Дали постъпих правилно? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали постъпих правилно?
преди: 14 години, 2 месеца, прочетена 3739 пъти
Искам набързо да споделя историята си, понеже съм все още доста бясна и не съм сигурна дали постъпих правилно, пък и може да послужи, един вид, за пример на някого.

Имах приятел много държах на него, обичах го, вярвах му...и това ми беше грешката. Всички ме предупреждаваха, че ще е с мен 1-2 месеца и после ще ми изневери... Почти познаха, бяхме заедно 7 месеца, казваше, че ме обича, искаше да сме заедно занапред, да създадем семейство... Красиви думи изречени от лъжец. Аз наивно му повярвах, вярвах на всичко, което казва. Нямаше причина да бъде обратното. Беше мил с мен, държеше се добре...

До момента, в който разбрах, че ми е изневерил, не исках да знам с кого точно и кога.... беше без значение.Т ака или иначе светът ми се срина, мислех, че е сън, не можех да повярвам как е възможно след всичко, което съм правила за него, след като толкова го обичах и държах на него.... Вече нищо нямаше значение. Разбрах колко наивна и тъпа съм била, беше ме срам да погледна хората в очите, всички явно са знаели само аз научих последна, много ми е болно...

Така или иначе видяхме се уж да ми каже защо се е получило така, съгласих се с цел аз да говоря и да му кажа какво ми е причинил.
Казах му само няколко изречения, но мисля, че ще ги помни дълго...
"Не вярвах, че ще го направиш, не вярвах, че ще изневериш и на мен след като твърдеше, че ме обичаш, но явно ти е практика. Дано някога намериш момиче, с което няма да постъпиш така и дано тогава тя стори същото с теб! Иначе ти желая всичко най-хубаво в живота от тук нататък"- Това бяха думите ми към мен, след това просто си тръгнах и не се обърнах....

После ми звъня по телефона, но аз не му вдигнах и мисля от тук нататък вече никога да не го виждам и да не разговарям с него по никакъв повод.
Нарани ме, постъпи нечестно, а аз взе пак си имам достоинство! Но ме измъчва мисълта дали е правилно решение. Може и да се съжалява за това, което е направил и да е искал втори шанс. Но дали пък има смисъл?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 2 месеца
hash: 6c317abde2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   От правилните най-правилното!!!

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 4db247f63d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз ходих с едно момче 5 месеца и накрая ми изневери,вярвай ми не си заслужава да му прощаваш след като ти е изнверил не е стока,бившият ми все още продължава да ми досажда и да казва колко много съжалявал,но на мен вече ми е безразличен даже ме отвращава като знам какво ми причини.Намери си някой свестен който не прави такива действия!

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 8b194d11f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Понякога хората заслужават втори шанс,не казвам че той не е постъпил ужасно,но ние сме хора и грешим ...

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: e4259684dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Разбира се, че правилно си постъпила. Дори се радвам да видя човек, който е постъпил правилно в ситуацията. Добре е, че веднага го е проявил, за да го разбереш що за стока е, а не примерно когато сте се оженили и имате дете. Тогава щеше да е по-трудно.Пак казвам, радвам се че има хора като тебе, а не примерно като някои тука, които дори ги бият, а те пак се чудят и казват "не знам какво да правя".УСПЕХ ти пожелавам от тук нататък, не се измъчвай и не се терзай, не прави компромиси с такива работи. И гледай да не мислиш за това.

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 0afe165642
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Малко са хората, които имат смелостта да вземат твоето решение. Благородно ти завиждам, защото аз не съм от тях, а ми се иска...нямам воля и се страхувам да продължа напред сама, въпрелки че осъзнавам, че това е най-добре за мен! Не съжалявай, той е този, който трябва да съжалява. Не губи ценностите си, в живота ще срещнеш друг, който ще ги оцени!

 
  ...


...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 968e64481a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Може да се прости,но се изисква от мъжа да направи крачка към теб,да си поговорите надълго и на широко за чуствата и отношенията ви,по-точно за неговите към теб.Ако наистина те обича,той ще намери начин да те върне при себе си

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 4838b81de2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Добре си постъпила.И не се връзвай на глупостта за втория шанс - бивш крадец и бивш прелюбодеец няма! Шом веднъж го е направил,значи ще повтори.Колкото по-бързо жените го разберете,толкова по-скоро ще си намерите истински верни мъже,а не неверници,които ви се кълнат в любов,но не го мислят наистина.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: c75d4def9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   ХИЛЯДИ ИЗВИНЕНИЯ , НО ВСЕКИ ЗАСЛУЖАВА ШАНС, ДОКАТО СЕ НУЧИ ДА ОБИЧА ТОЧНИЯ ЧОВЕК ,
АМИ МОЖЕ ДА МУ СЕ СЛУЧИ И НА НЕГО /НЕЯ ДА ТРЯБВА ДА ПРОСТИ .
НЕ БЪРЗАЙТЕ ДА СЪДИТЕ.ГРЕШНО Е ДА СЕ ГРЕШИ , НО -ПО ТРУДНО Е ДА СЕ ПРОЩАВА

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: dc3f2c3ffe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   А от къде си толкова сигурна че го е направил... все пак поговори с него може би не си му оставила шанс... може би всичко е слух от хора, които завиждат... помисли си над това...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 5e56f7d4f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мразя лъжите и изневерите, когато си с един човек бъди с него наистина. Според мен си постъпила правилно. Не мислех, че ще го кажа, но ние мъжете в повечето случаи сме идиоти. Евала за решението ти да го разкараш! ;)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker