Обърках си живота - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121321)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обърках си живота
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 3009 пъти
Здравейте, драги читатели. Не знам защо изобщо пиша тук, но вече нищо няма значение, ясно е, че си провалих живота, просто искам да споделя всичкото това безумие. Тъй като историята ми е много дълга, ще давам по същество. Началото на лятото заминах на море при леля ми. Планът е да остана до септември. Все още съм тук. В началото всичко беше супер, плаж всеки ден, вечер по лунапарковете и така. Леля ми няма деца и ме носи на ръце. Така си мина един месец. Обаче на леля ми й омръзна да ходи на плаж всеки ден. Затова започнах да си ходя сама. И така един ден видях най-грациозния и красив мъж на света. Беше спасител на плажа, където бях започнала да ходя. И аз, понеже умирах от скука, реших да си създам малко емоции и да се запозная с него. Така започна всичко. Запознахме се ние, минахме на здрасти и чао. Очевидно на него през цялото време му беше много забавно, защото изведнъж при него идва някаква 15-годишна непозната, която го гледа влюбено. Минаха още няколко дни и аз се запознах с едни момичета. Започнахме да играем на истина или предизвикателство. И на мен веднъж ми се падна да отида и да прегърна спасителя. Направих го! Същата вечер отидох сама на плажа и познайте кой видях! Него. Хвана ме много срам и се направих, че не го виждам. Обаче той дойде. Беше много сериозен. Каза ми, че днес се е почувствал много странно и поиска да ме целуне, за да види дали ще се повтори. Аз така се бях спекла, че не успях да кажа нищо. И така се започна. През деня се правехме, че не се познаваме, а вечер се прегръщахме и целувахме. Най-хубавата част беше, че влизахме в морето и той ме носеше навътре и плуваше с мен. Нали е спасител, плувец... Обаче му се наложи да се прибере спешно и да ме остави. Каза ми, че ще се премести да живее в София заради мен. Даже за сватбата ни говореше. И така замина. И ето го проблема:бременна съм. Не знам как ще кажа на нашите. На него също не съм казала. Ще кажете, махай го, ама съм сигурна, че той няма да иска да убия бебето ни. А аз искам да си продължа образованието. Освен това нашите няма да ми разрешат. Но не искам да го загубя! Все още не мога да проумея какво намери в мен човек като него... И така моят спасител ми звъни по 30 пъти на ден, не знам как може да съм такава късметлийка, а аз го лъжа... Направо умирам. Кажете ми какво да правя, да се гръмна ли, да се беса ли?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: 39d5431d53
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Момиче,
къде ти е главата и възпитанието момиче? На колко години е този мъж? Като си решила да сваляш гащи, защо не сложихте гумата? Никакво любов не изпитва към теб мило този мъж. Ти си поредната морска зарибявка за него, ако знаеш през колко такива като теб е минал, бедна ти е фантазията повярвай ми. Мислиш ли, че ако те обичаше щеше да ти причини това? Той е търсел просто секс, защото ако те обичаше наистина, никога нямаше да прави толкова рано от запознанството ви секс с теб имайки предвид, че си на 15.
Задължително му кажи, да видим тогава как ще реагира. Ти каруцата си я обърнала отвсякъде. Ако направиш аборт, травма за цял живот и рискове. Ако родиш-срам за теб и семейството ти. И все пак подкрепям раждането, колкото и неправилно да е на тези години. Всичко е в неговите ръце, не тези на вашите. Ако е мъж ще поеме отговорност за действията си, ако нее в което съм по-склонна да вярвам ще се измъкне от ситуацията.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: df28c30ba6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Здравей авторке! Наистина твоето положение е много сложно, сигурно си много изплашена на тази възраст да чакаш бебе аз самата съм на 22 и все още не се чувствам готова представям си на теб какво ти е. Така първо трябва да му кажеш, няма как виж реакцията му, той на колко години е?
Ти естествено си много много млада за дете, но щом толкова сте влюбени... Второ кажи на ваште ако те разберат и подкрепят може да ти помагат с детето, но се подготви че може и да настояват за аборт... Като за начало виж неговата реакция каква ще е (дали е щастлив, уплашен, ядосан). И ти самата разбери че имаш ли дете живота ти ще се обърне на 360 градуса, вече всичко ще се върти около него. Ти си решаваш, ако имаш нужда да поговориш с някой на среща съм, може да оставиш емайл или скайп. Всичко хубаво и късмет!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: f882a0170f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Забравих да кажа нещо важно. Всъщност съм на 17, след няколко дни ставам на 18. Просто изглеждам по-малка.

Авторката :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: f882a0170f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Забравих да кажа нещо важно. Всъщност съм на 17, след няколко дни ставам на 18. Просто изглеждам по-малка.

Авторката :)

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: e9b02baef6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Толковa мечтaех зa дъщеря! Родихa ми се двaмa синa ,... слaвa Богу!

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: c8d11769a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Всичко зависи от теб и него, но най-вече от теб! Кажи му, говори и с родителите си! Той , ако не иска детето, може с помощта на родителите си да го отгледате, докато ти не си стъпиш на краката си и сама да издържиш себе си и детето. Ако решиш да правиш аборт, след като кажеш на всички, помисли много, тъй като след това няма връщане назад. Всичко зависи какво ще решиш ти!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 97bdaa0b24
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   ти си много наивно, малко хлапе. спасителя така ще запали подметките като чуе,че си бременна,че няма да разбереш и къде е избягал. кажи на вашите, да те вразумят да направиш аборт,че заради глупостта ти ще теглиш ти, вашите и горкото дете. след една година ще се чудиш къде ти е бил акъла и ще ти е смешно дори. освен ако не си опропастиш живота

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: f882a0170f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Той е на 22, аз на 17. Знам, че сме много млади. Затова искам да абортирам, но съм сигурна, че той няма да иска. Знам, че си мислите, че за него това е поредната морска свалка, но повярвайте ми, не е така. Ако го познавахте, щяхме да ме разберете. Той много иска да се оженим възможно най-бързо, както и аз. Цялата работа е, че не искам да раждам, но ме е страх да не ме остави като разбере, че съм убила бебенцето ни... А родителите ми ще ме изкормят, като разберат. Просто не знам...

Авторката

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: c71329b145
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Кажи му нека да знае, говори с вашите, няма друг начин, те ще ти помогнат в решението...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 39d5431d53
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Ами добре, кажи му най-после. Пък и не е толкова страшно да се ожениш, че дори и да родиш.
щом ставаш на 18 вече си пълнолетен човек и можеш да вземаш решения. Ок, малка си, но имаш ли желание има и начини, още повече ако момчето до теб е сериозно, както пишеш. В днешно време общоприетото е, че първо трябва да се изучиш, да направиш кариера, да си независим, чак тогава да създадеш семейство. Това има много подводни камъни обаче, защото все по-трудно с напредване на възрастта правиш компромиси и мислиш за друг човек. На млади години характерите се огъват най-лесно.

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 14790768dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Мила, първо му кажи на него. Ако продължи да е толкова въодушевен, значи всичко е ок. Отивате първо при техните, ако и те са ок, отивате при ваште. Може и да мрънкат, но те добре знаят, че животът е шеговит и, че децата са дар от Господ. Те са те отгледали възпитана, честна и отговорна, така че ще приемат изборите ти.

Не си мъти главата със самостоятелни решения. Това бебе е общо, то не е (само) твое. Решенията ги взимате заедно с бащата. Ако той избяга, при новината, значи всичко е ясно и действаш в посоката, която решите с твоите родители, но ако той иска да стане татко, тогава няма проблем.

Дете се гледа и лесно и трудно. Ама после като си на 35 с пораснало дете, знаеш ли къв кеф ще ти е? Така, че смело и по процедура. Няма как да криеш от който и да е, така че почвай с действията. А това дето го мислиш да направиш аборт, без да казваш на никой е голям грях. Абортът трябва да е осъзнат избор от всички замесени, а не тайно, разчистващо средство. Вината ще те разкъса после, ще умираш на порции, ще се чудиш къде си, така че почвай с обясненията и всичко ще е наред :)

Не се лутай сама, протегни ръка, ще получиш помощ, сигурна съм.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 9d822f6e88
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Нещо ми се струва измислена тази история. Не се връзват някои неща.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 61b8052521
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Хорааа, благодаря за подкрепата! Не мога да опиша колко съм ви благодарна! Наистина ми помогнахте и ми дадохте кураж. Казах на бащата, той като че ли изпита смесени чувства. Беше стреснат, шокиран, но най-вече изненадан. Помисли и ми каза, че той лично иска детето, но оставя на мен окончателното решение, защото все пак за мен промяната ще е много по-голяма(въпреки че и неговия живот ще се преобърне тотално). Също така ми каза, че каквото и да реша ще бъде до мен. Сега след няколко дни заминаваме за София. Ще говорим с родителите ми, след което и с неговите и ще вземем окончателно решение. Аз лека по лека си заобичвам бебето и много ми се ще да си го родя. А после ще си довърша образованието. Неговото семейство е доста добре финансово, така че няма да имаме проблем с парите. На думи звучи лесно, сега да видим как ще е в действителност.

Отново искам да благодаря на всички, освен на 7. Можехте да се въздържите от такива коментари. Нямате представа колко много ме заболя, като прочетох това. И аз благодаря на Господ, че не е наказал никое момиче, като Ви Го е пратил за дъщеря!

Поздрави, Авторката

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: e857a6aa1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Момче на 16.

Кажи първо на майка си, поне малко ще те разбере. И тя е била на твоята възраст :)
Горе главата, всеки прави грешки :))

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 61b8052521
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Номер 15, кажи ми какво не ти се връзва? Дай Боже наистина да излезе измислена историята ми. Може пък да съм сънувала или да съм си въобразила...

Авторката

P.S. Добра идея номер 17. Първо ще кажа на мама. Тя ще го приеме по-леко и ще подготви баща ми. Благодаря! :)

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: ad8c39e476
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Спокойно aвторке , ще ми блaгодaриш или ще рaзбереш коментaрa ми около 16-16 год.след кaто родиш.
Инaче , безпроблемнa бременност и здрaво бебе ти желaя!

Н7

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 0e5b8e4575
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Много хубава тема. Моля те, пиши ни какво е станало при твоите и неговите родители. Искам щастлив край на тази история.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: f882a0170f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Аз и сега Ви разбирам и не съм казала, че не сте прав/а. Не е в това въпроса. Просто имах нужда от две добри думи, не само от упреци, тях си ги имам в излишък.

Авторката

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker