Изключително влюбен в неподходящото момиче!!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изключително влюбен в неподходящото момиче!!!
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 2006 пъти
Здравейте, пиша ви ако можете да ми помогнете как да разреша проблемът, в който малко или много всеки един от нас е попадал- да си влюбен в неподходящия човек...
Ще се постарая да бъда колкото се може по-кратък и точен...
Та... От няколко месеца хлътнах здраво по едно момиче, което е с 5 години по-малко от мен. Проблемът е, че учи във Великобритания и си идва веднъж в годината за по 2-3 седмици... Всъщност историята ни е много странна. Познаваме се с нея от около 3 години, но буквално само се знаехме, едва в последната година започнахме да се сприятеляваме малко по малко, да се опознаваме, да си пишем, да се виждаме (докато си беше все още в България, т. е. до миналото лято) и изведнъж установих, че съм много здраво хлътнал по нея!!! Сега зная, че е късно, изгубихме време вече да се получи нещо, но не мога и не мога да си я избия от главата! Абсолютно всеки ден си пишем, понякога с часове, говорим си дори по скайп, споделяме си абсолютно всичко, помагам й за много неща, като например сега й помагам да си намери квартира, че септември ще ходи за 3 месеца да учи другаде от Еразъм. Общо взето знае, че я харесвам, казвал съм й някой неща (дори буквално), ама то и тя си го подразбира след всички тези неща, които сме писали, говорили и т. н. Нейния отговор беше, че сме далеч един от друг, не вярва във връзките от разстояние, с една дума ме отряза, но много уклончиво... Дали защото не иска да е груба с мен? Или може би ме харесва по някакъв начин, но изчаква още време и наистина иска да е сигурна какво изпитва, защото все пак наистина има и разстояние...? Иначе няколко пъти ме вика да й ходя на гости при нея, било то във Великобритания, или сега наесен в другата страна, само да се нанесе и да свикне с живота там. Което ме обнадеждава някак си, макар, че не знам защо... Иначе ще си идва тук за 2 седмици другия месец и сме се разбрали да ходим на толкова много места заедно и да прекарваме колкото се може повече време заедно. Моите намерения са изключително чисти и силни към нея, какво да направя, за да се опитам да я спечеля?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: 99807b814e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Връзките от разстояние са наистина трудно нещо. Ако си готов да се виждате няколко пъти в годината, ако имаш пари за самолетни билети, ако скайпа и чата ти стигат за пълноценна връзка - то да, значи връзката от разстояние е за теб.

Точно така и изглежда на нея. Тя те харесва, защото както ти казващ пишете си с часове. Но тя категорично е казала, че не иска такъв вид връзка.

Вярвам ти, че си влюбен в нея, вярвам ти, че имаш чисти намерения, но за една връзка трябват двама. Може би тя е имала вече връзка от разстояние и е разочарована, може би в момента не е готова за каквато и да е връзка, може би - извинявай за това, но може би има вероятност тя да те харесва само като приятел.

Изчакай да се видите, виж тя как се чувства с теб, виж ти как се чувстваш с нея и тогава прецени дали да я спечелваш.

Ако решиш да започнеш с ухажването, ето какво трябва да знаеш(жена съм на 28, затова си позволявам да ти предложа някои трикове ;-))

1. Бъди и на първо място приятел, тоест помагай и, подари и цвете, отвори и вратата, но не я целувай. Все още не.
2. Дай и малко време да свикне с присъствието ти- ходете на кино, разходки, срещи с приятели, но отново, даже не хващай ръката и, освен за здрасти и довиждане. Помни, че заникъде не бързаш и искаш всичко да е естествено.
3. Сподели и нещо за себе си, нещо тайно(не и казвай че им. а едно момче влюбено в момиче, защото ще се досети че си ти). Кажи и какви са ти мечтите, кажи и някой смешен спомен за теб, кажи и как се виждаш след 10 години - примерно успешна кариера, прекрасна жена за която си женен, деца.
4. В края на периода който се виждате може да я хванеш за ръка или целунеш. Ти пишеш две седмици- ами за мен лично това време е твърде малко, за да позволя целувка, но тя може би е различна. Ти ще прецениш дали е готова или не. Гледай езика на тялото и мимиките на лицето и-ако ти се усмихва непрекъснато, ако търси погледа ти, ако те хваща тя за ръката, тогава може би е готова за целувка.


Последно, нищо не губиш, ако я целунеш, пък тя каже, че не е готова за връзка или че между вас няма да се получи нищо. Помни, момичето за теб, онова подходящото и изключителното, е това което те харесва като мъж, това което ще те целува в отговор много години, не само на една среща, продължаваща две седмица като вашата.

Чао за сега. Надявам се да съм била полезна.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker