Незнам как да постъпя ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121548)
 Любов и изневяра (29807)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18613)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Незнам как да постъпя !
преди: 9 години, 11 месеца, прочетена 2494 пъти
Здравейте. Аз съм момиче на 22 години.
Изчетох доста от историите тук, много се чудих дали да разкажа своята, но се надявам на съвет, тъй като от страни е малко по-различно. Аз съм човек, който винаги помага на хората около себе си, а на себе си никога незнам как да помогна. Та това, което ме глозди е че наскоро приключих 4 годишна връзка. Запознах се с едно момче съвсем случайно във Facebook излязохме. Той ми разказа неговата история как е бил женкар и е наранил много момичета и как иска сериозна връзка вече и това много ме грабна, тъй като аз не търся само секс във връзките си. Излязохме втори път само, че този път не си говорихме много, той ме целуна, а аз не се сдържах и му отвърнах, тъй като много ми харесва, но не се стигна до секс. Поканих го в нас на третия път на вечеря, която всъщност пропуснахме, както и да е. Спах с него, от 3 дена нито ми е писал, нито ми е звънял мисля си, че всичко е било само заради секса, никога не съм била толкова наивна и лекомислена, но сега наистина немога да си отговоря на въпроса, дали целта му не е била тази, а наистина го харесвам и незнам какво да предприема. Единственото, което направих е и аз да не му пиша и звъня, просто му изтрих номера и facebook-a и ми остава само да чакам или да го забравя и аз незнам. Благодаря ви много, ако сте прочели разказа ми и за евентуалните съвети. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 11 месеца
hash: 6913d772f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Аз мисля че трябва да му пишеш,
просто го питай дали всичко е било заради секса.
Така поне ще знаеш.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: ab8de3588f
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Нa мъж, aко му хaресa сексa, ще повтори... потрети... и т. н. Дори сaмо зaрaди сексa дa е, ще те потърси пaк.
Не му е допaднaло нещо явно, дaли сексa, дaли друго...

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 83f0abcc2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   За пореден път се убеждавам колко малко ви трябва, за да се излъжете. Още като стигнах до частта, че е бил женкар, па се е "оправил", вече ми беше ясен финала. Все пак го допрочетох, за да се убедя и о, Боже, каква изненада, както педполагах.

А иначе този номер, че се е оправил, е по-стар от света и всеки път се хващате на него. Нищо чудно, че го използва.

Ако беше малко по-умна, щеше да се сетиш, още докато ти сваля звезди, че бивш женкар няма. Това е нещо, което или си го имаш, или го нямаш. Ако си го имаш, то е до гроб. Понятията "бивш женкар" и "бивша курва" не съществуват. Дори и да се "оправи" временно, то е въпрос на време в новата уж сериозна връзка да се получи лек проблем или поне рутина и после БИНГО - старите навици се завръщат.

Ти сериозно ли очакваш "бивш" женкар да ти е верен цял живот? Че и даму пуснеш на третата среща. Колко пъти съм обяснявал, ако искате сериозна връзка не се пуска на първата или дори петата среща. Така вие показвате, че не искате нещо сериозно, а само емоция. А дори и един мъж да има сериозни намерения, няма да ви вземе на сериозно така.

естествено не трябва и д се прекалява и да не му пускаш няколко месеца, за да не се отчая съвсем, но едно 2-3 седмици трябва да го изтормозиш. На времето жена ми ме тормози повече от месец. Вярно, че ми беше адски гадно, но така разбрах с колко сериозна жена сиимам работа. Е, вече 10 г. сме заедно и знам, че мога да и имам пълно доверие, както и тя на мен. При това заслужено.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 38f049b920
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   А бе понякога и от вторият път се получава, но щом е булкаджиия е до гроб. А пък и с тия сайтове са запознанства, нещата са много лесни, ясни и определени, толкова лесна плът се предлага, че мъжете няма как да не се съблазнят, особено на определена възраст.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: a33d45083f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Вижте, като казах трета среща тя беше след 2 седмици, а през това време само си пишехме. А и повече не искам да се виждам с него, прави сте няма смисъл да се самонаранявам и да се чудя дори и да сме заедно, кога ще ми изневери. Благодаря ви за поучителните коментари, явно е трябвало и от сранични хора да го чуя.

 
  ...


...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 83f0abcc2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Няма защо, нали за това сме тук и за това е този сайт. Радвам се, че осъзна кое е правилното.

От номер 3

ПС: извинявай, че казах, че се лъжете лесно и че не си особено умна. Не го мислех, просто исках да се осъзнаеш, но го направих по малко по-груб начин. Иначе изглеждаш свястно момиче, не заслужаваш такъв нещастник (това вече го мисля), заслужаваш някой, който ще те обича, уважава и ще държи на вярността. Не останахте много свестните, но и от момчетата не останаха много. Така че не е лесно, но като го откриеш правилния човек, ще си е струвало. Аз имам щастието да съм открил най-свястната жена, пожелавам го и на теб.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: a33d45083f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Благодаря ти и аз се надявам да открия такъв човек. :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker