"Билка" за забравяне на бивш? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

"Билка" за забравяне на бивш?
преди: 14 години, 1 месец, прочетена 6305 пъти
Ами това е! Не знам да се смея ли, да плача ли вече, всичко е толкова абсурдно и нелепо, че наистина не знам какво да правя. Имам само един въпрос- как да забравя бившия си, с който сме окончателно и официално разделени от 4 месеца, бяхме 2 години и половина заедно и минахме през много неща...
Но както и да е, отклоних се. Накрая много ме нараняваше, пренебрегваше и лъжеше.

Сега има нова приятелка, но 2мата още поддържаме връзка, защото той твърди, че "иска да сме приятели и не може да се довери и да сподели на никой, както на мен". Не го виждам, защото живеем на коренно различни места ( че и държави), но не минава и ден, в който да не мисля за него, или да не го сънувам.

Всичко ми напомня за него- песни, филми, ситуации, миризми, места (защото той е бил тук)... и вече се побърквам! Днес ми преля и като разбрах, че вече и казва "Обичам те" и куп лигави неща. Даже да не му пиша, мисля за него.

Имам приятел, който е прекрасен, и иска да пробваме да сме заедно.... обаче не ми трепва нищо. А той го заслужава. Баси, даже и някакви готини мъже като видя по улиците, ако пробвам да си представя да правя секс с тях, и не искам! Какво ми става, обсебена ли съм, каква съм... много време мина, вярно е, че много се обичахме, много сме преживели, но това е върха.

Помогнете и се извинявам за истеричния пост........попринцип съм доста спокойна, но вече ми идва вповечко. Всички ми казват да се успокоя и да си дам време без да се насилвам, сама да забравя, но при положение, че преди това бяхме разделени за кратко още 1, при положение, че си има нова, и колко много ме болеше и плаках заради него, и това, което ми причиняваше ежедневно.... не е нормално да го обичам още. Бих оценила всякакви мнения и съвети. Благодаря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 1 месец
hash: 1a8d8ac7f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нормално е да мислиш за него повече от когато и да било. Съветвам те да започнеш да правиш нови неща. Иди някъде на почивка. Започни спорт, запознай се с нови хора и изобщо каквото ново се сетиш. И пробвай да правиш секс с някой, когото харесваш. Ще го забравиш по-бързо отколкото си мислиш.

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 2570a2744a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Стига истерии и паника! Пробвай с новото момче! Не на принципа "клин клин избива", но опитай. Сега не ти трепва нищо, но... Дай му шанс, дай му време и ще усетиш дали ще се получат нещата между вас или не. Времето ще притъпи болката ти и след това ще гледаш на бившия със съвсем други очи. От позицията на времето ще разбереш колко глупава и наивна си била да си скубеш косите...Че той не заслужава! Отърси се успешно от миналото. Всеки е тръгнал по пътя си и направил избора си. В живота му има друга жена, което не ти изнася, но и без нея между вас е приключено. Той те е наранявал, пренебрегвал, лъгал! За какво ти е?!

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 6670e5f079
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Аз съм на същото дередже най-банално е да се каже заемай си съзнанието с други неща,но факт че само това помага,в минимална степен за кратко време....

Таня

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: 631decc22d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Благодаря на всички за съветите... Номер 2, аз се опитвам да дам шанс на момчето, но просто не ми трепва нищо, а не искам да му дам напразни надежди и да го нараня, защото ми е много добър приятел и не го заслужава. Иска ми се да го обичам, но... не става.

Иначе да,бившият си е направил избора, тук си напълно прав(а)- нещо, което и аз неведнъж съм му казвала. Номер 1, колкото до секса, сега не се чувствам много готова, защото за хубаво или за лошо, не съм като повечето момичета и влагам в секса нещо много повече от физика. Но ако все пак се появи някой, който пък да ме привлича до такава степен, защо не?

А номер 3, какво да ти кажа, щом си в същото положение като мен, значи много кофти. Аз съм зациклила на едно място заради човек, който грам не го заслужава и си гледа неговия живот. И най-лошото е, че го осъзнавам, но пак не мога да спра. Просто гледам да не мисля за него, абсолютно всички снимки с него, откъдето и откогато и да са, ги сложих в една папка, която не отварям. Просто не съм готова да ги изхвърля, защото това са 2 години и половина от живота ми... но все пак не ги гледам, и това е някаква крачка.. надявам се :) Пиши ако имаш нужда. Благодаря пак.

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: c1489740cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Не насилвай нещата с новото момче, защото както и ти самата усещаш, магията между вас не е пълна... така той няма да страда. Не искам и да ти давам напразни надежди, но при мен ИСТИНСКАТА тръпка към 1 момче, дойде съвсем неочаквано и за самата мен... след цели 21 години! Сега лошото е, че и двамата имаме семейства, а чувствата ни са истински и силни! Така, че не се отчайвай, защото никога нищо не се знае...Ако нямаш деца зад гърба си,можеш спокойно да си живееш живота и да очакваш и неочакваното. Късмет и търпение :)))

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 69e5432147
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Moga da ti kaja samo edno. Chuvstvam se dori po zle i ot tebe. Istoriqta mi dosta napodobqva tvoita po princip. Bqh s edno momche 2 godini blizo i sme razdeleni veche okonchatelno ot 2-3 meseca. Moga da kaja samo, che bolkata e neponosima. Za parvi pat mi se sluchva i neznam kakvo da pravq chuvstvam se kato v dupka ot koqto nemoga da izlqza. Toi beshe dobar kam mene. Imali sme i loshi momenti razbirase, no veche e tolkova studen kam mene ili pone se opitva da igrae studen. Az bqh iniciqtora za nashata razdqla (ne sam izneverila), no vapreki tova moga da kaja, che se molih blizo 2 meseca da se varne i pak ne stana. A nai-loshoto teparva predstoi imam opaseniq, che si ima druga i tova napravo me pobarkva. No i dori da nqma druga v momenta misalta za druga jena v negoviq jivot totalno me depresira. Opitvam se da prodalja napred, no prosto ne se poluchava vsqkash neshto me tegli na zad. Izvoda koito si napravih ot vsichko tova e, che e mnogo glupavo da si davash naprazni nadeji. Obedena sam, che v momenta si predstavqsh kak shte ste ako ste zaedno kak shte se darjite edin kam drug, kak shte imate deca zaedno i t. k. Tva e nai-glupavoto neshto koeto pravim tva e prosto usivane na bolkata i chuvstvata opredeleniq chovek. Moq savet e prosto si dai vreme moje bi mesec, dva pomisli nad situaciqta prevazmogni go i sled tova zapohni nova vrazka. I sashto mislq, che e po dobre da darjish tozi priqtel blizko v tozi moment. Zashtoto sam sigurna, che toi ti deistva kato nqkakva opora v tozi moment.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 29c33c1bcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Поддържате връзка, така ли? Не се заблуждавай - тарикатчето си оставя вратичката отворена. Ако не се получи с новата - да има поне на първо време заместител. А що да се мъчи да го търси, вместо да си го остави като резерва? Съжалявам за прямите думи, но е така.
*Билката* е следната - прекратяваш всякакви контакти с него, поне за период, в който ще можеш да го преживееш. Така само удължаваш агонията си и несъзнателно си градиш надежди. После - дай шанс на другото момче. Действай на принципа на мъжете - морето е пълно с риба, клин клин избива. Сега контактите ти с него и произхождащите от тях мисли *кога ще пише, кога ще се обади* те спират. Погледни първо себе си и как се чувстваш ти. Както прави той. Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker