Не мога да намеря своята половинка! Какво не ми е наред? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да намеря своята половинка! Какво не ми е наред?
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 3413 пъти
Цял живот съм сама. Не издържам повече. Искам да имам човек до себе си. Имам образование, работа, тренирам, старая се да изглеждам добре. Имам доста приятели, излизам често, но така и не мога да се запозная с някой, с когото да си пасна. Ако е от значение - на 23 съм. Не са много, но не са и малко. Мои приятелки на същата възраст вече са имали поне една по-дълга връзка, а аз - нищичко. Като всеки човек имам и своите недостатъци, но се опитвам да ги елиминирам един по един. Не съм от хората, които се задоволяват с отношения за една вечер или отворени връзки, чисто сексуални и т. н. Не това искам, затова и не го правя. Но тази празнота ме изяжда от вътре и не се чувствам пълноценна. Винаги сама на празници, никакви положителни емоции в ежедневието, вече почти на нищо не се радвам. Трябва да променя нещата, явно нещо с мен не е наред. Дайте ми съвет, ще бъда много благодарна! Успешна нова седмица на всички :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: 20d6b2171e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Че ти си само на 23, цял живот е пред теб.
Всичко което си написала се дължи на обществото и моралните съвременни ценности, в които трябва да се бърза, всичко трябва да се постигне точно днес, на всяка цена иначе следва тръшкане, пъшкане и депресии.
Какво да ти напиша повече?

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 9015c0f65b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Щом не можеш да живееш както искаш - живей както можеш!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 7c5ac65c8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ми не е при теб само. И аз съм така на 28 години момче. Отношенията са толкова трудни между момчета и момичета ( особено за тези които не пият и пушат). Брат ми си има приятелка от 4 години вече, и при това положение при което трудно се намира работа още повече пречи. Все пак ти си момиче някое момче ще те загoвори но как ще протекат нещатa вече това зависи и от теб.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 62ac0c2d29
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Интересно... не си ли харесваш момчета? Или всички които срещаш (заради това което търсиш в тях) се оказват гадняри?
Има нещо щом не си намерила никой до сега... дали е във съзнанието ти, дали във предразсъдаците... знае ли човек? Пробвай сайт за запонанзства или като цяло опитай да промениш отношението си, това може да доведе до много благоприятни промени.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 6431bdf6c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Момиче, първо намери начин да си щастлива сама, намери щастие в себе си, обичай се и след това намери някого с когото да споделиш това щастие!

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: db08defec5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Какво значи цял живот, само на 23 си! Аз съм на 33 и досега съм имал една сериозна връзка продилжила 3г. В момента също съм сам, аз къкво да кажа?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 0c70717eb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Авторката: Бях щастлива сама, но този момент отминa.. И в момента се чувствам адски зле. Всеки човек има нужда от любов, не само от обичта и подкрепата на близки и приятели. За секс няма нужда да споменавам..
Номер 6, не знам какво да кажа.. Знам, че има много време пред мен, но преди 5 години на излизане от гимназията си казвах същото. Не искам следващите 5 години да прекарам живеейки ден за ден, сама и самотна.. Чудя се просто още колко трябва да чакам.. Поне аз и близките ми сме здрави, поне за това съм благодарна :)

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: a3b58f87c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Еми, аз на 24 не съм имал други връзки преди, може би по същите причини. Пушачите ме отблъскват, алкохол не пия... а в компаниите на разните бивши съученици всички са обвързани. Най-трудното е това - да се намериш с някой човек, който по принцип не би посещавал разните "социални" места за развлечение.

По сайтовете за запознанства няма да коментирам какъв е избора (там са само "мъже" всички до един). А жените са 1/3 от регистрираните. Кеф....

Освен да ти пожелая успех, понеже съвет не мога да дам... аз съм в същото положение.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 75043e5b9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   И аз се чувствах така и накрая намерих страхотна връзка чрез сайт за запознанства. Никога не знаеш от къде ще те огрее! Така, че не губи надежда и не се вманиачавай в това да си намериш момче.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 366f0d95ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   За всеки влак си има пътници огледай се колко не идеални хора са обвързани и обичани. Въпроса е да срещнеш подходящ човек и да го рзпознаеш.
Аз бих те посъветвала да се срещаш с повече хора, по-точно с повече мъже. Как? Е това е въпроса... на работа, сайтове за запознанства, излизай в заведения, попитай приятелите ти дали познават някой подходящ - търси и ще намериш!
И не збравяй да се усмихваш, мъжете обичат забавни, позитивни и усмихнати момичета.
Успех!

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 82d7d8a5b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Аз съм на 23 и никога не съм имал връзка. Важно е човек да не унива. Жалко, че тук няма как да се запознаем, а бих искал. Мисля. че чакането си струва, след дълга самота човек цени повече чувството на единство с другия. Така ще е и при теб. Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 30762cac60
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Според мен ситуацията е друга защото и аз разсъждавам по същия начин независимо че съм мъж. Не нищо ти няма просто си била наранена и сега психиката ти е изградила защитна бариера на какви критерии трябва да отговаря обекта с който искаш да имаш взаимоотношения защото искаш връзка с бъдеще семейство дечица куче котка но същевременно не ти достига времето. Тялото и плътта си иска твоето имаш нужда не просто от секс а от ласки и нежност но индивидите които харесваш не отговарят на критерия ти за мъж за връзка с бъдеще
тук лучава борбата нагон срещу мозък.Просто чакай

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: aa239fb267
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Би ли споделила от къде си? Мисля, че проблема ти може да се реши ако започнеш да общуваш с нови хора и разшириш обкръжението си.
П. С. Нека аз да бъда първия, нека аз да бъда първия... :D

П. С. 2 -.... сериозен съм! :)

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 0df6e2ab48
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Момче,твой набор...Същата история...Уж съм "сладък" както са ме наричали момичета,висок съм 190 см, с нормално тяло,излзиам,по дискотеки ходя, познавам много хора, но така и не мога да намеря моята половинка.Не знам и аз...млади сме,може би тепърва ще дойде и нашия момент.Не се отчайвай :)

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: bae2416f67
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Авторке - послушай коментар номер 5 и го разбери - ако не го направиш , дори и да създадеш някаква по- сериозна връзка - ще е временно!

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 8e902c90be
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Не споменаваш дали изобщо не можеш да стигнеш до връкза или стигаш, но не се получава това, което искаш. Ако е първото, може би си прекалено изискваща от един мъж, може би си прекалено сериозна и като такава те възприемат и не могат да се отпуснат да те ухажват. Може би не можеш да правиш компромиси с някои не толкова съществени недостатъци, ясно е, че няма перфектни. Може би искаш още от пръв поглед едва ли не да усетиш, че това е Той. Може би имаш нещо, което дразни околните - може да си досадна, може да си странна, може да си грозна, знам ли, има хиляди възможности.

Ако е второто, може би бързаш да стане сериозна връзката и така ги плашиш, може би си прекалено изискваща, може да си нетолерантна, може да си прекалено консервативна, обсебваща, скучна, прекалено добра и така да ги провокираш да ти се качват на главата, може пък да си вятърничева, чешит.

Както виждаш има много възможни причини и аз като не съм общувал с теб, не мога да кажа. Помоли някоя приятелка или още по-добре приятел да бъде максимално честен/а с теб и да каже какво не ти е наред. Естествено трябва първо да обещаеш, че няма да се сърдиш и да си спазиш обещанието.

А може би просто твоята половинка е някъде по света и си задава същите въпроси, но все още не е дошло времето да се видите.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: be4e5c5e14
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Не унивай на 23 си все още. И аз се чувствах така на твоите години и разбирам как се чувстваш и най-вероятно пренавиваш лентата назад и откриваш хиляди грешки, които си допуснала според теб в т. н. търсене. На твоите години и аз се чувствах така - излизах по срещи, но идеята да ме мачкат и опипват хора които за първи път виждам хич не ми харесваше, те пък от своя страна ме взимаха за задръстена и нещата спираха до първа среща. Е да имаше и случаи, в които се стигаше и до втора среща, на която обикновено господина мълчеше, а аз дрънках глупости колкото да не висим като марсоли в заведението. Разбира се схванах, че не съм интересна и приятна и срещите не се повториха. Не съм отговаряла на очакванията им вероятно, както и те на моите. Ако симпатията е взаимна нещата се получават - било то любовна връзка или приятелска, но когато липсва колкото и да сме "готини" според обкръжението ни нещата не се получават. Но не унивай, защото всяко нещо си идва с времето и макар това да ти звучи като клише е вярно. О опит го казвам, бях толкова уморена вече от търсене на половинката ми и разочарованието, което виждах в очите на тези мъже че вече спря да ми пука че съм сама и тогава се появи един младеж на който му допаднах с нещо и нещата се случиха.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 0c70717eb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Много сте мили, благодаря Ви!
13 - София хаха :)
18 - благодаря ти за отделените минути! По-скоро спадам към 1вата категория, възможно е да "плаша" мъжете по някакъв начин, защото не правя компромис с разбиранията си. Тоест, имам ухажори, но ако след 1вата среща разбера, че интересите ни не съвпадат, се отдръпвам.
Започнах дори да се чудя мога ли да изляза с някой, който не ме привлича, но има сериозни намерения към мен. Дали чувствата могат да дойдат с времето и т. н. Макар че това ще е мъчение и за мен и за човека отсреща. Но явно трябва да променя типа мъже, които харесвам, защото досега не съм имала успех. Въртя се в омагьосан кръг общо взето :(

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: d9b2189c31
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Здравей,
Аз съм жена на 26г. Много добре те разбирам, защото и при мен положението е подобно. И аз съм си задавала същите въпроси и сега си ги задавам. Имала съм няколко връзки, но сериозна връзка не съм имала. Преди няколко години и аз се утешавах с това, че има време, има време за това, има време за онова, но времето си минаваше и аз все си бях сама. Затова вече ми омръзна да се утешавам с това, че има време. Може би някои хора просто нямат късмет в любовта и това не е защото при тях нещо не е наред, а просто такъв им е късмета и не срещат подходящите хора. Дано не ти се налага да чакаш повече и скоро да срещнеш своя човек, успех! :)

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: d9b2189c31
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Когато става въпрос за това как да си намерим половинка, някои хора казват:, , Търси и ще намериш'', а други казват:, , Когато спрях да търся и вече се бях отказал/а, тогава го/я намерих''. В крайна сметка кое е правилното? Да търсим или да се откажем и да чакаме той/тя просто да се появи? :)

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: f6962511ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Сладурка, не се тревожи, не му е дошло времето просто, не си срещнала точния човек. Аз бях като теб до 27. Все сама и все не се получаваше нещо, колкото и да ми се искаше да имам истинска стабилна връзка. По едно време се отчаях и спрях да го мисля изобщо. В смисъл реших, че не съм готова да правя компромис и да търпя идиоти или хора, с които не си пасваме напълно, само за да не съм сама. И тогава и се получиха нещата - като си реших, че по-добре сама отколкото зле придружена. На 27 си срещнах моя човек и всичко като на магия от самосебе си стана. Не се налагаше да правя нито аз компромиси, нито той - просто си паснахме напълно, съвпадаха ни и вкусовете и нещата се подредиха, абе срещнах си моята половинка с две думи. Просто преди това може би и аз не съм била осъзнала някои неща и не съм била готова за връзка, а и човека насреща не е бил точния. Та не му мисли толкова - не става с мислене и притеснения, ще си дойде всичко, когато ти си готова за истинска връзка.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: aa239fb267
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   От 13:
Авторке, премести се в Пловдив. Ще те даря с цялата любов на света :P
Ако се нуждаеш от някого с когото да поговориш само кажи. Винаги съм бил добрия самарянин и съм оправял живота на хората преди да оправя своя собствен.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: d9b2189c31
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Пробвай да се запознаеш с някой в сайт за запознанства. Аз преди време имах регистрация в twoo.com и съм се запознавала с готини хора там, но това беше преди няколко години, сега не знам какво е положението в този сайт :)

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 52ed7c9a30
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Аз съм със същата история и аз съм от София, само че съм на 20, жалко че няма как да се срещнем :( . Ние само съществуваме, а не живеем, какво да се прави такъв е живота.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 56aaedfe8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Хахах мисля, че и аз писах в тази тема, не съм авторката, но по принцип и аз съм от Пловдив, №13, сега ти прочетох другият коментар :)

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 338490e777
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Момиче, та ти си само на 23. Знам, че и на 23 човек може да се чувства самотен, но поне времето е пред теб, има шанс да срещнеш своя човек. А аз съм на 33 и като гледам, че мъжете на моите и малко над моите години масово не искат да се натоварват със сериозни връзки и деца... Хората стават все по-големи егоисти и не желаят да поемат никакви отговорности. Направо е отчайващо...

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 0c70717eb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Авторката: Не знам защо, но напоследък все по-често виждам привидно щастливи двойки, които си изневеряват постоянно и нищо във връзката им не е истинско.. Мен поне няма кой да ме наранява. Може би е за добро. Явно трябва просто да чакам търпеливо. Винаги съм вярвала, че ако се появи правилният човек нещата ще станат от само себе си, без да се налагат преструвки или множество компромиси.. Дали ще е така, надявам се скоро да разберем всички в това положение:)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker