Бившето ми семейство... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бившето ми семейство...
преди: 14 години, 2 месеца, прочетена 4456 пъти
Моята история е банална, но я има. Разведох се преди години, но все още обичам бившия си съпруг. Виждаме се с него често, но чувствата си остават независимо, че в живота му има друга жена, заради която се разведохме.

Не е семеен, но това не ми пречи да я ненавиждам. Искам да затворя страницата, но уви не се получава. Дайте ми съвет как да стане, не съм млада и нямам много време, за да търся нова връзка, а и не искам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 2 месеца
hash: 7c11d68595
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Чета историята ти и виждам себе си в бъдеще време. В живота на мъжа ми също има друга жена, но той не иска развод. Аз пък вече не издържам присъствието на трети човек. Че я мразя е много меко казано.

Предполагам, че ти поне в тази ситуация имаш повече лично достойнство, което не е без значение. За моите 47 години разбрах, че всеки е сам. И всеки влиза в някакви връзки през живота си - брак, служба, деца, любовници...... Някои връзки са по- кратки, други по- продължителни.

Не съжелявай за миналото. Така е трябвало да стане. Бог е искал да те предпази от нещо - затова е станало така. Бъди егоистка и мисли за себе си. Явно за него има кой да мисли. Милост да нямаш към него. И не забравяй - той не те заслужава!!!

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: d8a2ac2a99
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма как да стане -"Нямам много време, за да търся нова връзка, а и не искам..."- Тук се крие отговорът.

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 25d59d5b23
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   По точно не искаш.Е пойскай де!Смени нещо в живота си и ще се получи промяна.Иначе няма как.Ти се виждаш с бившия и сама слагаш сол в раните си.Престани веднага.Така ще се убиеш.Погледни около теб.Има други хора и други компаний.Сега се въртиш на едно място и си губиш времето и живота.Новите хора носят нови идей и нови запознанства.Ще откриеш нещо за себе си.И не си права,че няма време.Време има за всички и шанс има за всички.Стига да го пойскаме.Пойскай го и ще се получи.Ще видиш.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 8d2e5f5939
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Моята гледна точка е на ''другата'' жена и на невярната съпруга.
Изпитавам чувство на вина, но не мога, а и не желая да променя нищо- напуснах мъжа си, защото срещнах друг, с който се почувствах истински щастлива.
Малко е да се каже, че между двамата има разлика, макар съпругът ми да беше наглед мъж за пример, идеален съпруг. Всичко ОК- работлив, примерен, верен, домошар и... какво от това, ако не ме караше да се чувствам специална за него?

Съжалявам, че трябва да ти го кажа, но ти нещо не си давала на твоя мъж, не защото не си искала, а защото го е нямало вътре в теб. ... И моят мъж казваше, че ме обича, но аз не почувствах тази любов по начин такъв, че да ме задържи и да не я намеря никъде другаде...
Дори не мога да сравнявам двамата- грешна, виновна, мразена или не, сега се чувствам жива и най-вече Щастлива.

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 2296207fed
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Прочетох историята ти и видях себе си след 25 години брак и 2 прекрасни деца в живота на съпруга ми се появи другата както се казва криза на средната възраст аз поисках развод и се разведохме по взаимно съгласие това не пречи да се виждаме и да празнуваме всичко свързано с децата и внуците ни другата беснее защото нито децата нито роднините му я искат но той отново е с нея и тя е по силната от мен нищо че отказва да се ожени за нея197

 
  ...


...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 41535cd1d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Много бих искала да се запознаем защото аз също обичам съпруга си но се разделихме заради любовницата му а аз наистина въпреки че знам какво ми причини го обичам-ненамирам отговор защо е така след като ме предаде и предпочете нея защо го обичам
но е огромна болка да те предадат трябва да сме чесни един с друг,който не го е изпитал няма как да разбере
всеки ми казва добра си прощава му остави го той не те заслужава.....но когато обичаш е сложно

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 4fcf3317bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм мъж, който се замисли върху казуса, споделен от авторката. Преди около година търсех сериозна връзка със жена и в един хубав момент се запознах с една дама, която докосна сърцето ми. Тя е разведена от 4 години, тъй като мъжът и е изневерил и е пожелал да се разделят. Аз също съм разведен, но по други причини. Вече сме заедно от около 11 месеца, тя ми казва че ме обича, но аз през цялото време усещам че сърцето и трепва, когато говори за бившият си мъж.
Въпреки, че искам да живея с нея, тя ми харесва, има едно чувство на смущение и несигурност в отношенията ни, усещам че тя го обича още. Вярно е, че вие жените имате по-добре развито шесто чувство, но и ние, мъжете усещаме, когато става нещо вътре във вас. Затова мили дами, моля ви, борете се за любовта си, опитайте да си върнете мъжете, които обичате. Простете им изневярата доколкото можете, защото повярвайте, любовта, която гори във вас към мъжете, които са ви изоставили, е предпоставка за несполучливи бъдещи връзки за вас и още болка и огорчение.
Скоро гледах филма LOVE. NET. Бях впечатлен от главната героиня Мила, която се регистрира в сайта за запознанства, в който беше и мъжа и. Започна да си пише с него под друго име и накрая той отново се влюби в нея.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker