Имам няколко въпроса - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Имам няколко въпроса
преди: 14 години, 2 месеца, прочетена 3430 пъти
Здравейте, искам да разкажа нещо набързо, без да изпадам в много подробности.

С приятеля ми сме заедно от половин година, нещата вървят долу-горе добре, има и проблеми, има и хубави моменти.То не може нито без едното, нито без другото.
Той непрекъснато ми повтаря колко много ме обича, как иска да създадем семейство след време, да имаме деца. Като го слуша човек ще си помисли, че е супер сериозен, честен....

В мен винаги е имало една частица съмнение, основана на репутацията, която си е изградил (на лъжлив женкар, ужасяваща комбинация).. На бързо ще спомена, че не издържах на съмнението и се поразрових малко в личното му пространство в интернет (тъй като всичко останало е пред очите ми).

Натъкнах се на интересни неща, най-вече в скаип.И от тук идват въпросите ми към вас, просто искам да ми дадете някакъв съвет, било то на базата на личен опит, или просто лично мнение.

Пишеше си с някакви момичета, искаше им телефоните....А иначе си казваше, че е обвързан.
Не му казах, че съм ровила, но му го намекнах. Подпитах го деликатно дали като цяло си пише с някого, той каза-не, само уж с мен и 1-2 колеги от работа.... Съвсем искрено и открито му казах, че ако лъже ще разбера и ако някога по някакъв повод направи грешна стъпка и ме излъже- ще изгори. Каза, че няма да го направи и никога не е.

Та въпроса ми е: Нормално ли е да го прави и до каква степен това може да е проблем. Редно ли е когато уж обичаш някого и му говориш за сватби и някакви бебета, да се занимаваш с такива глупости в интернет и до каква степен това е безобидно, и ако сега не е опасно може ли да стане при положение, че си има потенциална съпруга (в кръга на майтапа)?
Благодаря за отделеното внимание!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 2 месеца
hash: 9fc1357f49
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Поредният недораслек за семеен живот, не е за доверие, а и щом толкова лесно го разкриваш значи не е особено умен.

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 73c1613adf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами, нормално е , особено когато мъжът е помияр и кръшкач. Ти да не без мозък, че не можеш да вържеш две и две. Той те лъже директно в очите - а щом започне с лъжите, така ще си остане. Мисли, смятай, пресмятай и решавай дали искаш да останеш в ролята не само на потенциална съпруга, но и на тъпата съпруга, която я правят на плюнка.

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 132a0f6e56
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Това не е безобидно! Много мъже си търсят начини да се развличат и забавляват в неангажиращи контакти, като същевременно си признават, че са обвързани! Не искам да съм адвокат на трети лица, но това за мен НЕ Е РЕДНО! Или си с някой на 100% или не. Не ти трябва живот "на тръни". Постоянно ще се терзаеш-телефони, скайпове, чат, срещи... Гложди те съмнение, няма как да му вярваш безрезервно... Знай едно-не му позволявай да те разиграва и унизява...Има мъже, които изричат "Обичам те", което звучи като "Хайде на кафе|"! Упех! Ели

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: a44ebe17a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Така и не ви разбрах тези от твоя вид.Вместо да си намерите някой честен и уважаваш жените мъж вие се хващате с най-долното същество,което съществува на планетата Земя - някой лъжлив женкар или някой,който бие жена си например.После ни питате за съвет.Съветът ми няма да ти хареса,но той е следния - ако искаш сигурност,смени гаджето.Ако не искаш да смениш гдажето си,тогава трепери над него и се чуди дали не ти слага рога.Вторият вариант ще продължи или докато остареете или докато връзката ви приключи - той ще те зареже или ти ще го "хванеш в действие".

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 46c5164845
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Абе ти не се ли усещаш, че се имаш за много велика. Абе на теб май някой трябва да ти смачка самочувствието. Май не си си намерила майстора още. Но ще си го намериш, не се притеснявай. "Съвсем искрено и открито му казах, че ако лъже ще разбера и ако някога по някакъв повод направи грешна стъпка и ме излъже- ще изгори". Кво значи това бе, ще изгори. Много си велика нема що. Заслужаваш да ти го начука някой ама така зверски, че да ти дойде акъла и да се усетиш малко, че всички сме хора.

 
  ...


...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 219f579d91
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Aми сори ама... първо интернет... само телефончета а у ... после само кафенца.... накрая ама то само един път се случи.... :) Щом те лъже за дребни неща... ясна е работата.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 6380165b91
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Миличка...той реално може да ти изневери. Предполагам, или по-скоро ми се иска да повярвам, че поддържа просто мъжкото си его, но... съмнявам се. Рано или късно ще ти изневери. Той не се задоволява явно с това което има..Поговори открито с него!

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 54f92f27e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не е редно да се закача с тази или онази. Иначе повечето го възприемат като нормално. Между другото бивш женкар няма...

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: c9f6c2ce41
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Естествено, че е нормално да си пише с хора, НО не е нормално да си пише с тях по този начин и да иска телефони... Това е неуважение към теб. Бившият ми приятел беше такъм. Налучках му паролата за скайп, и всички профили в интернет и какво да видя... Пише им колко са сладки, как искал да ги пипне и ги канеше при него... Побеснях и се скарах с него, дори след това ме нарани и каза, че не ме обича, след време тези писаници се повториха и потретиха.... , но аз останах с него... Накрая започнах да си пиша с други момчета и той изревнува и уж спря, каза ми за първи път, че ме обича, походихме още малко и когато се уверих че е много хлътнал му извъртях много готин номер, чак дойде до селото ми пеша и ревеше пред вратата ми, но на мен не ми пукаше, защото и на него не му пукаше когато той ме нараняваше...

Та миличка, по въпроса ти... Не, не мисля, че е нормално да прави така. Ти ще прецениш дали ще си с него, но такива мъже не се променят, и да се промени, няма да е с теб... защото вече го е правил и ще го прави пак.

Надявам се да се избавиш от ситуацията колкото се може по - безболезнено и да знаеш, че вина ги има добри мъже, не всимки са еднакви, повярвай ми... ма много прекрасни млади момчета, които търсят свястно момиче като тебе!
УСПЕХ !!!
Емануела 21г.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: f68f64ec46
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Излъгал те е и пак ще го прави. Лъже те, защото знае, че няма да приемеш поведението му. Не го приемай.

 
  ...

...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 851efac01b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   И на края ще ти каже: "Скъпа, не е това което изглежда" ;)

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 870fe373f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   За голямо съжаление тези които ти пишат, че той ще си остане кръшкач, са прави. Вярно е, че скайпа и разните сайтове са за контакти, но важното е какви са и до какво водят. След телефоните и камерките следва и другото, не се съмнявай. А след като веднъж вече си му намекнала, че подозираш нещо, просто ще стане по-внимателен и изобретателен. Пиши отново, когато го хванеш, че си е сменил паролите. Вярвам, че ще е скоро.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 30dead1e1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Имам подобен случеи :
Приятелката ми постоянно ми повтаря че ме обича , но но в някои саитове забелязох че си пише с разни хора че ги Обича няма проблем да го пише на своите приятелки но Тя го пише и на други момчета които неги познавам притеснявам се да неме зареже заради някои др . Затова постоянно им повтарям че я обичам и им правя комплименнти малко сам ревнив и затова го правя . Веднаж попита кои ме обича аз веднага отговорих че я обичам но по късно видях че и др хора са го написали .

ОСобенно едно момче им написа че я харесва . А тя написа "сериозно ли (с сарца и селувки)" незнам дали това е опасно за мен . После видях че е написала още "ОБИЧКАМ ТЕ" За това мн се претисних но неми достигна смелост да я попитам затова започнах да и испращам подараци и др неща . После му каза че е "мн сладък и неможе да няма приятелка"

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 75c170864b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ,НЕ Е ЗА ТЕБЕ ТОЗИ ЧОВЕК !!!
СТИГА С ТАЗИ ВАША "ЛЮБОВ" ,НАРЕЧЕНА "НАИВНОСТ"
НЕ СИ ГУБИ ВРЕМЕТО .

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker