Има ли друга? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Има ли друга?
преди: 14 години, 2 месеца, прочетена 3832 пъти
ЗДРАВЕй ТЕ АЗ СЪМ НА 19, А ПРИЯТЕЛЯТ МИ Е НА 22 ЖИВЕЕМ ЗАЕДНО ОТ 2 ГОД. БРЕМЕННА САМ В 6 МЕСЕЦ, ПРОБЛЕМА МИ Е, 4Е ОТ ДОСТА ВРЕМЕ НЕ МИ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ ВИНАГИ ИМА РАБОТА И Т.Н НЕ СЪМ ГРОЗНА НИТО ДЕБЕЛА МАКАР И БРЕМЕННА, НО МИ СЕ СТРУВА, 4Е ИМА ДРУГА ИЛИ ПРОСТО ВЕ4Е НЕ МЕ ОБИ4А НЕЗНАМ КАКВО ДА МИСЛЯ. МНОГО СЕ КАРАМЕ, А ЗА СЕКС ДОРИ И НЕ СЕ СЕЩА НИКОГА НЕ Е БИЛ ТАКЪВ СЕГА НЕ МОГА ДА ГО ПОЗНАЯ МНОГО Е ЗАМИСЛЕН И КОГАТО СМЕ ЗАЕДНО ИМАМ 4УВСТВОТО 4Е СЪМ САМА, А КОГАТО СИ ЛЕГНЕМ СЕ ОПЛАКВА, 4Е Е УМОРЕН И МИ ОБРЪЩА ГРЪБ

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 2 месеца
hash: 725ac4e35e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен си има друга, не може докато очаквате такова голямо събитите като раждането на бебето, той да се държи с теб така.

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: b4efb607e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мисля,че е по-скоро притеснен че ще става баща.Ти не се притеснявай излишно ,а се грижи за себе си добре.

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 3b36bddea4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Здравей! Първо си оправи правописа и не е нужно да пишеш всичко с главни букви, които "крещят". Вместо да гадаеш, попитай го директно. Има вероятност да те излъже в очите. Сподели с него, че се чувстваш отритната и загърбена. По-време на бременноста доста жени са с по-изострени възприятия и много чувствителни. Чрез разговори се опитай да стигнеш до същността на проблема. Или има друга, или причината се корени другаде-може да има проблеми в работата..., да не е готов емоционално да става баща и т.н.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 53c65721ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Може просто да е стресиран и изнервен от предстоящата сериозна промяна в живота му и отговорността която ще трябва да поеме скоро. Млади сте и това вероятно е станало неочаквано и твърде бързо. Сега се опитва да свикне с мисълта, че трябва да остане с теб и да гледа дете и да загърби някой неща.

При всички положения обаче той трябва да се вземе в ръце а не да подвива опашка.
Стискам палци да не е това което си мислиш, въпреки, че и тази вероятност не е изключена.

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 46573304e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Французите ненапразно казват "Търсете жената!"

 
  ...


...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 043218c9af
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Здравей! Знам, че не това искаш да чуеш, и че вероятно куп хора ще се изкажат като мен... но е било много рано да забременяваш. Хубаво сте живяли заедно и т.н., но в началото една връзка всичко е розово. И аз бях така с бившия си- толкова бях щастлива и заслепена, че мислех, че той е човека, за който ще се омъжа, че винаги ще е така прекрасен и че го познавам перфектно. Да, ама не! След година и половина нещата се промениха до такава степен, че ако някой ми беше казал, че ще се държи така с мен, ще ме пренебрегва, избягва и нагрубява, и че аз ще го търпя това месеци наред, сигурно щях да се изсмея...

Но при вас станалото вече е налице, така че те съветвам просто да опиташ да поговориш с него, по възможно най- малко мрънкащия начин, да го попиташ какво става с него, да му обясниш, че и ти имаш нужда от ласки, от внимание, особено в твоето положение, жените се чувстват супер уязвими. Припомни му, че носиш неговото дете и това е било общо решение... че се чувстваш изоставена и сама в това начинание.

Дали си има друга- не мога да ти отговоря на този въпрос. Може да има много други причини за поведението му, а може и това да е. Каквато и да е, ти желая да не е нещо лошо. Пиши какво е станало. Успех!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 697e610878
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мъжете сме като животни по отношение за секса ако не искда да го прави с теб значи най-вероятно има друга.

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: c5a1c56b5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   С този поведенчески модел е много вероятно да ти изневерява, доли по-лошото, да не става въпрос просто за секс, а за сърдечна тръпка към друга. За съжаление мъжете на тази възраст са доста непостоянни.

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 2d0ebbcbb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Е извинявай и аз да съм на двайсетина годинки и да чакам детенце няма да ми е много лесно. Човекът най-вероятно се мъчи и бори да може да осигури добро бъдеще за рожбичката си. Не че те упреквам, просто на днешно време да отглеждаш дете си е адски трудно, за да може да бъде д/г задоволено. А вие двамката квито сте младички и сигурно без образование, не знам как ще се справите. Дано имате подкрепа и от други лица около вас. Хайде, късмет в живота и да ви е жива и здрава рожбичката. :)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 3834b5d7c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Mоже би се приетснява да прави секс с теб, защото си бременна. много мъже се притесняват тогава, въпреки че са наясно, че това не вреди, напротив! кой знае какво си мисли, според мен определено бременността ти е причината за различното му отношение, работата е защо точно. но няма как да гадаем. все пак бебето беше ли желано и от него? може и да се чука с друга, не е изключено, но не е и задължително. защо просто не го попиташ какъв е проблема кто му кажеш, че 'изморен съм' не е отговор, при положение, че не се е 'изморявал' преди. ако му дадеш да разбере това и му го кажеш директно вероятно ще промени поведението си, ако не го направи тогава положението е сериозно и вземи други мерки.

все пак е странно на един мъж да не му се прави секс толкова дълго време, при положение, че за мен са нерези всичките:) моля, да не се обиждат.

нека някой мъж да си каж мнението от опит например.

 
  ...

...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: c7e7e437ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Е гати нещастника..... В такъв момент, какавото и да работи, какавото и да не му е наред трябва да е щастлив, че си има хубава жена и че чакат бебе....... Няма място за оправдания!!! Просто поговори с него.... не пиши тук, а говорете... така ще е най - добре. Успех и дано няма причина за притеснение

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: b3cdcb7d7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   ТИ СИ БРЕМЕННА , А , НЕ БОЛНА,ДАЙ НА МЪЖЪТ СИ СЕКС , ЗА ДА НЕ ИСКА И МИСЛИ ЗА ДРУГА,МАЛКО СА МЪЖЕТЕ ,КОИТО НЕ ИЗНЕВЕРЯВАТ НА ЖЕНИТЕ СИ В ТАКАВА , СИТУАЦИЯ. ТРЯБВА СИЛНО ДА ОБИЧА .ПОМОГНИ МУ

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: b3cdcb7d7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   АЗ ,КОГАТО БЯХ БРЕМЕННА ,НЕПРЕКЪСНАТО МИ СЕ ИСКАШЕ .
Ако има въпроси , дъщеря ми е на 25 г.
ЖЕНА МЕЧТА ЗА ВСЕКИ МЪЖ В ТАКОВА ПОЛОЖЕНИЕ.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: f78c16b637
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Защо направо не започнеш разговор на тази тема? Не пишеш какъв е бил сексуалният ви живот преди бременността. Да ,съгласна съм, че може да е притеснен от новата роля на баща, може да е стресиран от предстоящите промени и проблеми, но това изобщо не го оправдава, защото няма нищо общо с поведението на един мъж и то на влюбен мъж. Не е добре бременна жена да се разстройва, но все пак погледни истината в очите и поговорете! Колкото повече мълчите на тази тема, толкова повече ще се задълбочават проблемите. Казвам това от собствен опит, но това е друга и дълга тема.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: b3cdcb7d7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Винаги съм казвала , че , трябва да се говори ,когато възникне какъвто и да било проблем.
САМО тогава , ще разбереш , какво му тежи на другия до теб.
В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ , започваш да се самонавиваш и да си мислиш КАКВО ЛИ НЕ .

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker