Към изневерилите - защо сте изневерявали? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Към изневерилите - защо сте изневерявали?
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 4485 пъти
Интересно ми е защо хората си изневеряват. Нямам такива намерения, нито бих съдил, когото и да било, не това е идеята, просто питам от любопитство. Какво ви е подтикнало? Нещо ви е липсвало, просто за разнообразие, просто секс, моментна емоция, сериозни и трайни чувства?

Докато изневерявате, питате ли се как би се чувствал партньорът ви и след изневярата чувствате ли се гузни? Как се прикривате, че да не ви разкрият? Като си дадете сметка и се обърнете назад, тези изневери довели ли са до нещо положително в живота ви като цяло?

Само ще помоля да си пишете пола и възрастта, ако не ви е проблем.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: 812dd9548f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   От близо 20 г. брак съм изневерявал на бившата си вече съпруга 17 г.
Тя беше студентската ми любов. Бързо се оженихме и създадохме дете и в началото всичко беше добре. Тя идва от разпаднато семейство - никога е нямала баща и може би заради това ? е било трудно да се впише някак си в нашия общ семеен живот, да намери място за мен в него. След раждането на детето спря и да иска да правим секс, макар че аз винаги съм я намирал за атрактивна и съм ? правил хиляди комплименти. Така се получи просто, че успях в бизнеса си и успях да ? осигуря живот, за който само сме мечтали като бедни студенти. Най-щастливите ни години бяха, когато нямахме буквално понякога ядене, но никога тогава тя не се оплакваше и не ме обиждаше. Ходихме на море на палатка, едно цяло лято ядохме само ориз и макарони, но бяхме щастливи! Сексът никога не е бил хубав с нея, но това не ми беше важно тогава.
Карах я така близо 3 години без секс почти и без всякаква топлинка у дома. Трябваше да работя 12 ч. на ден, прибирах се у дома, но нямаше кой да ме посрещне и кой една супа да ми сипе. Решихме, че имаме проблеми, но взехме грешното решение - да направим още едно дете, което да внесе отново топлина в живота ни, защото само с детето се чувствахме като семейство и то ни беше станало единствената радост. Е, направихме бързо второ дете, но бракът ни стана още по-лош - обиди, сърдене, дори омраза чувствах, въпреки че всяка вечер се опитвах да спечеля жена си. Накрая стигнахме до там, че тя поиска собствена спалня, защото съм бил хъркал, което практически уби всякакво чувство у мен - до сега не правихме секс повече от 3-4 пъти в годината, но поне нощем имах жена до себе си, жена която още обичах.
Нуждата ме накара да започна с изневерите. В началото исках само да задоволя сексуалните си нужди, да подържа женско тяло за няколко часа, да се разтоваря от грижите и проблемите за кратко, но обичта исках да оставя в семейството си, при децата си най-вече. Първата ми любовница забременя и решихме да направи аборт. Не чувствах нищо към нея. Заредиха се няколко афери, които не значиха нищо за мен и така докато не срещнах Нея.
В началото беше просто поредното тяло, с което можех да задоволя елементарните си нужди за близост. В последствие започнах да оставам в апартамента ?, за да си говорим за интересни неща. Посещавах я най-често след работа и нямах много време, но започнах да си намирам време, защото изпитвах истинска нужда да се заредя. Приемах го като вид зареждане на батериите, разтоварване и време за себе си.
Трудно е някой да ми спечели сърцето, но тя влезна под кожата ми. Още в началото ? казах, че нищо не мога да ? предложа. Нямах и гузна съвест към жена си, защото в крайна сметка просто взимах от любовницата си, а на семейството си продължих да давам всичко. Сега осъзнавам, че съм имал нужда да взимам от някого, за да намеря сили да функционирам, но тогава не мислех много по темата.
И така минаваха годините. Създадох си дори нещо като ежедневие с любовницата си. Оставах да спя при нея под разни предлози например и при нея вечерях почти винаги, защото у дома и без това готвено ядене никога нямаше. Съпругата ми имаше чистачка и всякакъв персонал, но никога не се е хранила особено, за да пази фигурата си, което на нея ? беше много важно, а децата ни винаги са били на училище, частни уроци, занимални и е имало човек да се грижи да ядат навън. Аз имах пък любовницата си да се грижи за мен.
И все пак не мога да кажа, че не бях щастлив. През лятото винаги правихме големи ваканции семейно и тогава понякога успявах да намеря жената, в която някога се бях влюбил. Случвало се е дори да имаме секс, но за жена ми сексът никога не е бил важен и си протичаше по старо му, а след това се чувствах отвратително, защото минаваха дни, за да я спечеля, за да изживея такова разочарование. После просто ми обръщаше гръб и заспиваше.
Последните години дори на почивка спряхме да ходим заедно.
Продължавахме и двамата да даваме всичко за децата си и поне два дни в седмицата гледах да прекарвам с тях.
За всички бяхме едно нормално семейство. Непознатите ми завиждаха за поддържаната и красива жена, но роднините и приятелите ми ме съжаляваха и често съм чувал от тях, че не знаели как съм могъл да живея така.
Въпреки всичко не съжалявам за нищо. Отгледах си чудесни деца, завършиха и ги приеха в много добри университети в Швейцария и Великобритания. По-горд от мен като баща просто няма, защото сега синовете ми живеят живота, за които съм мечтал и не са ме посрамили в нищо.
Преди 2 г. се разведохме с жена ми. Оставих ? семейната къща, фирма и достатачно пари да си живее. Фирмата не успя да просъществува, но тя си живее доста добре, има си и спортен приятел, което мисля, че винаги е искала, защото аз на младини спортувах много, но после се отдадох на работата си..
Не съжалявам за нищо, защото тайно си имах последните най-тежки и студени години на брака си любов, секс и приятелство. С Нея се оженихме миналата година, построихме си къща и чакаме първото си дете през септември. Сякаш рестартирам живота си. С още няколко човека сме така и няколко мои приятели вече сменят пелени, така че не се чувствам стар или ненормален, че на тези години тепърва правя още деца. Напротив, сега водя по-активен живот от преди, имам и повече време. Решил съм да имам поне още едно-две деца, ако даде Бог. Сега чувството е различно. Имам доверие в тази жена и искам да създам семейството, което винаги съм искал с нея, в което да има преди всичко любов, топлина и уют.
Не мога да се оплача от живота си.
Не чувствам вина, защото в думи не мога да ви опиша какво е да живееш с парче лед до себе си. Със сегашната ми жена се случва да се караме например, но накрая винаги завършваме с целувка, а в леглото си никога не съм сам. При бившата ми караниците бяха рядко, но пък със седмици не ми говореше после и все аз бях виновният за всичко. Отблъсна ме не толкова нежеланието ? да правим секс, колкото нейните обвинения за всичко, неуважението, липсата на човешко отношение и колкото и да е странно - липсата дори на топла вечеря и добра дума след тежък работен ден. Тези неща за мен са важни. Аз имам семейство не само, за да се грижа за една жена, но и да получавам признание, любов, грижи и секс. Благодарен съм на майката на децата си, че ми даде чудесни деца, но аз деца в крайна сметка с всяка жена можеше да имам. Не мога да ? простя, че не отвърна на любовта ми някога и не намерих дори спокойствие толкова години в брака ни, а любов, обич, приятелство и секс търсих като улично куче навън, криейки се толкова години като престъпник.
Мили жени - малко искаме от вас - една топла вечеря, добра дума, целувка, топло женско тяло да се събужда до нас. Готови сме по цял ден да се бъхтим, за да ви осигурим всичко, толкова ли трудно е това за някои от вас?
Ако бившата ми жена поне малко се беше постарала за мен, аз щях да бъда сега с нея. Трябваше ми едно зрънце любов, но всяко зло за добро!

м48

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 248173686e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Физически не съм стигала до изневяра, все още, но емоционално да. И ще ти кажа защо го правя. Защото в един момент съпругът ми ме прие за даденост и буквално спря да ме забелязва. Прибирам се от работа-той виси на компютъра, уж ще си лягаме-той носи таблета в спалнята... и накрая започнах да се чувствам все едно той е влюбен в компютъра, а не в мен. А за интимност и дума не става. Млада съм, а нямам спомени от кога не сме го правили. И най-отчайващото е, че дори знае, че си имам вибратор, но дори и това не го впечатлява!!! Е, въпрос на време е да ми изневеря. За сега се задоволявам само с разговорим с един страхотен мъж и за това написах, че изневярата ми е само емоционална, но не се знае кога разговорите ще се превърнат в нещо повече. В крайна сметка и аз съм човек и се нуждая от любов и внимание. Имам нужда понякога някой да ме изслуша и да ми даде съвет. А не просто да гледам как уж, човекът, който трябва да прави това, се взира в монитора и то не защото има работа, а за да си играе на игрички и по-лошо за да чати с други жени. Така, че още малко ще търпя това отношение и ако не се усети, като нищо ще се поддам на изкушението. Пък каквото ще да става после. Обаче това да се чувстваш пренебрегната от собствения си съпруг и то само на 30 и няколко просто не се търпи!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: fe81450e33
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Жена на 25.
Изневерих преди около 2 години и половина на мъж с който бяхме почти 5 години заедно (сега вече знам, че на тази възраст не е трябвало да имам връзка).
Как ми се отрази - страхотно ми се отрази. Даде ми смелост да прекратя една особено токсична връзка с използвач и манипулатор, който ако трябва да съм честна дори тогава презирах заради слабостите му.
Имаше и същата ситуация като при номер 2 - аз бях като тапетите, част от интериора. Въпреки това обаче все бях длъжна за всичко и все се искаше от мен повече и повече.
След раздялата имах труден период от 2 месеца. След това животът ми стана значително по-лесен. Дръпнах и в личен живот и в работа. Постигнах успехи, които преси това бяха немислими за мен. Тогава осъзнах колко ми е тежала тази връзка и колко отровна е била за мен. Не съжалявам грам!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: f1406d865e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От автора

Към 1, 2 и 3 - първо искам да ви благодаря, че споделихте. Сега се сещам и за още един въпрос, който трябваше да вметна в темата. А именно защо след като усетихте, че нещата не се получават, не предпочетохте да се разделите и да започнете на чисто, а сте предпочитали да водите двойнствен живот и да се криете като престъпници, както се изрази номер 1. Ще съм благодарен да ми отговорите на този въпрос.

Иначе историята на 1 ме трогна доста. Дано сте щастливи завинаги заедно и да имате още деца.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 51e0d77abd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Обикновено мъжете изневерявaт по нaвик, ( генетичнa пaмет) a жените по нуждa. И в двaтa случaя е в ръцете нa мъжa дa промени товa- дa преодоолее нaвикa си и женaтa до него дa знaе, че винaги може дa сподели свободно - ще бъде чутa и ще бъде рaзбрaнa.

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 812dd9548f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Към Автора
Аз лично останах заради чувството за дълг да си отгледам преди всичко децата, които съм създал. Поне тогава не виждах начин да бъда баща без да бъда съпруг на майка им. Освен това дълго не губих надежда, че съпругата ми може да се промени и да заживеем нормално, а и чак в последните години срещнах Нея и винаги си казвах, че още малко остава, за да си видя децата отгледани. Сега си давам сметка, че ако не ме беше чакала моята Любима щях да си умра сам като куче, но и едва ли щях да имам толкова дълъг брак, а щях да си тръгна преди това.
Стоях и от навик и най-вече страх, че новата ми Любов също може да се окаже лъжовна и временна, че едва ли не ще преминат децата ми през развод, за да създам същото семейство с друга. Този страх е бил най-основната причина да не се разведа по-рано. Някога много обичах и първата си жена. Успокоих се със сегашната чак след петата година от връзката ни като се убедих вече, че нещата са сериозни и от нейна страна, дълго я наблюдавах и тествах преди да направя тази крачка.
Щях да се разведа обаче и без да бях срещнал Нея. Просто не се издържаше накрая и на чисто битова основа и не можех да намеря спокойствие и почивка в този дом. Сегашната ми жена е съвсем различна като характер, идва от нормално семейство и с нея нещата се случват някак си съвсем естествено и нямам чувството, че непрекъснато трябва да се доказвам, да се стремя към нея, да я печеля и да се извинявам за всяка глупост. Спокойно ми е с две думи, имам уютен дом, сготвена храна, топлинка у дома.

Не съм съгласен с н. 5 - аз може да съм изневерявал 17 г. на първата си жена, но на втората съм верен. Нямам никаква нужда да скитам, да се занимавам с чужди жени. Заглеждам се по женската красота, но до тук. Не съм срещнал по-интересна за мен жена и честно казано - защо да ям хляб навън, когато вкъщи ме чака торта?
Мили жени, не си мислете, че мъжете ви изневеряваме от добро. Съвсем малко ни трябва, елементарнички неща. Не мога да си го обясня как за една жена това е толкова трудно, а другата ми го дава наготово, макар че към нея съм бил действително задник като се замисля. Знам, че не съм перфектен, далеч съм от перфектното дори. Имам доста труден характер, но не мога да се променя вече и все пак такъв съм бил и преди. Не мога да си обясня как едната жена така и не намери сили да ме приеме и обича такъв, какъвто съм, а другата ме търпя с години без никакъв ангажимент от моя страна. Много от нещата, които са дразнили първата ми жена, втората или не ги забелязва, или ги приема просто и сега забелязвам колко излишни са били всичките тези нерви и глупости, но човек като остарее помъдрява. Когато бях млад съм бил много наивен човек май.
м48

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: fe81450e33
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей Авторе, аз съм номер 3. В моя случай не се чувствам гузна за нищо. Аз не съм водила двойствен живот, той знаеше. Малко след това се изнесох. Той все драпаше да останем заедно, защото ме използваше - две години и половина го издържах, кредите му изплатих, кола му купих, ремонт на жилището в което живееше, бяла техника и т. н.
Но в същото време искаше да остана, но не ми даваше нищо - липсваше ми елементарна топлинка, грижа, да се обади през деня, за секс да не говорим. Много е трудно да спиш с някой в едно легло и да умираш за едно гушване, а никога да не го получаваш. Това е като да умреш от жажда, докато плуваш в басейн.
Накрая той дори открадна половината сума пари, която аз си бях приготвила за след раздялата ни (тъкмо напуснах работа, напусках жилището, оставах без доход и без подкрепа, докато в момента той имаше доход от стая под наем, на която аз намерих наемател и аз се разправях).
Накрая тайничко ухажваше някаква друга девойка, с която се събраха след това, а мен ме изкарваше луда като кажех, че я сваля.
Точно на рождения ми ден аз се изнесох. В същия ден той отиде уж по работа в другия край на страната при тази девойка (уж нещо по колата да й прави, ремонти), докато аз прекарах сутринта да водя майка му (много свястна жена, дори сега пак бих й помогнала с каквото мога) по лекари (жената е почти изцяло сляпа и трудно подвижна, възпаления по ставите и не може сама).
Та в този ден вместо да закара нея до болницата ни остави да се мъкнем по таксита двете. Вместо да празнува с мен, пък ако ще и само от голо уважение той отиде на майната си при въпросното момиче (към което нямам лоши чувства).
Събрах си една торба багаж, разходих неговото куче, което той никога не извежда, за последно, сложих му храна и вода за цяла седмица, че не знаех господина кога ще реши да се прибере и си заминах завинаги.
На думи е много лесно веднага да теглиш чертата. На практика обаче осъзнаваш какво точно ти е липсвало и колко много ти е липсвало чак когато го получиш от друго място.
Спомням си, че когато с него се запознахме чух същата история и за двете му сериозни бивши - намерили си други мъже и го оставили. Тогава аз наивницата се чудех как може такова нещо? Да, ама има хора, които успяват да те поставят в ситуации, които иначе не са присъщи на природата ти.
Не всичко е черно и бяло в живота. Това, че сега осъждаш едно действие, не значи, че няма да изпаднеш в ситуация, в която и ти да го предприемеш.
Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 6d5a88a5e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   По всяко време правя секс с поне 2 жени, не по едно и също време, разбира се.
И затова не мога да разбера на коя точно изневерявам.
Възрастта ми е от 18, до 48 години, с такива жени го правя :)
Не съм се замислял защо го правя, както не съм се замислял и защо дишам.

Y D

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 9872492fd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Y D, от зачестилите ти коментари виждам, че все по-често го правиш и то едва ли само с 2! :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 6942c790c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До №1-Господине, историята ви ме трогна и развълнува.... Но категорично не приемам съветите и внушенията ви. Знаете ли защо? Когато имате и прекрасна топла вечеря, и добра дума, и целувка, и нежно женско тяло до което да се събуждате, защо въпреки това изневерявате? Защо? Защо, за Бога, изневерявате с жени, с класи по-долу от нас? Любопитен ще ми е отговора ви....

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 812dd9548f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Номер 10, аз за другите не мога да говоря, но за себе си гарантирам, че на втората си жена НЕ ИЗНЕВЕРЯВАМ, защото ги имам "тези неща". Преди си признавам, че съм скитосвал, но нищо не ме чакаше и дома, не знам дали е съвпадение, но в момента и приятелите ми са на същата вълна като мен - чакаме бебета, някои вече сменят пелени и сме на почивка на нашето си Черноморие, а преди обикаляхме света в търсене на Михаля и да угодим на жените си. Във вторите си бракове по-скоро имаме и опита, и самочувствието да живеем и по наш вкус и желание.
Да, не отричам, че понякога може да се случи мъж да изневери заради едната бройка или секс за една вечер, но ако има у дома уют, атмосфера, СПОКОЙСТВОЕ, топла вечеря, добре гледани деца и гостоприемна женска плът в леглото си, мъжът ВИНАГИ ще се връща у дома и през ум не би му минало да търси щастие и любов другъде. Честно казано мъжете сме животни на навика и на дълга. Много трудно е мъж действително да зареже жена си. Моята жена беше действително калпава съпруга, но беше добра майка за децата ни и до ден днешен я уважавам и издържам, лоша дума не съм казвал за нея и горните неща само с втората ми жена си ги знаем и тук анонимно съм споделил, но лоша дума за първата ми съпруга не съм казал и съм поел цялата вина за развода ни, за да не си загуби тя лицето в обществото. Честно казано, ако елементарните неща ми беше дала за едно съжителство поне, аз никога не бих тръгнал на първо време да скиторя. Сексът винаги е бил скръб с нея, но аз дълго и без секс съм стоял, а на старини нямаше да ми е проблем, но самотата, неуютния и направо гнусен на моменти дом ме изгониха - случвало се е да наемам фирма да чисти с машини по вкъщи, макар че имахме и чистачка! Сегашната ми жена е бременна и пак си поддържа домакинството, сменя всяка седмица спалното бельо, хавлии, готви и изобщо топ. Не мислете, че ние не забелязваме тези неща!
Не мога обаче да говоря за всички мъже и за това какви класи жени имало - долни и горни, но за моята бивша жена, сегашната ми е също долна класа, защото била идвала от Провинцията. Аз не деля пък хората на класи, хора всякакви, но мисля, че средно статистическият мъж е като мен и има нужда по-скоро от малко неща някакъв секс чат-пат, който да е по взаимно съгласие. Имам приятел, който много се разбираше с жена си, но тя не идкаше да прави секс с него и като го хвана, че има любовница му направи живота ад, а той дори се раздели с любовницата си! Сега е женен повторно за жена на нашата възраст, с която щастлив, но първата си жена обичаше повече и си допадаха повече, но го изгони и загуби по глупав начин.
Но пак казвам, макар че има изключения, за нас сексът не причина номер 1 да изневеряваме и да се развеждаме. От мен да мине - и за калпавото домакинство ще си наеме човек персонал, но ако няма една усмивка, едно БЛАГОДАРЯ, човешко отношение - ами защо да стоиш с такъв човек? Децата от части могат да запълнят нуждата от обич и топлина, но децата порастват и ичат свои живот и накрая остава човек сам с партньора си.
М48

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 6d5a88a5e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 9, този сайт не ми отнема много време :)
И ако не беше анонимен, можех да ти пусна камерка да видиш как и с коя го правя :) :)

Y D

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: b46e35f592
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Зa слaдко отмъщение;)... много слaдко.
Изневери ми бившият съпруг с познaтa. Рaзбрaх, попитaх, отрече. Изневерих му с нaй- добрия му приятел, рaзбрa, попитa ме, отрекох. Той изневери с другa, последствия - същите, сaмо че приятелят вече ме искaше и зa женa;)
Моногaмнa съм по принцип, изневерят ли ми обaче, го приемaм кaто свободнa връзкa. Излъжaт ли ме, пaдaт ми всякaкви зaдръжки, зa мен този човек вече не струвa дaже и подметкaтa нa обувкaтa ми. Първо му покaзвaм товa, a после и пътя.
С втория ми съпруг не сме си изневерявaли или лъгaли до сегa. И двaмaтa сме откровени до болкa. Вярвaм му, a доверието ми е нaй- голямaтa ми спирaчкa.... и го знaе.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: b4c9ed89fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   № 6, Човече, прочетох ти семейната драма и историята на семейният ти живот и ми се сви сърцето... Даже мен ме заболя... Не знам, във всичките тия години, ти като гледаше и анализираше поведението на съпругата ти / бившата / към теб, не се ли сети, че това и поведение и реакции към теб, говорят само едно- ТЯ СЪЩО ТИ Е ИЗНЕВЕРЯВАЛА! При това от отдавна.... Тая липса на интерес, това отблъскване, непреодолимата студенина, а накрая вече и безпричинен и незаслужен писихически тормаз, говорят само за това.. ТОВА СА ПРИЗНАЧЦИТЕ НА ЖЕНСКАТА ИЗНЕВЯРА, ПРИ ТОВА СИСТЕМНО ИЗВЪРШВАНА!!!! . В поддкрепа на това са и последващите действия та бившатга ти съпруга / след като сте се развели, сам казваш, че тя веднага си е намерила нов-прияте- това не е нов приятел, просто е, , легализирала" връзката си с тъпкача /....
№ 6, МОГА САВМО ДА ТЕ ПОЗДРАВЯ, затова че си опитал и си срещнал, намерил и задържал именно Нея... Като мъж те разбирам, за какво ми говориш... За жената, която всеки нормален мъж желае- Жената с Главно Ж, която да ни дарява с уважение, топлинка, обич, взаимност...
Поздравления за това, че по своеми си се преборил за НЕЯ! Ти заслужаваш да бъдеш Щастливи...


Това твоете не го възприемем като изневяра.. дари считам, не, а ми съм сигурен, че за тия 20 брак с бившата ти вече жена, Тя сдъщо системно ти е изневерявала. може би дори е почнала първа, но е останала с теб заради детето, а после и второто дете и затова, че си имал бизнес и си вадил парите... От описанто от теб нейно поведение, съм убеден, че докато си бъхтал да работиш, бившата ти си е набавяла секс другаде.. Ти си бил изхвърлен от сърцето й, с теб е била само защото и даваш материално-финансова сигурност и социален статус на съпруга на заможен/богат мъж...
Тази жена / бившата Ти /, ни е вързцала рога много, ама много отдавна... така, че както пишаш, ти наистина не следва да изпитваш вина, за това, че си потърсил другате, това което иначе не си получавал вкъщи...
Един мъж на 30 г.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 812dd9548f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Номер 15, благодаря, но съм сигурен, че не ми е изневерявала първата ми жена. Първо, просто чисто житейски е нямала този шанс, защото е ходила с охрана през 90-те, а и после е имала шофьор и съм имал информация къде е 24 ч. на ден. Тя още от самото начало имаше проблем със секса специално, което и с предишните и любовници е било така, но не ми е било проблем, защото много я обичах и желаех, после се появи първото дете и си имаше оправдания някакви. Тя си ми остава първата истинска любов, студентска любов, но по- важна е последната.
Сегашният пък го държи за красота, живее у нея и го издържам :), учителче по физическо.... има вид някакъв. Познавам я много добре и ми е жал за нея, а него го държи защото е все още хубава жена и не можеше просто да приеме, че съм с по-млада от нея, не иска едва ли не съжалението на общите ни познати, а за нея красотата, фигутата и тем подобни са тема номер едно през последните 10 г., но не за да направи кефа на мъжа, а за да получава похвали и признание, от което тя има огромна нужда. Тя сексуални нужди няма, няма и нужда от мъж в живота си, но така е прието и не може да остане по-назад от мен - Задника, но тя, а и никой не знае, че аз с моята от хилядолетия едва ли не съм заедно и може да ме е привлякла в началото с младост и красота, но е порастнала като жена и личност пред очите ми, пътвият мъж съм бил в живота и и изобщо няма общо с играчката, каквато иска да я изкара бившата. Може втората ми жена да е по-млада и хубава, но не е никак суетна, не кисне по цял ден във фитнесите и фризьорите и за пластичен хирург дори и не мисли. Освен това ми помага вече и много в работата, но бившата това не може да го разбере и сама се състезава, което е смешно и жалко.
Честно казно не ми пука, но разбира се не бих търпял изневери и преди най-малкото заради общественото си положение, а и не може аз една жена да я нося на ръце, тя да ми обръща гръб и да си спи в нейна стая, а да се... с друг? Как си го предстваяш това? Следил съм я докато ми е била жена и ако беше почнала нещо преди развода си знаеше, че левче няма да види. Но ако бях с акъл навремето да съм я завел на психолог, защото подозирам, че има проблеми заради трудното си детство - мизерии, бащата я зарязва, майката я зарязва, за да си гледа живота с рани мъже - изобщо жалка работа.
Затова и търпях - не исках децата ми да са повредени като нея и не съжалявам, защото може и да е било фиктивно моето семейство, но си изгледах децата, всяка вечер бяхме заедно и сме били по празници семейно и не съм ги оставял като баща, бил съм дискретен и ако съм наранявал някого през всичките тези години, това са били любовниците ми, включително Нея, което аз не мога да изкупя вече, но съм го разбрал по-късно, а и къде от егоизъм, къде от удобство не съм мислил за нейния живот и проблеми, а тя само беше до мен като загубих и родители, и брат си и изобщо при тежки за мен моменти.
Доста хора мислиха за нея най-лошото иначе, но не ги виня, защото не ни знаят историята и не я познават като човек и си мислят, че сме едва ли не от вчера заедно, че ме използвала и днес сме се оженили и чакаме вече дете, за да ме вържела едва ли не - сякаш може човек да ме върже. Никой, освен двама мои охранители, не знае, че сме толкова време заено, а тя си имаше свои живот далеч от моите среди, които биха си паднали, ако знаеха колко време съм прекарал в нейната студентска стаичка навремето, вместо да се ширя в студените палати с жена ми, което отново ме навежда на мисълта, че парите са хартиики.. Тя е просто нормален човек от нормално семейство без претенции и капризи и честно казано дори да не бях влюбен в нея, аз с нея мога да си живея спокойно до живот, защото е част от мен вече, най-добър приятел и странно за другите, но се разбираме без думи. Караме се, тя избухва, слиза от колата и после се гоним из центъра като луди, но после всичко се подпечатва с целувка и сме на Седмото небе. С бившата нямаше скандали, а намеци, съскане, ехидни подмятания пред децата, неговореници, скрити обиди Накрая имахме само скандал, но за това колко. Типично - при нея всичко е въпрос на "колко".
Ох, кефче, че се оттървах в последния момент, защото не става по-млад човек и така можеш да останеш заключен в един ад и да си умреш сам като куче. Бедни и богати - ще си отидем всичките с едните дрехи на гърба, но тежко и горко на този, който избере да живее без любов, обич, приятелство и да - топла и гостоприемна жена нощем до себе си. Никога повече аз няма да спя сам, да се прибирам в студен дом. Сега се моля само да се роди по-бързо бебето, да е живо и здраво и да почваме второто, че по-млади не ставаме и двамата, а изгубихме много години в моите лутания. Не съжалявам за изневерите си, защото нямаше да срещна Нея и щях да си пукна сам.
М48

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: f1406d865e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Автора съм. Ако трябва да съм честен, до сега смятах, че към изневяра или имаш склонност и изневеряваш с и без повод без значение от партньора, или нямаш такава склонност и не изневеряваш, каквото и да се случи, а по-скоро прекратяваш връзката и си търсиш щастието. Но сега разбирам, че има хора, които при определени условия и партньор изневеряват, а при други са верни до гроб.

Аз лично никога не съм изневерявал на никого, но и не упреквам изневеряващите, защото не знам какво им е в главата, всеки си има причините за това. Пък и не аз съм човека, който да съди някого, мога да съдя някого, само действието му касае мен по някакъв начин. Иначе аз съм щастлив, че просто не ми се е налагало да изневерявам, винаги съм случвал на разбрани жени. Сега съм женен от 5 г., а преди това бяхме заедно още 4 г. Както каза номер 1 защо да търся хляб навън, като имам паста вкъщи. Дано да продължи така завинаги, да се обичаме и разбираме. Мисля, че всеки заслужава поне това и го пожелавам на всички.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 812dd9548f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Номер 18, щастлив си просто, че си попаднал на точния човек и си точния човек. При мен не беше така, но животът е шарен. Всяко зло за добро - сега си имам големи деца, които нямаше да ги има, ако не бях правил грешките си навремето, а не могс да си представя живота си без точно тези деца, които са и личности, и проятели дори за мен.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 1e3b749970
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   36М/ Изневерявам за спорта. Просто съм с твърде меко сърце, за да откажа на дама в нужда :) Винаги съм изневерявал, още на първото си гадже, когато бях на 16-17 години, на второто си, на третото си и т. н. Даже ми се е случвало през студентските години да изневеря на момичето, с което почти живеехме заедно с 2 различни за една вечер. При това няколко пъти. До сега не съм имал жена до себе си, на която да не съм изневерявал. На съпругата си изневерих седмица преди сватбата ни с една колежка, с която бяхме в командировка, а месец след сватбата ни изневерих с една стара позната. Изневярата е хубаво нещо. Кара те да разбираш всъщност какво имаш до себе си и, че от това по-хубаво няма...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 5e6d732505
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   21 жена
Знаеш ли, винаги се чудех защо хората изневеряват, казвах си, та щом нещо ти липсва и щом връзката ти не върви - прекрати я. После прави каквото ще правиш, защо трябва да лъжеш и изневеряваш, щом можеш да признаеш сам пред себе си и любимия, който явно вече не е толкова любим, че нещата не вървят и просто да ги прекратиш. Казвах си, какво ли пък е толкова различно в секса, което да те накара да изневериш, та това е просто секс, едва ли може да има чак такава разлика. Не ми хрумваше нищо за тръпката, приличането, за еднообразието и сексът " по задължение" с партньора, не мислих, че с времето човекът, с когото съм може да ми омръзне и просто ей така да го сменя.
Емоционално започнах да изневерявам на приятеля си преди няколко месеца( заедно сме от 4 години), липсваха ми много неща, никога не ме е обичал както аз него, болезнено в буквалния смисъл ( което е и научно доказано, че е възможно - в моя случай докарвайки ми болки в гърдите и задушаване при силния плач след скандалите ни) и безумно, така че мисълта да го няма ме събаряше на секундата. Имали сме много скандали от самото начало, понесла съм много унижения и много обиди, така и не станах първа в живота му, винаги имаше " важи приоритети", които бяха в чисто материален аспект- работа, изкарване на пари, колата - та ако не е осигурен финансово, каква любов да ми показвал, любовта била почивки и подаръци ( не че много съм ги виждала въпреки, че взима сравнително висока заплата за възрастта си). "Другия" - освен материалното внимание, на което изобщо не държа - цветя, подаръци, пътувания - беше до мен и ми демонстрираше внимание по всякакъв начин. Не исках да изневерявам и нямах намерение, но не можах да прекратя взаимоотношенията, както съм правила при други "опасности", заради дългогодишното ни приятелство. И така постепенно приятеля ми ме съсипваше все повече, а " другия" вечно беше там, когато имах нужда, така и не се отказа, докато нещата не се случиха и колкото и да се мразих, о да секса ИМА значение, даже не мисля, че това, което съм правила с приятеля ми изобщо може да се нарече секс. Може би заради тръпката, заради невероятното привличане, но по дяволите разликата е ОГРОМНА. Естествено бързо се намразих и исках да прекратя всичко, но чувствата накрая застигнаха и мен. защо изневерих? Защото бях уморена и изтормозена, а той беше месеци наред буквално пред вратата ми с цялата си красота и невероятно отношение към мен. Дали ще доведе до нещо хубаво? Не знам. Само знам, че искам да прекратя токсичната си връзка и да бъда щастлива с " другия", съжалявам единствено, защото въпреки всичко, никога не съм искала да нараня приятеля си и ще направя всичко възможно да не разбере. Как се прикривам? Винаги има начин, стига да имаш талант :D И все пак, въпреки, че сама аз извърших това грозно деяние, всъщност е нещото, което никога не бих простила във връзката си.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 248173686e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Аз съм номер 2 и ще ти отговоря на въпроса защо не съм се развела все още. Ами както казах, при мен все още няма физическа изневяра и все още тайничко се надявам да успея да "разтърся" съпруга си и той да разбере, че малко по малко ме губи. Истината е, че все още имам чувства към него и точно за това не съм си и позволила интимна връзка с другия. Между впрочем то и връзката ни почна така. Аз бях отчаяна млада жена, а той беше достатъчно мил да ме изслушва и да се опитва да ми даде идея как изглеждат нещата "от мъжка гледна точка", с цел да оправя брака си. В началото бяхме просто добри приятели и на никой от двама ни не му хрумваше, че ще има нещо друго между нас. Обаче с времето съпругът ми ставаше все по-отчужден и аз просто спрях да се надявам нещата да се оправят, а от друга страна имам страхотен човек, който ме изслушва и винаги е готов да ми помогне. Е, признавам си, влюбих се. И сега не знам какво да правя. Да се боря ли за един обречен брак или да сложа точката. Трябва ми време да размисля. Защото сърцето ми казва едно, разумът друго. За това съм оставила времето да реши. В най-лошият случай ще ми остане едно страхотно приятелство, което ще ми даде сили да преживея следващите тъжни и самотни години, а в най-добрия, ех в най-добри ще бъда обичана и щастлива с мъжа, който в момента е най-добрият ми приятел.

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: b4c9ed89fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   До № 16/№6/№1:

Бате / Моля не се сърди, че се обръщам така свойски /, ЕВАЛЛА! Голяма работа си! Поведението ти е било достойно... Особено в последните години на брака и при самото му разтрогване...
Опазил си доброто име и, , честта" на иначе НЕдобрата ти съпруга... Като те четох, просто за пореден път ми се сви стомаха.... Каква е Тая жена / първата ти съпруга /, какво е това чудо?? Отдавах че тези поведенчески й реакции, спрямо теб, са продиктувани от факта, че си има друг и цялата й любов и внимание е насочена към него... Но сам пишеш, че проверено си установил, че не ти изневерява... Освен това казваш била добра майка на синовете ти...
Единственото нещо, с което мога да си обясня подобно неадекватно и откровено САДИСТИЧНО поведение е наличието на дълбоки и трудно заличими комплекси у бившата ти жена....
Това че се е поддържала да е красавица и стегната - много добре и похвално... Но.... НО НО... тя не е била такава за теб самият... Това е жестоко, себично, адски егоистично...

Едно мага да ти кажа ПОЗДРАВЛЕНИЯ НА ПИЧОВЕ КАТО ТЕБ! Не случайно си и богат и си с много добър социален статус.... Не е случайно... Просто се бориш, борбена натура си и си отстояваш правото ти да си щастлив...
На годините / това че гониш 50-те / - НИЩО ТИ НЯМА!!! Само се поддържай с малко фитнес и гледай да не консумираш системно твърд алкохол и ограничи пушенето, ако го правиш...
Неслучайно си срещнал и НЕЯ! Правилната истинската ЖЕНА ЗА ТЕБ!!

ПОЖЕЛАВАМ ВИ ДА СИ ИМАТЕ ЗДРАВО СИЛНО И УМНО БЕБЧЕ, ЧЕ И ОЩЕ ДВЕ БЕБЧЕТА С ТАЗИ ЖЕНА! Ти можеш да си го позволиш!!!
Дари на Втората ти съпруга цялата любов, уважение и вярност, на които си способен... Явно има и читави жени...
В крайна сметка, след като си бил 20 години с къс лед до себе си, сага в пълнота оценяваш, какво да имаш до себе си ДРУГАР, ИСТИНСКИ ПАРТНЬОР И СПЪТНИЦА В ЖИВОТА!!!
Много ти са радвам и ти желая само здраве и щастие!!
Само мага да съжалявам, че не те познавам лично!
Евалла ти казвам и за друго- не си се поддал и не си се предал пред тормоза... запазил си се психически... Много мъже не биха го изтърпели и биха се пропили и провалили... Съдя че си бил добър, коректен към бившата ти жена, но не си и позволил да ти се качи на главата / съдя за това че си установил че не ти изневерява, в смисъл не си го карал на сляпо съпружеско любовно доверие /....
ОЩЕ ВЕДНЪЖ -ГОЛЯМА РАБОТА СИ ПИЧ! Не случайно сега изживяваш ПЪЛНОЦЕННА ВРЪЗКА И ВТОРА МЛАДОСТ с тая жена!!!!
И още нещо: ПОСТЪПИЛНИ СИ ДОРИ ПРЕКАЛЕНО КАВАЛЕРСКИ! Много джентълменски към бившата ти жена....
Това, че тя се поддържа и държи да е с мъж, за пред хората и за да има тяхното одобрение, за мен е особено показателно, за психиката и нагласите на тази жена... Просто настръхвам....
Явно дари красивите жени не са застраховани от комплекси!! Знаеш, че красивите жени са ебливи и материалистки, но не и че могат да имат толкова дълбоко вкоренени комплекси...
Това на което те е подлагала първата ти съпруга / вече бивша / е просто жестоко и унизително!!!!
НЕ съжалявай затова, че не си се развел по-рано... В много извънбрачни връзки / на сексуална основа / си подбрал, стремейки се да получиш чисто физическо удовлетворение.. Опознал си повече жени и си изградил представа, за това както искаш всъщност...

ПОЗДРАВИ!

Един мъж на 30г.!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 812dd9548f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Здрасти, номер 24.
Надявам се с историята си малко да съм помогнал, защото съм не само старило, а и патило.
Иначе не се бой от красивите жени, защото повечето не го осъзнават, особено по-младите каквато беше Тя като я срещнах - изобщо си няма и до ден днешен хал хабер, че е не само хубава, но и красива. Интересното е, че тя ми е разказвала, че никой не я е свалял настойчиво, беше си въобразила даже, че не я харесват мъжете, а честно казано просто мисля, че ги е било сърах младите момчета да я заговорят. Съветвам те да не се страхуваш от хубавите жени, нямам предвид кифлите де, а нормалните момичета.
Моята първа жена не беше иначе красавица като се взехме - първо носа оправи, после коса, почна един спорт, а след 40 г. си поопъна и кожата, но все за себе си ги прави тези неща и да валят комплименти. Тя още си има някакъв респект към мен, беще забранила на децата да ми кажат името на нейния, че съм щял да му сторя нещо :) после се бяха разделили и той се лекувал при психиатър, но тя още не може, да разбере, че не ме интересува. Това за нея е странно, защото аз до самия край съм се грижил за нея, а сега не ми дреме изобщо. Последно е продала на безценица Джипа, който й оставих., за което ме хвана яд, защото ако беше се обадила, щях да да изкарам двойно почти. Поддържаме някаква странна връзка, пише ми във фейса фермани някакви какъв съм задник, после пък благодари, че имала такъв стандарт, а не я тресе критическа, защото тя е 40 кила с дрехите и отдавна няма мензис.
Не я обвинявам в нищо, защото тя действително е имала труден живот без родители и действително се грижише добре за децата ни, защото аз време тогава съм нямал толкова и факт - добри деца са. Това ми е безценно и съм й гарантирал добър живот до живот, знае го и се надявам да го оцени като поостарее. Тя си знае, че си има фондче и дори да умра или фалирам, тя ще е добре, но за сега Благодаря не съм чул, което е типично де.
Моята втора жена иначе е много търпелив човек, слава Богу, търпя и скандали с първата след развода, терор, слухове и гадории, синовете ми някои грозни думи също казаха в емоциите, но евала - камък жена. Сега и с бременността няма излишни драми, капризи и фръцкала, а си продължаваме нормално с живота, ходи на държавни болници и лекари с НЗОК "заради принципа" и нямам грижи и като преди драми, лекари в чужбина да търся, изобщо като се сетя на твоите години какъв съм бил ГЛУПАК, сякаш не бебе ще ражда, а златно кюлче.
Отчасти с моите прекалени грижи и стремеж да осигуря всичко на първата си жена аз я развалих. Беше трудна, но в течение на брака ни стана невъзможен човек. Мисля, че правих всичко, за да си спечеля любовта й и действително понякога ми подхвърляще нещичко. За коледа например винаги имаше секс.... някакъв, веднъж годишно можеше да поканя брат си на гости и тем подобни "компромиси", които сега забелязвам, че били НОРМАЛНИ - брат ми си идва, приятели, празниваме всякакви семейни и др. празници, а тя сама си готви и сервира. Дойде братовчед ми с някаква моделка и дори с нея се разбра, докато всички гледаха да я изолират. Съседски деца щъкат из двора ни, взе две котки от улицата, сега като е у дома и сама си чисти, глади ми ризите и прави кафе на шофьора което АБСУРД при първата жена - ей такива, дребни нещица, заради което у нас е винаги пълно с хора и дори синовете ми са тук цяло лято и се наложи да ги изгоня при майка им да не говорят хората :)
Така че не страни от красивите жени и те са просто хора.
Иначе аз отказах цигарите като сватбен подарък и много съм понапълнял, има и шеги кой ще раждал. Имаш право - ще поспортувам и ще почна диета някаква, но това не ми е проблем, аз съм отслабвал и преди 20 кила. Първата ми жена обаче като напълнях ме обиждаше направо, а сега никакви проблеми нямам и май затова липсва мотивация!
М48

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 10d3b51fb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   N 25, имаш редкия талант да извличаш позитивите от всяка една ситуация, в която попаднеш, поздравления. Ч

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: c09df97504
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Все още не съм изневерявала. Но се замислям. Бъхтя по 12ч. , прибирам се изморена. Съпругът сърдит, няма топла храна. Започна да спи в другата стая. Вечно на комп. и май няма оправия.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: b95a230ff1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Въпросът в заглавието е многопластов и според мен всичките подвъпроси също са отговори на главният - защо се изневерява.
Лично за мен отговорът е - от Келешлък!! Всеки тълкува този израз по различен начин.
Ето виж @1/25 човекът казва "... не съм старило, а и патило"!
Но това може да се осъзнае само когато точно така - леко отстрани и отдолу видиш цялостното ежедневие в семейството. А за това си трябва време.... и желание не само да "искаш" а и да слушаш, приемаш чуждото мнение и отстъпваш назад. Или може би смелоста да кажеш най-трудното изречение: - извинявай, аз сгреших.
А до М48 - Браво! Радвам се да прочета тук така културни и полезнени коментари.
М44

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 250e088a14
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Номер 20 дано си намериш жена, която да те вкара в правия път :)

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: cf33757bcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   М48, пич си :)
Много ми хареса едно твое изречение - всъщност за мен то е най-важното от всичко написано от теб.
" Сега осъзнавам, че съм имал нужда да взимам от някого, за да намеря сили да функционирам"
Ей за това изневеряват хората ( говоря за осъзнати, другите са си просто профани... )
Поздравявам те, че не си я зарязал без нищо и ти пожелавам успешен нов живот:) Не забравяй обаче и твоите думи, съотнеси ги към новата си половинка и не спираи да даваш :)
Поздрави от човек размишляващ по темата от дълго време
М 35

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 812dd9548f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   М 35, баща ли си?
Иначе сега моят син ми е на гости с приятел и цял ден спане, нощем по заведения :), забравил да чистити рожденния ден на майка си и пак драми - аз съм го бил настройвал, изпразват хладилника всяка нощ и пак парти и прибиране по светло - всеки ден това. От една страна съзнавам, че ще ме направи дядо този младеж, от друга страна се радвам на скорошно бащинство и се надявам да не бързат младите като нас навремето, защото искам още деца, но може да се получи, че чичовците са по-малки от племенниците, ако синовете ми не се кротнат малко. Другият син пратих при майка му заради сръдните й, но пак ще ми цъфне до края на лятото, което ще им е май последното безгрижно - от догодина ще работят, а през ваканциите няма да има готиви пари, но за сега нека се радват на свободата си, на безотговорността и да ми играят на нервичките за последно.
Честно казано проблемите, които съм описал са ми доста далечни вече, грабнало ни е ежедневието, но през акъл не ми идва да изневерявам, а преди това ми беше втора природа едва ли не и съм водил практически паралелен живот. Жалко, че не мога да споделя тайната си със синовете си, но май всеки трябва да мине през своя си живот и да си направи изводите, да остарее и изпати и тогава ставаш и по-толерантен, широко скроен и уравновесен човек.
Жена ми е в момента малко непостоянна като настроение и много глези гостите ни, но скоро ще си замине пак да учи моето момче и оставаме двамата, което ми липсва вече. Не знам преди как съм живял 23 ч. в денонощието без нея, сега и 3 ч. са ми много.
Вчера асистентката ми имаше рожден ден, преди щях да остана и да забърша някоя мадама на партито, а сега просто наминах, оставих букет за рожденничката, която ме целуна подканващо...и се изнизах. Жена ми ми е дала иначе пълна свобода на движение, ама мен си ме влече вкъщи при гозбите й, настроенията й и специфичния аромат на дома ни. Знам, че тя никога няма да ми се обади, няма да ме преследва, да ме пита къде съм бил и кога съм щял да се върна, а после няма да има тиради, сцени и лъжи, знам че нищо за нея няма да се промени дори да остана на партито с някоя мадама, но едва ли ще ми повярват дори собствените ми приятели от детинство - нямам тази потребност и желание от години и знам, че не е от възрастта - чувствам се по-млад и свеж от преди, не пуша, храня се здравословно и спя достатачно, което преди не беше в прогрсмата - сили имам, харесват ми и другите жени, но когато опре до повече - нямам желание, кеф да се прежаля някак си и си мисля - ами сега можеше да съм си с Нея, а си губя времето и семето с тази ХУ. Не, не е от възрастта, а от липса на потребност.
Понякога просто лежим с часове прегърнати и това ми стига. Понякога все още се страхувам, че нещо ще се случи и ще ни раздели, защото минахме дори и през това и сме опитвали да се разделим, да ни мине с две думи, но не се получава вече безсрамно много години и с изключение на няколко аферки по навик в началото на връзката ни, аз съм по-верен и от поп, което е и леко страшничко, защото съм осъзнал зависимостта си от Нея - ами ако се случи нещо лошо? Просто не ми се мисли! Може би и заради това изневерявах в началото - страх да не се окажа влюбен в любовницата си и после? Ами не било толкова страшно, погледнато от днешна перспектива. Не, нямам нижда от друга, за да функционирам - имам нужда пак от нея, за да се преборя с проблемите в бизнеса и живота, да се заредя и да имам сили, дори за да търпя понякога вятърничавите си синове, да имам разбиране за глупостта на младостта им, защото тя тук е по-мъдра от мен, търпелива. Искал съм да ударя единия си син в началото, когато я наричаше с грозни имена, но тя ме хвана за ръката и ми се усмихна. Напрежението спадна и синът ми се извини.
Чисто практически погледнато и чисто егоистично отмерено май спечелих - аз иначе нямаше как да имам повече деца, а и домашният уют взе, че ми хареса - дори финансово днес съм по-добре, защото не харча за глупавите капризи на бившата си, а и работя по-концентрирано и без емоции и излишни рискове. Сега просто трябва да намеря начин да изгоня синовете си, приятелчетата им, за да поостанем малко сами :), защото съм и ревнивец - искам я само за себе си, дори ревнувам, когато омитат гозбите и, преди да съм се прибрал, но десертът си остава само за мен и дори най-пищната сметанова торта не ме блазни вече.
М48

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 73dd01718a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   .. ДО 41.... естествено, че е от възрастта и не е нужно това да те притеснява дори да не го признаваш.. поздрави

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: df5e0912fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Ох с интерес изчетох коментарите на М48. Поздравявам те и ти пожелавам здраве. Травиално, но ти всичко си имаш, а ако нямаш здраве какво те ползва. Остани со такъв - пич, както някой по- горе написа. Лека бременност и безпроблемно раждане на любимата ти! И едно здраво бебче. И да не е спам да напиша и аз, тази която беше против изневерите, която като кон с капаци обичаше и си затваряше очите. Изневерих. И ми беше хубаво. Да сега като се сетя ми става мило. Не за отмъщение. Просто се случи. И вместо вина, аз почивствах че живея.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 812dd9548f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   Н. 32, не е от възрастта, защото по-активен чисто сексуално погледнато не съм бил до сега. На младини имах дори 3 години без секс, както писах горе, а дори като Тя ми беше още любовница, сме нямали възможност всеки ден да правим секс - виждали сме се за малко и съм бягал, за да си видя децата преди лягане. Сега имам всяка вечер секс, може да не е всяка вечер 1 час, но за разтоварване и преди сън винаги. Когато с години си мечтал за тази жена, да си лягаш и ставаш с нея, когато чувстваш детето си да расте в нея всеки ден, вярвай ми - не ти се изневерява и честно казано пожелавам на всеки мъж да преживее такова щастие, пълно единение, в което не ти липсва абсолютно нищо, освен да си сам с Нея всеки миг и час, вместо разни гости да те смущават като тази нощ, в която пак сме се събрали и се чудя как да се измъкнем :)
За събота и неделя брат ми е тук, приятел от Чужбина, който ще преживее изненада, че съм сменил жената и.... просто съвети как я отмъкна, за да я имам само за себе си?

Не губете надежда и търсете своята половинка, онази жена, с която без компромиси се чувствате добре, обичан без мрънканици, проблеми и желание да те промени. Аз никога не съм я лъгал. Тя ми е и най-добрият приятел, знае за лудориите ми и нищо не ми е забранила, но не мога и най-важното НЕ искам да бъда с друга. Последният път се отвратих дори от ситуацията, от хотелските завивки и от знанието, че това момиче е с мен заради положението ми, утре ще я минат приятелите ми, а вчера не знам кой я е мачкал. И за какво всичко това? Ще се мотая цяла вечер с някаква празноглавка, ще киснем по заведенията, за да мога да топна веднъж чушката в обществената й вагина?
Не, нямам енергия за това, нямам желание и най- вече - нямам нужда и потребност. Откакто съм с Нея просто за мен е чиста проба пилеене на жизнена енергия да се занимавам с такива афери, докато знам просто, че тя че чака с аромата си и е само моя. Наречете го себичност, но за мен е висша степен на егоизъм да съм с жена си и чиста проба губене на време и пари да се скитам из заведенията, където се подвизават обществените жени. Съжалявам се дори за времето прекарано на такива места и с такива жени, с които задоволявах най-ниЗките си нужди еднократно и дори не запомнях имената им, не ги целувах заради заразите и честно казано се гнусях тайно и проклинах съдбата си, че нямах нищо повече.... и все пак нямах времето да се занимавам така по-често от веднъж седмично и като сложим и трите пъти годишно с бившата.... ами аз днес за месец имам повече секс от на младини за година!!! Щом е от възрастта - ОК, но по-щастлив не съм бил до сега дори чисто сексуално погледнато. Не искам да изпадам в подробности, но с непрекъснато сменящите се партньорки повече от стандартното чушкотопване с дебел кондом не можеш да преживееш и без това, а когато си с жената, която е само твоя, обожава те и те желае с цялата си същност като мъж можеш да преживееш всяка своя фантазия, защото отдадената само на теб, влюбената истински жена, ако е интелигентна отгоре на всичко, има интересна личност...ами няма да има пред вас просто граници. Пожелавам на всеки мъж такова щастие, възрастта няма значение!
М48

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: e2dea32a7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

35.   Изневерявала съм един единствен път (това не е за мен)
Защо? Легнах си с бившия, който разбра, че ме губи стана човека, който обичах в началото на връзката си, беше мил, внимателен, съвършен. И аз глупачката повярвах, че се е променил, даже бях готова да оставя сегашния си приятел и да дам втори шанс на старата си връзка.

Не беше хубаво. Изгоних го от вкъщи и половин час просто стоях под душа, сякаш за да отмия спомена от слабостта си. И много, много плаках.

Как ми подейства? Отрезвително. Разбрах, че наистина страшно много обичам сегашния си приятел и че няма абсолютно никакъв смисъл човек да гледа във вратата назад, която се е затворила.

Оттогава съм имала много възможности да повторя изневярата, но онази болка, която почуствах... не, няма да повторя.

Признах на приятеля си, той ми прости и продължихме. След време си върна доверието в мен, а още когато обсъждахме случката ми каза, че се чувства все пак добре от факта, че съм била честна с него

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: ef770d34b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   Ж на 23г.
Аз се чудя дали има хора които пък не са изневерявали (под всякаква форма) ... Аз съм го правила от липса на внимание към мен и общо взето другият ме привлече сексуално ... връзката ми (4 годишна ) приключи. Но за добро е станало :) След това разбрах че и той не е бил цветенце.
Сега сме приятели.
А сегашната ми връзка е прекрасна сама по себе си. единственото лошо е че излязох с едно момче уж по на кафе , целувахме се и стигна се до ..... но не стана , разплаках се почувствах се адски глупаво , че развалям нещо прекрасно... и спрях на време.
Лошо нещо е изневярата но дава хубави уроци и понякога добре че е станало за да срещнеш правилният човек.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: d86a1f69bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   Не съм го търсила, той ме намери. Искаше само секс, после приятелство и връзка, след това нещо повече, каквото и да значи това. Отидох от любопитство, имах и угризения. Следващия път нямах угризения, но имаше чувства. Казах му да спре да бяга от себе си. Така и не получих отговор. А на мен ми пречи тази връзка. Имах и въпроси, но не получавах отговори. Спрях да питам. Това е.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 494039dfd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   По принцип тръгвах да пиша как никога не съм изневерявал и никига не бих изневерил, но прочетох точка 1 поставих се на мястото на въпросния човек и определено и аз бих го направил, ако нещата се развият така в живота ми не дай си Боже. Относно мен.. Мъж на 23 години, наистина не изневерявам, не изпитвам нуждата, а и не обичам да наранявам женските създания, да лъжа и смятам, че всичко се връща по един или друг начин, ако измамиш някое невинно момиче. Бих изневерил, ако на мен ми изневерят и в случая на 1, ако жената до мен ме пренабрегва с години наред, но пак не мога да изневеря само сексуално, за мен жените винаги ще бъдат нещо много повече от задоволяване на някакви нужди... Никога не съм бил с момиче за да задоволя сексуалните си нужди и никога не съм бил настроен егоистично спрямо жените, но винаги съм търсил близостта с женското тяло и усещане и с женска душа, с определен тип визия (слаба, дълга коса и честно създание насреща), сега съм влюбен и според мен мога винаги да бъда, защото бях влюбен в първата ми любов от 14 до 23 год, но не съм спал с нея, имал съм свалки, прегръдки и целувки и спряхме да общуваме, когато бях на 16, вече имам сериозна връзка и сексуална и емоционална, влюбен съм много и не искам да изневерявам, отказвал съм на жени

 
  ...

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 6f05c14522
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   Искам да поздравя почти всички, писали в тази тема, защото ясно личи, че са осъзнати хора. Евалата! Не сте някакви, които просто ей така, за да си направите кефа, изневерявате. Много ме трогна историята на М 48. Искам да му пожелая едно прекрасно ново семейство и всичко най - хубаво!
Знам, че пиша малко късно и едва ли ще види това, но все пак... Надявам се да го види. :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker