Първа среща! Съвети? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121537)
 Любов и изневяра (29801)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Първа среща! Съвети?
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 3128 пъти
Мъж съм, кажете къде да заведа момиче на първа среща!? Мислех за едно кафе, но после какво да правя, някъде в парка или просто всеки си тръгва!?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: 813acb3fda
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   На кино, няма да се получава неловко мълчание, все пак не се познавате чак толкова и може да се случи. После ще има за какво да си говорите - ще обсъждате филма, а по време на филма доста ще се сближите. Това с киното съм го пробвал много пъти и работи безотказно - особено с романтична комедия. След киното малко кафенце за половин час и си тръгвате. Точно в момента, в който и стане приятно, прекрати срещата деликатно, като се извиниш и и благодариш, че тя е виновницата да си прекараш толквоа добре. Ще остане и остане приятния вкус и ще иска пак и пак.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: b4b663cfa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   В никaкъв случaй нa кино!!! Товa е възможно нaй-голямaтa грешкa, която можеш дa нaпрaвиш. Нa ресторaнт/кaфе/рaзходкa-дa, кино-не.
Н1- не се познaвaт добре и точно зaтовa трябвa дa се опознaят.
Еднa приятелкa ходи нa кино и при товa не нa първaтa, a нa третaтa срещa и пaк и се стори глупaво, зaщото не може дa си говорите свободно, дa се опознaете добре. Нaпрaви и лошо впечaтление и държaнието нa момчето-лигaвене от сортa нa- оо, мило, оо, бебе след 1-срещa.
Предложение- в тези горещини, зaведи я нa плaнинa. Тъкмо ще се рaзходите, ще побъбрите и ще се порaзхлaдите в горaтa.
Успех и НЕ нa кино. Поне не сегa.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 8b9feaaa80
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Аз предпочитам да ме питат къде да отидем на първа среща и ако не знам къде ще ходим питам ,защото хич не си падам по срещите на ресторант или в някое ''голямо и известно'' кафе.
На мен ми е най-приятно на разходка ,но всеки е различен за това ти препоръчвам да я попиташ какво ще и бъде най-приятно.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 1e7721763a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами то мн зависи от момичето. Имам приятелки, които ако не прекарат поне два часа в кафене или бар, тогава това въобще не е било среща. Докато аз например никак не си падам по висенето в някое заведение. Хиляди пъти предпочитам разходка в парка или др интересно място в зависимост от града.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 453f0aa116
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   На разходка в зоопарка, разбира се, ако дамата ти не е някое Примадона и обича природата, и животните (:

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: efedac5257
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Подкрепям номер 2 - много е тъпо някой да те заведе на кино на първа среща. Нито можете да си поговорите като хората, нито да се отпуснете.
Можете да започнете с разходка в парка, за да се поотпуснете, пък после да отидете и в някое заведение на открито/сладкарница.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 4e2d2cc28e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Киното не е подходящо за първа среща! Според сезона, интересите на момичето, часовото време на срещата следва да се избере най-подходящия вариант. Принципно на 1 среща следва да се опознаете. Ако усетиш, че мацката е мъжемелачка, свеждаш нещата до секса и това е. Ако има някакви перспективи не напъвай за секс от 1 среща. Иначе е добре на не много шумно място за да може да си поприказвате и да разберете що за хора сте, ако не се познавате от преди и не знаете нищо един за друг. След кафето може да си направите разходка в парка. Много зависи какъв тип е момичето и на колко години е и какво обича да прави. Иначе и на първа среща дори няма проблем да отидете някъде на дискотека или клуб ако ви е готино заедно и имате време. Дори и киното не е кой знае колко лош вариатн, стига рещата да продължи след това, щото ако е само кино, няма смисъл.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 0f402113b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Аз (ако имаше с кого), бих я завел на разходка из парка, или дори в градината в двора на къщата си. Там е супер, има цветя, маса и столове на сянка...перфектно за разговори и опознаване! Пък и една прясна салата от градината си е безценно нещо (особено в сравнение с ресторантските ГМО-та дето предлагат...че и скъпи на всичкото отгоре).

Разходка в планината е другият вариант. А защо не и с колелата...

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: bfb80f5ede
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Аз съм момиче и бих ти споделила мен какво би ме впечатлило за първа среща - разходка на спокойно място сред природата, на сладкарница с торта или шоколад, а защо не и по един сладолед в тези топли дни? ! Ако е вечер - в парка под звездите, само двамата :))) И все пак, зависи с какво момиче си се захванал. Ако е по-романтично момичето или обича да похапва сладко, със сигурност ще е доволно и предразположена към опознаване!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker