Как да постъпя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121270)
 Любов и изневяра (29730)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18548)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да постъпя?
преди: 9 години, 11 месеца, прочетена 1654 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 17 години. С Най-добрата ми приятелка се познаваме от 5 години и сме от единклас. От тогава сме неразделни, прекарваме времето си заедно, споделя ме си всичко и много се ценим. Миналата седмиа когато бях в тях тя ми изтърси това че е бисексуала. Нямам нищо против това... даже точно обратното подкрепям с две ръце хората с различна сексуална ориентация. Казах и че няма нищо лошо в това и че щом тя е щаслива и аз съм и че за мен това няма значение, но.. винаги има едно ”но”. Сподели ми че от скоро си пада по едно момиче и аз се усмихнах и зачаках да ми разкаже тогава беше момента в който тя ми каза че ме обича повече от приятелка. Не знаех как да реагирам или какво да направя. Само да отбележа че аз се интересувам от противоположния пол и си имам приятел. От тогава не сме се виждали, но утре ще излизаме. Ако може да ме посъветвате как да се държа, дали да говорим за това или въобще да не зачеквам темата. Не искам да я губя като приятел... много я ценя, уважавам и обичам но не по същия начин. Моля ви помогнете ми. Благодаря предварително!
БЕЗ ЗЛОБНИ КОМЕНТАРИ МОЛЯ!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 11 месеца
hash: 58eaace8be
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен поговори с нея и просто й обясни, това, което чувстваш, а именно, че нямаш такива чувства към нея, на каквито тя се надява.. Но и обясни, че не искаш да я загубиш като приятелка.. И след разговора те съветвам да излезнете някъде и просто да се преструвате, че нищо не се е случило, направете нещо забавно, така и тя и ти няма да се чувствате странно.. :) И успех!

Момиче на 14 :)

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 5af906358a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мило момиче, след като държиш на приятелството ви, а и си имаш приятел момче, трябва и тя да е наясно, затова и кажи, че такива ще са ви отношенията като до сега. Щом така го искаш. Не позволявай да губиш нито момчето, нито приятелката си. Все пак сте достатъчно големи и мисля, че си постъпила много разумно и зряло, като си и казала в очите, че нямаш против това. Недей да охладняваш към нея и да се съмняваш, тя няма да направи нищо на този етап, особено ако се срещате някъде на публично място. Така си мисля, защото хората като нея, които харесват хора от същият пол да още по-внимателни в това какво ще кажат и направят. ако прекалява-тогава я постави на място, но мисля, че няма да има нужда. След време може да се сещате за това, което ти е признала и да се смеете, но сега за нея това е силно чувство. Ако не те занася само.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: d98ab7bdc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ами кажи и съвсем спокойно и приятелски, че не се интересуваш от жени и би искала да сте приятелки и да си споделяте, но нищо повече. Много силно те съветвам да обмислиш и варианта да разнообразите малко с приятеля ти и с нея. Гарантирам, че той иска и ще ти бъде благодарен с години за това преживяване, а както изглежда и тя също. Трудно можеш да кажеш дали нещо е хубаво, ако не си го опитал, особено при вас жените, където "опитването" е толкова нежно и меко, за разлика от хомосексуалните мъже. Пробвай-може да ти хареса!
S. A. D.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 3c974d0214
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторката:
Благодаря на всички за съветите!

До №3.
Ако предлагаш тройка се опасявам че ще те разочаровам, аз си падам само по момчета, преди съм говорила с приятеля ми за тройките и на него нему харесват, а тя ненавижда приятеля ми така че силно се съмнявам дасе съгласи :д. Но иначе благодаря за съвета и за предложението!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker