Мисля, че започвам да се влюбвам в жената на брат си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мисля, че започвам да се влюбвам в жената на брат си
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 2449 пъти
Здравейте. Брат ми е по-голям от мен с 4 години. И двамата изглеждаме добре, той е по-спокоен и уравновесен, аз съм по див ха-ха. Жена му е с 6 години по-малка от него, тоест с 2 години по-малка от мен. Тя е доста дива, някак си необуздана ха-ха, обича да се забавлява горе долу пълна противоположност на него. Забравих да добавя, че е много красива. С нея започнахме да ходим заедно да фитнес и доста се сближихме, говорим си за какво ли не, смеем се, като цяло си прекарваме страхотно. Ходим да тичаме през ден на Витоша, прекарваме доста време заедно. Преди 6 дни дни трябваше да пътувам до Бургас за една бизнес среща и тя дойде с мен( брат ми е командировка), разбира се той знаеше. Пристигнахме в Бургас, отидохме в един хотел да се изкъпем и оправим и се разбрахме след 1 час да се чакаме на рецепцията. Чаках я там, тя дойде с къса рокля с един ръкав, високи обувки с една дума беше страхотна. Отидохме на ресторант вечеряхме, говорихме си и в колата на път към хотела я целунах, не можах да се сдържа, тя ми отвърна. След целувката стана неловко и реших, че трябва да и призная за чувствата си, казах и всичко. Тя каза, че не може да причини подобно нещо на брат ми и аз и казах да забрави това, което се е случило и да се държим все едно нищо не е станало. Стигнахме хотела, аз отидох в моята, тя в своята стая. Пуснах телевизора и легнах на леглото доста разстроен от случилото се, не спирах да мисля колко ужасно съм постъпил спрямо брат си и за това колко съм влюбен в тази жена. Часът беше към 00:00 и тя почука на врата ми, отворих, беше само по халат, целуна ме, легнахме на леглото и не спирахме да се целуваме в продължение сигурна на 30 минути, след това сме заспали. На другия ден си свърших работата, за която бях дошъл, отидох да я взема от хотела.
По пътя към София си говорихме за какво ли не, но не и за случилото се между нас. Разменихме се тя да шофира и не след дълго отби колата, разкопча панталона ми и ми направи свирка и след това се сещате какво последва... Беше страхотно наистина. Но се ги има угризенията, не мога да погледна брат си в очите и в същото време не мога да спра да мисля за нея. Какво ли не ми минава през главата, искам да избягам с нея, сигурен съм, че и тя го иска. Доста добре съм финансово и мога да си позволя да отидем навсякъде, но това означава никога вече да не мога да погледна семейството и най-вече брат си. Моля дайте ми съвет как да постъпя. Какво според вас е най-правилно

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: 1e9716476f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здрасти,
изтрих няколкото реда с обиди, които бях написал, преди да пусна коментара за одобряване.
За мен това е много долна постъпка, човеко, защото си прецакал собствения си брат. Тя е жена, а както е казал един известен французин, владял половината свят - всички са такива. Но с брат ти / както явно отдавна си забравил / имате кръвна връзка. Което значи, че не трябва да си правите такива мръсни номера един на друг. Аз ако бях на мястото на брат ти определено щях да искам да зная дали жена ми ми е вярна. И според мен определено трябва да му кажеш какво е станало, защото днес тая жена само изневерява с теб /което не е малко/, но утре може да му забие такъв нож в гърба, че свят да ти се завие.
Успех
XII

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: c6cf0d5c11
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Звучи ми като от някакъв филм, хаха. От една срана постъпваш ужасно, спрямо брат ти, все пак сте роднини и то най-близки. От друга обаче, поради постъпката на съпругата му се чудя дали не го освобождаваш.. каквото и да е, най-вероятно заслужава нещо по-добро от тази жена, която не стига, че е невярна, ами че и с брат му.. Така че да оставите нещата както са т.е. тя с него и с това между вас не ми се струва правилно. Да избягате пък е твърде крайно, а и се замисли - заслужава ли си за тази жена? ще срещнеш още много, а и да предадеш брат си за съпругата му... ох честно да ти кажа единственият вариант, който ми се струва приемлив е по някакв начин това момиче, което очевидно причинява всичко, да иизчезне от уравнението.. особено за теб. Казваш, че си добре финансово и можеш да си позволиш да избягате. А защо не заминеш сам? има много смисъл. Отиваш другате (друга държава, предполагам), започваш нов живот, забравяш я, запазваш отношенията с брат си.. предлага много нови възможности. Знаеш по-добре от мен как стоят нещата, но мисля, че съм права, хаха :Д ще следя темата и накрая да кажеш какво си решил :)
Ж

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 4b7f080610
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Много порно гледаш, успокой се малко.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 2c1e527230
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Але-лий-й-й... тази е е'ати коврата!!! А ти трябва да погледнеш, когато брат ти изчезва за по-дълго време, не зачезва ли и жена ти по същото време???
Абе ръчкай там додето мърда, и без това децата ще са си ваши там - кой братовчед, кой брат, на кого му пука..

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 7f312c2be8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Добре че съм единствено дете.

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: e13145a451
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   нНЯМА ли други жени бе човек,просто намираш друга...нищо хубаво няма да излезе,не се занимавай...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: adc672074a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Няма по-голямо предателство от това, което си направил. А тази е голяма мръсница и курветина и не си заслужава!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 83f52c1003
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Фантазия.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 26aed97773
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ако това наистина е истина... брат- много си зле!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 6d653fe3a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Абе бягай бе... Ти за канарчета ни взе.

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 26b37a5f77
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Фейк отвсякъде! Целували се 30 минути и заспали...айде бе :D После тя докато карала отбила и посвирила, щото снощи и се доспало разбий'ш ли нали :D

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 8d1db6e591
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Значи тя женена за брат ти, и се натиска на теб. Ти приемаш.
Тя парцал. Ти боклук. Това е. Вземайте се и оставете човека да намери истинска жена.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 309d3739e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   До №10 : Някои хора в този сайт явно не схващат, че нещата, които други споделят тук, не се случват за голямо съжаление само в книжките и филмите...
До автора: Прекратявай тази история, защото тя е на база секс. Но ако въпросната мацка изпее на брат ти, което е съвсем възможно в някакъв момент, не знам как ще се оправяш. Жените са по-гадния пол и номерата дето ги прилагат на баламурниците, не ги и сънувате даже.

ж 46

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 95f78d0f95
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Здравей, моят съвет е първо да се разберете с момичето, дали ти си любовта на живота й, или просто влюбване.
Ако сте на мнение, че нямате бъдеще - забравете цялата история, все едно не е станала. Ако брат ти разбере, това ще съсипе завинаги отношенията между вас. Затова - отричайте до последно, по добре е и за тримата. Нека е една неизживяна фантазия и за двама ви.
Има два варианта - или му казваш сега, или се грижиш никога, при никакви обстоятелства да не разбира. (второто е доста трудно). Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: f4bede70df
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Проблема ти е бил, че си млад, не си имал явно дългогодишна приятелка, и хормона ти е на макс. И кажи речи ти се еве с всичко женско което мърда около теб. И аз бях така, представях си го със всички лели, братовчедки и т. н. но с разликата, че никога не съм го показвал и си е било само фантазия. Тази мацка щом ти е пуснала явно брат ти не я задоволява на макс, но това не те оправдава. Трябвало е да си намериш друга жена с която да си задоволиш нагона, сега всичко си прецакал. Тя щом ти е пуснала на теб значи за напред ще му изневерява нон-стоп с други мъже. Най-добрия вариант за теб е да се разведат след време и това да си остане тайна между вас и следващия път си намери друга, а не тая на брат ти. А ако пък не се разведат не знам как ще живеете занапред в това семейство. Вие двамата ще си знаете че сте се чукали и ако имате поне малко съвест и двамата ще се чувствате като боклуци заради постъпката ви.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 478d9a4c20
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   По принцип, живота си е едно голямо е-ане, ако ти не е-еш, тебе ще е еб-т, но т си тръгнал направо през царевицата. Успокой топката и се спирай докато още никой не е пострадал. То бива, бива ама ти си се хванал с жената на брат си. Малко съвест и срам нямаш ли? Я гледай колко много самотни жени има, ощастливи някоя от тях.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker