Заслужава ли си? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Заслужава ли си?
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 1652 пъти
Здравейте!
С приятелката ми сме заедно от 2 години. Тя е леко пухкава, не много социална, но като я опознаеш е прекрасен човек.Като цяло сексът е съвсем обикновен, аз и бях първи. Всичките ми приятели постоянно ме питат защо съм с нея при положение, че мога да имам почти всяко момиче, което поискам. И така, една вечер бях на рожден ден на един приятел, тя не пожела да дойде с мен и аз отидох сам. И от там започна всичко. Запознах се с едно момиче, красива е, с доста перверзно излъчване, пълна противоположност на приятелката ми. Не можах да се сдържа и отидох при нея, заговорих я и от дума на дума се озовахме в един хотел. Правихме секс, всъщност най-страхотният секс в живота ми- орален , вагинален, анален , с една дума навсякъде. Видяхме се 2 дни след като го бяхме направили и пак го направихме. Ще кажете ,че съм съм страшен боклук и тн , но хубавият секс ми липсва. Обичам приятелката си, но тя е много затворен човек, вместо да излезнем предпочита да седим вкъщи и да гледаме филм, вместо секс да се гушкаме...нямам нищо против тези неща , но имам нужда и от други. До колкото разбрах тази мацка не иска да се обвързва ... та въпросът ми е заслужава ли си да се разделя с приятелката си заради секса и как да и кажа, че съм и изневерил?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: cd9e0229bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не казвай, че си изневерявал, особено като смяташ, че лошият секс с приятелката ти е причината. Какво ще постигнеш, освен да я нараниш излишно?
Ако искаш да останеш с приятелката си обаче ще трябва да спеш да се виждаш с другата и да се опиташ да промениш сексуалния си живот с приятелката си, така че да си удоволетворен.
Имай обаче предвид, че ако не се получи, ти не виждам как цял живот ще правиш компромис цял живот и да имаш бъдеще с тази жена.
Приеми, че е нормално да късаме, ако не сме щастливи, но е неуважение да лъжем!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 761ec9e4d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Честност, мой човек. За какво да продължаваш връзката си, ако ще си траеш за изневярата? Не е мъжествено такова поведение.

Ти така или иначе си я наранил вече (само дето тя още не знае). Рано или късно нещата ще се скапят още повече, понеже ти самия търсиш по-разнообразен интимен живот, а тя е от духовните и повече държи на чувствата (не на половите отношения).

И без това рано или късно ще стане; по-добре сега й кажи, обясни й причините и решавайте какво ще правите. При всички положения, не е никак мъжко да си траеш и да нямаш смелост да си признаеш когато си в нарушение.

М

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 017b49fe05
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Прецакал си се. Спал си с жена, която на първа среща ти е пуснала навсякъде? Разбира се че секса ще е страхотен, защото е опитна. Имал съм поне една дузина подобни жени в "кариерата" си. С такава жена ще си изкараш добре, ще правиш секс, ще ти е интересно, но ако се обвържеш сериозно ще започнеш да си задаваш колко ли мъже е оправила за да придобие тази "квалификация", колко ли време ще мине, преди да поиска да си разтвори краката някъде и не на последно място ще се питаш колко ли от преминаващите около теб, в дискотеката, в кафето, даже на почивка са я минали. Няма достойнство в такива жени.
Вероятно си неопитен, заради което си ентусиазиран, но това щети изиграе лоша шега.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 60e0c23b8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Признай и!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: d4ada3bd55
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Да-заслужава си да се разделиш с приятелката си за да не и губиш времето!!! Аз съм дебела жена и за разлика от повечето жени с наднормени колограми не позволявам подобно долно отношение-като имате проблеми с външния вид и социалния статус на жената до вас си ходете при курветата-това е-прав път. Какво си мислиш-че си единствения и тя няма да си намери друг ли? !?

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 9e9b51a51e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Човече луда работа...
В никакъв случай не и казвай, че си и изневерил, ще я съсипеш. Ако си го решил просто се разделете и толкова пък след време, ако размислиш и тя се промени може пак да се съберете. Просто и кажи какво мислиш и какво очакваш от човека до себе си и ако тя прецени, че иска да е с теб и може да се промени ок, ако не пътя и кой от къде е, но и дай шанс, всеки заслужава поне един шанс. Не искам да ти давам акъл, но бях в подобна ситуация няколко години, но момичето си беше просто различно (рядко различно в смисъл много земна, морална, принципна и красива, но в моя случай беше не слаба ами направо кльощава), та на мен също ми беше до някъде не скучно ами по-скоро странно, защото аз съм си много социален и дори див и импулсивен на моменти. Та аз в един момент просто не издържаш и и казах всичко или почти всичко, което мислих за нея и и дадох още около година да се промени, но нищо и накрая просто трябваше да взема най-трудното решение и до ден днешен я мисля и съжалявам за всичко, което и причиних, но просто не издържах. А трябва да вметна, че накрая тя наистина започна да се променя, но аз вече бях взел решението и просто не искам да си спомням беше много трудно и за двама ни. Така, че ти си прецени, но в един момент просто няма да издържиш и ще изригнеш. Съветвам те да говорите и да си дадете време и шанс пък то ще се разбере.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 20209b60ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не искам да си представям колко е гадно да ти изневерят, но ако бях на мястото на приятелката ти със сигурност бих искала да знам истината.
Ще я нараниш много така е, но е по-добре да и признаеш.
Представи си следното тя да разбере от някъде... ще е отвратително и ще бъде много много наранена, защото не стига че си и изневерил ами си я излъгал.
Мисля, че ще ти помогне да се поставиш ТИ на нейното място и ако тя ти беше изневерила дали ти би искал да знаеш? Помисли над това, ако ти би искал тя да скрие от теб тогава скрий го и ти -ти решаваш.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: efcc46249f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Аз също мисля като 1 и 2.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 38aab1fc3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Не мога да разбера защо обиждате момичето, с което е изневерил, била лесна, курва и тн... Тя е необвързано момиче, свободно, тоест нищо не и пречи да се забавлява!!! Не знам защо такива жени са винаги изкарвани виновни и тн. Раздели се с момичето, с което си и се кефи на живота. След години това те очаква гледане на филми и гушкане. Сега ти е времето за страхотен секс и за куп други забавления.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker