Писмо - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Писмо
преди: 14 години, 2 месеца, прочетена 18897 пъти
Обичам те! Какво повече ти трябва да знаеш за мен?! Липсваш ми всеки ден! Липсва ми усмивката ти, гласът ти, думите, които ми прошепваше всяка вечер преди да заспим! Липсва ми дъхът ти, лицето ти, целувките, всичко в теб! Искам да си тук, до мен! Да ми казваш, че времето ще спре и този миг ще бъде само за нас!

Прощавам ти, че беше далече от мен! Прости ми и ти, че се опитах да те забравя! Болката беше по-силна от щастието, тя ме накара да си тръгна. А ти не ме спря! Каза ми, че ако обичаш някого, трябва да го пуснеш да си отиде- ако се върне-ще те обича завинаги, ако не- ти ще го обичаш винаги...

В това време, на това място, в този свят, една мечта, надежда крепи света- това е любовта. Може да не вярваш в нея, може би и аз не вярвам... Но какво е вярата?! Тя е тази, която ме кара да продължа напред. Какво съм без нея?! –Нищо и никоя! Аз съм само една милярдна част от този свят, прашинка, недостижима и нереална... Твоята любов ме кара да се чувствам като нещо повече, да вярвам, че всичко е възможно!

Коя съм аз, че да те спирам, кой си ти, че да можеш да ме спреш?! Ако ме обичаш- пусни ме да си отида. Ако аз те обичам- ще се върна! Само един шанс, една неизказана дума, една неосъществена мечта, а надеждата изгражда света отново. През бури и урагани, сред руините на века, останаха там едни основи, на една незавидна душа.

Любовта крепи човека, вярата го прави силен, а надеждата му дава възможност да продължи напред. Моята любов си ти! Ти си мечтата, надеждата и добротата в мен и Ти си всичко за мен! Ти си денят ми, ноща, в която не мога да спя. Обсебваш съня ми и се радвам, че е така.

Знаеш ли, че ми дължиш още един шанс, шанс да поправя нещата. Не искам да те преодолявам, не искам да преодолявам и болката, която идва след любовта. Искам да поправя всички “счупени” неща! Трябва да те има тук до мен, трябва да даваш смисъл на денят ми. Трябва да вярваш в мен и аз в теб...

Колко много недоизказани думи останаха, колко много следи от любовта. И не съжалявам за нищо, защото знам, че пак ще продължа да живея с мисълта за любовта и за теб! Обичам те! Никога няма да ми омръзне да го повтарям! Липсваш ми всеки ден, откакто те няма! Давам всичко, за да държиш ръката ми отново, знаеш това! Обичам те, винаги ще е така! Липсваш ми! Ще преодолеем това, нали?!

Исках да останеш, защото имах нужда от това, исках да видиш, че ти за мен си всичко в този свят! Не мога да пиша вече, а бях добра в това. Допускам грешки, които никога не съм си мислила, че мога да направя! Исках да ти пратя писмо, исках да напиша всичко това и много повече. Имах толкова много мисли в главата, имах толкова много неизказани слова, а сега...сега имам само една мисъл, само едно изречение на устата и то е: Обичам те!

Ти винаги ме караш да се чувствам така, че да искам да грещя, докато не остана без глас. Съществува ли любовта?! Ако я няма, тогава защо се чувствам така, сякаш мога да напиша цяла книга с “Обичам те!”.

Не знам какво да изрека, имах толкова много насъбрани неща, но те се загубиха още щом започнах да пиша това. Не искам света да знае за любовта ми, достатъчно е само ти да четеш. Всичко, което исках да ти кажа е тук, това, което сега не мога да напиша, се надявам да го изразя с действия.

Исках да знаеш, че обичам начинът, по който ме докосваш, обичам всичко, което правиш за мен. Знам, че и сега е така, че те няма точно защото искаш да бъдем щастливи, да имаме добро бъдеще заедно и материална обезпеченост. Всичко е заради парите, нали?! Животът просто е такъв! Но аз знам, че не е само това.

Ти ми каза, че искаш да служиш на страната си и аз повярвах в това. Знам, че беше искрен, защото те познавам, но е е страх. Ценностите са нещо много важно за човек в днешните времена, те са част от живота. Твоят дух е достоен за уважение, но въпреки това изпитвам страх.

Просто искам да си тук, искам отново да имаме шанс за “последния ни танц”. Знам, че като се върнеш ще те прегърна толкова силно и никога няма да те пусна да заминеш отново. Знам, защото те обичам, обичам всичко, което си и искам да бъдеш сигурен в това. Обичам те толкова много!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 2 месеца
hash: ad71671de7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много красиво писмо! Поздравления :) Желая ви от сърце много истинска и споделена любов!

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: a8fa757d15
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Е и? Кажи го на него...

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: dab1dc8234
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Tова все едно е продлжение на моето писмо ''обичам го толкова много'' само, че ти си се изразила много по подробно. Наистина уникално писмо Мога само да ти кажа, че те разбирам напълно,знам колко силно искаш да го прегърнеш и колко ти липсва. Любовта е велико нещо, а болката от нея най коварното.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 27e1017ffb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Поздравления!Много искренно и чувствено!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker