Увереност - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Увереност
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 2118 пъти
Здравейте, ще разкажа моята история и се надявам на съвети и препоръки от ваша страна.

Аз съм момче, на 20г. от голям български град. Имах дългогодишна връзка с бившата ми приятелка, която ми се явява първа. След дълги месеци на мъки и с много усилия, мисля че успях да се откъсна от нея след, раздялата ни.

Както знаете вероятно всички в днешно време външният вид е много важен, особено за хората, които не те познават. И понеже повечето приятели и познати избягаха в чужбина или учат в други градове, а аз не успях да създам много познати в работата си, защото повечето са момичета и жени, а аз не исках да имам близки от женски пол защото бившата ми беше много ревнива.

Малко се отплеснах от темата. Значи идеята мие , че тренирам и се храня здравословно, имам добро тяло, но увереността ми е доста слаба, защото за мен момчето трябва да изглежда по почти отличен начин преди да заговори някое момиче, тъй като имам и "сравнително високи" стандарти, това разбира се зависи от гледната точка, да кажем че искам момиче на моята възраст което да не е непривлекателно.

Както вероятно се досещате аз се опитвам да се запозная с някое друго момиче, за да мога да продължа напред. И в момента увереността ми е супер ниска, тъй като и никога не ми се е налагало да правя подобни неща последните години... да кажем че този етап от живота ми малко се е забавил, не се обличам зле и се поддържам както с фитнес , така и обръщам внимание на прически и др. Обаче когато видя някое хубаво момиче, дори да ми се усмихне или да направи контакт с очи, просто забивам и почвам да си повтарям "не си достатъчно добре изглеждащ за нея, може би след някои друг месец..." и дори не се усмихвам а просто продължавам напред. Имам план да изчакам още няколко месеца за да влезе в действие диетата ми и да си изчистя и останалите мазнини, да си сменя още малко репертуара с дрехите и вероятно с по-голяма увереност да започна да завързвам познати , по дискотеки или дори на улицата. НО в момента съм много изморен и искам колкото мога по-бързо да продължа със живота си и да срещам още приятели и приятелки... не ми се чакат месеци наред, защото бившата ми вече смени 2 момчета докато аз все още не съм продължил физически, тя не е кой знае колко красива но не оставя тези граници пред себе си да я спират, което всъщност и ме убива сякаш живота и е в пъти по-хубав от моя и още по-добре че мен няма сякаш съм я дърпал назад... . А аз не мога да преодолея тази бариера, която съм поставил за определено изглеждане на тялото ми и външността ми като цяло ПРЕДИ да започна тази част от живота ми.

Чудя се какво ще ме посъветвате? Вероятно ще кажете , зарежи го това излез и се запознай с някоя и толкова... но ако беше толкова лесно вече да съм го направил. Все пак ще се радвам да чуя мнение на хора.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: 01f72976ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Имам същия проблем въпреки, че съм момиче...
Какво да ти кажа, няма смисъл в цялото това нещо.
Сами се спираме и вместо да се радваме на младостта и на живота си се затваряме в собствените си комплекси.
Знаеш ли колко много хора са ми казвали, че съм красива, по улиците мъжете ме заглеждат, всичките ми бивши са ме боготворили и са ме затрупвали с всякакви възможни подаръци и глезотии, но въпреки това никога не съм се чувствала добре в кожата си.
Вечно нещо не си харесвам, вечно се сравнявам с другите.
Но истината е че съвършени хора няма и колкото по-бързо го осъзнаем толкова по-добре.
За съжаление не е толкова просто, но по ирония на съдбата в момента в който постигнах резултата от тренировките, който целях се появи един човек.
Беше толкова красив и от него струеше такава увереност, че просто нямаше как да не го харесаш.
И... мислих си ето с воля постигнах тялото, за което мечтаех и се появи и мъжът мечта, но не... той ме изчука, след което ми каза "не се влюбвай"и продължи да ме търси само и единствено за секс...
Ето това получих след многобройните часове прекарани в залата сред смрадта на потните мъжища и множеството клекове с 30 килограмовия лост.
За това ще ти кажа едно, дори да постигнеш оптимална форма ако някой не те харесва истински както изглеждаш в момента няма да те хареса и с тяло на Аполон или ще те хареса за малко колкото да се поизфука пред приятелки и да си погали егото с теб.
Това което ще постигнеш след "няколко" месеца ще е фалшива увереност, защото няма да идва от теб самия, няма да ти идва от вътре, а ще идва от някакви външни фактори.
Не искам да ме разбереш погрешно това, че поддържаш тялото и външността си е страхотно, но не бива да бъде, за да може да те харестват момичетата, а заради теб самия, за да се харесваш ТИ и да бъдеш здрав.
Желая ти успех и на себе си също.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 8dd18e8c49
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Проблемът ти е че гледаш прекалено много на живота на другите, вместо да работиш върху своя.
Не, не се мятай на всяка, не я търси, а учи и се развивай, тя сама ще те забележи и ще дойде при теб. Прекалено си млад за да си отчаян за такива неща.
Както ти казах не гледай на живота на другите сякаш е приказка, защото не е такъв. Няма човек без проблеми, както и няма човек който да не го човърка нещо. Ако гледаш във фейсбук, където всеки се прави на велик, недей, далеч от реалността е. Има много нещастни хора на този свят, които точно защото са такива гледат да са социално активни със снимки, за да си набавят това, което нямат в реална обстановка.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: c0a8c2c7ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Много се радвам за отделеното време и съм благодарен за съвета. Разбрах какво е основното нещо, само искам да добавя, че тази "оптимална форма" която ще ми донесе фалшива увереност, мисля, че ще ме подбутне да се запознавам по-лесно с хората. Сякаш да излезна от зоната си на комфoрт. Иначе самата ми цел не е да впечатлявам дамите с физически черти, а просто да се чувствам аз на място. И се чудя дали наистина ще има момиче, което да спи с мен само за да се "похвали" не би ли останала с мен, или ще изглеждам като "играч" ако изглеждам добре и се запознавам с много хора?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 5390420daa
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей и аз имам същия проблем с увереността . Все не съм достатъчно слаба все отлагам докато не стане по-добре. Първо чаках да завърша в университета, сега чакам да си намря работа та да се почувтвам малкооо по- уверена, да ама не става.
От мен един съвет не си губи времето като мен няма смисъл просто ние сме от тези мн мислещи хора , а тези с мн по-малко качества от нас имат тази увереност защото просто действат.Без да чакат да станат перфектни , защото аз все се чувствах недостойна , а момчетата дори през ум не им минаваше ,че за това ги отхвърлям...
Желая ти успех и увереност за напред ;;)))

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 6fcb7a2a92
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз съм момиче и не зная дали ще ти е от полза това,което ще ти споделя ,но все пак ще си изкажа мнението.

Докато нямаш увереност дори и да постигнеш отличния вид ,който искаш пак няма да успееш.Увереността трябва да ти идва от вътре ,а не от това дали изглеждаш супер добре.
Аз имам претенции към характера и към външния вид,но повече ме привлича характера.
Случвало ми се е да ме свалят много хубави момчета,но от към характер хич не ги харесах и затова ти казвам,че външността не е най-важна.
Трябва да си самоуверен и да умееш да общуваш и да разсмиваш момичето.
Започни да мислиш по-позитивно ,защото позитивното мислене наистина помага във всички случаи.
Когато някое момиче ти се усмихне означава,че наистина си и станал симпатичен и би и се искало и ти да и се усмихнеш.
Пробвай да заговориш някое момиче ,което ти хареса и дори и да мине много зле не се отказвай ,защото ще имаш и много други възможности.
Но увереността е много важна според мен е по-важна от това как изглеждаш.

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 15ae63b90f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Искам да те посъветвам - обърни внимание на интелекта и уменията си, спортът е само, за да те поддържа в добра форма. Здрав дух в здраво тяло, знаеш, не бива да обръщаш внимание само на начина, по който изглеждаш. Жена съм, привличали са ме винаги най - забавните и интересни момчета, никога фитнес маниаците, с които имам само една тема на разговор. Търси приятелско общуване, и спри да гледаш фейсбук, за да се състезаваш с бившата ти приятелка, няма смисъл от това. Успех!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 5729ae3354
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   тя не е кой знае колко красива но не оставя тези граници пред себе си да я спират, което всъщност и ме убива сякаш живота и е в пъти по-хубав от моя и още по-добре че мен няма сякаш съм я дърпал назад... с тея си думи показваш, че е така. Нечовечен си не само към себе си, но и към другите. Сложно е, но общо взето бедно сърце и беден мозък, нищо лично, но казвам, не са способни на много. Това, което ти казваш, ако го е чувала, ако някога дори си показвал макар и малко тогава нищо чудно. Някой неща се усещат пак казвам сложно е. Ако си търсиш някоя куха тиквичка там да си ръгаш добре на прав път си, но ако търсиш момиче с ум в главата и голямо сърце... тогава имаш много работа. Трябва да си готов да откриеш цял един нов свят пред очите на другия и то не свят пълен с огорчение. Имаш много работа, не отвън, а отвътре от там ще разцъфти и увереността и всичко останало. И не ме псувай наум ами си напрегни сивото.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker