Тъжна, защото не получавам любовта която искам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тъжна, защото не получавам любовта която искам
преди: 14 години, 2 месеца, прочетена 3611 пъти
Моля Ви за съвет!
аз съм дете поне така се чувствам почти винаги съм тъжна защото не знам как да се зарадвам.Имам си приятел от 2 години всеки кавза че ме обича но на мен не ми стига неговата обич така както ми я дава. Той прави какво ли не но се чувствам тъжнам, често пъти. Той е на 24 аз на 20 мисля че е още малък и ми трябва някой който да гледа малко по добре на нещата и да мисли повече за мен искам си ласките,страстите в леглото всяка вечер сме си заедно, а ми липсва неговия интерес защото преди той беше мн влюбен даже аз не бях толкова, той ми е първият приятел който ми обърна мн голямо внимание но нещата се промениха.

Почнахме да се караме по често за много дребни неща ревбувах го, не му двах почти нищо, правя му забележки не му е хубаво дето плача като се скараме какво да правя???? :( искам да съм добре с него и да съм сигурна а аз си мисля че не мисли за мен както преди го правеше и си мисля че постоянно си мисли за старата си приятлка много е кофти така а не искам да се разделям още с този човек не ми еизневерявал нито аз - дайте съвет Благодаря

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 2 месеца
hash: d824e00d59
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Истината е такава, че за съжаление с времето нтереса и от двете страни се променя. не може вечно да сте влюбени като в началото, било то и след 2 години. просто тези чувства се преобразяват в други. тъжно е, но е факт. преди той е тичал след теб едва ли не, нали? аз така разбрах. сега не е така и на теб това ти липсва. едва ли не те обича, просто онази еуфория няма как да се върне. аз и гаджето ми сме по на 23 и живеем заедно от почти година. той се влюби в мен преди 3 години, като тогава ходех с друго момче. тогава се държеше по начин, който вече не се държи. но не може вечно да е влюбен.

Сега пък се обичаме и разбираме, както тогава не, защото тогава бяхме малки и неразбиращи, сега е по-дълбока и зряла любов. липсва ми понякога онзи трепет, но и това в момента е толкова хубаво, че честно да ти кажа не мога да определя кое от двете е по-хубаво. и през цялото това време отношенията ни са на приливи и отливи, в смисъл има моменти и периоди, в които той ме обгражда с внимание и любов повече отколкото аз него и той един вид ме гони, докато аз съм по-дръпната.

После има моменти и периоди, в които аз съм така към него, менят се постоянно и в това е интересното. не живей в измислен свят, обичай и гледай напред. ако пък толкова ти липсва тръпката, все пак си само на 20, живота е пред теб, живей го както намериш за добре, с който намериш за добре и не го мисли много.

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: d3fa2149b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Вредиш единствено на себе си, момчето няма вина за това, че ти имаш такива мисли в главата си.Щом е с теб след 2 години значи държите един на друг, а щом е така няма от какво да се притесняваш.

Опитай се да промениш нагласата си към нещата, пречиш сама на връзката ви и ако след време нещо се прецака, то ще е заради параноята.
Казвам ти го на 100%, понеже и аз бях същата преди време с бившия ми- държах се така и се измъчвах по същия начин 1 година.

И нещо много важно-тъпо е да ревнуваш от бити карти....Щом е избрал теб пред всички останали, значи си важна...Само ти можеш да си помогнеш.

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 0dce99f95f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Съвет да дам немога но ще изразя мнението си .. така ти сама ще прецениш какво да правиш!

аз имам приятел от 5 години (почти) както ти казваш че ти не си го искала толкова преди а той теб доста .. така бяхме и ние! ...Та искам да кажа че според мен всичко опира до твоето даржание.. мила повярвай ми трябва да му стъпиш на врата здравата , мъжете не заслужават да им се показва прекалено много ласка ! всичко при тях трябва да е с ограничение!(нищо лично към противоположния пол)

Мисълта ми е .. никога не показвай че ти е тъжно че го ревнуваш а още по малко да плачеш ПОВЯРВАСЙ МИ -така само трупаш минуси пред него ! покави му че можеш да се забавляваш така кактоп той да излизаш (защото съм сигурна че желанието ти за каквото и да било без него го няма) .

Бях по същия начин и разбрах едно .. колкото и да ти е тежко не му го показвай бади винаги усмихната и ведра! дай му свобода .. и не забравяй покажи му че ти си момиче на място и че може да те загуби всеки един момент с постъпките си ! (той знае че ти си му в кърпа вързана особено с ревностите и реването ) така че ! стегни се ! Ти си младо и съм сигурна че си хубаво момиче... Главата горе !

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: ef7e886832
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Абсолютно съм съгласна с номер 3 :) Мога да добавя само 1 съвет. Оптитай се да поговориш с него да разбереш какво не му харесва, какво иска, но и ти му кажи съвсем уверено и спокойно че не ти харесва сегашната ситуация, дай му знак че ще ти писне някой ден от безразличието му и ще си потърсиш щастието другаде :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker