Аз съм на 20, а той на 32 ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121005)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18476)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Аз съм на 20, а той на 32 ?
преди: 14 години, 1 месец, прочетена 3823 пъти
Привет :) Наскоро се запознах с един мъж,скоро ще направи 32, голям веселяк е, интересен е, необвързан, още чака своята половинка. Казва, каквото трябва да стане, ще стане. И така, започнахме да се виждаме в заведението в което работи ,когато няма работа и аз съм там си говорим, винаги имаме какво да си кажем, но някак си забелязвам, че му е интересно да слуша аз какво говоря отколкото той да разкаже нещо за себе си, казва, че му е интересно :)

С държанието му към мен, усмивки, леки и несигурни закачки, знам ли, успя да ме накара да го харесам, сега съм се вманиачила като чели. Искам да съм с него, до сега съм била с момчета колкото мен, виждам, че този е различен, по-голям, по-улегнал. Мисля, че и той има някакъв интерес към мен, но може би прекалено бързам и искам да знам, какво се случва.

С всеки изминал ден се влюбвам повече и повече, а той като чели не прави нищо и си седим на едно положение. Единствения начин той да се свърже с мен е, че знае къде живея, а моя с него е, че знам къде работи. Ако аз не отида при него няма как да го виждам, а не го ли виждам, не вярвам ,че ще ме потърси вкъщи. Момент да си разменим номерата не е имало, нямало е за какво, а не съм такава, че да му искам номера, в край на сметка искам той да е истински.

Много ми се иска, но не вярвам, че той ще се влюби в мен, не съм грозна, смело мога да кажа, че съм красива, подържана и както той се изразява, доста пораснала за годините си, но немога да се спася сама, какво да правя? Въпроса ми е, какво да направя аз,з а да му покажа чувствата си или по някакъв начин да разбера той има ли към мен ,или просто е мил с мен и се държи приятелски . . . много искам да стане така, че да е сериозен и да се получи нещо хубаво между нас, и понеже много ми се иска и залагам, започвам да бързам повече и повече и ме е страх да не се проваля от бързина както до сега . . . Ще се радвам на сериозни съвети и ще съм ви много благодарна :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 1 месец
hash: bb8eb452f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Зае ....и го тоя дъртак аз съм на 27 ;)

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 584d079f7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей! Всеки мъж е различен. Предвид и разликата в годините е нормално и резонно да очакваш той да направи крачка към теб. Ти искаш връзката ви да търпи развитие. Но инициатива от негова страна до момента няма. Потърпи още малко. Чакането понякога е горчиво, но дава сладки плодове накрая.

Комуникацията е от ключово значение. Много млада си, но не може да се сбърка начина, по който те гледа. Предполагам усещаш, че този мъж те харесва. Ако продължава да се тутка и чуди, поеми нещата в свои ръце. Намери повод да размените телефони, отбивай се на мястото, където работи, дори може да му предложиш да пиете по нещо някъде другаде или просто да се разходите...
Няма да накърниш егото си, въпреки че по-комфортно ще се почувстваш, ако той ти предложи. Свободен е, има взаимна симпатия... Не губиш нищо. Опитай! Успех! Ели

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: a33ed9de51
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Миличка ти поне имаш шанс,твоят човек е свободен,а и Ели добре ти го е казала .. "Не губиш нищо. Опитай!" .. Аз също харесвам мъж по-голям от мен,но той има семейство и знам,че нищо няма да се получи ;) Ако бях на твое място веднага щях да взема нещата в свой ръце :) Опитай!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: 4922104749
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Tолкова пъти вече си ходила там и не ти е искал телефона?? много странно ми се струва, стига с това че е много възпитан. дрън дрън. ако има интерес трябва да го е направил до сега или поне съвсем скоро. какво е това, ти му ходиш на крака еди-колко си време и той още не действа... той ли е жената тука или ти?за мен мъж на тези години трябва да се държи като такъв. може да ти вземе телефона по галантен начин, а не да се тутка като путьо. грозно е жена да взема инициативата, бахти стига сме ги улеснявали, не искаш ли кавалер, вместо някой след който ти да тичаш? май си гъделичка самочувствието като флиртува с млада красавица, за да си докаже че още го може.

аз харесвам мъжете да действат и да ми показват че ме харесват без да овъртат по сума ти време, както правят жените. не става въпрос за просташко сваляне разбира се.

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 6950054164
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Авторката : Ами търпя и си се надявам :) Днес отново бях в заведението с една приятелка,не седнахме при него.Много често погледите ни се сблъскваха,той ме гледа,аз го гледам,усмихва се,аз също и пак и пак нищо не прави.Днес мисля,че дочух да си говори с готвачката,че ако реши имал много кандидатки,но сега не му се занимавало,незнам за какво ставаше дума,но чух съвсем случано и ми стана малко тъпо.

Днес също успяхме да си поговорим малко,немога да определя,дали е мил и добър,както казват всички за него или просто е хитър играч,ласкае ме,държи се добре,знам ли. Днес,когато си тръгвахме ми каза,чао принцесо.Беше много мило,стана ми хубаво,но защо подяволите не прави нишо !?

Всъщност има го и варианта да иска само с**с ,има и друг,всички казват за него,че е много добър,дали всъщност просто той се притеснява да си покаже по-явно чувствата,защото все пак е по-възрастен и мога да го отхвърля,но едва ли не изглежда стар изобщо . . . Малееееееееееееееее незнам какво да правя,той работи 2 на 2 ,сряда и четв няма да е той,но в петък и събота ще го видя,може би бързам,но наистина започвам да се дразня,че има нещо то се вижда,пък всъщност не прави никаква крачка,аз ли да я направя,кво чака . . . защо са такива тези мъже ???

 
  ...


...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 6950054164
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Hомер 3 на мое място ти какво би направила ? :)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: acfb3f1284
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Сигурно му изглеждаш прекалено зелена и не ти обръща внимание.Може да е сериозен и вече да си търси подходяща за брак жена..

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: c30dcd017b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Явно има само търпка, наслаждава се на момента,но реално не бърза за сериозни отношения.Разликата във възрастта е голяма,тепърва ти предстой да се реализираш в живота, не пропускай възможността. Той не е е решил сериозно.Зная,че истината е неприятна,но верочтността да има такъв момент е голяма

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: ee77775a77
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Номер 3 съм ..
Ами бих отишла и бих поговорила направо с него. Толкова време закачливи усмивки,погледи .. няма смисъл да го чакаш него,може би е по-притеснителен и го е страх да не би да е стар за теб,a може и да си има някаква приятелка,знам ли .. Обаче излезте не в заведението,където работи той ми на разходка вечерта примерно. Потърси отговорите на това,което те интересува. На 20 си все пак,не може дa го чакаш вечно! :p :))))
Да имах и аз твоя шанс .. амЪЪ :))))))))))

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: 85284b8110
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Какво се 4уди6== Щом го харесваш давай!! По - добре така, щом имаш чувства вместо да си с него за пари?? Успех мила

 
  ...

...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 6950054164
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Благодаря ти номер 3 :) и между другото номер 10 никога не съм се интересувала от това,дали има пари или няма . . . за мен е важен човека,какъв е вътрешно той и смело мога да твърдя,че съм от малкото останали такива момичета :)

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 1836e4e117
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ако го обичаш годинките не би трябвало да те интересуват,но след като си задаваш въпроса дали са проблем си помисли какво наистина чувстваш :)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: 55da00c502
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Не ме притеснява разликата в годините между нас,не го обичам,просто съм влбена в него,но мисля,че всичко утихва,няма никаква реакция от негова страна . . .

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 60424fcfe0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Здравейте, аз съм на 32 тя на 20. Познаваме се от година и половина с нея. Има нещо между нас странно което ни кара да треперим каогато се видим и нещо ни гори в коремите. Виждахме се като любовници първоначално. Говорехме си за всичко и по всякакви теми, когато се виждахме. Опитвахме да се саберем, но тя се променя всеки ден не знае със сигурност какво иска и това ме караше да се отдръпна. Така се събирахме и карахме доста често. Не потдържахме контакт далго време месец два. После като се засичахме и нещо пак трепва във нас и пак се искахме. Преди два месеца поради обстоятелствата ж нейната кжартира, трябжаше да напусне и аз без да се замислям и казах да дойде да живее във къщти пред майка и. Аз останах без работа и заболях от диабет тип 1 и се депресирах поради финасожа криза за мен и болеста ми. Един ден се сабуди тя и аз видях в очите и, че вече не и е тук мястото а я искам и държа на нея. Спря да гожори с мен и да споделяме за каквото и да било, просто се изолира. На другата сутрин я попитах има ли нещо което я притеснява или нещо за което трябва да погожорим, тя ми отгожори без дори да ме поглежда не. Дадох си сметка каво е за мен и, че държа на нея и го казах какво мисля и, че всичко ще си доиде на мястото. Тя не пожела да ми каже какво има освен, че не и е било мястото тук и ще си намери квъртира пък щяло да си покаже дали сме щели да сме заедно. Когато се изнасяше и казах да си помисли какви ще си останем а сега си е вдигнала акцийте, се едно е президент и не се говори с нея. Не съм я търсил освед да и кажа, че има забравени неща ж къщи. Блокирала ме е в феисбука и не мога да и пиша на смс не отговаря и не и досаждам вече. Какво мислите, че ще стане и какъв извод да си направя като ми липсва и я искам но и много неща в нея не ми допадат...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker