни глупости и противоречия, неподхождащи на 23 годишни ГОЛЕМИ ВЕЧЕ хора. Идеално сте се намерили по акъл с приятелката ти, недей да търсиш друга, че такива недоразвити на тия години няма да намериш.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 7665e5ab67
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз съм на мнение, че тя е идеалната жена за теб. На 45години жена съм, има син на твоята възраст и съм убедена в думите си.
Да видим проблемите ти:
1 Нейната ревност всъщност не е любовна ревност, а несъгласие с действията ти. Когато сте двойка и тя откаже да направи нещо за близък на нея човек ти никога не прави грешката да доказваш, че тя не е права да отказва. Помисли как би се почувствал на нейно място, твой приятел те помоли за нещо, ти вземаш решение да му откажеш и тя веднага се съгласява тя да си предложи услугите. На всичкото отгоре си продължил да водиш разговор с приятелката, която е причина за недоволството на партньорката ти. Тя не е луда, ти си човекът който се държи неадекватно.
Да се караш с нея за снимка от преди връзката ви не е ревност, а болест от твоя страна. Ревността не може да се връща в миналото преди дадената връзка. Няма как да я ревнуваш, че в първи клас е седяла с момче на един чин в училище.

2. За шофирането също е права. Първо ти като шофьор, защо даваш колата си на неправоспособен, Второ след като все пак си дал да кара си длъжен да насочиш вниманието си там щом знаеш че човекът на който даваш колата не е добър шофьор. Трето щяхме да се ударим не е причина да се караш с нея. Ако си решил да я учиш или я учиш сериозно или въобще не й даваш да кара.
3. За секса! Не е толкова трудно да седнеш и да й кажеш мило в прав текст, както и на нас причината поради, която не искаш секс в 2, 30 сутринта. Например много те харесвам и обичам, но ходя на работа денем и за да съм свеж на работното място имам нужда от поне 7 часа здрав сън, така че моля в 23-24ч да ме удостоиш с спокойствие за сън. Тя не е егоистична, ти не си казал какъв е проблема.
Заключение! момичето не е лудо, нито е егоистично, а глупостта е бонус към липсата на много партньори в миналото. Ако беше умна нямаше да се пази за теб и до сега някой да я беше грабнал, ако единствения проблем й е това. Както я описваш тя други проблеми няма, идеална е, а глупостта й те кара да си влюбен в нея, така че един за друг сте, липсват ви само честни разговори и коректно отношение най-вече от твоя страна. Все пак тя е идеалната а ти не си идеален.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: f67de1494c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Ми май ще се оправиш с нея като скъсате.
Аз не виждам как тази връзка ще се развива, вие сте в един кръг и няма излизане от там вие правите само едно и също карате се сдобрявате се и т. н отново и отново.
Аз смисъл в тази връзка не виждам освен да си хабите нервите взаимно и да си запълвате времето с глупости друго в тази връзка няма и като го осъзнае някой от двама ви тогава ще се разделите.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 93bb08addc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   До номер 5: като чета автора и много вероятно постъпва точно така, дори и в случаите когато също иска/оставя я тя да си свърши сама работа/ Смешно, но тъжно....

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker