Дали хората се променят - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали хората се променят
преди: 14 години, 2 месеца, прочетена 5034 пъти
Здравейте! Ще започна направо с питането си и ще се радвам да видя вашите гледни точки.

От няколко месеца (по странно стечение на обстоятелствата) имам връзка с човек, когото познавам от доста години. От както го познавам той си беше голям сваляч и плейбой. Постоянно се задяваше с разни момичета и жени и много рядко съм го засичала да е сам или в мъжка компания. Около него постоянно имаше жени.

Не знам как стана, но с течение на времето между нас се зароди приятелство, докато един ден ми призна, че имал силни чувства към мен. Той също не ми беше безразличен, но някак си не можех да погледна на него сериозно. Въпреки всичките ми предубеждения спрямо въпросния човек, аз се съгласих да започнем връзка. От този момент той сякаш стана друг човек. Толкова внимание и такава отдаденост не съм получава от никого досега, а и не съм виждала дори по най-романтичните сапунки.

Прекъсна всякакви контакти с момичета и жените изведнъж. И когато се засечем по кафета или някъде другаде с някои от старите му свалки, единствената му тема на разговор става колко много ме обича, само ме стиска и прегръща, чак ми става леко неудобно. А не сме тийнейджъри вече.

Нямам никакви оплаквания от него, но и не забравям, че все пак от скоро сме заедно. Сега започвам да се съмнявам дали това му държание не е с някакъв срок на годност и дали след време, когато усети, че съм му вързана в кърпа, отново няма да започне с развратния си живот.
Засега не дава признаци, но тези съмнения не ми позволяват да се отпусна да го обичам и да се раздавам както мога. Доста съм лъгана и разочарована от любовта и затова сега ми е малко трудно да се отдам на 100%, без задръжки и да вярвам безрезервно.

Това е сегашната ми история. Как преценявате нещата отстрани? Имам ли основания да се съмнявам предвид миналото му или това са мои паранои предвид моето минало?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 2 месеца
hash: 06c56acb3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Xората не се променят, но навиците си менят .. ако не му се раздаваш до край .. няма от какво да се страхуваш, просто, защото всичко "прекалено" е прекалено и когато е в повече.. бързо ти писва .. има ключ за вечна любов ... аз мисля, че е този... не ти ли се е случвало много да искаш да си купиш нещо, но да нямаш пари.. в следващия момент когато имаш обаче... вече не го искаш ?! нали? .. това е същото ... той не трябва да е спокоен и да те приема за даденост, защото ..тогава.. ще смени магазина .. искам да кажа, че интересът и разнообразието са причините за вечната любов .. повярвай ми личен опит

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 59246327ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Кой може да предвиди бъдещето? Радвай се на вниманието, може и да му е свършил разгонения период и да е узрял за сериозна връзка, а поводи за съмнения в живота винаги има и за всичко. Ако е принципен, не се съмнявай, навремето не пропусках, но откакто съм женен не правя компромиси със семейството.

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 58df924b30
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   И твоята история е като моята, приятелят ми е също като твоя...Без излишни обяснения ще ти кажа, че когато мъжете държат истински на една жена се променят.Възможно е разбира се, всеки подлежи на трансформация под една или друга форма.
С възрастта хората улягат и предишните забавления и свалки остават на заден план, всеки започва да иска нещо истинско и траино.Не се съмнявай в него:)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: bc2ea83f97
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Има една хубава приказка: "Вълкът козината си мени, но нрава не" .Иска ми се да не важи за теб,но...ВНИМАВАЙ!

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: c3bb8f43d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Mного си объркана личи доста от писмото ти. Според мен Да хората се променят,малко или много този мъж е порастнал, писнало му е да се държи като сваляч и си е променил мисленето спрямо жените. Така го мисля аз, а ти трябва да се отпуснеш малко и да се радваш на хубавите ви мигове заедно,защото именно в началото на връзката моментите са най- истински и не бива да ги пропускаш Изживявай докрай всеки миг Не се съмнявай, не е задължително след като преди си била лъгана и сега да е така.Естествено като усети, че си му в ''кърпа вързана'' може да не те обсипва с цветя и рози всеки ден, но пак ще те обича Ти сама ще прецениш, спрямо държанието му.Важното е доверието, защото прекалените съмнения не ти позволяват да обичаш така както ти се иска. Любовта е най хубавото нещо на този свят и когато някой ти я показва и ти го казва, остава само от теб да бъдеш щастлива Защото когато човек,обича се променя!!! Бъди щастлива Успех!

 
  ...


...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 992651f95c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   "Вълкът козината си мени, но нрава не!"

Може би сега наистина е влюбен в теб, но до кога?!
Както ти каза сте заедно съвсем от скоро. Не се лъжи лесно, винаги трябва да си имаш едно на ум за неговото "минало". Може утре да му омръзнеш, всичко това да е моменто и после да си биеш главата. Не знам.., помисли реално, ако трябва поговори с него за това, ако мислиш за нещо сериозно за напред :)
Хайде мила със здраве :)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 0fd3840e1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Дали хората се променят? Не може да се отговори на този въпрос еднозначно. Моята гледна точка е следната: отпусни се, изживей си я тази любов! Разбирам, че имаш потребност и емоционална нужда да се чувстваш сигурна във връзката. Но в живота нищо не е гарантирано! Любовта е в състояние да променя хората! Когато срещнеш точния човек се стараеш много, без това да ти коства усилие! Зная, че се люшкаш между надеждата и отчаянието. От едната крайност-"Абе нищо няма да излезе", до другата крайност-"Той е!". Когато алармите в главата ти завият "Откажи се!", едно гласче нашепва "Опитай!" Най-малкото, което може да спечелиш е приятната емоция и добре прекараното време заедно! Успех! Ели

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: c75ac7957f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Поведението му пред старите свалки ме кара да си мисля,че се опитва само да се убеди,че е така.Това говори,че наистина се опитва да ти бъде верен.Неизвестната величина в случая е това доколко му е в природата живота на плейбой.Има хора,които каквото и да правят не могат да избягат от този начин на живот.Ако твоя е от тях,няма да ти бъде верен цял живот.Но няма как да знаем това сега.Засега май не ти остава нищо друго освен да продължиш с връзката ви,пък каквото стане.

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 26ba068f8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ха-... Твоята история ме накара да се сетя за един небезизвестен български плейбой, китарист, няма да кажа името му от уважение към сайта, на когото бях чела интервю преди няколко години. Казваше, че е намерил своя пристан в лицето на любимата си ' да я наречем Мири'', неговата Жена (след вече един преживян развод). Почувствал Любовта и т.н....Казах си- ей,... значи и плейбоите стават хора, само да срещнат Единствената!

И скоро в един женски седмичник пак интервю със същия господин-поувехнал, позастарял, ама със същия мерак... Сега с новото поредно гадже, този път 20 или 30 години по-млада... Направо фрапиращо... Отново влюбен и пак в ''Единствената''. Бил честен с предната и я напуснал без да я лъже...заради новата тръпка.

Нали разбра какво искам да ти кажа? Няма променил се женкар, да знаеш.
Бягай надалеч от този тип.Никога няма да знаеш от чие легло е станал преди да дойде при теб, и това легло никога няма да е едно и също..Направо напаст!Бъди разумна. Не се учудвам, че си страдала в любовта- виждайки преценката ти на мъжете, ми звучиш незряло. Аз на твое място не бих си задавала тези въпроси- човекът ми е ясен и без да го познавам. Сама си си виновна за любовните разочарования- не умееш да преценяваш правилно мъжете.Кой ти е виновен?
Същите типове са и около нас, нали, ама не им се връзваме. Помисли сериозно над това.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: 48e7929b8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Кучка в каручка влязла а упашката и виси.

 
  ...

...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: c4ec4b2799
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Разбира се, че се променят хората! Това е естествен процес, който съпътства всеки един от нас! През определени периоди от живота всеки преминава в по - горно ниво на своето емоционално развитие! Това неимоверно е свързано с това, с какви хора общуваме и как възпримаме света в тяхната компания! С особена сила важи поговорката, че с каквито хора се съберем такива ставаме! Човекът е същество, което следва модели на поведение, които му харесват и го правят щастлив! Твоят човек е намерил твоята компания, твоята душа и очевидно от написаното от теб му е приятно с теб, след като желае да покаже любовта си на целия свят! Бъди щастлива и вярвай само в хубава промяна! Няма нищо по - хубаво от желана и красива промяна във всичко и във всеки! Застоят не ражда прогрес! Любовта е истинска щом стане още по - истинска! Силата на вярата в любовта! Освободи сърцето си и го напълни с цялата обич и любов, на която си способна! А ти си способна щом искаш да знаеш дали наистина това е любов! Любов е - силно го вярвай и ще я почувстваш с цялата си същност! Желая ти много щастие! :)))

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: baed61ca22
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   "Всичко тече, всичко се променя и нищо не остава същото." - Хераклит от Ефес, VI в. пр. Хр.

Борония

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 дни
hash: ad898d60e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Съгласна съм, че всичко тече и всичко се променя, но с хората много рядко се случва така. Все пак- женкарят си остава женкар, егоистът - егоист, непорастналият- непорастнал. Може би е нужно много време, но дали си струва нервите? ....

 
  ...
преди: 13 години, 9 дни
hash: 6cc6c296e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Човек за човек се променя!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker