Защо постъпва така? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо постъпва така?
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 1474 пъти
Здравейте. Предполагам, че няма много да се направи по ситуацията, но ще се радвам да чуя мненията ви. Става въпрос за едно момче, познаваме се от доста време. В началото не разговаряхме, не се виждахме, бяхме си просто познати и като цяло се знаехме от общи приятели. Миналата година се оказа че сме в един и същи курс по английски език, там се опознахме малко по-добре и си станахме приятели. С времето и двамата (предполагам) започнахме да имаме чувства един към друг, и той ми предложи да се съберем. Беше за кратко, много се карахме и изведнъж общите ни теми се изчерпаха. След като се разделихме, той започна да ме обижда, да ми се подиграва и да ми се смее. Това много ме нарани, все още имах чувства към него и самочувствието ми се понижи страшно много. През лятото нямахме контакт, не си говорехме. От общите приятели чувах какъв женкар е, и се зачудих дали се е променил към по-лошо, или просто аз съм била една от бройките. Към края на 2013- началото на 2014 най-накрая продължих напред и превъзмогнах ревността и чувствата ми. Когато отново се видяхме на курса, той се държеше сякаш нищо не е станало, сякаш пак си бяхме приятели. Аз някакси му бях простила за всичките обиди. Започнахме отново да излизаме, и вече гледах на него само като приятел. Всичко беше супер докато един ден той ме целуна. Аз не знаех как да реагирам, защото това щеше да развали приятелството ни отново. Поговорихме и излезе, че той си е мислел, че през цялото това време сме били двойка? ! Чудех се в какво съм сбъркала, за да го подведа по този начин. Известно време отново изгубихме контакт, не говорихме за това и се отчуждихме. Наскоро на същия този курс (само че през лятото) отново се паднахме заедно. Обидите започнаха отново, и се чувствам ужасно! Не съм сигурна дали отново нямам чувства към него или просто като приятел поведението му ме наранява страшно много. Какво да правя? ! Защо той се държи по този начин, доставя ли му удоволствие да ми се присмива и обижда?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: 81ab416530
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисля си, че работата става така 'като не може лисицата да стигне гроздето казва, че е кисело'
Според мен постъпваш малко отстъпчиво, аз съм злопаметна и не бих позволила такова нещо. Бъди твърда, горда и се отдалечи. Не мисля, че човек, който те харесва и има чувства към теб ще се отнася така към теб.

Dreamer :)

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: d77b52a894
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Игнорирай го дори и да имаш чувства към него,защото трябва да пазиш себе си и достойнството си.Ако те обиди с нещо завърти се на другата страна ,преглътни го и да не ти пука.
Запомни,че не трябва да тровиш себе си с такива хора като ги допускаш до себе си.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 3e5a8611cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Този е келеш, не разбираш ли? ! Виж какво става: такива като него завъртат разни наивни и стеснителни момичета без опит, след което се гаврят с чувствата им и ги феретясват, а после след време се връщат (понеже тях други са ги отрязали) и се правят, че нищо не е станало и пак искат да се съберете заедно.

Експлоататор, долен лъжец, мизерник и абсолютен егоист - това е той. Това не са мъжки качества, той не е истински мъж. Да си мъж значи да си честен и да отстояваш мнението си, без да съсипваш другите и да проявяваш отговорност. Този е обратното на мъж.

Сега за тебе - спри да се самообвиняваш, на теб единствената ти "грешка", е че си се влюбила в тоя. Нямаш опит, той се е възползвал от тебе за да си помпа егото какъв "женкар" е бил и прочие.
Теглиш му майната пред всички (да го видят какво е лайно) и променяш себе си така, че да не се получават повече такива неща с теб. Няма причина ти да го обичаш тоя, той няма човешките качества, за да те заслужава.

Винаги си давай сметка ако харесваш някои, ЗАЩО го харесваш. Виж му и негативите и позитивите, ако се държи грубо с теб, веднага го разкарвай! Това е пълен знак, че за него си някаква вещ. Всяка смислена връзка е изградена на взаимно уважение, себеуважение и равноправие. Никога не се хващай с такива, които не карат по правилата.

Дано да намериш мъж на място, за да видиш разликата. Онзи ще го "оправи" живота, не му бери грижата.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 10946db76e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тоя не заслужава и "здрасти" да му казваш повече. Бъди по-горда и не се занимавай с него. Според описаното поведение тоя трябва да е не повече от 15 годишен, ако е на повече, значи му хлопа нещо. Бил мислил, че сте двойка....ами невеменяем много неща може да си мисли, ама ти каква вина имаш!? Защо изобщо си мислиш, че ти е приятел и се нараняваш? Само това, че си говориш с някого на всякакви теми, или излизаш на кафе с някого, не означава, че сте приятели. Време е и ти да порастнеш малко и да си дадеш сметка какво е приятелство, а какво е просто компания.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 50e8ac05e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От авторката - благодаря ви много на всички, явно наистина не си заслужава да си тровя живота с него. И до номер 4 - и двамата не сме на повече от 15. (Първоначално бях пуснала темата в Тийнейджърски, но админите са я преместили. )

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker