Той ми изтърси, че друга му е предлагала секс :( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той ми изтърси, че друга му е предлагала секс :(
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 2235 пъти
Добър вечер на всички, от няколко месеца влизам тук, но съм нямала поводи за своя тема.. обаче ето че се появи повод. Преди две вечери с приятеля ми(сериозни гаджета сме от 8 месеца) бяхме се срещнали със стари наши познати, които също са двойка. От питие на питие, като че ли се поотпуснахме и започнахме да говорим за по-лични неща и разбира се - за секс. От начало всичко си беше в кръга на нормалното - как върви секса, доволни ли сме един от друг и т. н. Обаче по едно време познатия ни започна да се хвали как в работата наели някаква нова работничка, която била 'леле ебаси мацето'.. той започна да говори как, ако не бил обвързан щял съсигурност да правят секс и т. н. По едно време обаче въпросния ни приятел попита моя, дали в неговата работа имат 'момичета, които радват окото'.. И аз направо се ПОБЪРКАХ от отговора му- любимия ми отговори, че няма хубави момичета, но имало една която била доста щедра в това да се предлага на колегите и дори и на него му е предложила да се видят на чашка и съответно да правят секс(въпреки, че знае че е с менн). Аз лично, макар и бегло познавам въпросното момиче, защото няколко пъти съм ходила в работата на моя и замисляйки се наистина се сетих колко кокетно и общително беше това момиче (дори достаааа общително). Естествено моят приятел е отказал да ми изневери, но от както разбрах, че буквално друга му е предлагала секс(а може би и все още му прави секси намеци) не мога да си намеря място.. ОК тогава и е отказал, но докога? Докога ще може да и устои при положение, че цял ден е с нея? Слава бого нещата между нас са повече от перфектни, но тази частица съмнение още ме притеснява. Моля тези, който вече се запознаха с историята ми да споделят те какво мислят- според тях трябва ли да се притеснявам или пък да му се доверя на 100%? МОЛЯ РЕДАКТОРИТЕ ДА ОДОБРЯТ ИСТОРИЯТА защото вече няколко дни се измъчвам, а не искам да споделям с приятели, защото ще му кажат, че се притеснявам, а не искам да го тревожа! Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: 8a5d77036d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Как може някой от нас да знае по-добре от теб, колко е достоен за доверие приятеля ти????

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 85b3dcc7f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз лично след известно време(1-2 седмици) бих го питала дали въпросното момиче все още си предлага ''услугите'' и ако отговори, че все още го сваля ще отида да се разправям с нея... сега някои от вас може да кажат, че прибързвам и няма смисъл да ходя да се разправям с нея, но аз съм си такава.. не търпя да закачат хората, които обичам... Това е което аз бих направила в подобна ситуация, но в крайна сметка ти си решаваш и каквото и да решиш се надявам всеки да получи това, което заслужава(добро или зло)... Успех :)

MJ

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 64a8830da2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Аз бих се притеснявала, ако имат готина мацка в офиса и той не я погледне. Погледни нещата така - ако иска да бъде с някой друг, ти не можеш да го спреш и притесняването е ненужно. Ако не иска да бъде с някой друг, а с теб - то притеснението е излишно. Вярвай му.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 37d205a57a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мила, знаеш ли колко жени има по света и колко биха му предложили секс? Ти какво, ще имаш гадже и ще му се радваш ли, или по цял ден ще стоиш тъпо и ще се чудиш дали някоя Иванка /Драганка, Петканка, Марийка.../ няма да му предложат нещо?

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: f59479696e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Отрязал я е, споделил е за това пред теб, ако имаше повод за притеснение той щеше да крие тези свалки, а не да ти споделя за тях... Не виждам какъв ти е проблема. Ама жените сме си свикнали все да мрънкаме за нещо и все някой да ни е виновен... Ще се радваш ли на връзката си с него, ще го подкрепяш ли, ще му даваш ли любовта си, или ще се държиш студено, ревниво и ще му отвръщаш с "ходи си при тая от офиса"? Покажи му сигурност, обич, правете секс и всичко ще е ОК, няма да има за какво да ти изневерява.

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 84ef9ee5fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Нямаш повод за притеснение, защото ако имаше намерение да прави нещо, изобщо нямаше да каже пред теб, че са му предлагали.

Явно му е чиста съвестта, за да си позволи да го каже пред теб. Иначе просто щеше да го скрие, за да не се издаде и да не създава предпоставки да се усетиш. Трябва да е идиот да го спомене пред теб, ако искаше да ти изневери. Да не говорим, че най-вероятно щеше да се съгласи още тогава на предложението, ако имаше желание.

Ако той ти е верен, ще ти е верен, без значение кой какво кога и защо му предлага. Дори и да не беше тази, винаги ще се намери с коя да го направи, ако го искаше, така че не виждам защо тази конкретно трябва да те притеснява. Все пак не можеш да го наблюдаваш 24/7 с коя общува, нали?

Въпросът е не коя му предлага, а дали на него му е слаб ангелът. Ако да, и на каишка да го вържеш, пак ще ти изневри. Но от написаното оставам с впечатлението, че не е. А и ти най-добре би трябвало да го познаваш от всички коментиращи, ти ще кажеш дали може да му се има доверие. Ако може, не виждам повод за притеснения.

Съветвам те просто да се отпуснеш и да се наслаждаваш на връзката, защото с такива съмнения създаваш излишно напрежение и може точно това да го подтикне към изневяра след време. Вместо да го опазиш, с тези излишни притеснения ще постигнеш обратен ефект.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 0c0a80a4a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Даа, положението е неспасяемо.
На такава като тебе всяка може да и забърше приятеля,
да си поиграе с него и да го захвърли.

Y D

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 2d890d9b82
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Много хора ще ме нападнат, заради коментарът ми, даже ме съмнява да го публикуват . В никакъв случай не те съветвам да го правиш, но аз на твое място бих причакала курвенцето някъде и буквално бих го СПУКАЛА ОТ БОЙ!!! В крайна сметка ти си имаш гадже, това е твоя лична територия и някакво си мамино, лигаво курвенце решава,, че може да влезне в твоята лична територия, защото е курвенце и 'щото го е досърбяло п*тенцето и се мисли за великата принцеска! Аз съм много против насилието, но това просто няма да го изтърпя и направо бих я помляла от бой! Такива като та'я трябва да си знаят мястото, защото очевидно не го знаят!
Свалям шапка на гаджето ти, че и' е отказал, но за съмнения няма да говоря много. Заради ненормалната си ревност на твое място задължително бих имала съмнения и то нелеки, че гаджето ми ще се подаде дори в началото курвенцето да му е безразлично. Но пък бих била много трогната и щастлива от постъпката му, но на она'я просто няма как да и се размине!
В случая не е невъзможно да ти изневери, но мисля че шансът е много малък, имайки в предвид лекотата, с която е споделил въпросната 'случка'.

Black Sabbath
Момиче на 16 години.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 0daf1bda87
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Добър ден и на теб Авторке,
Може би един полуотговор или просто една странична споделена случка някъде далеч от теб, ще ти помогне да видиш от друга проекция отговора на - ...."трябва ли да се притеснявам или пък да му се доверя...."
За по просто - ето ти историята/ под формата на приказка, но изводите и твоите решения трябва сама да си ги направиш.
..... В едно красиво и китно селище живеели радостни и усмихнати семейство XY и тяхните деца. За котката, кучето и т.н. няма нужда да споменавам - това са подробности.
Та по-същество: и една вечер/ без да са вкарали по няколко питиета преди това, но когато той се бил вкарал в нея и "сексували" в състоянието на хормонално летене той я попитал дали и друг е имал това удоволствие в последно време.
И сега стигнахме до твоят случай и това което се лута в главата ти - Отговорът се оказал различен от очакваният. И се започнали едни мисли, размисли и разговори, разпити .... абе направо - "нещата от Живота" му казват някои хора отстрани. Стигнало се направо до драми - той отива при адвокат за развод, тя пък започнала да търси помощ от семеен терапевт, а децата се чудели каква "градушка" ударила тяхната нива.
И за да не те занимавам с чужди истории и публицистични отклонения ще ти споделя моят извод:
Вярвай във вашите отношения и не се вкарвай в някакви си чужди истории, защото допуснете ли " Троянският кон" във вашата семейна крепост, то последиците може да са катастрофални !!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 047f1c67b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Момиче, ти си знаеш най добре, но за всеки случай разгледай дали тук няма скрито послание. Ако е сметнал, че си флиртувала с някого и те предупреждава, че не си единствената на земята?

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: ca43c90ee6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Няма да прави секс, не защото не би ти изневерил, а защото е нереално жена да му предлага. Той те плаши.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: ca43c90ee6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Трябва да има повече момичета като номер 8.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 6378585dbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Хаха, леко ме напуши смях от тая история... Явно вашите момчета са имали неблагоразумието да му "отпуснат края" във ваше присъствие. Виж сега, съвсем нормално е мъжете да си споделят такива работи, макар и обикновено да го правят насаме. Виж, той няма да ти изневери, почти съм сигурна, просто се хвали, една такава покана му вдига самочувствието. Не е съобразил обаче, че не е добре да го прави пред теб, 'щото ти, разбира се, си се филмирала. Колкото до предложението да "спукаш от бой" въпросното момиче... Ще го преглътна, само защото коментарът е на 16-годишно момиче. С други думи - с бой нищо не се решава, напротив. И със сигурност няма да спреш приятеля си от изневяра, в случай, че е решил да изневерява де... :-)

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 2d890d9b82
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   От номер 8: Номер 14, я пак ми прочети коментарът, ама ВНИМАТЕЛНО! Казах, че боят НЕ ГО препоръчвам, ама няма кой да чете внимателно. Казвам какво бих направила аз или на някой му е скучно и е решил да се "разнообрази" с малко заяждане. И какво като съм на 16, искаш да кажеш, че съм тъпа или какво? Аман от умници...

Black Sabbath
Момиче на 16 години.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 462cafb697
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   То сигурно и не са малко момичетата като номер 8. Все едно си нямате до вас мъже, а лукови глави. Ами нали е пораснало това момче вече, казва "да", "не",взема решения...?Нека му предлагат, лошо няма, оценили са го (въпреки че тази специално явно наред ги оценя:)). Супер жалко е да искаш да оскубеш някаква пикла че се сваляла на момчето ти,само защото те е страх да не вземе да приеме (защото ако не те беше страх,щеше да ти е смешна), явно нямат идея колко е очаяно, недостойно и неженствено. Уви, в днешно време Жени малко има,затова и няма кой да отгледа Мъжете, за които толкова мечтаем.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 033e320571
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Скъпо момиче на 16, в никакъв случай не намеквам, че си "тъпа", а че си малка още и нямаш толкова голям житейски опит. Коментарът ти го прочетох внимателно и преди, не виждам какво повече има да се чете. Нормално е като кажеш /напишеш/ "на твое място АЗ БИХ", ответната страна да го приеме като един вид предложение, опция какво би могла тя да стори. Затова и в моя коментар написах, че според мен това не е решение на проблема. Не се заяждам, всеки има позиция по въпроса, аз споделих моята.

14

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 2d890d9b82
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Скъпи ми 16 и 17
От както се помня съм ужасно ревнива и това много трудно би се променило, просто съм такава. Не можете ли да се сетите, че има такива хора
16, ще я бия, не защото ме е страх, че гаджето ми ще приеме, а защото навлиза в нечия територия. Нямаш правото да се предлагаш на обвързано момче или момиче! Това е моята гледна точка и мразя такива хора, които не си знаят местата. И да, така е, не съм от най– женствените, проблем ли имаш с това? Пък и не останаха много мъже, да знае
14 17, Преди "АЗ БИХ" има "В никакъв случай не те съветвам да го правиш...", защото знам, че е тъпо и нелепо, но аз съм болезнени ревнива, винаги съм била такава и винаги ще бъда, за това имам някакво желание да остана сама.

Black Sabbath
Момиче на 16 години.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker