Убийствена ревност - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Убийствена ревност
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 2277 пъти
Здравейте. Момиче на 18 г. съм и отскоро си имам приятел. За съжаление той живее в чужбина, но все пак се виждаме, защото учи тук в университет. Непрестанно съм или пред компютъра или на телефона, очаквайки да си дойде пак.
Проблемът е, че най-добрият ми приятел е приятел, а не приятелка.. Аз обичам да излизам с него, защото единствено той не ме съди за нищо и като цяло се разбираме добре. Не излизаме всеки ден, но когато това стане е голям проблем..
Приятелят ми не е съгласен да излизам сама с момчета. Когато му казах, че става въпрос за най-добрия ми приятел, към който нямам повече от приятелски чувства, той се обиди, защото съм го нарекла "най-добър приятел". Уверих го, че никога не бих му изневерила, още повече пък с приятел и той каза, че не се съмнявал в мен. Но това, че съм го "защитавала" (когато той ми говореше колко го мрази и как ще го счупи от бой) много го наранило.
Попитах го къде е проблема точно тогава и той каза, че просто не му харесвало, без да ми дава никакво логично обяснение.
Моля ви кажете:
Основателно ли е да се държи по този начин?
Как да се справя с тази негова ревност без да губя приятелите си?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: e86392abad
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Турчин/арабин?
Нямаш бъдеще с него!!!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: d87d4f0f7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Приятелят ти не е нито първият, нито последният който би реагирал по такъв начин. Близкото приятелство с човек от другия пол много често предизвиква ревност и не може да бъде разбрано от раз от нашите половинки. Особено в началото на връзката, когато той все още не познава добре нито теб, още по-малко пък твоя най-добър приятел.
Не забравяй също, че разстоянието разпалва още повече чувството на ревност. Тогава човек става особено чувствителен и мнителен и си интерпретира всичко през призмата на неговите страхове и развинтено въображение. Запознай приятеля си с другото момче, излизайте от време на време заедно, за да свикне любимия ти с неговото присъствие, да се увери, че не е застрашен и да го възприеме наистина просто като твой приятел. При всяко положение обаче му дай време, за да свикне.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: a2a17dcbef
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Може би е зодия лъв. Като прочета историята ти - аз съм същият. Много мразя да обиждам някого когото приятелката ми харесва, и да го защитава. Може би просто иска да му покажеш, че той е на първо място. Ако съдя по себе си - трябва просто да му покажеш, че той е на първо място и за теб няма други...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: cb3a599686
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако приятелят ти е мюсолманин, няма какво да говорим, тяхното не е ревност, а религия и възпитание

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 0aa304d24f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не е основателно определено. Но пък от друга страна, ако не те абечяше, нямаше да те обича и това е до известна степен нормално. За мен единственият начин е просто да му вдигнеш скандал, да му поставиш ултиматум - или го напускаш, или ще търпи. Няма да ти се наложи да го напускаш, защото той ще те задържи, дори на цената да потисне ревността си. Поне аз така бих постъпил.

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 94a6dd902d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако приятеля ти е мюсли не се занимавай :). Особено ако започне да ти сваля звезди и да те приканва да отидеш там.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 19b850b81f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Тая ревност :). Аз бях същия като приятеля ти, но по едно време нещо се пречупи в мен и спря да ми пука с кого, къде и т.н. излизат жените с които съм бил. Нещо повече, тогава те почват да ревнуват, че не ги ревнуваш хаха. Тъпа история, но е нормално де, важно, много важно е изобщо да не ти пука. Аз лично не понасям да ме контролират, а и самия аз не контролирам никого. Да излиза с когото ще - много й здраве, по същото време и аз ще излизам с когото си ща и така. Впрочем винаги използвам това като златния си коз за извоюване на свобода, жените винаги се правят на много либерални в началото и на големите мацки - ще излизам с когото си искам им е заучената фраза. Веднага контрираме - и аз тогава и така до края, веднъж извадил крака от примката няма връщане, ще се съобразява и толкоз

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: fc515aa325
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Тука явно и разни резняци се мотаят, като мухи на мърша, да дебнат за жертви, обаче като резултат - само минусчета успяват да цъкнат!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 0f6333c32b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Хора, къде е писала, че става въпрос за мюсли?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: cce8e0ac3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

11.   Най-добрият ми приятел е мъж.Аз като цяло и без това се разбирам по-добре с мъжете.Познаваме се вече 30 години-от детската градина!...всеки сега е в различни посоки и държави,но сме често на скайпа,гледаме се,пишем си,като си дойде в Бг,се виждаме и така.Мъжът ми и през ум не му хрумва да ме ревнува-ако съм искала да съм била с него,отдаавна да сме били заедно.Никога не съм спала с него-той ми е приятел и като брат,който нямам.
Защитавай приятеля си/гаджето ще е ден до пладне/.Приятелите може да ги имаш дълго,и за цял живот-зависи от теб.Не позволявай ревност и дръж на него,най-вече на себе си.
Никога не позволих на гаджетата си,преди да се омъжа,да си пъхат носа във връзката ми с най-добрия ми приятел в този свят.Не съм спала с него-толкоз.Той ми е сродна душа и брат-достатъчно е.Ако ми имат доверие,ще бъдат с мен.Пък и аз винаги съм си била повече домошарка и не си падах по излизания,купони,кръчми-така никой не е имал основание за ревност и наистина мноого рядко са ме ревнували,не са имали повод.Не съм ревнива и аз и общо взето,имаше хармония във връзките ми.Ако в нещо се проваляха,то беше заради безкрайното его и на двамата и гордостта ни-жена съм,ама не се давам на мъж.Уважавай себе си и не позволявай комплексите на гаджето ти да провалят приятелство,което може да е за цял живот.

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: daede527c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Бъди сигурна, че този твой най-добър приятел с удоволствие би се възползвал от твой момент на слабост и би наместил жребеца си в онова топло и влажно място.
Момиче, освен ако най-добрият ти приятел не е хомо или ти не си отчайващо грозна, бъди сигурна, че гледа на тебе и като сексуален обект. Гаджето ти е мъж и добре разбира това и затова ревнува.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker