Приятелката ми ме зараза защото бях гъз! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятелката ми ме зараза защото бях гъз!
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 2241 пъти
Здравейте, за първи и последен път пиша в такъв сайт. Досега никога не съм имал проблеми с момичетата и са ме зарязвали
И аз съм зарязвал но никога не съм се чувствал така. От известно време усещах че не е същото с приятелката ми вече не изпитвах същото но нямаше как да я оставя... за нея аз бях всичко тя не си представяше живота без мен и всеки път като се карахме беше на прага да си посегне на здравето а аз нямаше как да го допусна и бях с нея половин година без да изпитвам нищо. Не я търсех обаче не и обръщах внимание тя страдаше още повече но нямаше какво друго да направя. Накрая тя скъса с мен и не знам защо но сега не мога да погледна друго момиче... изобщо само тя ми е в главата искам си само нея а тя вече ме забрави. Какво да правя?



Извинявам се за правописните и пунктуационни грешки.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: 3787578f39
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Повярвай, не я искаш, а просто се чувстваш виновен или я съжаляваш по някакъв начин. Ако се съберете, не след дълго същата история ще се повтори. Щом има причина да сте истинали един към друг, значи нямате бъдеще. Тази причина пак ще излезе на яве рано или късно. Не и го причинявай отново, а и на себе си.

Цялата работа е, че трябва да се отърсиш от вината и угризенията, че си бил с нея без чувства. Може би чувстваш нещата така, все едно си я предал, използвал си я, може би ти е жал за нея, че е била нещастна с теб последните месеци и сега искаш да и се реваншираш един вид. А може би и изпитваш носталгия към първите месеци, когато сте били щастливи и сега съжаляваш, че времето не може да се върне. От всичко по малко, нали?

Няма смисъл да се косиш - просто разбери, че не си направил нищо лошо, че тя вече си има друг живот и че всичко е в миналото. Но миналото е за добро, защото тази връзка е дала нещо и на двама ви, научила ви е на нещо. Тази връзка си е изпълнила ролята за вас, сега е време и двамата да продължите напред.

Имали сте хубави моменти все пак и е било по-добре да сте имали връзка и да сте се разделили, отколкото изобщо да не се бяхте срещали.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 98d06e7522
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Погледи към друго момиче, има ги много :). Успех

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: e216941dbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Бил си гъз и тя те е зарязала? Не мога да повярвам! Аз никога не съм бил гъз пък са ме зарязвали а последно време няма коя и едно кафе да се съгласи да изпием. Просто не мога да повярвам, че гъз може да бъде зарязан. Според мен лъжеш!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 8dd99ecb12
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   N1 го е казал много правилно, но според мен не те е забравила и ако и обясниш всичко и и се извиниш подобаващо пак може да сте заедно.
А ти искаш ли го истински?

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 3b589d4e44
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Тя те е харесвала, отдала ти се е.... а ти си я сметнал за непривлекателна (лесната плячка срам за "ловеца").
Знаейки че те обожава, си седял с нея цяла година без да й отдадеш полагащата се обич и искреност и накрая когато тя е помъдряла и е видяла какъв паразит си, неочаквано за теб, тя те феретясала (и браво на нея за което).

Сега, с накърнено "достойнство" че не си я отрязал ти (и че тя вече не е твоя и не е лесна), почва обсебването "аджеба, как да си я върна". Виж колко е просто... кой каквото прави, на себе си го прави. Сърбай си попарата и почвай да страдаш сега да видиш на нея какво й е било.

Мъже като тебе правят добрите момичета да стават лоши. Безотговорното отношение като твоето носи лоша слава на мъжете като цяло (и виждам защо). Да си мъж означава да не те е страх да кажеш истината... ако й беше казал че не я обичаш (и ако я беше оставил навреме), щеше да й спестиш сумати страдания. А сега тя ще направи същия номер на някой добър момък и после се продължава веригата от драми с кой знае колко хора още.

Жени, да знаете - не всички правят тези изпълнения. Ама процентите май са в полза на такива като този юнак тука.

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: ef3f206fed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Коментaр Н1 - 6
Нищо повече не могa дa кaжa.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 06a462799e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Трябва да се научиш да живееш в настоящето. Каквото направиш тук и сега това ще бъде за напред. А явно ти подразнила егото и сега те е яд, защото ако ти я беше зарязал щеше да бъде по-различно...

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 0acb8adc6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Седи си сам пич... По-доблре така, отколкото да я нараняваш, а пък и ти да се преструваш че я обичаш и да си играете на, , любов"... Имал съм подобен сценарий с една жена, която много ме харесваше, дори ми се обясни в любов... Още отначало ми беше ясно, че не сме един за друг... Привличаше ме за секс-да, а също и това, че не беше меркантилна, злобна или златотърсачка... Но... веднага още що запомчнахвме да издлизаме, започна приказки от рода, , Ти ако си мъжа на живота ми, како си мисля, че си"... Уплаших се... Одръпнах се... тя беше наранена... Четири месеца след това отново и предложих да излизаме и да сме заедно.. Да си призная беше период, в който бях сам... Ами просто СЕ УБЕДИХ, ЧЕ НЕ СМЕ ЕДИН ЗА ДРУГ....
Нито обноските й, нито начинат и на обличане, нито реакциите й ми харесваха... Понякога на най-неподходящото място изтърсвяше някакъв цинизъм / а сме в съкп ресторант и около нас леше пълно с интелигентни и заможни хора-доктори /... последните ни срещу тя предусещаше, какво ще стане и се измичваше... Последният месец от, , връзката" ни дори не исках да правя секс с нея...
Няма смисъл да залъгвам жената... Нищо няма да се получи, а същевременно ТЯ беше искрена и желаеща емоционално привързване... Но аз към нея нищо не изпитах...
така че пич, че си се държал грубо, преди да се разделите-безспорно държал си се... но няма смисъл дае бъдеш с жена или с мъж от съжаление... Без да изпитваш любов, без дя я желаеш, без да копнееш за нея -просто няма смисъл... това не е обич... Това е връзка от съжаление и от време на време ебане---Нй губи времето, а също и своето...
И още нещо ОТ ПОЗИЦИЯТА НА ИЗДОСТАВЯН И ИЗОСТАВЯЩ МЪЖ ТИ ПИША:

НОРМАЛНО Е ДА ТЕ ЗАБРАВИ!!! НЕ СИ ЕДИНСТВЕН... ТАЗИ ЖЕНА ИМ ЧУВСТВА ИМА САМОУВАЖЕНИЕ... Усетила е че нямаш нищо къвм нея, усетила е че се унижава, като само тя те търси.. накарал си я да се почувства нежелана натрапница.. Нормално е да реагира по този начин... Остави я, както и №1 ти пише да си търси късмета с друг мъж, който ще я обикне и ще я желае... Това вашето накрая си е било изкуствена работа / поне от твоя страна /...
Остави носталги'ното настроение... Съдейки по това, което си написал, макар и уж да съжаляваш, просто няма за какво го правиш.... Това твоето не е любов...

Поздрави от един мж на 30...

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 3568041403
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Аз също зарязах приятеля си, защото въпреки че го обичаш, а той ми повтаряше, че ме обича също- не го показваше и се държеше като гъз. Сега на мен вече ми е безразличен, а той страда. Сам си си виновен!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 183b72f65e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Просто ти е кофти, че си отхвърлен и за момента няма ново момиче на хоризонта. Оглеждай се.... като видиш, че има и други жени, ще я забравиш. И то мнооого бързо.

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 7d35e320c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ще те забрави, ако продължиш да пилееш времето си, чудейки се какво да правиш. Потърси я и поговорете. Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: bc40488d89
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Тази история ми е позната до болка... В един момент момчето се усеща, че не е "изживяло" някакъв период от живота си... и наистина започва да се държи като... задник, с извинение :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: f3f21c460d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   5, аз съм 1. Наистина може и теорията ти да е вярна, но има и нещо друго, което бих искал да добавя като допълнение, без да изключвам твоята теория. Ако е така, все пак това говори, че между тях е нямало истинска любов. Според мен ако имаше такава в истинския смисъл на думата, този инстинкт нямаше да се включи, а щеше да се включи второсигналната система. Щом не се е включила, значи не са един за друг и ще е грешка да се съберат отново.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 75deec690f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Научи си урока и си го спомняй всеки път : трябва да загубиш нещо - за да го оцениш! Какво да правиш ли : ако се самоубеждаваш , че си мъж - намери начин поне веднъж да й го кажеш мъжката :"Съжалявам , за това , което ти причиних, извинявам се , че се държах като тъпак и уважавам избора ти да продължиш напред , търсейки достойния за теб човек!"

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 5af0036e5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Хаха... ами да беше мислил по-рано.... но не вярвам, че наистина я обичаш...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker