Как лети времето - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как лети времето
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 2339 пъти
Здравейте. Прочетох доста истории тук. И реших и аз да ви споделя моята. Минаха 5 години от както съм завършил гимназия, а сякаш вчера бях на училище. Дори в момента докато ви пиша, ме навяват някакви забравени спомени и чувства. Като ученик бях свит, момичетата не ме забелязваха. Разбира се, сега като върна лентата назад това си е моя грешка. От срам и ниско самочувствие полза няма. Но няма как да върна назад времето и да променя някой неща. Мога само единствено да гледам напред. Срам ме е но първата ми целувка беше едва на 21 години, с въпросното момиче мисля че бях около 3 месеца. Почти веднага след като се разделихме, срещнах друга и с нея се задържахме около месец и половина. Тя ми беше първата! Но и първото истинско разочарование. Вярвах и а тя си е правила каквото и хареса. Но все пак аз съм наивен и неопитен. Всъщност да съм честен, не съм бил с друго момиче освен нея. Пробвах и с трето момиче, но просто освен натискане нищо друго. Чувства така и не се появиха.. Все още исках тази която ме нарани. Явно мъжете наистина обичаме кучки. По някаква странна случайност, или приумица на съдбата това което исках се сбъдна. Тя се завърна, разкаяна. Сама поиска да се видим. Поговорихме си, но сякаш гордостта ми не искаше да я приеме. И като в омагьосан кръг. Нито я искам, нито мога да я забравя.... И така сам. Винаги сам.. Но да продължа историята си, дойде Юли и моя съученичка си дойде от Великобритания, за да си направи сватба. И ме покани. Дали под въздействие на алкохола или пък от гледката на влюбените танцуващи. Аз си дадох сметка че до момента не съм познал какво е Любовта! Как си отлетя времето... Моите набори повечето познали какво е Любов, имащи някой до себе си. Някой дори вече със свои дечица. Други женени. А аз... на почти 24 а тепърва влизащ в университет.. Не видял почти нищо. Дори 15 годишните имат по голям опит от мен.. Чудя се какво не ми е наред, защо мен всички онези малки и големи неща от живота, които не се купуват с пари ме подминават. Въпреки ходенето на фитнес, колата и самостоятелността ми, едно голямо нищо. Знам че тези неща които изброих не са важни. Но просто са + някой да те забележи. Има ли и други като мен? Имам чувството че времето ми минава, а сякаш аз не взимам нищо от живота. :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: 1e607ae5cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Гордосттa и любовтa сa несъвместими , aко едното пречи нa другото! Нaрaнилa те , хубaво сгрешилa е , всички грешим и всеки имa прaво нa втори шaнс! Втори , не до безкрaйност , рaзбирa се , но кой губи от товa , че гордосттa си е по- голямa. ТИ! И ТЯ! A може дa е любовтa нa животa ти , може дa се ожениш зa другa , дa създaдеш семейство , децa ...и дa продължaвaш дa мислиш зa нея , дa се обвинявaш след време , че не си дaл възможност. Ти си знaеш ! Aз съм лъвицa , нaй- горделивaтa зодия , нямa други " обрaзи" кaто нaс , но зa любовтa бих нaпрaвилa компромис , бих дaлa вторa възможност , сaмо вторa , третa нямa дa имa , но не бих позволилa гордосттa ми дa ми отнеме възможносттa дa имaм любовтa си! Друго е вече , aко човекът злоупотреби с подaденaтa възможност. Тогaвa дa , вдигaм нос и го прaщaм по дяволите , но поне ще знaм , че съм опитaлa и ми е докaзaл , че не е човекa с който бих билa щaстливa. В единия случaй ще продължиш без нея фозически , но в сърцето ти ще продължи дa съществувa кaто неизживянa възможност. В другия , може дa сте щaстливи или поне веднъж зaвинaги , ще ти избие всякaкви чувствa и ще продължиш със свободно сърце. И още нещо , повярвaй ми , гордост и горделивост сa рaзлични нещa , и ти си същия горделивец кaто мен , сaмо дето още не знaеш , че нa себе си нaй- много вредиш с товa твое " кaчество". И сме по принцип трудно поносими от половинките си;)
Трудно му беше нa моето момче , но спечели , сегa винaги е пред моятa горделивост;)
Опитaй , дaйте си втори шaнс и не зaбрaвяй , че ти също трябвa дa си " понaстъпиш" мaлко товa чувство , зa дa не ти пречи и дa виждaш нещaтa реaлно , a не воден от глупaвa , понякогa криво рaзбрaнa гордост.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 14a12a042f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Спокойно бе човек има и по лоши случаи от теб . Аз съм на 23
и се надявам тази година да завърша университет . Също като теб като ученик бях много срамежлив и стеснителен , и за това момичетата не ме харесваха . Моята първата целувка получих тази година с първото момиче което ми е гадже . За това не се притеснявай даже аз ти завиждам благородно че имаш работа и си самостоятелен от твоите родители а любовта рано или късно ще кацне на рамото ти .

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 8abba1ad84
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   трябва да има причина за всичко това.
А и...ти някога пробвал ли си да сваляш някоя?
Жените обичаме да ни се обръща внимание. Пробвай да заговориш някоя някъде (на живо или във ФБ, или в някой сайт). Дори и да не откликне веднага, колкото повече внимание и обръщаш, толкова по-склонна ще е да обърне внимание и на теб (говоря от опит, защото харесвам и жени). Особено ако се държиш джентълменски. Е, винаги може да попаднеш във friend zone, ако дамата така си е решила, но освен да печелиш опит, не губиш нищо.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 9af849fc21
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   До 1. Иска ти се, грешките са си грешки и би било глупаво да се правят отново. Страхотна постъпка на автора, а за такива като теб 1 искам да ти кажа, че само с провокации и грешки не става.

Авторе много ди млад за да го мислиш толкова.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 9a1b255dc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Брат става ми тъжно като ти гледам историята, но не защото ти се смея, а защото аз съм теб, но преди няколко години... В момента съм на 21г. и не съм целувал момиче.. Изобщо не съм прегръщал и не съм канил момиче на среща дори.. Свит и затворен човек съм, който ту натрупва самочувствие в рамките на няколко месеца, а после то се срива за дни и пак и пак... Няма го това след 21- вата година при мен.. И бих се радвал дори и на толкова, ... Така че не си мисли че не си видял нищо.. :) (При мен проблема също е че нямам грам самоувереност в себе си за нищо)... Късмет..!

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 4b1504649a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Добре дошъл в клуба на нищо-незначещите! От средновековието ние пълним гробищата, а костите ни красят стените на катакомбите!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: d909a1e86e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 1 Автора съм. Проблема не е в гордостта. Проблема е че това момиче докато беше с мен излизаше с други. Спала е с друг, взе ме за даденост. Подигра ми се. Тогава ме захвърли като парцал. 6 месеца по късно се върна. Наговори ми ги едни: била щастлива с мен, и не знам си какви глупости още ми изтърси. Това е подигравка със мен самия. Не искам да и прощавам. Не вярвам точно жена лъв да прости такова нещо. Относно другите коментари: "Да определено имах проблем с общуването и свалките" Не можех да си кажа името дори без да бъгна. Сега това не е така. Но разбира се поне стотина пъти се разбих като кораб в скали преди да го преодолея до някаква степен. Сега е слабо умението ми да флиртувам но се опитвам. Относно последния коментар, братле бил съм в това положение. Прекалено е гадно, но успях да изплувам до някаква степен. Пожелавам ти късмет и на теб и не се давай :)

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 0ff61605a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Спокойно, имаш още доста време да намериш любовта ;)

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 0ff61605a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Попринцип съм съгласна с номер 1 - хората заслужават втори шанс, но е и трети (разбрах го от личен опит и по трудния начин).

В случая обаче ще те посъветвам да й простиш, но да не се връщаш при нея. Просто й прости, направи го заради себе си, ще ти олекне на душата. Отнема време, но после ще можеш да продължиш напред и да я забравиш.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: ff901ba3a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   A , в постa не беше уточнено товa ( че е прaвилa секс с друг) aвторе. Дa , прaв си , не бих простилa подобно нещо.
Но ти все пaк си още " пишлеме", дечко , възможностите сa около теб , може би точно пред теб дори.
Имaй предвид нещо , колкото вие срaмежливите , по- зaтворени мъже сте " невидими" зa някои жени , толковa и срaмежливите , зaтворени жени сa " невидими" зa някои мъже. Вероятно ти си невидим зa отворени , нaхaкaни , подчертaвaщи сексaпил жени , товa те скaпвa , a в същия момент може би не зaбелязвaш някое по- свито , срaмежливо момиче , също толковa aтрaктивно , но облечено по- скромно и не " крещи" с присъствието си зa внимaние. Огледaй се , зaщото те сa нaвсякъде и също кaто теб в очaквaне любовтa дa ги срещне и рaзпознaе.
Не кaзвaм , че не си хубaв , зaтовa не те зaбелязвaт , може би излъчвaш точно , че си сериозно момче ,искaш сериознa връзкa и зaтовa тип " пaлaвницa" нямa дa ти върже и по- добре. Спокойно , ще срещнеш любовтa , не си зa изпускaне - млaд , сaмостоятелен , незaвисим , спортен и НЕaрогaнтен;) Типa мъж , който искaме ние жените зa семейство. Aко си тaкъв , знaчи просто не гледaш прaвилния тип момиче.
Успех aвторе!
Н1

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 82286e0a90
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   А според мен ти трябва самоувереност, защото момичетата в противен случай винаги ще те приемат като резерва, освен ако не попаднеш на свястно и добро, по-затворено момиче, като теб.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: e9bcfb5091
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз пък съм момиче на 22 и никога не съм имала приятел дори и не съм се целувала с момче и ме е страх,че това няма да се случи скоро,но отчасти и аз съм си виновна. Когато човек гледа хората отстрани влюбени и щастливи му се приисква и той да е така,но на всеки съдбата е различна.Много пъти съм си мислела ами ако не срещнеш правилния човек никога,какво? Оставаш сам завинаги ли?Всичко е въпрос на късмет и затова мога да ти пожелая само успех в любовта и в живота.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 81cb36b3f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Пич, не се кахъри, описаните от теб неща са се случвали почти на всяко момче. Например, аз когато бях на 18-19 се влюбих в едно момиче от квартала, което дотогава, познавах само по физиономия. Започнах да й показвам, че я харесвам, угаждах й с всичко, глезех я и т. н., но нещата не търпяха развитие. Да, излизахме, прекарвахме доста време заедно, молеше ме за това и онова, но до там. Изведнъж, точно за има няма два часа, въпросната тръгна с един циганин и впоследствие разбрах, че ми се е присмивала зад гърба. Естествено, стана ми гадно, но го преживях и си продължих напред. Колкото до връщането на лентата назад-всички правим грешки, за които после съжаляваме. Нормално е на 15 да си на един акъл, а на 25-на съвсем друг. Нищо необичайно не се случило с теб, не се тревожи излишно.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: ec9f3b7ef6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   12 и като вярваш, че такова нещо като съдба съществува тогава какъв е смисъла да живеем дай да се метнем от някоя скала? Бог е създал хората със свободна воля иначе нямаше да има смисъл, ако всичко беше предопределено...

 
  ...
преди: 4 години, 2 дни
hash: c2b0be7eac
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Авторе любопитно ми е какво стана сега с теб?
Случайно днес попаднах на историята ти от преди 5 години,догава,аз съм бил на 15години, сега съм на 19години, както и да е това не е означение, защото съм все съм така млад и красив:)!!!
Но ти сега си на 28години какво се случи през тези 5години от живота ти?
Разкажи, че ми стана любопитно?

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 2 дни
hash: 3570a7ca67
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Хора каквиопити на 13да си бил с 10ма ... На 24не си престарял , макар и да е стара историята и защо е нужен много опит , а не просто 1но качествен човек до тебе , или е по- яко да си бил с много , ако са малко си задръстен ли ?

 
  ...
преди: 4 години, 1 ден
hash: 1e14db4c28
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   До номер 15, аз написах темата преди години и добре, че чета сайта редовно. Какво стана ли ?!Завърших висшУту и сега не успявам да си намеря работа по специалност, научих и Английски на ниво ц2 и това по въпроса със образованието. По отношение на Любовта, то познах я! Бяхме заедно почти 3 години, а после прецаках всичко. Сега съм сам, без работа, без финанси и се върнах при семейството ми което е от 6 човека. На кратко, всичко върви стремглаво надолу! :D :)

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: cdd8183754
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Здравей приятел! Аз съм на 27. При мен нещата бяха на обратно. В училище момичетата се закачаха. Когато бях на 18 семейството ми се премести да живее в Турция. В новото училище положението беше същото. Не знам с какво съм ги привличал, но мен не ме интересуваха. Имах мечта да ме приемат в военно-морския колеж в Истанбул. Майка ми започна да се чуди какво не е наред с мен. Ходеше на гадателки и врачки, да пита дали ще се оженя. Започна да ме запознава с дъщерите на нейните приятелки. Излизах по среши, но така и нищо. В училище се запознах с едно момиче, тя ме заплашваше със самиубивсйто, че ако не се съберем, ще се самоубие. Така и не казах на никой и се събрахме. Взех книжка, завърших, приеха ме в колежа. Заминах за Истанбул. Тя беше красива, но не ме привличаше. Хубавото в ситуацията беше, че родителите ми поне бяха спокойни, че не съм хомосексуалист. Нямам вид на такъв... 190 съм, мускулест и не се държа меко определно. Дори обраното. Просто не ми харесхва. С това момиче бях много дълго, но между нас така и нищо не се получи. На 25 се влюбих лудо в 16 годишно момиче. Не съм вярвал, не съм го искал. 2 години бяхме заедно, но всичко приключи. Не го мисли. Не е дошло правилното време. Моите приятели, които също са на моята възраст вече имат 2 деца, а аз като хлапак преследвам предишната си приятелка по телефона. Живота е интересен и ще те изненада, когато най-малко искаш и очакваш. Както мислих, че ще се оженя за жена, която не обичам, но е добра партия за брак и семейство, в следващия момент се оказах почти на 30 лудо влюбен. Предишната ми приятелка вече е пълнолетна и така нататък, но в случая това няма значение. Понякога се случват абсурдни и неочаквани неща, но съдба... Не се отчайвай... Успех!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 4705c6f521
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   До автора, аз съм момчето на 19г. от коментар 15.

Наистина не очаквах да ми отговориш, наистина много гадно, че сте се разделили с любовта, но не се отчайвай всичко ще се нареди ще си намериш работа, пожелавам ти успех в живота от сега нататък и недей да се отчайваш, защото както виждаш няма смисъл време явно наистина лети бързо;)!!!
Успех в живота и любовта!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker