Побърках се! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Побърках се!
преди: 14 години, 1 месец, прочетена 4393 пъти
Побърках се! Незнам какво ми става..
Досега никога не съм се държала така, връзки съм имала много, обичала съм истински само един човек преди, но с него не съм постъпвала така...
Хвана ме някаква ужасна параноя.

Със сегашния ми приятел сме заедно от 6-7 месеца. Преди да се захвана с него знаех каква стока е, женкар, лъжец..всичко най-лошо за една жена. Бях решила да не се задълбочавам много, ама сметките ми излязаха криви. Мислех, че ще сме заедно 1-2 месеца, апък то мина вече половин година. Казва, че ме обича много, че държи на мен и че никога не би ме излъгал и не би ми изневерил, понеже времето му за тези неща вече е минало отдавна, и каквото е било е било едно време, сега вече бил уж само с мене. Но не мога да му вярвам. Непрекъснато се съмнявам, постоянно имам чувството, че ме лъже и че всички знаят нещо, което само аз незнам и го крият от мен.

Все си мисля, че като се разделим вечер тръгва на някъде сам... Такова чудо до сега не ми се беше слувало. Стигнах до там, че дори извадих ПИН-а от фактурата и му проверих всички разговори в интернет от последните месеци. На моменти ми е смешно как може да изпадам в такова състояние...

На него обаче нищо не му казвам, не говоря за това което ме притеснява, ще реши , че съм някаква луда. Не съм показвала никога до сега ревност и той си мисли, че всичко е наред. Преди сме говорили за това, само че не искам да се повтарям , при положение ,че уж беше напълно ясен в това, което каза тогава и аз разбрах и казах, че ще му вярвам.
Незнам какво да правя, не съм някакво откачено дете на 18-19 години ,че да се държа по тоя начин...
Ама вече направо се плаша, нормално ли е това?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 1 месец
hash: fe3a4c40e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Изпатила си, затова си мнителна. Нормално е, предвид репутацията и миналото му. Аз мисля, че е добре да си имаш едно на ум за него. Проверила си го, ок... дано поне не си открила нищо и си се успокоила малко. Ако е искрен, с времето нуждата да го проверяваш ще отшуми. Доверието се гради с години, а на него ще му е нужно два пъти повече време, за да го спечели, предвид миналите му простъпки.
Трудно е да имаш доверие на човек, който се е подиграл с доверието на други. Имаме си и хубава народна мъдрост: вълкът козината си мени, но нрава не.
Похвално е да вярваш в доброто у хората и да си оптимист, че еволюират, но ако не искаш да страдаш, бъди внимателна и не се предоверявай на този човек.

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: e7450ad02f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не, не е нормално заради това, че ти се тормозиш и то не малко. Ревността те разяжда...Така до никъде няма да стигнеш. А дори може и да загубиш това което имаш. Трябва да се излекуваш от това си състояние. Защото ако всичко е наред и човека разбере..може сам да се отдръпне. А ако нещата не са както трябва, то ти с нищо не можеш да ги промениш! Така че, наложи цялата си воля, наслади се на хубавите мигове и дано всичко да е ок! Пожелавам ти го!

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 53e57700ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Да,нормално е да си държиш очите широко отворени.И не му прави сцени на ревност до момента,в който имаш сериозна причина.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: 8b1d5952d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мисля, че те разбирам напълнo, защото и аз съм преживявала същото! Ходех с едно момче година и 8 месеца ((( после той замина... Но това сега не е важно! ))) и както ти наричаш своя приател, така и аз знаех още в началото, че е женкар, че всяка гледа да му се лепне и той се радваше на това... После тръгна с мен ... И явно живота му се промени, но аз не исках да повярвам!!!

Повече от половин година не спирах да се притеснявам за това къде е, какво прави, когато не беше с мен! Имах му голямо доверие, но вътрешно любопитството ми и желанието едва ли не той да си е само мой ме караха и аз така като теб да се побърквам...

Направихме година и аз все още си имах наум моето си, че може и да ми изневерява, но.... не беше така! Да все още му се лепяха разни мазни кифли и му се усмихваха по заведения, но аз виждах, че той не гледаше на тях по същия начин както преди... Беше спрял да го прави много одавна, но аз си се филмирах точно като теб... :) Ама то ние винаги сме си филм! :) Затова бих те посъветвала имай му повечко доверие, но и не оставяй нещата да излизат извън контрол! Но и недей да ревнунаш толкова много, защото от това боли много... И не позволявай да те разиграват! :) Който и да e! ;]]

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: ee2b014b39
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Здравеите! Имам приятел от 1 година и 5 месеца постоянно го следя при парвия удобен момент му проверяжам истрорията ж интернет. До сега аз сам му била парвата с която е бил толкова време другите са му били около година наи много! Аз сам на 16 а тои на 22. Винаги ми говори мило вси4ко между нас е добре казвами 4е ме оби4а и сумати мили не6та ноо постоянно си мисля за неговото минало 4е може би иска да се варне при другата 4е ме сравнява с нея!! НЕ сам му казвала 4е си мисля така ктаино се изма4вам ии рева немога така какво ли не ми минава през главата мисля си и си мисля 4е иска нея 4е си мисли за нея

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker