Влюбена в немец - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбена в немец
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 3237 пъти
Здравейте! :)

Преди няколко дена се бяхме събрали моите роднини и едно момче от Германия (най-добър приятел на братовчед ми). От пръв поглед хипер много го харесах. Неспирахме да се гледаме и момчето започна да се закача с мен. Накрая той ме покани да танцувам с него и ме целуна. След това ми каза, че наистина много ме харесва. Направо се смаях.. След като се случи това, той не спря да ходи след мен цяла нощ, постоянно ме прегръщташе, целуваше и черпеше. Изведнъж, както си стояхме той ми взе телефона, влезе в Фейсбук и си изпрати покана за приятелство от моя профил и ми смигна. Попитах го дали си има приятелка и той без да се замисли ми каза не. Преди това, майката на братовчед ми, ми беше казала, че всичките му приятели в Германия си имат приятелки включително и това момче, а той ми каза, че няма.. :/ Не знам какво да правя и какво да си мисля? ! Наистина много го харесвам и не ме интересува разстоянието помежду ни!
Въпроса ми към вас е дали според това което ви описах той наистина ли има някакви чувства или само се е забавлявал?
Благодаря предварително :)!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: a3c8c1cdaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За чувства може да се говори едва когато хората са се поопознали и са прекарали повече време заедно. Във вашия случай е привличане, явно и от двете страни. Ти всъщност не знаеш много за него, що за човек е, какви са плановете му и така нататък. Ако вече е заминал обратно за Германия, можете да контактувате по скайп, за да добиеш малко повече представа за личността му.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: a70346322b
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

3.   Немците (и не само немците) като цяло нямат много добро мнение за българките (за което не ги виня, като знам какви българки емигрират, в България са по-читави като цяло), така че едва ли ще падне толкова ниско (според техните представи), че да иска нещо сериозно с българка и то с такава, която едва познава. Чуждениците гледат на българките като на жени за секс и нищо повече. Не един и два пъти съм се убеждавал в това.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 393cf7b0e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Н 3, точно след 2 пъти нa кaфе и един обяд немец ми предложи брaк;) Откaзaх, но товa е другa темa. Нaпротив, бългaркaтa е много хaресвaнa, точно зaщото е добре " дресирaнa" от бг мъжът. Освен, че е крaсивa, тя е рaботещa, домaкиня, женственa, може дa бъде колкото нежнa, толковa и дивa. В много зaпaдни държaви си търсят бългaрки и румънки точно зaтовa. Кaзвaт също, че бг жените не сa оценени от бг мъжете.
Никоя гермaнкa или която и дa е другa зaпaднячкa, не може дa бъде толковa мултифункционaлнa, колкото е еднa бългaркa. Реaлно, не могaт дa ни стъпят нa мaлкото пръстче;)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 3ecd9089a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Той е решил да се ожени за теб!
И да имате поне 3 деца.
Повече от сигурно е.
От разказа ти виждам, че отношенията ви са повече от сериозни.
Вие просто сте живели един за друг, не го ли разбираш!!!
Ти наистина ме разчуства с този твой трогателен разказ.
Сега подсмърчам със сълзи в очите и се питам има ли наистина хора като теб.
Истинска ли си....

Y D

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: a70346322b
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

6.   4, къде ги тез българки? За едно и също ли говорим? Забрави една мааалка подробност - материалистки и един мъж никога не им стига. Даже тук има тема как една спала със собствения си свекър и дори не се чувства виновна. Айде за другите случаи на обикновена изневяра няма да говорим. Почти няма българка, която да не е изневяравала.

А, да, и не ги бива грам във възпитанието на деца. Пък за домакинството излъга.

А тези чужденци къде ги видя, дето са заритали за българки? Ако говориш за западните пенсионери, си права, ама това е, защото млада западнячка няма да се съгласи, докато гладни и морално бедни българки, готови да се омъжат за храна и подслон, колкото си щеш.

Знам какво ще кажеш - и нас българите не ни бива. Е, да, не ни бива. Но поне си го признаваме, поне аз, де. А вие и това не правите.

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: c85e3e901b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   N4, българката е харесвана не заради "дресировката", а заради красотата й. Мъжете от всички народности признават красотата на българката и се надпреварват за любовта й. Само българите нехаят...
Авторке, това момче се държи доста кавалерски. И аз като по-млада исках някое момче да ме покани на танц и да ме целуне, а все простаци ме сваляха. Провери го добре, днес всичките имат приятелките си във фейсбук. Целувки на Германия!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 1ae4a7b621
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Само времето ще покаже. Няма как да познаваш някого от няколко часа и да си мислиш, че между вас има любов. Да, може да се е породила симпатия, но за по-сериозни чувства, едва ли. Така, че няма лошо да поддържаш връзка с него онлайн, но нещо не ми се вярва да е безумно влюбен в теб, по-скоро си му станала симпатична.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: eac77d90c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Номер 4, добре че не си приела бракът с немец. Имам една приятелка, женена за немец и бракът й по нейни собствени думи е пълен кошмар. А това, че българките ги ползват само за секс си е самата истина - даже и тя (пак по нейни собствени думи) е принудена да търпи доста странните фетиши и желания на съпруга си в леглото... Освен това, когато са на нещо като семейна вечеря с цялото семейство тя винаги е гледана една идея по-странно, отколкото партньорите на братята и сестрите на мъжа й. Пък дори и собственият й мъж и е казвал, че в Германия битува такова схващане за жените от Източна Европа - леки жени са! Материалистки, които може за някое и друго евро да вкараш в леглото си, но не трябва да се влюбваш в тях, че може и кожата да ти одерат.
Иначе откъм обноски, поведение, положение в обществото и т.н. германците са си екстра, но в момента, в който напуснете обществото и си отидете у вас само двамата, тогава виждаш какво е студенина, неумение да се забавлява човек, работохолизъм дори и в дома, когато уж се предполага, че трябва да имате време за вас двамата и т.н. Сексуалната им извратеност също няма да коментирам, само човек му трябва да си пусне малко немско порно и ще види на какво точно се кефят немците...
Най-кратко казано - освен ако няма някаква нечувана и невиждана любов (каквато в случая на авторката очевидно НЯМА), чуеш ли за немец, бягай колкото накъдето ти очи видят, само да е колкото се може по-далеч от него. ;)

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 2cd40d7d34
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ех, миличка, аз живея с немец и е супер. Ама този нещо несериозен ми се види.... На колко сте?

Ж41

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 9e8c732538
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Наистина много го харесвам и не ме интересува разстоянието помежду ни

Ле-ле, пак разлигавените 16-годишни плъзнаха в сайта. Еми шок и ужас - не те интересува, ама то е там. И наивните ти емоцийки няма да променят факта, че той те лъже.

 
  ...

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: fc4d1c1f7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз като представител на Остеуропа бях третиран като циганин от германците. Един се опита да опипва сестра ми на малко по-широко събиране. Изродът се размина само със счупен нос, но така е при турците. Ако бях българин сигурно щях да се сконфузя, защото германците имат нещо като имунитет при българите. Не искам да обидя бългаския народ по никакъв начин, просто възпитанието ми е такова, че братът трябва да пази сестра си. Когато някой харесва жена има някакъв морал или ред който трябва да се спазва. Като цяло германците са изгубили всякакъв морал и са големи нещастници, въпросът е каква е авторката и какъв търси.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker